راه از بین بردن جای جوش چیست؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید

جای جوش یکی از نگرانی‌های نوجوانان است که تا زمان جوانی هم ادامه می‌یابد. انواع جای جوش شامل جوش سرسیاه، جوش سرسفید،پاپول، پوسچول و ندول‌هاست. روش‌های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد. با روش‌های پزشکی و خانگی می‌توان این عارضه را از بین برد.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 9 دقیقه
جای جوش

چه راهکارهایی برای از بین بردن جای جوش می‌شناسید؟ جوش زدن یکی از بدترین اتفاقاتی است که همه ما آن را در طول زندگی برای یک‌بار هم که شده تجربه کرده‌ایم. برخی از جوش‌های فعال دردناک‌اند و برخی تنها ظاهر صورت را بد می‌کنند. اما خوشبختانه می‌توان آنها را درمان کرد و با روش‌های مختلف از شر آنها خلاص شد.

با وجودی که جوش‌های فعال به اندازه کافی کلافه‌کننده هستند، بدتر از آنها زخم‌ها یا اسکارهایی است که آکنه‌ها از خود به جا می‌گذارند. این جای جوش‌ها به‌اندازه کافی ناامیدکننده هستند. اما خبر خوب این است که حتی اسکار آکنه‌ها نیز قابل‌درمان است. بیایید کمی بیشتر با انواع جای جوش و روش‌های از بین بردن جای جوش آشنا شویم تا اگر با آن درگیر هستید بدانید که چطور باید از شرشان خلاص شوید.

جای جوش

هر بار که صورت شما جوش می‌زند، در پوست حالتی حفره‌مانند ایجاد می‌شود که جای انواع آکنه های صورت است. آکنه‌ها به‌صورت برآمدگی از پوست شما خارج می‌شوند. زمانی که آکنه‌ها تخلیه می‌شوند، جای آنها به‌صورت یک اسکار باقی می‌ماند که به آنها جای جوش می‌گویند.

به‌عبارت‌دیگر اسکار ناشی از آکنه نتیجه التهاب لکه‌های آکنه است. منافذ آکنه متورم می‌شود و در دیواره منافذ شکستگی رخ می‌دهد. برخی از لک‌های آکنه کوچک هستند و جای زخم ایجادشده کم‌عمق است و به‌سرعت بهبود می‌یابند. گاهی اوقات محتویات لکه‌ها به بافت اطراف می‌ریزد و جای زخم‌های عمیق‌تری ایجاد می‌کند. در این شرایط است که باید به دنبال راهی برای از بین بردن جای جوش بود.

خدمات زیبایی

از کلینیک های معتبر با هزینه مناسب

۱۵۰۰+ خدمت

انواع جای جوش

نکته مهم درخصوص جای آکنه هایی که روی پوست باقی می‌ماند، نوع جوش‌هاست. درواقع بسته به این که نوع جوش چیست و چه ماهیتی دارد، نوع لکه، شدت آن و مدت زمانی که باقی می‌ماند و حتی روشی که باید برای از بین بردن جای جوش استفاده کرد متفاوت است.

متن انگلیسی:
Before you try to treat your scars, it’s important to know what type they are. Each type responds to treatment differently, and some treatments are better for particular types than others.
ترجمه متن:
قبل از اینکه بخواهید اسکار ناشی از آکنه روی پوست را درمان کنید، مهم است که بدانید آنها از چه نوعی هستند. هر نوع به‌طور متفاوتی به درمان پاسخ می‌دهد و برخی از درمان‌ها برای انواع خاص بهتر از سایرین هستند.

healthline
جوش‌ها ممکن است به دلیل افزایش ترشح چربی پوست و تغییرات هورمونی ایجاد شوند.
جوش‌ها ممکن است به دلیل افزایش ترشح چربی پوست، تغییرات هورمونی، استفاده از محصولات پوستی نامناسب، استفاده از داروهای خاص یا عوامل وراثتی ایجاد شوند.

۱. جای جوش سر سیاه

یکی از انواع جوش‌هایی که روی صورت ظاهر می‌شود، جوش سرسیاه است. این دسته از برآمدگی‌های سیاه‌رنگ که کمتر به‌عنوان جوش در نظر گرفته می‌شوند، کمتر هم تمایل به ایجاد جای جوش دارند و معمولاً به‌خوبی به درمان پاسخ می‌دهند.

۲. جای جوش سر سفید

آکنه‌های سفیدرنگ هم معمولاً جوش‌های ریز چرکی هستند که بعد از مدتی از بین می‌روند. معمولاً اگر دست‌کاری نشوند یا به‌زور کنده نشوند، جای جوش قابل‌توجهی را ایجاد نمی‌کنند. بااین‌وجود اگر آکنه‌ها دست‌کاری شوند می‌توانند اسکار ایجاد کنند.

۳. جای پاپول ها

پاپول‌ها برجستگی‌های صورتی تا قرمزرنگی هستند که لمس آنها دردناک است. معمولاً این نوع جوش‌ها نیز اسکار شدیدتری را ایجاد می‌کنند و معمولاً جای آنها قرمزرنگ و ملتهب است.

۴. جای پوسچول ها

برخی از انواع جای جوش ضایعات پر از چرکی به نام پوسچول‌ها هستند که پایه آنها قرمزرنگ است و در بالا به رنگ سفید یا زردرنگ دیده می‌شوند. جای جوش این آکنه‌ها نیز می‌تواند بسیار ملتهب، گود و بدشکل شود.

۵. جای ندول

برخی از انواع جای جوش نیز مربوط به ندول‌ها هستند. ضایعات جامدی که اندازه بزرگ‌تری دارند و می‌توانند بیشتر آسیب برسانند، چرا که به عمق پوست کشیده می‌شوند. به همین دلیل هم ممکن است جای جوش عمیق‌تری ایجاد کنند.

علل جای جوش

پوست بزرگ‌ترین اندام بدن است. این اندام دارای سه‌لایه اصلی است که از بیرون شامل اپیدرم، درم و هیپودرم می‌شود. این لایه‌ها با وجود غدد چربی کاملاً مستعد آکنه هستند. جای جوش نتیجه التهاب لکه‌های آکنه است. همان‌طور که گفته شد در اثر تورم منافذ حاوی جوش و سرایت التهاب به دیواره‌ها و بافت‌های اطراف جوش، اسکار آکنه یا جای جوش ایجاد می‌شود.

درواقع جای جوش به این دلیل اتفاق می‌افتد که بدن شما در تلاش است تا آکنه را ترمیم کند. نحوه واکنش بدن شما به یک زخم تعیین می‌کند که چقدر جای اسکار ناشی از آکنه خواهید داشت. فرایند ترمیم شامل ایجاد کلاژن است. اگر کلاژن بیش‌ازحد وجود داشته باشد، زخم‌های برجسته ظاهر می‌شوند. سایر اسکارها به دلیل ازبین‌رفتن بافت ایجاد شده و باعث ایجاد حفره یا فرورفتگی در پوست می‌شوند.

متن انگلیسی:
Acne scars take on two main forms: either a scar develops when there is a loss of tissue, resulting in an indentation in the surface of the skin; or, a scar develops that is raised on the surface of the skin. This type of acne scar, in fact, is a sign that your skin is doing its job — but, perhaps, too well. Your skin creates collagen (repair tissue) to help heal the wound — the acne — but, if it makes too much collagen, raised scars form.
ترجمه متن:
جای جوش به دو شکل بروز می‌کند؛ یا زمانی که بافتی از بین می‌رود اسکار ایجاد می‌شود و منجر به فرورفتگی در سطح پوست خواهد شد. یا اینکه به‌صورت یک زخم برجسته در سطح پوست به وجود می‌آید که درواقع نشان‌دهنده پاسخ پوست برای ترمیم است.

my.clevelandclinic
جای جوش روی پوست صورت ممکن است به شکل یک نقطه سرخ یا سفید در سطح پوست دیده شود.
جای جوش روی پوست صورت ممکن است به شکل یک نقطه سرخ یا سفید در سطح پوست دیده شود.

درمان جای جوش

سوال مهم‌تر این است که آیا امکان از بین بردن جای جوش وجود دارد؟ همان‌طور که پیش‌ازاین هم گفته شد خبر خوب این است که اسکارهای ناشی از آکنه قابل‌درمان هستند. اما قبل از شروع درمان ابتدا باید یک‌بار برای همیشه از شر هر گونه آکنه خلاص شد، چرا که جوش‌های جدید می‌توانند منجر به ایجاد جای جوش‌های جدید هم شوند.

البته برخی از درمان های جای جوش را می‌توان در کنار دارو برای جوش صورت انجام داد. التهاب ناشی از جوش‌های فعال هم ممکن است اثربخشی درمان‌های از بین بردن جای جوش را کاهش دهند. درنتیجه اولین مرحله برای درمان جای آکنه ها، درمان خود آکنه است.

۱. لیزر جای جوش

یکی از درمان های رایج جای جوش، لیزر از بین بردن جای جوش است. خصوصاً برای انواع اسکارهای آکنه شدید که التهاب و فرورفتگی‌های عمیقی را در پوست ایجاد کرده‌اند. این روش مانند لایه‌برداری شیمیایی، لایه بالایی پوست را از بین می‌برد. این درمان البته برای کسانی که هنوز جوش‌های فعال دارند گزینه خوبی نیست. از طرفی برای کسانی که رنگ پوست تیره دارند هم انتخاب مناسبی نیست. بااین‌حال برای کسانی که جوش‌های درمان‌شده دارند و رنگ پوستشان روشن‌تر است می‌تواند زمان بازسازی و بهبودی بسیار سریع‌تری داشته باشد.

بهترین درمان برای جای جوش چیست؟

دکترت رو از دکترتو انتخاب کن!

۲. سابسیژن جای جوش

یکی دیگر از گزینه‌های تخصصی درمان جای جوش، سابسیژن جای جوش است. این اصطلاح درواقع یک روش جراحی زیر پوستی است که باید توسط متخصص پوست انجام شود. با استفاده از یک جراحی کوچک به نام پانچ اکسیزیون، پزشک شما اسکارهای آکنه را جدا می‌کند و زخم را با بخیه یا پیوند پوست ترمیم می‌کند. با تکنیکی به نام سابسیژن، پزشک سوزن‌هایی را زیر پوست وارد کرده تا الیاف زیر اسکار را شل کند و به‌این‌ترتیب به از بین بردن جای جوش کمک می‌کند.

۳. میکرونیدلینگ برای جای جوش

آیا واقعا میکرو صورت برای جای جوش موثر واقع می‌شود؟ کاربرد میکرونیدلینگ از بین بردن جای جوش و لک است. یکی از درمان‌های جدید برای از بین بردن جای جوش درمان میکرونیدلینگ است که با یک غلتک دستی کوچک سوزن‌دار انجام می‌شود. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد میکرونیدلینگ به کاهش عمق اسکار آکنه کمک می‌کند. بااین‌حال، طبق گفته آکادمی پوست آمریکا، این درمان ممکن است تا ۹ ماه طول بکشد تا تغییرات مشاهده شود. این یک درمان بی‌خطر است که برای همه رنگ‌های پوست کار می‌کند.

۴. مزونیدلینگ صورت برای جای جوش

از دیگر روش‌های موثر برای درمان جای جوش، روش مزونیدلینگ است که در آن از تزریق مواد تقویتی به زیر پوست برای از بین بردن جای جوش استفاده می‌شود. در این روش پزشک برای تحریک کلاژن‌سازی در بافت زیرین، یک وسیله سوزنی روی پوست می‌چرخاند. این یک تکنیک ایمن، ساده و احتمالاً موثر برای اسکار آکنه است. کم‌ترین خطر تغییر رنگ پوست را دارد. نتایج ظریف هستند و ممکن است به درمان‌های تکراری نیاز داشته باشد.

امروزه میزوتراپی یکی از روش‌های موثر برای درمان جای جوش محسوب می‌شود.
امروزه میزوتراپی یکی از روش‌های موثر برای درمان جای جوش محسوب می‌شود.

۵. سریع ترین روش از بین بردن جای جوش با دارو

علاوه‌بر روش‌های بالا می‌توان از روش‌های کمتر تهاجمی نیز برای از بین بردن جای جوش کمک گرفت. داروها می‌توانند گزینه‌ای سریع و ایمن باشند. ازجمله آنها می‌توان به پمادها، ضدلک‌ها، رتینوئیدها و غیره اشاره کرد. برای مثال کرم‌ها و سرم‌های حاوی رتینول می‌توانند سریع‌ترین گزینه درمان برای جای آکنه باشند.

پماد آلفا برای جای جوش

یکی از داروهایی که به‌صورت پماد برای از بین بردن جای جوش استفاده می‌شود، پماد آلفاست که می‌توان به‌صورت یک لایه‌بردار از آن برای بهبود جای آکنه استفاده کرد.

پماد زینک اکساید برای جای جوش

کرم زینک اکساید برای چیست؟ پماد زینک اکساید به‌عنوان یک پماد تسکین‌دهنده التهاب، ازبین‌برنده جای زخم، ترمیم سوختگی و لکه‌های پوستی استفاده می‌شود. یکی دیگر از کاربردهای آن در درمان جای جوش است. البته تاثیر آن به عمق و شدت جای آکنه بستگی دارد. گاهی اوقات به‌تنهایی در درمان موثر است و گاهی نیز در کنار سایر درمان‌ها از آن استفاده می‌شود.

۶. قرص آناهیل برای جای جوش

به‌صورت ویژه قرص آناهیل درمان‌کننده التهاب و جای سوختگی است و می‌تواند جای زخم‌ها را درمان کند. اما می‌توان از آن به‌عنوان یک درمان مکمل برای بهبود لکه‌های ناشی از جای جوش هم استفاده کرد.

۷. کرم ترمیم کننده جای جوش

کرم‌های مختلفی می‌توانند برای ترمیم اسکارهای ناشی از آکنه و از بین بردن جای جوش استفاده شوند. برخی از این کرم‌ها حاوی اسید سالیسیلیک‌اند که هم برای درمان جوش موثرند و هم برای درمان اسکار. کرم‌های لایه‌بردار حاوی اسیدلاکتیک و کرم‌های حاوی آلفا هیدروکسی اسیدها هم می‌توانند به‌عنوان ترمیم‌کننده انواع اسکارهای آکنه استفاده شوند.

کرم قوی برای از بین بردن جای جوش و لک

یکی از قوی‌ترین کرم‌هایی که می‌توان برای از بین جای جوش و لکه‌های آن استفاده کرد، کرم‌های ترتینوئین‌ هستند. این کرم‌ها می‌توانند جای زخم ناشی از آکنه را صاف کنند. براساس بررسی منبع مورداعتماد در سال ۲۰۱۷، رتینوئیدها علاوه‌بر تسریع بازسازی سلولی و بهبود بافت پوست، می‌توانند به کاهش تغییر رنگ و کاهش چشمگیر زخم‌های ناشی از آکنه نیز کمک کنند.

اگر می‌خواهید از کرم ترمیم‌کننده برای رفع جای جوش استفاده کنید، باید با دکتر پوست و مو مشورت کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه‌بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی با متخصص پوست وجود دارد.

تازگیا بیشتر از قبل جوش می‌زنی؟ همین حالا مشاوره بگیر!

۸. رتینول برای جای جوش

رتینول می‌تواند توسط متخصص پوست در غلظت‌های بالاتر تجویز شود. این محلول یکی از مواد فعال و موثر برای از بین بردن جای جوش، خصوصاً اسکارهای آتروفیک و قدیمی است.

۹. پلاسما برای جای جوش

یکی دیگر از درمان‌های رایج و موثر برای از بین بردن جای جوش، پلاسماجت است. پلاسما‌درمانی می‌تواند طی چند جلسه با کمترین میزان آسیب و عارضه جانبی جای هر گونه زخم و جوش روی پوست را از بین ببرد.

۱۰. پماد رکوبیزول برای جای جوش

پماد رکوبیزول یکی از پمادهای ضدسوختگی و درمان‌کننده زخم است. این پماد ترکیباتی گیاهی دارد. می‌توان با آن التهابات پوست را کاهش داد و در درمان جای جوش نیز از آن استفاده کرد.

یک از سریع‌ترین روش‌ها برای از بین بردن جای جوش استفاده از دارو است.
یک از سریع‌ترین روش‌ها برای از بین بردن جای جوش استفاده از دارو است.

۱۱. صابون دیترون برای جای جوش

صابون دیترون یک صابون آنتی‌باکتریال است که از آن برای ازبین‌بردن آکنه‌های صورت استفاده می‌شود. این صابون می‌تواند میزان چربی پوست را کاهش دهد. در مواردی می‌توان از آن برای ازبین‌بردن التهابات پوستی و بهبود جای جوش هم استفاده کرد.

۱۲. درمان خانگی از بین بردن جای جوش

علاوه‌بر روش‌های درمانی بالا می‌توان از برخی درمان‌های خانگی هم برای از بین بردن جای جوش کمک گرفت. در این روش‌ها از ترکیبات موثری مانند عسل و انواع ماسک‌های گیاهی استفاده می‌شود.

عسل برای جای جوش

یکی از ترکیبات طبیعی موثر در درمان آکنه‌ها عسل است. این ترکیب طبیعی می‌تواند با کاهش فعالیت باکتری‌ها و متعادل‌کردن چربی پوست به درمان آکنه کمک کند. علاوه‌بر این می‌توان از آن برای بهبود اثر جای جوش ها نیز کمک گرفت.

روش خانگی از بین بردن لکه های قهوه ای جای جوش

درمان‌ها و روش‌های خانگی می‌توانند برای درمان جای جوش موثر باشند. برخی از آنها شامل سرکه سیب، پودر زردچوبه، روغن نارگیل، روغن چای سبز و عصاره لیمو می‌شود. علاوه‌براین انجام روتین‌های پوستی و مراقبت‌های خانگی مانند استفاده مداوم از ضدآفتاب‌ها در خانه، فیلرهای ملایم، کرم‌های ضدلک و غیره می‌تواند به بهبود جای جوش در خانه کمک کند.

درمان خانگی جای جوش روی باسنم

برای درمان جوش و جای آن روی باسن باید به‌صورت منظم آن را تمیز کرد و شست‌وشو داد. از طرفی هم می‌توان گزینه‌های طبیعی مانند آب‌رسان‌ها، کرم‌های نرم‌کننده، روغن‌های ضدلک و درمان با آب‌نمک را برای از بین بردن جای جوش روی باسن امتحان کرد.

ماسک گیاهی و خانگی برای جای جوش

ماسک‌ صورت مختلفی وجود دارد که می‌توان از آنها هم برای درمان جوش‌های فعال و هم از بین بردن لکه ها و جای جوش استفاده کرد. درست کردن ماسک صورت خانگی بسیار ساده است. یکی از آنها ماسک شیر و عسل است. ساخت ماسک خانگی زردچوبه و سفیده تخم‌مرغ هم می‌تواند برای از بین بردن جای جوش مفید باشد.

۱۳. درمان جای جوش با طب سنتی

در طب سنتی هم از روش‌هایی برای از بین بردن جای جوش استفاده می‌شود. معمولاً روش‌ها بسته به محل جوش‌ها و نوع آنها مشخص می‌شود.

درمان جای جوش صورت

در طب سنتی برای از بین بردن جای جوش صورت معمولاً از ترکیباتی مانند عسل، ماسک خیار خانگی، ماسک آلوئه‌ورا، روغن نارگیل و روغن درخت چای استفاده می‌شود. این ترکیبات با آبرسانی و تقویت پوست به بهبود جای زخم‌ها کمک می‌کنند و میزان التهاب را کاهش می‌دهند.

جای جوش ممکن است با درد و احساس ناراحتی همراه باشد.
جای جوش ممکن است با درد و احساس ناراحتی همراه باشد.

درمان جای جوش بدن

در طب سنتی می‌توان از ترکیباتی طبیعی مانند عرقیجات و روغن‌های طبیعی برای از بین بردن جای جوش های بدن استفاده کرد. عرق بیدمشک، روغن بنفشه و روغن‌زیتون در طب سنتی برای از بین بردن جای جوش های بدن استفاده می‌شود.

درمانی جای جوش کمر

در طب سنتی توصیه می‌شود برای درمان جای جوش روی کمر از عسل استفاده شود. می‌توان عسل را روی جوش‌ها و جای آنها مالید تا به‌تدریج اثر آنها از بین برود. ژل آلوئه‌ورا و سرکه سیب هم دو ترکیب موثر در طب سنتی برای از بین بردن جای جوش روی کمر هستند.

برای درمان جای جوش به چه متخصصی مراجعه کنیم؟

برای از بین بردن جای جوش باید به متخصص پوست و زیبایی مراجعه کرد. پزشک با بررسی جای آکنه‌ها و میزان التهاب بهترین شیوه درمانی را پیشنهاد می‌دهد. گاهی روش‌های درمانی موثر، درمان‌هایی است که پزشک با ابزارها و تکنیک‌های مختلف در مطب خود انجام می‌دهد.

پیشگیری از پراکنده شدن جوش و ماندن جای جوش

بهترین راه برای درمان اسکار آکنه در وهله اول پیشگیری از آن است. اگر جوش‌های صورت کمتر ایجاد شود، احتمال ایجاد جای جوش هم کمتر است. برای جلوگیری از تحریک پوست و آسیب‌رساندن به بافت زیرین که می‌تواند منجر به‌جای جوش شود، از برداشتن، ترکیدن یا فشاردادن هرگونه جوش، صرف‌نظر از اینکه چقدر وسوسه‌انگیز باشد، خودداری کنید.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به پزشک

جای جوش می‌تواند ناامیدکننده باشد، اما درمان‌های زیادی وجود دارد که آنها کمتر به چشم بیایند. اکثر اسکارها دائمی هستند، اما یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی می‌تواند به شما کمک کند تا درمان مناسب را برای از بین بردن جای جوش و بهبود آثار آن روی صورتتان پیدا کنید.

اگر به دنبال راهی برای از بین بردن جای جوش هستید، باید با متخصص پوست مشورت کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه‌بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی با دکتر پوست وجود دارد.

دکترتو مراقب زیبایی شماست!

پرسش‌های متداول

بسته به نوع جای جوش درمان‌هایی مانند لیزر، میکرونیدلینگ یا درمان با داروهایی مانند رتینول‌ها می‌تواند موثر باشد.

می‌توانید برای ازبین‌بردن جوش و جای آن روی باسن از پماد بنزئیل پراکسید و انواع ژل‌های ضد جوش استفاده کنید. از پماد زینک اکساید هم می‌توان برای از بین بردن جای جوش روی باسن استفاده کرد.

لیزردرمانی بسته به تعداد اسکارها، شدت و عمق آنها و نوع جای جوش از دو تا سه جلسه به بالا زمان می‌برد.

می‌توان با لیزردرمانی، سابسیژن و درمان با تزریق زیر پوستی جای جوش را درمان کرد.

با رعایت بهداشت پوست، استفاده از کرم‌های ضدالتهاب و آب‌رسان و کمک‌گرفتن از داروهای ضدالتهاب مانند رتینول‌ها می‌توان قرمزی جای جوش را درمان کرد.

مدت‌زمان بهبودی به نوع جای جوش و عمق و میزان التهاب آن بستگی دارد.

از بین بردن جای جوش بسته به عمق آن زمان می‌برد و نمی‌توان در یک روز جای آن را از بین برد.

بهتر است با مراجعه به یک متخصص پوست از روش‌های درمانی موثر مانند لیزر یا میکرونیدلینگ استفاده کنید.

امتیاز شما به مقاله:
(3.9از5)
دسته بندی:
منبع:
فرزانه هستم، 30 ساله و عاشق دنیای سئو و محتوانویسی که با کنجکاوی دنبال آموختن چیزهای جدیدم؛ فارغ از هرگونه قرارداد و قانون و سبک خاصی. دنیای مجازی و اینترنت، فرصتی برای بودن با بهترین تیم‌ها رو برام فراهم کرده که می‌تونم بدون دغدغه و نگرانی هر روز احساس بهتر شدن و ارتقاء‌شغلی را با تمام وجودم لمس کنم. افتخار می‌کنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا می‌کنم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره جای جوش

  1. ناشناس گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    من یه چند وقتی جوش میزدم خیلی سریع بیشتر پست صورتم دچار جوش شد بعد دیگه شروع کردم به درمان کردن با سرم ها و کرم ها پماد جوش های تقریبا شدیدی هم میزدم الان خداروشکر خیلی بهتره ولی یه سری از جوش‌ها لک قرمزی مانندش مونده خیلی سخت میرن چه پماد پیشنهاد میکنید برای جای جوش قرمز

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      می توانید از زینک اکساید استفاده کنید
      در صورت مشکلات انگلی از ضد التهاب و پرمترین
      البته از نظر انزیم های کبدی هم باید بررسی شوید

      1. آزرده خاطر گفت:

        سلام ترو خدا کمک کنید من صورتم خیلی جوش داره پوستم چرب یک ماه دیگه عروسیمه

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          ابتدا از نظر کبدچرب باید ازمایشات لازم صورت گیرد سپس اقدام درمانی کنید
          و زیر نظر پزشک از ترکیب پماد های کلیندامایسین + زینک اکساید استفاده کنید

        2. ماهواره گفت:

          من جای جوش دارم و جوش های سر سیاه خیلی خجالت می کشیدم

        3. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          می توانید از روش های زیر استفاده کنید
          پاکسازی منظم و روزانه پوست با شوینده های حاوی سالیسیلیک اسید
          استفاده از فیس براش برای شستشوی صورت جهت ماساژ روی پوست و باز کردن منافذ
          استفاده از ماسک صورت حاوی خاک رس یا زغال
          چسب های پاک کننده بینی

          در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه کنید

          متخصص پوست و مو

    2. ماری گفت:

      سلام من مشکل هورمونی دارم وقتی مشکل خود ایمنی اما پشت کمرم جوش بد میزنه و جاش مونده تیره شده چکار کنم خیلی بهم ریخته ام تمام پشتم پر جوش هست کمکم کنید چکار کنم

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام
        اولویت با درمان مشکل هورمونی باشد
        علاوه بر ان از نظر کبدچرب هم باید بررسی شود
        برای جای جوش از پماد زینک اکساید استفاده کنید
        ولی بنظر می رسد نیاز به درمان اصولی تری دارید

        متخصص پوست و مو

  2. سوسن گفت:

    سلام
    من یه هفته ی چند تا جوش چرکی بزرگ و دردناک صورتم زد و خالیشون کردم و الان جاشون قرمز مونده چیکار کنم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      روزانه با سرم شستشو بشویید
      و از پماد ویتامین آد و زینک اکساید استفاده کنید

      1. ناشناس گفت:

        سلام من هرروز جوش میزنم و کمی جاش مونده یه روش خوب ویک هفته ای میخوام انم درمان خونگی باشه که خیلی زود بره تروخدا

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          بستگی به علت ایجاد جوش دارد
          مثلا اگر مشکلات کبدی داشته باشید قطعا از بین نمی رود

          ولی بطور کلی
          روز یسه بار صورت خود را شستشو دهید
          از صابون گوگرد یا میخک هم می توانید استفاده کنید
          کرم های ترمیمی مثل کالاندولا هم می توانید بعد از شستشو استفاده کنید

      2. فریده هستم گفت:

        سلام ده رویم جوش میزنه وهم جای هم میمانه چی کنم که جوش دیگه نزنه میشه جواب میتین لطفا

  3. نرگس تاجیک گفت:

    صورتم‌ خیلی جوش میزنه چیکار کنم شوهر م من میگه پوست مار شد داروخانه مریم شما بچه شیری میده ضرر داره

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام نرگس عزیز
      از درمان موضعی استفاده کنید
      مثل کرم و پماد آبرسان
      آب هم زیاد بنوشیذ
      و الز هر صابون و شامپویی استفاده نکنید

  4. امین گفت:

    سلام من یک جوش سرسفید زدم الان جوش کندم و دور جاش سیاهی وستش سفیدی الان این چجوری میره

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام امین عزیز
      از پماد زینک تکساید استفاده کنید
      در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه نمایید

  5. .. گفت:

    سلام دوست من حساسه، امکان داره پماد زینک اکساید صورتمو بدتر کنه؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      معمولا برای پوست حساس هم مفید است
      پماد زینک اکساید یک سد روی پوست ایجاد کرده و در برابر عوامل محرک و رطوبت از پوست آسیب‌دیده محافظت می‌کند.

      1. سحر گفت:

        ببخشید قیمت زینک اکساید چند هست؟

        1. ناشناس گفت:

          ۱۸تومنه خیلی قیمتش خوبه

  6. احمدی گفت:

    سلام خمیر دندان برای جوش وجای جوش مناسب است

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      خیر
      بهتر است از پماد های مخصوص مثل زینک اکساید استفاده کنید
      و در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه نمایید

      1. محمدی گفت:

        من خیلی شدید جوش میزنم خیلی شدید و جاشون مونده
        قرص کو آموکسی کلاو۶۲۵ هم میخورم جوش در نمیاد ولی وقتی متوقف میکنم در میاد ولی اونم وقتی میخورم پریود نمیشم جلوشو میگیره من چیکار کنم باید

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          بهتر است ابتدا ازمایش انزیم کبدی بدهید
          بی جهت از انتی بیوتیک استفاده نکنید
          گاهی خشکی پوست و بیماری انگلی قارچی هم می تواند دلیلش باشد

      2. سارا محمدی گفت:

        من خیلی شدید جوش میزنم خیلی شدید و جاشون مونده
        قرص کو آموکسی کلاو۶۲۵ هم میخورم جوش در نمیاد ولی وقتی متوقف میکنم در میاد ولی اونم وقتی میخورم پریود نمیشم جلوشو میگیره من چیکار کنم باید

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          بهتر است ابتدا ازمایش انزیم کبدی بدهید
          بی جهت از انتی بیوتیک استفاده نکنید
          گاهی خشکی پوست و بیماری انگلی قارچی هم می تواند دلیلش باشد

          https://doctoreto.com/doctors/speciality/dermatologist

  7. احمدی گفت:

    سلام برای جوش وجای جوش خمیر داندان مناسب است

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      خیر
      بهتر است از پماد های مخصوص مثل زینک اکساید استفاده کنید

      1. سحر گفت:

        چند درصدی باشه پماد زینک مال منم رد جوش مونده قرمز شده ولی جوش سیاه مونده پماد پانژل و لا فارور هم زدم تاثیر زیاد نداشت

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          پماد زینک اکساید معمولاً برای درمان مشکلات پوستی مانند سوختگی، التهاب، و برخی جوش‌ها استفاده می‌شود. این پماد دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی است که می‌تواند به بهبود وضعیت پوست کمک کند.
          بنابراین، می‌توانید از پماد زینک اکساید استفاده کنید، اما اگر بعد از چند روز بهبودی مشاهده نکردید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

          متخصص پوست و مو

  8. مبینا گفت:

    جوش

  9. ناشناس گفت:

    خیلی بهم کمک کردین و اطلاعات خوبی بدست اوردم خیلی خیلی ممنون

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      سپاس از حسن توجه شما
      سالم باشید

  10. سعید گفت:

    عالی

    1. ناشناس گفت:

      سلام صورت من خیلی جوش میزنه و جاشون مونده سیاه باید چیکار کنم ؟

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام
        نیاز به ازمایش کبدی و چربی دارید
        از کرم ابرسان و پماد زینک اکساید هم می توانید استفاده کنید

        1. رضا گفت:

          سلام من صورتم قبلا خیلی جوش میزد ولی خداروشکر جوش ها رفت فقط جایی جوش ها قرمز شده چیکار کنم خوب بشه

        2. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          می توانید از کرمهای ترمیمی مثل کالندولا و زینک اکساید استفاده کنید
          در صورت عدم بهبود حتمن به پزشک مراجعه کنید

          متخصص پوست و مو