فهرست مطالب
- قرص سیپروترون کامپاند چیست؟
- نحوه مصرف قرص سیپروترون کامپاند (قرص سیپروترون کامپاند را چگونه مصرف کنیم؟)
- موارد مصرف قرص سیپروترون کامپاند
- عوارض جانبی قرص سیپروترون کامپاند
- منع مصرف و موارد احتیاط قرص سیپروترون کامپاند
- تداخلات دارویی قرص سیپروترون کامپاند
- اطلاعات دارویی سیپروترون کامپاند
- نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به پزشک
قرص سیپروترون کامپاند یک داروی تنظیم کننده هورمونی است که در برخی از اختلالات هورمونی و جنسی مورد استفاده قرار میگیرد. این دارو شامل دو ماده موثره سیپروترون و استرادیول میشود که سیپروترون به عنوان ضداندروژن، آندروژنها و اختلالات مرتبط با آنها را کنترل میکند واسترادیول هم هورمون استروژنی است که تاثیرات استروژنی در بدن دارد.
سیپروترون کامپاند برای کنترل اختلالات مرتبط با آندروژن در زنان از جمله هیرسوتیسم (رشد ناگهانی موهای زائد در ناحیههای مردانه)، آکنه شدید و تنظیم سیکل قاعدگی استفاده میشود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با قرص سیپروترون کامپاند، ترکیبات، نحوه مصرف، کاربرد و عوارض جانبی احتمالی آن آشنا شوید.
اگر میخواهید برای درمان اختلالات هورمونی از این دارو استفاده کنید، حتما پیش از مصرف با متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. همچنین میتوانید از مشاوره دارویی استفاده کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی با پزشکان وجود دارد.
قرص سیپروترون کامپاند چیست؟
قرص سیپروترون کامپاند (Cyproterone compound) داروی پزشکی از ترکیب دو عنصر سیپروترون و استروژن است که برای درمان علائم بهم ریختن هورمون زنانه مانند هیرسوتیسم و آکنه واژنی در زنان و درمان برخی اختلالات تناسلی مردان مانند خودپنداره جنسی غیرعادی و کاهش رغبت جنسی به کار میرود.
اسامی رایج داروی سیپروترون کامپاند:
- قرص سیپروترون کامپاند ابوریحان
- قرص دافنه ۲/۰.۰۳۵ میلی گرم
- قرص اتیسترون
- قرص دیان ۳۵
- قرص روکشدار سیبل
- قرص کلایرت ۲/۰.۰۳۵ میلی گرم
نحوه مصرف قرص سیپروترون کامپاند (قرص سیپروترون کامپاند را چگونه مصرف کنیم؟)
نحوه مصرف قرص سیپروترون کامپاند روزانه است و میزان دوز آن و فاصله بین هر بار بسته به علت مصرف دارو بستگی دارد که براساس تشخیص پزشک تعیین میگردد.
متن انگلیسی:
macmillan
If you forget to take the tablets, you should take the missed dose as soon as possible the same day. Take the next dose at the normal time
ترجمه متن:
اگر مصرف قرص ها را فراموش کردید، باید دوز فراموش شده را در اسرع وقت در همان روز مصرف کنید. دوز بعدی را در زمان عادی مصرف کنید.
موارد مصرف قرص سیپروترون کامپاند
از موارد مصرف این قرص میتوان به کاربردهای زیر اشاره کرد:
- درمان هیرسوتیسم با کاهش سطح هورمونهای مردانه مانند تستوسترون
- بخشی از درمان آکنه واژنی در زنان در نواحی پوستی مانند جوش های ریز صورت، گردن، قفسه سینه و پشت زنان. پزشک ممکن است برای درمان جوش (چگونه جوش های صورت را از بین ببریم؟) این دارو را تجویز کند.
- درمان برخی اختلالات تناسلی مردان از جمله خودپنداره جنسی غیرعادی یا کاهش رغبت جنسی
۱. قرص سیپروترون کامپاند برای کیست تخمدان
قرص سیپروترون کامپاند در برخی موارد ممکن است برای درمان و بهبود علائم کیست تخمدان مورد استفاده قرار بگیرد به ویژه در مواردی که کیستها باعث افزایش سطح هورمونهای مردانه مانند تستوسترون در بدن میشوند. این دارو با کاهش سطح هورمونهای مردانه، میتواند به کنترل و کاهش رشد کیستهای تخمدان کمک کند.
۲. قرص سیپروترون کامپاند و تنبلی تخمدان
تنبلی تخمدان به وضعیتی اطلاق میشود که تخمدانها نتوانند به طور معمول تخمک تولید کنند یا تخمکها به صورت ناکافی تولید شوند. سیپروترون کامپاند به عنوان دارو ضداندروژنیک (ضداستروژن) سطح هورمونهای مردانه مانند تستوسترون را پایین میآورد. در مواردی که تنبلی تخمدان ناشی از افزایش سطح هورمونهای مردانه در بدن است این دارو با کاهش سطح این هورمونها، در تنظیم تخمکگذاری و بهبود تاب آوری تخمدانها مشارکت میکند.
۳. قرص سیپروترون کامپاند و تنظیم قاعدگی
یکی از کاربردهای این قرص تنظیم قاعدگی است بهخصوص در برخی اختلالات قاعدگی مانند سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOS). سیپروترون کامپاند با کاهش سطح هورمونهای مردانه به تنظیم قاعدگی و کاهش عوارض این اختلال کمک میکند. برای کنترل قاعدگی نامنظم و عوارض قاعدگی شدید مانند درد شدید قاعدگی، خونریزی بیش از حد یا پریودی بیش از حد نیز این دارو تجویز میشود.
۴. قرص سیپروترون کامپاند برای جلوگیری از بارداری
این دارو به عنوان آنتی اندروژن با کاهش سطح هورمونهای مردانه مانند تستوسترون اثرات ضدتخمکگذاری دارد و در روشهای جلوگیری از بارداری مانند قرصهای ترکیبی (مانند قرصهای ضد بارداری) یا روشهای دیگر مثل اسپیرال مسی و لقاح داخل رحمی به عنوان کنترل کننده تولید هورمونهای تخمدان استفاده میشود.
۵. سیپروترون کامپاند ریزش مو
مصرف این دارو باعث کاهش ترشح اندروژنها توسط غدد کلیوی و تخمدانها شده و در عین حال از اتصال DHT به فولیکولهای مو جلوگیری میکند. اگر علت ریزش مو در زنان مشکلات هورمونی باشد، این دارو تاثیرگذار است. مصرف این دسته از داروها معمولا بهترین درمان ریزش مو زنان است.
متن انگلیسی:
cmccparis
It slows down hair loss while promoting hair growth
ترجمه متن:
ریزش مو را کند میکند و در عین حال باعث رشد مو میشود.
دوز مصرفی قرص سیپروترون کامپاند
دوز مصرفی قرص باید توسط پزشک بسته به وضعیت بیمار، علت تجویز دارو و سایر موارد پزشکی تعیین شود. قرص سیپروترون کامپاند معمولا به صورت دورهای مصرف میشود. در بزرگسالان بهصورت روزانه دو تا سه بار بعد از غذا باید استفاده شود.
عوارض جانبی قرص سیپروترون کامپاند
برخی از عوارض جانبی شایع این دارو عبارتند از:
- ریزش مو
- خشکی و تغییر رنگ پوست به خاکستری یا قهوهای
- افزایش وزن
- کاهش انرژی و خستگی
- کاهش شهوت جنسی و تغییرات در عملکرد جنسی
- اختلالات گوارشی مانند تهوع، استفراغ، سوهاضمه و اسهال
- تغییرات پریود
- گرگرفتگی و عرق کردن
- تغییر در خلق و خو
- تورم یا حساسیت سینهها
- تنگی نفس
- تاثیر روی کبد
سیپروترون کامپاند و چاقی
برخی افراد ممکن است در طول مصرف سیپروترون کامپاند افزایش وزن را تجربه کنند که علت آن تاثیر سیپروترون بر هورمونهای بدن و عوارض جانبی آن مانند افزایش اشتها یا تغییرات متابولیک است. البته لزوما همه با افزایش وزن و چاقی روبهرو نمیشوند چرا که عوامل دیگری مانند رژیم غذایی، سطح فعالیت بدنی و ویژگیهای فردی هم روی چاقی ناشی از مصرف سیپروترون کامپاند موثرند.
لکه بینی و قرص سیپروترون کامپاند
یکی از عوارض جانبی مصرف این قرص اختلال در قاعدگی یا لکه بینی نامنظم بین دوره پریودی (علت لکه بینی بعد از پریود چیست؟) است. معمولا لکه بینی و خونریزی نامنظم واژینال حین دوره مصرف این دارو عادی است و جای نگرانی وجود ندارد، بنابراین با مشورت پزشک به مصرف دارو ادامه دهید.
حالت تهوع قرص سیپروترون کامپاند
حالت تهوع و استفراغ در برخی مصرفکنندههای این دارو دیده میشود که معمولا در مدت زمان کوتاهی بعد مصرف خود به خود برطرف خواهد شد. با این حال، اگر تهوع شدید است یا به مدت طولانی ادامه دارد و تداوم آن باعث مشکلات جدی میشود، بهتر است با پزشک در مورد این موضوع صحبت کنید.
پزشک با تغییر زمان مصرف دارو، غذاهای سبک قبل از دارو، یا مصرف همزمان با غذا کمک میکند این عارضه کاهش یابد. در صورتی که تهوع شدید باشد، پزشک جهت کاهش علائم داروی ضد تهوع تجویز میکند.
عوارض مصرف طولانی مدت سیپروترون کامپاند
برخی عوارض جانبی در صورت مصرف طولانی مدت عبارتند از:
- افزایش خطر اختلالات متابولیک مانند بالا رفتن چربی خون، مقاومت به انسولین و افزایش خطر ابتلا به دیابت
- خطر افسردگی و تغییرات خلقی
- ضربان قلب نامنظم
- کاهش کثرت استخوانی و ریسک بیشتر شکستگی استخوان
- تغییر عملکرد کبد
منع مصرف و موارد احتیاط قرص سیپروترون کامپاند
در صورت مشاهده هر کدام از علائم زیر باید جانب احتیاط را رعایت نموده و در صورت تشدید از مصرف دارو خودداری کنید:
- حساسیت به سیپروترون کامپاند یا هر یک از مواد تشکیل دهنده آن
- افسردگی مزمن و حاد
- افرادی که سابقه آبولی یا ترومبوز دارند.
- برای کودکان قبل از سن بلوغ نباید مصرف شود.
- افرادی که تومور بدخیم دارند.
- بیماری کبدی
- بیماری کلیوی
- بیماری قلبی-عروقی
- سابقه خونریزی ناشی از علت نامشخص
- بیماری سرطان پستان
- افراد مبتلا به میگرن
- بیماران آسم
- تشنج
- بارداری و شیردهی
- مصرف همزمان داروهای دیگر
مصرف قرص سیپروترون کامپاند در بارداری
مصرف قرص سیپروترون کامپاند در بارداری ممنوع است و ممکن است به جنین آسیب برساند و مشکلات جدی برای نوزاد ایجاد کند. این قرص برای کنترل و درمان بیماریهای مرتبط با افزایش هورمون آندروژن مانند سندرم تخمدان پلیکیستیک و قاعدگی نامنظم استفاده میشود که سطح هورمون تستوسترون در بدن را پایین میآورد. بنابراین به خانمهای باردار توصیه میشود تنها در صورت تجویز و تشخیص پزشک متخصص از این دارو در دوران بارداری استفاده کنند.
مصرف قرص سیپروترون کامپاند در شیردهی
یکی از موارد منع مصرف این قرص دوران شیردهی است چرا که ممکن است دارو و اثرات جانبی آن از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شوند و اثر سویی روی سلامت و رشد نوزاد بگذارند. بنابراین، اگر در دوران شیردهی هستید و قصد مصرف سیپروترون کامپاند دارید، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا داروی جایگزین مناسبی توصیه کند که در دوران شیردهی ایمن باشد.
بارداری بعد از قطع قرص سیپروترون کامپاند
برای بارداری بعد از قطع قرص سیپروترون کامپاند بدن به زمان نیاز دارد تا سیستم تناسلی به حالت طبیعی برگشته و تعادل هورمونی در بدن برقرار شود. پس از قطع دارو بین چند هفته تا چند ماه طول میکشد تا تنظیمات طبیعی سیستم تناسلی برقرار شود. در این مدت، بدن شروع به تولید هورمونهای تناسلی کرده و تخمکها شروع به رشد میکنند.
پس از بازگشت تنظیمات طبیعی، احتمال بارداری وجود دارد. بنابراین، اگر پس از قطع مصرف قرص، قصد بارداری دارید، باید صبر کنید تا سیستم تناسلی شما به حالت طبیعی برگردد. در این مدت، بهتر است از روشهای مناسب برنامهریزی خانواده برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید.
تداخلات دارویی قرص سیپروترون کامپاند
مصرف همزمان این قرص با داروهای زیر تداخل دارد:
- داروهای ضدتشنج
- داروهای ضدتخلیهکننده معده
- داروهای ضدتعریق
- داروهای ضدانعقاد
اطلاعات دارویی سیپروترون کامپاند
اسامی رایج دارویی، عوارض احتمالی و تداخلات دارویی قرص سیپروترون کامپاند را در جدول زیر مشاهده میکنید:
اسامی رایج دارویی | عوارض جانبی | تداخلات دارویی |
---|---|---|
قرص سیپروترون کامپاند ابوریحان | سردرد | کاربامازپین |
قرص دافنه ۲/۰.۰۳۵ میلی گرم | خواب آلودگی | فنیتوئین |
قرص اتیسترون | تهوع و استفراغ | آنتی اسیدها |
قرص دیان ۳۵ | خستگی | داروهای ضدتعریق |
قرص روکشدار سیبل | تاری دید | داروهای ضدانعقاد |
قرص کلایرت ۲/۰.۰۳۵ میلی گرم | – | – |
مکانیسم عملکرد قرص سیپروترون کامپاند
قرص سیپروترون کامپاند شامل دو ماده موثره استئونات سیپروترون و استئونات اتینیلاسترادیول است. سیپروترون با اتصال به گیرندههای آندروژن در سلولها، عملکرد این هورمونها را مهار میکند و فعالیت آندروژن در بدن را کاهش داده و کنترل میکند. استرادیول موجود در این قرص به صورت استئونات اتینیلاسترادیول است که به عنوان هورمون استروژنی عمل میکند.
استفاده از استرادیول در این قرص، به عنوان جبران هورمونی برای کاهش هورمون آندروژن در بدن استفاده میشود. به طور کلی، قرص سیپروترون کامپاند با اتصال سیپروترون به گیرندههای آندروژن و مهار عملکرد هورمونهای آندروژن، کنترل تولید بیش از حد هورمون آندروژن در بدن را انجام میدهد.
تفاوت قرص ال دی و سیپروترون کامپاند
قرص ال دی (LD) و سیپروترون کامپاند دو داروی متفاوت هستند که کاربردهای مختلفی دارند:
- ال دی دارویی با ترکیبات مشابه هورمونهای زنانه است که برای جلوگیری از بارداری استفاده میشود.
- سیپروترون کامپاند ضداندروژن برای کنترل تولید بیش از حد هورمون آندروژن (مردانه) در بدن و درمان هیرسوتیسم، آکنه و آلودگی پوستی مرتبط با هورمون تجویز میشود.
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به پزشک
قرص سیپروترون کامپاند یک ترکیب دارویی شامل سیپروترون و استرادیول است که به عنوان ضداندروژن با مهار عملکرد هورمونهای آندروژن، فعالیت آندروژن در بدن را مهار میکند. استفاده از قرص سیپروترون کامپاند باید تحت نظر پزشک تجویز شود و دستورالعملها و مقادیر مصرف را باید به دقت رعایت کرد.
این دارو به عنوان روش درمانی برای کنترل بیش از حد هورمونهای مردانه تجویز میگردد مانند تنظیم اختلالات هورمونی در زنان، هیرسوتیسم یا آکنه شدید. دارو حتما باید با دقت و طبق توصیه پزشک مصرف شود.
قبل از مصرف قرص سیپروترون کامپاند حتما با متخصص زنان مشورت کنید. همچنین میتوانید از مشاوره دارویی هم استفاده کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین دکتر زنان زایمان و نازایی وجود دارد.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
با سلام
دکتر برای پلی کیستم و تنظیم قائدگیم و کم کردن هورمون مردانم قرص رو به مدت چهار ماه تجویز کردن وقتی قرص رو مصرف کردم بعد یک هفته رابطه سطحی داشتم ولی مایه م به واژنم زیاد خورد من استرس بارداری داشتم ک شددید تهوع و درد ریشه ی سینه و درد شکم و کمر و سر گیجه و تموم علائم بارداریو داشتم ،ولی بعد قطع قرص من اب کرفس و تخم گشنیز و زعفران و ابغوره و هر چی ک قاعده اور هست خوردم سه روز بعد قطع قرص اول لک بینی قهوه ای داشتم و همچنین درد شدیدی ک موقع مصرف قرص هم داشتم صبح فرداش شدید ناراحت بودم و چند باری با مشت کوبیدم زیر شکمم لکم تبدیل ب خونریزی قهوه ای شد و بعد به رنگ قرمز تیره تبدیل شد و اگه از روز لک حساب کنم حدودا ۷روز من پریود شدم روز اخر پریود ک دیدم پریودیم تبدیل ب لک بینی هست قرص دوم رو شرو کردم ،بر خلاف پریودی های قبلیم ک تو هر دوره پریودیم دو بسته نوار تموم میکردم اینسری خونریزیم کمتر از قبل بود ،بازم امکان بارداری هست ؟ینی ضربه های من باعث خونریزی شده؟
دوست عزیز
چون شما در حال مصرف قرص بودید نگرانی برای بارداری وجود نداشته و نباید قرص رو قطع میکردید و طبق نظم قبل باید ادامه میدادید و نیاز به کار دیگه ای نداشتید. خونریزی کمتر به علت مصرف قرص هورمونی می باشد که طبیعی است. برای مشاوره میتونید از لینک با متخصص مامایی مشاوره تلفنی داشته باشید.
مشاوره مامایی
سلام ،من بعد مصرف یه دوره قرص شدید برام تهوع و سینه درد شدید از سمت زیر بغل و خستگی و یه جورایی علائم بارداری اورد ک پریود شدم بعد تموم شدن ۲۱عدد ،من دوره دوم رو شرو کردم ینی روز پنجم پریودی ،روز ششم من رابطه بدون دخول داشتم ک پیشاب خورد بهم و شبش دوعدد قرص مصرف کردم ولی چون یه عدد قرص تهوع میاورد بعد دوتا قرص من فردا صبح با تهوع بیدار شدم و کف بالا اوردم اخرای ۷۲ساعت من قرص اورژانسی ۱.۵مصرف کردم بعد چند روز دیدم نمیتونم قرص سیپروترون رو تحمل کنم و بعد هفت روز از رابطه من قرصو قط کردم ینی روز شنبه ،موقع مصرف قرص شدید شکم درد و معده درد و کمر درد و لگن درد داشتم و الان روز دوشنبه هست و دو روزه ک قط کردم درد سینم کم شده ولی یکی شب و یکم پیش حس کردم داخل سینم گز گز میکنه ،دیروز بیبی چک هم زدم منفی بود ،امکان بارداری هست ؟ یا اثر قرص داره میره ک هم درد سینم کم میشه ولی در حین کم شدن داخلش پایین تر از نوک سینم احساس سوزش یهویی دارم بعد میخاره میشه راهنماییم کنید و این ک چند درصد احتمال بارداری خارج رحم هست؟ من روز چهارشنبه قراره ازمایش بتا بدم ولی استرس شدید بارداریو دارم و دوروز از قطع قرص گذشته امروز روز اول تخمک گذاریم هست و به وقت پریودیم ۱۷روز هنوز مونده دیشب هم کشانه ران نزدیک واژنم درد داشت مثل درد پریودی اما خیلی کم ،راستی به خاطر این ک تهوع داشتم شدید وزن کم کردم و نمیتونستم حتی اب هم بخورم الان وقتی حتی یدونه تخممرغ میخورم تهوع دارم و احساس خواب میکنم ،از استرس خابم ۴ساعت شده صبح چهار بیدار میشم و لرزه میاد ب جونم و گریه دیگه نمیتونم بخابم همین ک میخام یه تخممرغ بخورم خابم میاد و احساس خستگی میکنم اینا ینی علائم بارداریه؟😭یا من اونقد نخوردم ک وقتی یه چیز سبک هم میخورم خاب میاد سراغم
دوست عزیز
شما در دوره مصرف قرص بودید و نیاز به قرص اورژانسی نداشتید با بی نظمی که در مصرف قرص هورمونی داشتید موجب بهم خوردن تعادل هورمون ها شدید و این های آلودگی به علت افزایش هورمون پروژسترون است و بارداری نیست. برای راهنمایی بیشتر از این لینک با متخصص مامایی مشاوره تلفنی داشته باشید.
مشاوره مامایی
الان یعنی درد پریود دارم ولی پریود نیستم طبیعیه؟وقتی زیاد سر پا وایمیستم یا میخابم حس میکنم لگنم درد میکنه یهو یه گرمی میاد ب بدنم میترسم تهوع میاد بهم طبیعیه؟
سلام انیتا عزیز
این درد ها و علایم طبیعی نیست
حتمن نیاز به سونوگرافی دارید
و توصیه ما این است که زمان را ازدست ندهید
https://doctoreto.com/doctors/speciality/ob-gyn
سلام
معمولا تا در صد زیادی جلوگیری میکند ولی احتیاط کنید
این دارو یکی از داروهای ضد بارداری است که علاوه بر تاثیر در جلوگیری از بارداری، به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی، در درمان آکنه های مقاوم به آنتی بیوتیک، کاهش و درمان پر مویی وابسته به آندروژن در خانم ها نیز استفاده می شود
یعنی احتمال بارداری هست منم همین علائمو دارم
دوست عزیز
بارداری با سنت خون مشخص می شود و نمی توان تنها تهوع و دیگر علایم را دال بر بارداری دانست.
سلام من قرص سپروترون کامپایند استفاده میکنم کیست تخمدان دارم واینکه رابطه دارم وقرص رواز روزسوم پریود شروع کردم و هرشب مرتب میخورم و بسته ای دوم قرص روداریم مصرف میکنم میخواستم مطمئن شم که طی هررابطه منی داخل تخلیه بشه امکان بارداری وجود داره؟یاخیر
دوست عزیز
این قرص به عنوان روش پیشگیری هم می باشد بنابراین طب رابطه میتونید از روش دیگری استفاده نکنید.قرص هر شب سر ساعت مشخص مصرف شود و داروهای کاهش دهنده اثر قرص نیز مصرف نشود گ.
دوست عزیز
این قرص به عنوان روش پیشگیری هم می باشد بنابراین طب رابطه میتونید از روش دیگری استفاده نکنید.قرص هر شب سر ساعت مشخص مصرف شود و داروهای کاهش دهنده اثر قرص نیز مصرف نشود .
سلام
معمولا تا در صد زیادی جلوگیری میکند ولی احتیاط کنید
این دارو یکی از داروهای ضد بارداری است که علاوه بر تاثیر در جلوگیری از بارداری، به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی، در درمان آکنه های مقاوم به آنتی بیوتیک، کاهش و درمان پر مویی وابسته به آندروژن در خانم ها نیز استفاده می شود
تنبلی تخمدان دارم ب مدت سه ماه باید از سیپروترون مصرف کنم که تنظیم بشم نگرانم بعد از سه ماه که دوره مصرف تمام شد باز پریودم نامنظم بشه ممکنه و علتش چی میتونه باشه ؟
دوست عزیز
تنبلی تخمدان یا تخمدان پلی کیستیک نیاز به درمان کنترلی دارد. اگر اضافه وزن دارید وزن خود را کاهش دهید. درمان را تحت نظر متخصص زنان ادامه دهید تا میزان هورمون های شما تنظیم و قاعدگی های مرتبی داشته باشید.
سلام خسته نباشید حدود ۳ سال پریودی نامنظم دارم دکتر رفتم ازمایش و سونو دادم تنبلی تخمدان دارم دکتر قرص سیپروترون کامپاند داده به مدت سه ماه مصرف کنم. دوره اول از روز اول پریودی قرص رو شروع کردم به خوردن بسته تمام شد و چهار روز بعد پریود شدم و مجدد از همون روز اول پریودی قرص رو خوردم و الان یک هفته مونده بسته تموم بشه لطفا بگید هر دوره قرص رو باید از همون روز اول پریود مصرف کرد ؟؟؟ یا چی ؟؟؟ اگه اشتباه مصرف کردم باید چیکار کنم الان ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
دوست عزیز
بسته اول رو از روز اول پریودی مصرف کنید و بعد از ۲۱ روز مصرف میتونید ۷ روز فاصله بدید که در این مدت پریود میشوید و بسته دوم از روز هشتم شروع به مصرف شود.
خوب الان ماه دوم رو از همون روزی که پریود شدم شروع به مصرف کردم یعنی از بسته اول که تمام شد ۴ روز بعد بسته دوم رو شروع کردم به خوردن الان باید چیکار کنم ؟ بسته سوم رو چطور مصرف کنم چون دکتر برای سه ماه واسم تجویز کردن ، الان پریودیم تنظیم نمیشه چون اشتباه مصرف شده ؟؟
سلام
بطورکلی
جهت مصرف این دارو، لازم است درمان توسط یک پزشک متخصص زنان و مامایی تعیین شود. معمولاً برای درمان تنبلی تخمدان، قرص سیپروترون کامپاند در روز دوم دوره قاعدگی شروع و به مدت ۱۴ روز متوالی مصرف می شود.
سلام وقت بخیر
بعد از مصرف این دارو که به دلیل تنبلی تخمدان برای من تجویز شده
بشدت روی خلق و خوی من تاثیر منفی گذاشته
و حالت افسردگی دارم
سه ماه باید مصرف کنم
ایا لازم است دارو را عوض کنم؟!
سلام
تا منظم شدن پریودی باید مصرف کنید
سلام وقت بخیر این قرص ها باعث یبوست شده برام و خیلی اذیت میشم بیاید چیکار بکنم
سلام
احتمالا دوز دارو باید تغییر کند
از سی لاکس استفاده کنید
سلام
این قرص برای تنبلی تخمدان برای من تجویز شده
آیا این قرص در بسته دوم مصرفش اثر ضد بارداری دارد ؟
یعنی اگر خطا ایجاد شد و جلوگیری نکردیم
نیازی به مصرف قرص اورژانسی نیست و ادامه دادن مصرف همین دارو کفایت میکند ؟ یا خیر ؟
سلام
بله نیازی نیست
سلام دکتر برای من این قرصو تجویز کرده برای ریزش مو من فیبروم وهرممشکلی ایجاد نمیکنه؟
و سوال بعدی بسته که تمام شد پریودی صورت میگیره؟
سلام
داروی خوبی است
قاعدتا باید پریود شوید