پروتز سینه و نکاتی که باید درباره آن بدانید – مجله سلامت دکترتو

پروتز سینه و نکاتی که باید درباره آن بدانید

آنچه در این مقاله می‌خوانید

پروتز سینه یا ایمپلنت سینه، یک جراحی زیبایی است که برای افزایش حجم یا تغییر شکل سینه‌ها انجام می‌شود. این عمل می‌تواند به دلیل افزایش تقارن سینه‌ها، بازسازی شکل سینه بعد از جراحی سرطان سینه یا بهبود ظاهر سینه‌ها برای افزایش اعتمادبه‌نفس انجام شود. پروتز سینه از ۲ نوع اصلی سیلیکونی و آب‌نمکی تشکیل می‌شود که بسته به نیاز فرد و مشورت با جراح، انتخاب می‌شود. ایمپلنت سینه دائمی نیست و معمولا بعد از ۱۰ تا ۲۰ سال باید تعویض شود.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 8 دقیقه
پروتز سینه چیست و چه نکاتی را باید درباره آن بدانیم؟

خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:

پروتز سینه یا ایمپلنت سینه یک نوع جراحی زیبایی است و به افرادی که از سایز یا شکل سینه‌های خود ناراضی هستند، کمک می‌کند تا ظاهر سینه‌هایشان را تغییر دهند. این عمل نه تنها برای افزایش حجم سینه، بلکه برای بازسازی سینه‌ها پس از جراحی سرطان پستان یا به دلایل دیگر انجام می‌شود. بهتر است حتما قبل از انجام پروتز سینه، با جراح پلاستیک مشورت کنید تا پزشک متخصص تمام نکات و خطرات آن را به شما توضیح دهد. اگر به این جراحی فکر می‌کنید، برای مشاوره و اطلاعات بیشتر می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین و تلفنی یا نوبت ویزیت حضوری در دکترتو استفاده کنید.

پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه، ایمپلنت سینه یا Augmentation Mammoplasty یکی از پرطرفدارترین جراحی‌های زیبایی در جهان و از انواع عمل ماموپلاستی است. هدف اصلی از این عمل، اصلاح شکل و بزرگ‌تر کردن سینه‌ها است و به‌طور خاص برای افرادی که از اندازه یا شکل سینه‌های خود ناراضی هستند، انجام می‌شود.

در فرایند پروتز سینه، ایمپلنت‌ها به‌طور دقیق در زیر بافت سینه یا ماهیچه سینه قرار می‌گیرند. برای بسیاری از خانم‌ها، انجام پروتز سینه به‌ خصوص در زمانی که بعد از شیردهی یا کاهش وزن سینه دچار کاهش حجم یا عدم تقارن می‌شود، به کاهش اعتماد به نفس کمک می‌کند.

علاوه بر این، در موارد خاصی مانند زمانی که به‌دلیل درمان سرطان سینه، یک یا هر ۲ سینه تخلیه می‌شوند، پروتز سینه جزئی از فرایند بازسازی سینه است.

خدمات زیبایی

از کلینیک های معتبر با هزینه مناسب

۱۵۰۰+ خدمت

فرق لیفت سینه با پروتز سینه

لیفت سینه و پروتز سینه هر دو برای بهبود ظاهر سینه‌ها انجام می‌شوند اما تفاوت‌هایی دارند. لیفت سینه به بالا بردن و سفت‌کردن پوست سینه برای رفع افتادگی کمک می‌کند. اما پروتز سینه، شامل وارد کردن ایمپلنت‌ها به سینه‌ها برای افزایش حجم و بهبود فرم آن‌ها است.

انواع پروتز سينه از نظر جنس و مواد تشکیل دهنده

انتخاب نوع پروتز سینه بستگی به نیازهای فردی، ترجیحات بیمار و مشورت با جراح دارد. در حال حاضر ۳ نوع اصلی ایمپلنت برای پروتز سینه استفاده می‌شود که هرکدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند:

  • پروتز سینه سیلیکونی
  • پروتز سینه آب نمکی
  • پروتز سینه ثابت یا Gummy Bear
ویژگیپروتز سیلیکونیپروتز آب نمکیپروتز ثابت
مواد داخل ایمپلنتژل سیلیکونیمحلول آب نمک استریلژل سیلیکونی با ویسکوزیته بالا
احساس طبیعیطبیعی و نرمکمی سفت‌تر نسبت به سیلیکونیمشابه سیلیکونی اما محکم‌تر
حساسیت به پارگیکمتر، زیرا مواد داخلی ثابت هستنددر صورت پارگی، محلول آب نمک به سرعت جذب بدن می‌شودمقاوم‌تر و کمتر دچار پارگی می‌شود
تنظیم اندازهغیر قابل تنظیمقابل تنظیم پس از جراحیغیر قابل تنظیم
عمر مفیدطولانی‌مدتطولانی‌مدتطولانی‌مدت
ظاهرطبیعی‌تر و نرم‌ترممکن است کمی غیرطبیعی باشدطبیعی با ماندگاری بیشتر
مناسب برایبیمارانی که به دنبال احساس و ظاهر طبیعی هستندبیمارانی که نیاز به تنظیم اندازه پروتز دارندبیمارانی که ماندگاری بیشتری نیاز دارند
مقایسه انواع پروتز سینه
اینفوگرافی پروتز سینه
پروتزهای سینه انواع مختلفی دارند که شامل پروتزهای سیلیکونی، آب نمکی و پروتزهای با شکل‌های مختلف مانند گرد و اشکی می‌شود.

۱. پروتز سینه آب نمکی

ایمپلنت‌ یا پروتز سینه آب نمکی (سالین) از محلول استریل‌شده آب‌نمک پر می‌شود و ممکن است از قبل پر شده یا در زمان عمل جراحی تنظیم شود. این ویژگی به جراح اجازه می‌دهد تقارن سینه‌ها را بهتر تنظیم کند.

سالین‌ها معمولا سفت‌تر و مصنوعی‌تر از سیلیکونی‌ها هستند و برای افراد بالای ۱۸ سال مناسب‌اند اما در صورت پارگی، بدن آن‌ها را جذب می‌کند و بی‌خطرند. نوع پیشرفته‌تری از آن‌ها با ساختار داخلی نرم‌تر از سال ۲۰۱۵ استفاده می‌شود که ظاهر و حس طبیعی‌تری دارد و شکل خود را بهتر حفظ می‌کند.

پزشکان پیشنهادی

۲. پروتز سینه سیلیکونی

پروتز سینه سیلیکونی یکی از رایج‌ترین گزینه‌ها برای بزرگ‌کردن سینه است. داخل این ایمپلنت‌ها با ژل سیلیکون پر شده که بافتی نرم و شبیه به چربی بدن دارد و حس طبیعی‌تری نسبت به انواع دیگر می‌دهد. این پروتزها از قبل پر شده‌اند، بنابراین جراح نیاز به برش بزرگ‌تری دارد.

پروتز سینه سیلیکونی بیشتر برای افراد بالای ۲۲ سال مناسب است و بعد از عمل، هر ۲ تا ۳ سال یکبار باید برای معاینه و بررسی پارگی احتمالی با MRI به پزشک مراجعه کنید. اگر به دنبال ظاهر و حس طبیعی هستید، این مدل انتخاب خوبی است.

متن انگلیسی:
saline implants last 10–۲۰ years; silicone implants 20–۴۰ years. Of the two, saline implants are more likely to rupture, as well as be prone to “rippling.” This occurs when the edges or creases of the implant become visible through the skin.
ترجمه فارسی:
ایمپلنت‌های آب نمکی ۱۰ تا ۲۰ سال و ایمپلنت‌های سیلیکونی ۲۰ تا ۴۰ سال عمر می‌کنند. از این دو، ایمپلنت‌های آب نمکی بیشتر احتمال پارگی دارند و همچنین بیشتر به چروک‌خوردگی حساس هستند. این مشکل زمانی رخ می‌دهد که لبه‌ها یا چین‌های ایمپلنت از زیر پوست قابل مشاهده شوند.

به نقل از سایت advancedcosmeticsurgery

۳. پروتز سینه ثابت یا Gummy Bear

پروتز سینه ثابت یا گامی‌بر با ژل سیلیکونی متراکم پر شده‌است که حتی در صورت پارگی، شکل خود را حفظ می‌کند. این پروتزها سفت‌تر از مدل‌های سیلیکونی معمولی هستند و به‌دلیل طراحی خاص‌شان، در قسمت پایین برجسته‌تر و در بالا باریک‌ترند تا فرم طبیعی‌تری به سینه بدهند.

گامی‌برها در سایزها و شکل‌های مختلفی عرضه می‌شوند و جراح برای قرار دادن آن‌ها نیاز به برش بزرگ‌تری دارد. اگر این پروتز در جای خود بچرخد، ممکن است ظاهر سینه غیرطبیعی شود و نیاز به جراحی اصلاحی باشد.

عمل پروتز سینه برای چه کسانی مناسب است؟
عمل پروتز سینه برای افرادی که به دنبال افزایش حجم یا تغییر شکل سینه‌های خود هستند، مناسب است.

انواع مدل پروتز سينه از نظر شکل

پروتز سینه معمولا به ۲ شکل اصلی تولید می‌شود: گرد و اشکی (آناتومیک). انتخاب شکل مناسب به فرم بدن، بافت سینه، سلیقه فرد و نظر پزشک بستگی دارد:

  • پروتز گرد: حالت دایره‌ای دارد، سینه را پرتر و برجسته‌تر نشان می‌دهد، به‌خصوص در قسمت بالایی
  • پروتز اشکی (آناتومیک): شبیه فرم طبیعی سینه است، در پایین برجسته‌تر و در بالا باریک‌تر

۱. پروتز سینه گرد

ایمپلنت سینه گرد رایج‌ترین و قدیمی‌ترین شکل پروتز سینه است که هنوز هم محبوبیت زیادی دارد. این نوع پروتز، فرم سینه را گرد و برجسته می‌کند و در بخش بالایی پرتر دیده می‌شود.

پروتز گرد معمولا نتیجه‌ای جذاب‌تر و پرتر به همراه دارد و به همین دلیل انتخاب اول بسیاری از افراد است. همچنین نسبت به مدل اشکی، قیمت مناسب‌تری دارد و از نظر ظاهر، برای کسانی که به دنبال حجم‌دهی زیاد هستند، گزینه‌ای ایده‌آل به‌حساب می‌آید.

۲. پروتز سينه اشكی (قطره اشکی یا آناتومیکال)

پروتز اشکی برای کسانی مناسب است که می‌خواهند نتیجه‌ای طبیعی‌تر داشته‌باشند. این نوع پروتز که به شکل قطره‌ است، در قسمت پایین برجستگی بیشتری دارد و در بالا باریک‌تر است. به همین دلیل فرم سینه بعد از عمل، ظاهری شبیه به سینه‌های طبیعی پیدا می‌کند. بیشتر خانم‌هایی که به دنبال ظاهری طبیعی‌تر هستند، پروتز اشکی را ترجیح می‌دهند.

انواع پروتز سینه
پروتز سینه اشکی به دلیل طراحی خاص خود که شبیه به شکل طبیعی سینه است، انتخاب محبوبی برای بسیاری از افراد است.

کاربردهای پروتز سینه

پروتز سینه برای تغییر اندازه، شکل یا تقارن سینه‌ها استفاده می‌شود و می‌تواند در شرایط مختلف زیبایی و درمانی کاربرد داشته‌باشد:

  • بزرگ‌کردن سینه‌هایی که به طور طبیعی کوچک هستند
  • بازیابی اندازه و شکل سینه بعد از بارداری، شیردهی یا کاهش وزن
  • اصلاح عدم تقارن در سینه‌ها
  • ترمیم بافت سینه پس از تخلیه به دلیل سرطان سینه یا دیگر جراحی‌ها (پس از درمان سرطان سینه، این روش می‌تواند برای بازگرداندن زیبایی نیز استفاده شود)

پروتز سينه بعد از سرطان

یکی از روش‌های درمان سرطان سینه، جراحی و برداشتن سینه‌ها است. این فرایند می‌تواند باعث کاهش اعتماد به نفس و احساس ناخوشایندی در افراد شود. اما استفاده از ایمپلنت‌های سینه بعد از این جراحی می‌تواند به بازیابی ظاهر سینه‌ها کمک کرده و زیبایی و اعتماد به نفس افراد را بازگرداند.

جراحی پروتز سینه برای چه کسانی مناسب نیست؟

جراحی پروتز سینه برای افرادی که شرایط جسمی و روانی مناسبی ندارند یا مشکلات بهداشتی خاصی دارند، مناسب نیست. برخی شرایط خاص می‌تواند مانع از انجام این عمل جراحی شود:

  • افرادی که شرایط جسمی مناسبی ندارند مانند کسانی که سرطان فعال یا عفونت دارند.
  • افرادی که مصرف سیگار، الکل یا مواد مخدر زیادی دارند.
  • کسانی که مشکلات روانی جدی دارند و تصویر مثبتی از خود ندارند، باید ابتدا به مشکلات روانی خود رسیدگی کنند.
  • اگر کسی به شما فشار می‌آورد که این جراحی را انجام دهید، این تغییرات باید فقط با تصمیم خود شما باشد.
  • افرادی که نمی‌توانند مراقبت‌های بعد از جراحی را انجام دهند و به استراحت نیاز دارند، مناسب نیستند.
  • سن شما باید بالای ۱۸ سال و در برخی موارد بالای ۲۲ سال باشد.
  • بارداری یا شیردهی مانع انجام این جراحی است.
  • برخی بیماری‌های زمینه‌ای ممکن است مانع انجام جراحی شوند، بنابراین قبل از عمل باید بررسی‌های پزشکی کامل انجام شود.

برای عمل پروتز سینه، ایمپلنت سیلیکونی بهتره یا آب نمکی؟

قبل از هر اقدامی، نظر پزشک متخصص را بپرس.

عمل پروتز سينه چگونه است؟

جراحی پروتز سینه در بیمارستان یا کلینیک انجام می‌شود و معمولا همان روز مرخص می‌شوید. این عمل در بیشتر موارد با بی‌حسی موضعی و گاهی با بیهوشی عمومی انجام می‌شود.

برای وارد کردن ایمپلنت، جراح یک برش در یکی از ۳ ناحیه چین زیر سینه، زیر بغل یا اطراف نوک سینه ایجاد می‌کند. بسته به نوع پروتز، اندازه برش متفاوت است. بعد از ایجاد برش، جراح فضای خالی‌ای برای قرار دادن ایمپلنت ایجاد می‌کند.

پروتز آب نمکی در حین عمل پر می‌شود اما ایمپلنت‌های سیلیکونی و ثابت از قبل پر شده و جایگذاری می‌شوند. سپس محل جراحی بخیه زده و بانداژ می‌شود.

مدت زمان عمل پروتز سينه چقدر است؟

جراحی پروتز سینه می‌تواند از ۴۵ دقیقه تا ۲ ساعت طول بکشد. این زمان‌بندی در صورتی است که مشکلی در جراحی ایجاد نشود و همه چیز طبیعی پیش برود.

مراقبت های قبل و بعد از پروتز سینه

قبل از انجام جراحی پروتز سینه، مشورت با جراح پلاستیک درباره نوع ایمپلنت، شکل و اندازه مناسب برای شما ضروری است. همچنین، باید از مصرف داروهایی که خون را رقیق می‌کنند، مانند آسپرین، خودداری کنید. در صورت نیاز به ماموگرافی، باید قبل از عمل انجام شود. همچنین باید از مصرف سیگار و نیکوتین در مدت ۴ تا ۶ هفته قبل از عمل پرهیز کنید.

برای مراقبت های بعد از پروتز سینه در روزهای اول بعد از جراحی، از انجام فعالیت‌های سنگین و حمام کردن خودداری کنید. داروهای تجویزی را سر وقت مصرف کرده و مراقب علائم غیرمنتظره باشید. در هفته اول تا دوم، فعالیت‌های روزمره را محدود کنید و از کشیدن یا بلند کردن اجسام سنگین پرهیز کنید. از سوتین‌های طبی استفاده کنید و تا بهبود کامل از فعالیت‌هایی که فشار زیادی به سینه‌ها وارد می‌آورند، خودداری کنید.

مراقبت قبل از عمل پروتز سینهمراقبت بعد از عمل پروتز سینه
مشاوره با جراح برای انتخاب نوع و اندازه ایمپلنتاستفاده از سوتین طبی براساس تجویز پزشک
انجام ماموگرافی قبل از عمل (در صورت نیاز)مصرف داروهای تجویز شده طبق دستور پزشک
خودداری از مصرف داروهایی که خون را رقیق می‌کنند (مثل آسپرین)محدودیت در فعالیت‌های سنگین مانند بلند کردن اجسام سنگین
پرهیز از مصرف سیگار و نیکوتین ۴ تا ۶ هفته قبل از عملتا ۲ روز بعد از عمل، استحمام نکنید. پس از آن با آب ولرم استحمام کنید و سوتین طبی را پوشیده و بانداژ را باز کنید.
هفته سوم تا چهارم بعد از جراحی می‌توانید به کار بازگردید.
مراقبت از سوتین‌های طبی حتی در زمان خواب تا بهبود کامل توصیه شده است.
نکات قبل و بعد از جراحی ایمپلنت سینه

خطرات و عوارض پروتز سينه

پروتز سینه ممکن است با خطرات و عوارضی همراه باشد. برخی از عوارض پروتز سینه شامل عفونت، خونریزی، تغییرات احساس در سینه و ایجاد کپسول فیبروزی (تند شدن و سفت شدن پروتز) است. همچنین ممکن است ایمپلنت‌ها به مرور زمان پاره شوند یا نشتی داشته‌باشند که نیاز به تعویض دارند.

عوارض دیگر شامل تغییرات در شکل سینه، مشکل در شیردهی و مشکل در انجام ماموگرافی است. همیشه قبل از تصمیم‌گیری، مشاوره کامل با جراح و بررسی همه جوانب این عمل ضروری است.

با تجربه‌ترین و نامی‌ترین دکتر برای عمل افزایش حجم سینه را پیدا کن!

هزینه پروتز سينه

قیمت عمل جراحی پروتز سینه به عوامل مختلفی از جمله نوع پروتز، هزینه‌های بیهوشی و آزمایش‌ها، شهری که عمل در آن انجام می‌شود و جراح انتخابی شما بستگی دارد. پروتزهای آب نمکی معمولا هزینه کمتری دارند در حالی که پروتزهای سیلیکونی هزینه بالاتری دارند و به بررسی‌های منظم با MRI نیاز دارند.

به صورت کلی، هزینه پروتز سینه در سال ۱۴۰۴ بین ۵۰ میلیون تا ۱۸۰ میلیون تومان است اما این هزینه با توجه به انتخاب جراح و نوع پروتز متفاوت است.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

پروتز سینه یک عمل جراحی است که برای افزایش حجم سینه‌ها یا بهبود شکل آنها انجام می‌شود. این عمل برای کسانی که سینه‌های کوچک دارند، بعد از بارداری یا کاهش وزن نیاز به بازسازی دارند، یا برای اصلاح عدم تقارن سینه‌ها مناسب است. پروتز سینه می‌تواند اعتماد به نفس افراد را افزایش دهد و شکل و ظاهر سینه‌ها را بهبود بخشد.

ایمپلنت سینه عمل چندان سبک و ساده‌ای نیست به همین دلیل انتخاب جراح اهمیت زیادی دارد. در انتخاب جراح، به نکات زیر دقت کنید:

  • بهترین گزینه یک فوق تخصص جراح پلاستیک خواهد بود.
  • جراح انتخابی شما باید مجوز لازم برای این عمل را داشته‌باشد.
  • مهارت و تجربه جراح تأثیر زیادی در نتیجه نهایی دارد. داشتن تکنیک برش خوب، به معنای اسکار کمتر و ظاهر طبیعی‌تر خواهد بود.

اگر به فکر انجام پروتز سینه هستید، حتما با جراح متخصص مشورت کنید تا بهترین تصمیم را برای زیبایی و سلامت خود بگیرید. دکترتو پل ارتباطی شما با پزشکان متخصص است. برای دریافت نوبت در سریع‌ترین زمان ممکن، کافی است وارد سایت شوید و پزشک مورد نظرتان را پیدا کنید.

دکترتو مراقب سلامت شماست!

پرسش‌های متداول

بهترین برندهای پروتز سینه که در حال حاضر در بازار ایران موجود است، عبارت‌اند از:

  • پروتز سینه منتور آمریکا
  • پروتز سینه اوریون فرانسه
  • پروتز سینه تک آلمان

این نتایج بر اساس آمار تجربی است. برندهای دیگر هم، تمامی استانداردهای لازم برای تولید پروتزهای باکیفیت را دارند. به صورت کلی، انتخاب برند پروتز، به عهده جراح است.

بله، در بسیاری از موارد، فرد می‌تواند بعد از پروتز سینه شیر بدهد. اما در برخی موارد، ممکن است پروتز روی توانایی شیردهی تأثیر بگذارد.

پروتز سینه تاریخ انقضا ندارد اما به طور معمول باید پس از ۱۰ تا ۲۰ سال تعویض شود. این کار به دلیل تغییرات در بافت پروتز، آسیب‌های احتمالی یا نیاز به بررسی وضعیت آن است.

بله، حاملگی بعد از پروتز سینه امکان‌پذیر است. پروتز سینه تاثیری بر بارداری ندارد اما ممکن است برخی تغییرات در ظاهر سینه‌ها در طول بارداری و شیردهی رخ دهد.

بله، پروتز سینه قابل جایگزینی یا خارج شدن است. اگر پروتز آسیب ببیند یا به دلیل تغییرات در بدن فرد نیاز به تعویض باشد، این کار امکان‌پذیر است. جراحی برای خارج کردن یا تعویض پروتز نیاز به مشورت و بررسی از سوی جراح دارد.

امتیاز شما به مقاله:
(4.5از5)
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
من؛ صدیقه سعادت، کارشناسی ارشد زیست شناسی سلولی مولکولی با سابقه کار در آزمایشگاه تشخیص طبی و بیش از ۵ سال تجربه‌ی تولید محتوای تخصصی پزشکی و حوزه سلامت. سعی می‌کنم مجموعه‌ای از مهارت‌ها و دانشم را برای تولید محتوایی با کیفیت و معتبر برای شما به کار بگیرم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره پروتز سینه

  1. محدثه گفت:

    سلام وقتتون بخیر میشه هزینه پروتز سینه رو لطف کنید تقریبا سایز ۷۵ این حدودا .خیلی بزرگ نه

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام وقت شما هم بخیر! هزینه پروتز سینه می‌تواند بسته به کشور، کلینیک، نوع پروتز، پزشک متخصص و مراقبت‌های بعد از عمل متفاوت باشد. در ایران، هزینه پروتز سینه معمولاً بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان متغیر است، البته این مبلغ می‌تواند شامل هزینه‌های جراحی، پروتز و مراقبت‌های پس از عمل باشد. برای دریافت هزینه دقیق‌تر، بهتر است با پزشک متخصص جراحی پلاستیک مشورت کنید تا مشاوره و برآورد هزینه دقیق‌تری متناسب با نیاز شما ارائه دهند.
      متخصص جراحی پلاستیک

  2. ش م گفت:

    سلام برای دخترم بخاطر عدم تقارن شدید سینه ها ، لیفت وپروتز انجام دادیم حدود ۵ ماه قبل ، الان بازم سینه هاش کاملا متقارن نیستن ، چکارکنیم ؟؟؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام، عدم تقارن در سینه‌ها پس از جراحی ممکن است به دلیل تغییرات طبیعی بدن یا تفاوت در فرآیند بهبودی در هر طرف باشد. در چنین مواردی، بهتر است با جراح خود مشورت کنید تا بررسی کنند آیا نیاز به اصلاح جراحی مجدد وجود دارد یا خیر. ممکن است توصیه‌هایی برای تمرینات فیزیکی، استفاده از برخی پروتزهای کمکی، یا حتی انجام عمل جراحی اصلاحی برای دستیابی به تقارن بیشتر داده شود.

  3. رها گفت:

    سلام من سینه فیبروکیسته و خیلی خیلی درد دارم
    دوست دارم سینمو تخلیه کنم و پروتز انجام بدم
    مشکلی داره؟؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام! فیبروکیستیک بودن سینه معمولاً باعث درد و حساسیت می‌شود، اما تخلیه سینه و پروتز معمولاً درمان‌هایی برای تغییر ظاهر سینه هستند و باید با مشورت پزشک انجام شوند. اگر مشکلاتی مانند درد یا توده‌های فیبروکیستیک دارید، بهتر است ابتدا با یک متخصص جراحی یا پزشک زنان مشورت کنید تا وضعیت دقیق سینه شما بررسی شود و درمان‌های مناسب پیشنهاد گردد. در برخی موارد، پروتز سینه ممکن است به درمان درد یا مشکلات شما کمک نکند، بنابراین بررسی دقیق‌تر توسط پزشک ضروری است.
      متخصص زنان و زایمان

  4. ماه گفت:

    سلام خسته نباشید
    هزینه پروتز سینه به سایز سینه هم بستگی داره یانه؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام! بله، هزینه پروتز سینه ممکن است به سایز پروتز انتخابی بستگی داشته باشد. معمولاً پروتزهای بزرگتر هزینه بیشتری دارند، زیرا نیاز به مواد بیشتری برای ساخت دارند. علاوه بر سایز، عوامل دیگری مانند نوع پروتز (سالینی یا سیلیکونی)، تجربه جراح، محل جراحی و هزینه‌های بیمارستان یا کلینیک نیز می‌توانند بر هزینه تأثیرگذار باشند.

  5. مریم گفت:

    با سلام در تاریخ نگارش پیام ۱۴۰۳.۱۰.۰۴
    قیمت نهایی جراحی با پروتز سیلیکونی سالین چقدر میشه و کدام بیمارستان یا کلینیک انجام میدین

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام! قیمت جراحی با پروتز سیلیکونی سالین می‌تواند بسته به عوامل مختلفی مثل موقعیت جغرافیایی، شهرت و تجربه جراح، نوع پروتز، و هزینه‌های بیمارستان یا کلینیک متفاوت باشد. به طور کلی، هزینه این نوع جراحی می‌تواند بین ۳۰ تا ۸۰ میلیون تومان یا بیشتر متغیر باشد.

      برای دریافت قیمت دقیق‌تر و اطلاعات بیشتر، توصیه می‌کنم با چند کلینیک یا جراح معتبر در منطقه خود تماس بگیرید و مشاوره بگیرید.

      متخصص جراحی پلاستیک

  6. نازی گفت:

    سلام من ترنسم و میخام این عمل رو انجام بدم میشه؟
    هزینش چقدره؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      دوست عزیز
      بله، شما می‌توانید پروتز سینه را انجام دهید، اما برای اینکه از ایمنی و تناسب عمل اطمینان حاصل کنید، ابتدا باید با یک جراح پلاستیک با تجربه در این زمینه مشورت کنید. جراح شما می‌تواند درباره روش‌های مناسب، نوع پروتز و نیازهای خاص شما توضیح دهد.
      هزینه پروتز سینه بسته به مواردی مانند محل انجام جراحی، نوع پروتز، پزشک جراح و کشور متفاوت است. در ایران هزینه پروتز سینه می‌تواند بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان یا بیشتر باشد.
      قبل از انجام جراحی، حتماً مشاوره پزشکی و روانشناختی داشته باشید تا از نظر فیزیکی و روحی آمادگی کامل داشته باشید. همچنین از پزشک خود بپرسید که آیا شرایط خاصی وجود دارد که باید رعایت کنید.

      متخصص جراحی پلاستیک

  7. مرجان محمودی گفت:

    از اطلاعات جامع شما خیلی ممنونم
    ترجیح میدم همین جوری خودم رو دوست داشته باشم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سپاس از همراهی شما
      همیشه زیبا و تندرست باشید مرجان عزیز

  8. نرگس مدنی پور گفت:

    جراحی برای کسی که سینه متقارن دارد مناسب است یانه

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز. هر گونه جراحی زیبایی با ازمایش های مختلف و تحت نظارت پزشک باید باشد.
      معاینه و بررسی هر فرد متفاوت است

  9. ناشناس گفت:

    جراحی برای کسی که سینه متقارن دارد مناسب است یانه