فهرست مطالب
خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:
عفونت ادراری میتواند مجاری ادراری و کلیهها را در مردان و زنان درگیر کند. این نوع عفونت از شایعترین مشکلات عفونی است که میتوان آن را به سادگی درمان کرد. اگر عفونت ادراری در مراحل اولیه درمان نشود، میتواد باعث ایجاد مشکلات جدیتر در کلیهها و حتی از کار افتادن آنها شود. اگر دچار عفونت هستید و میخواهید برای درمان آن به دکتر کلیه و مجاری ادراری یا دکتر زنان مراجعه کنید، میتوانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین با متخصصان وجود دارد.
عفونت ادراری چیست؟
عفونت ادراری (به انگلیسی Urinary Tract Infection: UTI) بهعلت رشد میکروبهایی نظیر باکتری و قارچ در دستگاه ادراری ایجاد میشود و در موارد نادر، ویروسها نیز در آن نقش دارند. این بیماری میتواند هر قسمتی از دستگاه ادراری را درگیر کند. اما اغلب عفونتهای ادراری، در دستگاه ادراری تحتانی ( مثانه و پیشابراه) دیدهمیشوند.
شیوع عفونت مجاری ادراری چقدر است؟
عفونت ادراری یکی از شایعترین انواع عفونتهاست و سالانه حدود ۸/۱ میلیون نفر را روانه مطب پزشکان و بیمارستانها میکند. زنان بیشتر از مردان در معرض خطر ابتلا به عفونت مجاری ادراری هستند. بنابراین عفونت ادراری زنان را بیشتر میبینیم.
بیش از ۵۰٪ از زنان حداقل یکبار در طول عمر خود این بیماری را تجربه میکنند و ۲۰ تا ۳۰٪ از آنها، دچار عود عفونت خواهند شد. عفونتی که به مثانه محدود باشد میتواند دردناک باشد. اما با نفوذ باکتریها به مجاری ادراری فوقانی، عواقب جدیتری رخ خواهدداد.
یکی عوارض عفونت ادراری یا UTI، عفونتهای مکرر و طولانیمدت است، بهویژه در زنانی که طی ۶ ماه گذشته ۲ بار و طی ۱ سال گذشته ۴ بار به عفونت مبتلا شدهاند. در عفونت مزمن، باکتریهایی دخیل هستند که در مقابل آنتیبیوتیکها و دستگاه ایمنی بدن مقاوم هستند.
عفونت حاد یا مزمن کلیه که درمان نشود، باعث آسیب دائمی به کلیه میشود. از دیگر عوارض آن، ورود باکتری به خون است که به آن سپتیسمی گفتهمیشود و میتواند تهدیدکنندهی حیات باشد.
علائم عفونت ادراری چیست؟
علائم عفونت ادراری باتوجهبه اینکه عفونت کدام قسمت از دستگاه ادراری را درگیر کرده، سن، جنس و وجود کاتتر در مجرای ادراری، متغیر است. گاهی عفونت ادراری هیچ علامتی ندارد. شایعترین علائم عفونت ادراری شامل تکرر ادرار، سوزش ادرار، درد هنگام ادرار کردن و تغییر بو و رنگ ادرار است. در ادامه به صورت دقیق به بررسی علائم عفونت ادراری میپردازیم.
علائم عفونت ادراری شدید چیست؟
عفونت ادراری چه علائمی دارد؟ از نشانه اصلی عفونت دستگاه ادراری میتوان به موارد زیر اشارهکرد:
- درد پهلو، درد زیر شکم زنان و مردان یا درد در ناحیه لگن
- فشار در قسمت تحتانی لگن
- میل شدید و مداوم برای ادرار کردن
- احساس سوزش هنگام ادرار
- دفع مکرر ادرار
- ادرار کدر و تیره
- خون در ادرار
- بوی بد ادرار
- درد هنگام رابطه جنسی
- درد آلت تناسلی.
عفونت ادراری و درد لگن
درد لگن در زنان یا درد زیر شکم در زنان، به خصوص در ناحیهی مرکزی و اطراف استخوان پوبیک یا همان ناحیهی عانه از علائم عفونت ادراری است. کسانی که درد لگنی را تجربه میکنند، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنند. زیرا این مسئله میتواند جدی باشد و همراه با آبسهی لگنی یا بیماریهای التهابی لگن باشد. همچنین عفونت ادراری پیشرونده مثل پیلونفریت میتواند از موارد خطرناک و آسیبزننده باشد.
عفونت ادراری و فشار خون بالا
در کودکان خردسال، عفونت ادراری خفیف (UTIs) که منجر به تب بالا میشود، ممکن است خطر ابتلا به فشار خون و تب ناشی از عفونت ادراری را در سنین بالاتر افزایش دهد. زنان باردار نیز در صورت ابتلا به عفونت ادراری ممکن است بیشتر در معرض خطر فشار خون بالا قرار بگیرند.
آیا عفونت ادراری باعث درد زیر شکم و کمردرد می شود؟
عفونت ادراری میتواند باعث کمردرد شدید با رسیدن عفونت به کلیه شود. در این صورت افراد در ناحیه کمر و کشاله ران دچار درد خواهند شد. کمردرد با دو علامت دیگر همراه است: تب بالا و استفراغ. عفونتهای قسمت بالایی زمانی اتفاق میافتد که UTI یا عفونت در ادرار و چرک در ادرار تحتانی کنترل نشده باشد یا به آنتی بیوتیک پاسخ ندهد. علت درد زیر شکم و ادرار تیره نیز میتواند همین موضوع باشد.
آیا عفونت ادراری باعث بالا رفتن قند خون میشود؟
عفونت ادراری در بین بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شایع است. در این بیماران، عفونت باکتریایی ادرار و علائم التهاب مجاری ادراری شدیدتر است و با پیامدهای بدتری نسبت به بیماران بدون دیابت همراه است.
تکرر ادرار نشانه عفونت ادراری است؟
یکی از نشانههای اصلی عفونت ادراری، تکرر ادرار است. اگر به طور مداوم نیاز به تخلیه ادرار دارید و این مورد روی زندگی شما تاثیر گذاشته است، باید به پزشک مراجعه کنید تا آزمایشهای لازم برای بررسی عفونت انجام شود. گاهی حتی ممکن است تکرر ادرار منجر به بی اختیاری ادراری شود.
سوزش ادرار نشانه عفونت دستگاه ادراری است؟
از علائم اصلی ابتلا به عفونت، سوزش ادرار است. در این شرایط شخص هنگام ادرار کردن، علائم سوزش ادرار یا درد را احساس میکند. به ادرار دردناک دیسوری گفته میشود و با ازبینرفتن عفونت این عارضه نیز کاهش پیدا میکند. گاهی ممکن است شخص علاوه بر سوزش ادرار، مقداری خون نیز در ادرار مشاهده کند.
درد پهلو و خون در ادرار نشانه چیست؟ (آیا درد پایین کمر نشانه عفونت است؟)
گاهی ممکن است شخصی که دچار عفونت است، وجود خون در ادرار را مشاهده کند. معمولا در عفونتهای ساده این عارضه دیده نمیشود. اما زمانی که عفونت شدید شود، همراه با سوزش و تکرر ادرار، خون در ادرار هم وجود خواهد داشت.
ادرار بدبو نشانه عفونت ادراری است؟
عامل بیماری هر نوع باکتری که باشد، میتواند بوی بد ادرار ایجاد کند. معمولا در این بیماران بوی تند ادرار همراه با کدر و تیره شدن آن وجود دارد. با مصرف آنتیبیوتیک و رفع عفونت بوی بد هم از بین میرود.
علت عفونت ادراری چیست؟
عفونت ادراری معمولا هنگامی رخ میدهد که باکتریها از طریق پیشابراه به مجرای ادرار وارد شده و در مثانه تکثیر شوند. اگر چه سیستم ادراری به گونهای طراحی شده که در مقابل نفوذ عوامل خارجی میکروسکوپی مقاوم باشد، اما گاهی بعضی از این خطوط دفاعی از بین میروند. هنگامیکه این اتفاقمیافتد، باکتریها کشته نمیشوند و باعث عفونت میشوند. عفونت ادراری عمدتا در زنان شایع است و بر مثانه و پیشابراه تأثیر میگذارد. هر چیزی که باعث کاهش تخلیهی مثانه شود یا دستگاه ادراری را تحریک کند، میتواند منجر به عفونت ادراری شود.
عواملی که میتوانند باعث بروز عفونت ادراری شوند، شامل موارد زیر هستند؛
- ارتباط جنسی
- بارداری
- شرایطی که باعث انسداد مجرای ادراری میشود؛ مثلا سنگ کلیه
- شرایطی که باعث میشود مثانه پر باشد و نتوان آن را خالی کرد. مثلا افرادی که برای مدت زمان طولانی در روز ادرار خود را نگهمیدارند، در معرض عفونت ادراری هستند.
- سوندهای ادراری
- سیستم ایمنی ضعیف بدنی
- کم آب نوشیدن
- مرطوب و آلوده نگهداشتن ناحیهی تناسلی
تشخیص عفونت ادراری چگونه است؟
اگر باتوجهبه علائمتان به عفونت مشکوک هستید، به پزشک مراجعهکنید. در بیشتر موارد ممکن است پزشک شما از شما نمونه ادرار بخواهد. ادرار در آزمایشگاه برای بررسی گلبولهای سفید، گلبولهای قرمز یا باکتری بررسی میشود. عفونت ادراری (UTI) یکی از شایعترین عفونتهای تشخیصدادهشده در جمعیت سرپایی و بستری است. برای تشخیص دقیق، درک ارزش و محدودیتهای آزمایش ادرار و کشت ادرار برای پزشکان ضروری است. تشخیص عفونت ادراری در برگه آزمایش همراه با ارزیابی علائم ادراری، تشخیص باکتریوری بدون علامت یا عفونت ادراری علامتدار را نشان میدهد.
کشت ادرار برای بررسی وجود باکتری و قارچ و همچنین انتخاب داروی عفونت ادراری مناسب، به کار بردهمیشود. عفونت ویروسی، نیاز به انجام آزمایشهای خاصی دارد. ویروسها از علل نادر عفونت ادراری هستند، اما میتوانند در افرادی که پیوند عضو داشتهاند یا افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، باعث ایجاد عفونت ادراری شوند.
اگر به عفونتهای ادراری مکرر مبتلا میشوید که پزشک به اختلالات دستگاه ادراری شک دارد، جهت تشخیص علت عود عفونت از روشهای تصویربرداری استفادهمیکند که شامل ارزیابی دستگاه ادراری با استفاده از سونوگرافی، ام آر آی (MRI)، سی تی اسکن (CT) و عکس اشعهی ایکس است.
از طرفی سیستوسکوپی به پزشک این امکان را میدهد تا داخل مثانه و مجرای ادراری را با استفاده از لولهی نازک که در انتهای آن دوربین کوچکی قرار دارد، مشاهده کند.
درمان عفونت ادراری (چگونه عفونت ادرار را از بین ببریم؟)
همانطور که میدانید عفونت دستگاه ادراری بهطور معمول توسط باکتریها ایجاد میشود، پس برای درمان آن از آنتیبیوتیک یا داروی ضدمیکروبی کمکمیگیریم. نوع داروی عفونت ادراری و طول درمان به علائم، پیشینهی پزشکی فرد و نوع میکروب دخیل در عفونت بستگی دارد. علائم عفونتهای مجاری ادراری ممکن است قبل از اینکه بهطور کامل از بینبرود، ناپدید شود بههمین دلیل دورهی درمان باید کامل شود تا اطمینان حاصل شود که عفونت کاملا ازبینرفته و خطر بروز مقاومت آنتیبیوتیکی کاهش یابد.
برای درمان عفونتهای ادراری که به علت اختلال در سیستم ادراری ایجاد شدهاند، ابتدا باید مشکل زمینهای اصلاح و درمان شود. در صورت عدم درمان، این عفونتها میتوانند منجر به آسیب کلیه شوند. اگر فرد بسیار بدحال باشد، لازم است جهت دریافت مایعات کافی و داروهای مناسب، در بیمارستان بستری شود.
قوی ترین قرص سوزش ادرار
عفونت ادراری معمولا عامل باکتریایی داشته و برای درمان آن آنتیبیوتیک تجویز میشود. قرص عفونت ادراری معمولا گروههای مختلف آنتیبیوتیکی هستند. پزشک باتوجهبه نوع باکتری بهترین قرص عفونت ادراری را برای درمان انتخاب میکند. داروها و قرص درمان سوزش ناشی از عفونت ادراری عبارتند از؛
- تریمتوپریم (Trimethoprim) و سولفامتوکسازول (Sulfamethoxazole)
- فسفومایسین (Fosfomycin)
- نیتروفورانتوئین (Nitrofurantoin)
- سفالکسین (Cephalexin)
- سفتریاکسون (Ceftriaxone)
- فلوروکینولونها (Fluoroquinolones)
- سولفونامیدها
- قرص فنازوپریدین
- آموکسی سیلین برای عفونت ادراری
- سفالوسپورین
- سفیکسیم برای عفونت ادراری
- تری متوپریم/ سولفامتوکسازول
- داکسیسایکلین
- قرص نیتروفورانتوئین برای عفونت واژن
- کینولونها (مانند سیپروفلوکساسین).
قوی ترین انتی بیوتیک برای عفونت ادراری چیست؟ (مصرف آنتی بیوتیک برای عفونت ادراری)
هنگامیکه صحبت از درمان عفونتهای دستگاه ادراری میشود، آنتیبیوتیکها همچنان اولین درمان هستند. اغلب، این داروها به شکل قرصهایی هستند که بهصورت خوراکی و اغلب در یک دوره چندروزه مصرف میشوند. طیف وسیعی از انتی بیوتیک برای سوزش و عفونت قارچی ادراری در زنان و مردان ممکن است برای درمان عفونت ادراری تجویز شوند که معمولا باید تجویز آنها بر اساس نوع عفونت، نوع باکتری، جنسیت و شدت بیماری صورت بگیرد. بااینحال سولفامتوکسازول و تری متوپریم یک داروی انتخاب اول است و میتواند عفونت ادراری را در کمتر از ۳ روز درمان کند.
نیتروفورانتوئین یکی دیگر از گزینههای انتخاب اول و بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت ادراری کودکان است، اما معمولا باید آن را به مدت یک هفته مصرف کنید تا مطمئن شوید که علائم بهصورت کلی از بین رفتهاند.
درمان عفونت ادراری با مترونیدازول چگونه است؟
مترونیدازول نوعی آنتیبیوتیک است که برای عفونتهای باکتریایی و برخی عفونتهای انگلی تجویز میشود. معمولا این دارو برای ۷ روز تجویز میشود. با مصرف منظم آن بهمرور علائم بیماری از بینمیرود. در برخی مواقع برای درمان موثرتر این دارو همراه با اریترومایسین تجویز میشود.
آموکسی سیلین برای عفونت ادراری تجویز می شود؟
داروی آموکسی سیلین نوعی آنتیبیوتیک است که رشد باکتریها در ادرار را متوقف میکند. پزشک ممکن است این دارو را بهصورت قرص، کپسول یا سربت تجویز کند. معمولا پس از چند روز استفاده از آموکسیسیلین علائم کاهش پیدا میکنند. اما مدتزمان استفاده از دارو بسیار مهم بوده و دوره باید تکمیل شود.
قرص سفیکسیم برای عفونت ادراری تجویز می شود؟
داروی سفیکسیم جز آنتیبیوتیکهای قوی است که هم برای کودکان و هم بزرگسالان تجویز میشود. پزشک باتوجهبه شدت عفونت تعیین میکند که در روز چند بار از آن استفاده کنید. معمولا در عرض ۲ تا ۳ روز میتوانید بهبود را احساس کنید. اگر دچار سوزش ادرار هستید، با مصرف این دارو بهسرعت سوزش برطرف میشود.
آیا قرص سیپروفلوکساسین برای عفونت ادراری استفاده می شود؟
سیپروفلوکساسین نوعی آنتیبیوتیک است که برای بسیاری از عفونتهای باکتریایی تجویز میشود. ازآنجاییکه این داروی عفونت ادراری عوارض جانبی زیادی دارد، معمولا پزشک برای بیش از ۷ روز آن را توصیه نمیکند. عوارض جانبی آن شامل حالت تهوع، اسهال، استفراغ و راش بوده و معمولا پس از قطع مصرف این علائم از بین میروند.
یکی از رایجترین داروهای آنتیبیوتیکی برای درمان عفونت ادراری در زنان، سیپروفلوکساسین است. این آنتیبیوتیک فلوروکینولونی برای درمان عفونت ادراری در زنان بهصورت تکدوز ۵۰۰ میلیگرمی و به مدت ۷ روز تجویز میشود.
درمان عفونت ادراری چند روز طول می کشد؟
اگر دچار عفونت دستگاه ادراری هستید و پزشک برای شما آنتیبیوتیک تجویز کردهاست، معمولا پس از ۲ روز شاهد کاهش علائم بیماری هستید. البته دقت داشتهباشید که در صورت عدم تکمیل دوره، عفونت بهطور کامل از بین نمیرود و دوباره عود میکند. طول مدت درمان باتوجهبه شدت عفونت تعیین میشود. بسیاری از داروهای آنتیبیوتیک برای مدت حدود ۷ روز تجویز شده و همین مدتزمان برای رفع عفونت کافی است.
درمان عفونت ادراری در خانه
بهترین روشهای خانگی برای درمان عفونت ادراری در جدول زیر ارائه شده است.
درمان عفونت قارچی ادراری در خانه | توضیحات |
---|---|
مصرف پروبیوتیک | تغییر توازن باکتری در دستگاه ادراری تناسلی باعث ایجاد کلونیزاسیون ارگانیسمهایی مانند باکتری اشریشیا کلای (E. coli) میشود. استفادهی منظم از پروبیوتیکها به کاهش خطر ابتلا به عفونتهای ادراری، بهویژه پس از مصرف یک دوره آنتیبیوتیک، کمکمیکند. پروبیوتیکها در مواد غذایی مانند ماست وجود دارند. |
نوشیدن مایعات زیاد | افزایش میزان مایعات دریافتی باعث افزایش ادرار و خروج باکتریهای موجود در دستگاه ادراری میشود. ازاینرو همیشه به افراد مبتلا به عفونت ادراری توصیهمیشود زیاد آب بنوشند. |
درمان عفونت ادراری با سرکه سفید | سرکه سیب خواص زیادی برای سلامتی داشته و در رفع عفونت ادراری هم موثر است. آن را در مقداری آب حل کنید و بنوشید یا در سس سالاد استفادهکنید. یکی از راههای موثر برای رفع عفونت این است که در مقداری آب سرکه سیب اضافه کرده و برای چند دقیقه داخل آن بنشینید. انجام اینکار برای چند روز متوالی میتواند به کاهش عفونت کمککند. |
جوش شیرین برای عفونت ادراری | جوش شیرین به دلیل قلیایی بودن میتواند به کاهش رشد باکتریها کمککند. اگر دچار عفونت هستید، میتوانید روزانه مقداری جوش شیرین را در آب حل کرده و میل کنید. |
روش درمان عفونت ادراری در طب سنتی و درمان گیاهی چیست؟
برخی از گیاهان میتوانند در کاهش عفونت و علائم این بیماری مفید باشند. برخی از رایجترین گیاهان برای درمان عفونت عبارتند از:
- درمان خانگی عفونت ادراری با سیر: در درمان طیف وسیعی از بیماریها مانند عفونت قارچی، ویروسی و باکتریایی کاربرد دارد. ترکیبی حاوی گوگرد به نام آلیسین در سیر وجود دارد که باعث کاهش عفونت میشود.
- چای سبز: این نوع چای مقدار زیادی ترکیبات گیاهی به نام پلیفنول دارد. پلیفنول خاصیت ضدمیکروبی و ضدالتهابی دارد.
- جعفری برای عفونت ادرار: در دفع باکتریهای عامل عفونت ادراری موثر است.
- بابونه: دمنوش بابونه ادرارآور ضعیف است و خاصیت ضدالتهابی و ضدباکتریایی دارد.
بهترین دمنوش برای عفونت ادراری (دمنوش برای رفع تکرر ادرار)
در کنار درمانهای دارویی و مصرف آنتیبیوتیکها، در طب سنتی مصرف عرقیات گیاهی برای عفونت ادراری هم توصیه میشود. برخی از دمنوشهایی که میتوان از آنها برای درمان عفونتهای ادراری استفاده کرد شامل دمنوش بابونه، دمنوش دارچین، دمنوش دانه کدوتنبل، چای سبز، چای کرن بری، دمنوش جعفری و دمنوش چای نعنا میشود. در برخی منابع نیز از ترکیباتی مانند سیر، سرکه و جوششیرین برای درمانکردن عفونت ادراری با ترکیبات گیاهی استفادهمیشود.
برای درمان عفونت ادراری چه بخوریم؟ (عفونت ادراری و رژیم غذایی)
برخی از مواد غذایی برای سلامت مثانه و مجاری ادرار مفید هستند. موز و غذاهای پر فیبر به منظم شدن حرکات روده کمککرده و فشار بر جریان ادرار را کاهش میدهند. یکی از مهمترین اقدامات نیز نوشیدن آب به مقدار کافی است. نوشیدن آب باعث تخلیه باکتریها از دستگاه ادراری میشود. گاهی میتوانید آب را با خیار و نعناع یا میوههای دیگر ترکیب کنید.
انواع توت نیز برای مبارزه با باکتریها مفید هستند. توت از چسبیدن باکتری به پوشش مجاری ادراری جلوگیری میکند. ماست و محصولات لبنی نیز ابتلا به این نوع عفونت را تا ۸۰% کاهش میدهند. ماست دارای باکتریهای مفید است و برای تقویت سیستم ایمنی پیشنهاد میشود.
عوارض عفونت ادراری چیست؟
عفونت ادراری علائم آزاردهندهای مانند تکرر، سوزش و بوی بد ادرار را ایجاد میکند که میتوانند عوارض موقتی آن باشند. اما اگر عفونت ادراری درمان نشود، فارغ از علائم موقتی، عوارض جبرانناپذیری برای شما به جای میگذارد. اگر عفونت ادراری در مراحل اولیه درمان نشود، باعث ایجاد عفونت مثانه یا عفونت کلیه میشود. هر کدام از این بیماریها نیازمند درمانهای پیچیدهتر و مداخلات درمانی شدیدتر هستند. عفونت کلیه بسیار خطرناک است و میتواند مشکلات جدی برای شما ایجاد کند.
روش پیشگیری از عفونت مجاری ادراری چیست؟
میتوانید با رعایت موارد زیر، خطر ابتلا به عفونتهای دستگاه ادراری را کاهش دهید:
- استفاده از لباس زیر نخی و گشاد مانع از عرق کردن دستگاه تناسلی و رشد میکروبها میشود.
- خطر ابتلا به عفونت ادراری در استفاده از دوش و حمام در حالت ایستاده در مقایسه با وان، بسیار کمتر است.
- شستشوی منظم دستگاه تناسلی را فراموش نکنید. تمیز نگهداشتن این ناحیه و رعایت بهداشت فردی، از نکاتی هستند که نباید از آنها غافل شد.
- اگر احساس دفع ادرار دارید، در اسرع وقت به دستشویی بروید و از نگهداشتن طولانیمدت ادرار در مثانه خودداری کند.
- نوشیدن مایعات برای عفونت ادراری را در برنامه روزانهتان قرار دهید.
- از نوشیدن آب کرفس و آب زغال اخته غافل نشوید.
- استفاده از اسپریهای خوشبوکننده در ناحیهی تناسلی یا سایر محصولات زنانه مانند دوش واژینال و پودرهایی بهداشتی، میتوانند مجرای ادرار را تحریک کنند و احتمال عفونت ادراری را افزایش دهند.
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
اگر دچار علائمی مانند سوزش ادرار و تکرر ادراری هستید، احتمالا به عفونت ادراری مبتلا شدهاید. در این شرایط برای ازبینبردن عفونت باید سریعا به متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجعهکنید. پزشک پس از انجام آزمایش نوع عفونت را تعیین کرده و باتوجهبه نوع باکتری و شدت عفونت بهترین دارو را تجویز میکند.
برای پیداکردن بهترین دکتر عفونت ادراری یا فوق تخصص اورولوژی و دکتر بیماری عفونی میتوانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوهبر سیستم تعیین وقت حضوری امکان دکتر اورولوژی آنلاین و دکتر عفونی آنلاین وجود دارد.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
سلام
باوجود عفونت اداری میشه واکسن کرونا زد یانه؟
سلام دوست عزیز
اگه تب داری و عفونت ادرای شما زیاده بهتره تا بهبود کامل و مصرف دارو واکسن تزریق نشه ولی اگه میزان عفونت ادراری زیاد نیست که علامتدار باشه میتون یواکسن رو تزریق کنی.
سلام من اغلب این چند تا اتفاق برام میوفته مثل ابی رنگ شدن ادرار و درد لگن و پایین پهلو به سمت شکم و همینطور ادرار کم ولی در دفعات زیاد بیشتر وقتا خود به خود حل شده ولی ایندفه درد ناحیه شکم و پهلو هم اضافه شده باید به دکتر مراجعه کنم ؟
سلام دوست عزیز
مشکل شما عفونت ادراری و کلیه هست که حتما در اسرع وقت به متخصص اورولوژی مراجعه کنید.
متخصص اورولوژیست
سلام من تازه ازدواج کردم بعد از اولین رابطه ادرار کاذب دارم که گفتن عفونت ادراری داری و پریودیمم عقب افتاده بنظرتون بخاطره عفونته یا بارداری؟
سلام همراه گرامی
برای تشخیص این دو باید تست بارداری و آزمایش ادرار بدین.
واقعا عفونت ادراری اگر شدید بشه و درمان نشه خیلی اذیت میکنه من دچار عفونت ادراری شدم به دکتر پارین هدایتی فوق تخصص کلیه اصفهان مراجعه کردم با تجویز یک دوره دارو بیماری برطرف شد . البته نکاتی رو هم گفتند که با رعایت اون خدارو شکر بیماری برنگشته .
سلام همراه گرامی
خداروشکر مشکلتون حل شده
پایدار باشین
سلام من چهار پنج روزیه مشکل دارم
روز اول فقط تکرر سوزش ادرار بود
سه روز بعدش درد دل شدید
یه روز بعد ادرارم همراه با خون بود خیلی سوزش داره میترسم برم توالت الآنم دل درد دارم
سلام همراه گرامی
لازمه برای این مشکلتون به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنین:
لیست متخصصین اورولوژی
سلام من چند سال است که درگیر عفونت های ادراری هستم چطوری میشه برای همیشه خوب شد تقریبا همه آنتیبیوتیک هاروارد استفاده کرده ام چطوری برای همیشه خوب بشم
سلام همراه گرامی
برای این مشکلتون می تونین به متخصص عفونی مراجعه کنین:
لیست متخصصین عفونی
سلام به همگی.
نتیجه تجربه دردناکم از سالها عفونت ادراری مکرر فقط در ۲کلمه خلاص میشه: آب کرانبری.
نوشیدن حداقل ۱ استکان آب کرانبری هر ۱-۲ روز نه تنها باعث جلوگیری از عفونت ادراری میشه.بلکه روال قاعدگی رو هم در زنان منظم میکنه.
به این ترتیب که ماده موجود در کرانبری از چسبیدن باکتری به لایه مجاری ادراری جلوگیری می کند و همچنین باعث تقویت و سلامت تخمدانها میشه.
سلام همراه گرامی
بله آب کرنبری می تونه در درمان عفونت ادراری بسیار مفید باشه.
خدا پدر مادرتون را بیامورزد .فهمیدم چیکار کنم و چرا اینطوری شدم. ممنون و متشکرم
سلام همراه گرامی
خوشحالیم که مطالبمون براتون مفید بوده
با آرزوی سلامتی
سلام من یه چند وقتیه زیر بیضه چپم نبض میزنه چه مریضی میتونه باشه ازمایشم ادار دادم عفونت نیست
سلام همراه گرامی
لازمه به متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنین تا معاینه بشین:
لیست متخصصین اورولوژی
سلام. تجربه دردناکم از سالها عفونت ادراری مکرر فقط در ۲کلمه خلاص میشه: آب کرانبری
نوشیدن حداقل ۱ استکان آب کرانبری هر ۱-۲ روز.
سلام همراه گرامی
بله کرنبری در درمان عفونت ادراری خیلی موثره