فهرست مطالب
- قرص پرگابالین یا لایریور چیست؟
- نحوه مصرف قرص پرگابالین ۵۰ و ۷۵ چگونه است؟
- موارد مصرف پرگابالین ۵۰ و ۱۰۰ چیست؟
- دوز مصرف کپسول پرگابالین چقدر است؟
- عوارض جانبی کپسول پرگابالین چیست؟
- هشدارهای مهم مصرف پرگابالین ۷۵
- موارد منع مصرف پرگابالین چیست؟
- تداخلات دارویی پرگابالین ۱۵۰ چیست؟
- نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید
لب
پرگابالین که با نام تجاری لیریکا نیز شناخته میشود، یک داروی ضد تشنج و ضد اضطراب است که برای درمان صرع، دردهای عصبی، فیبرومیالژیا، سندرم پای بیقرار و اختلال اضطراب فراگیر استفاده میشود. استفاده از آن در صرع به عنوان یک درمان اضافی برای تشنجهای جزئی است. هنگامی که این دارو قبل از جراحی استفاده شود، درد را کاهش میدهد، اما ممکن است اختلالات بینایی هم به همراه داشتهباشد. لیریکا همراه با خواصی که دارد، به عنوان یک داروی اعتیادآور شناخته میشود و حتما باید تحت نظر دکتر مغز و اعصاب یا روانپزشک مصرف شود. شما میتوانید از طریق دکترتو با استفاده از سرویس مشاوره دارویی اطلاعات لازم در مورد تداخلات دارویی یا عوارض این دارو را کسب کنید.
قرص پرگابالین یا لایریور چیست؟
کپسول پرگابالین ۷۵ برای چیست؟ داروی لیریکا برای درمان صرع و اضطراب و دردهای عصبی مصرف میشود. درد عصبی میتواند در اثر شرایط مختلفی از جمله دیابت و زونا یا آسیب فیزیکی و دارویی ایجاد شود. داروهای ضد تشنج مانند پرگابالین یکی از موثرترین داروها برای درمان دردهای عصبی هستند.
داروی جایگزین پرگابالین چیست؟ (پرگابالین همان گاباپنتین است؟)
قرص گاباپنتین (که نورونتین نیز نامیده میشود) دارویی است که به روشی مشابه با پرگابالین عمل میکند. پرگابالین و گاباپنتین را میتوان برای درمان صرع و درد عصبی مصرف کرد. همچنین میتوان آن را برای میگرن نیز مصرف کرد.
ترکیبات پرگابالین چیست و پرگابالین از چی ساخته شده؟
پرگابالین یک ترکیب شیمیایی مصنوعی است که از نظر ساختاری با انتقال دهنده عصبی گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) مرتبط است. ماده فعال، پرگابالین، آنالوگ اسید گاما آمینوبوتیریک ((S)-3-(آمینو متیل)-۵- متیل هگزانوئیک اسید است.
نحوه مصرف قرص پرگابالین ۵۰ و ۷۵ چگونه است؟
برای تعیین دوز، اول باید مشخص شود که شما پرگابالین را برای چه بیماری مصرف میکنید. عوامل دیگری همچون سن، وضعیت بیمار، نحوه واکنش بیمار به اولین دوز و سایر شرایط پزشکی بیمار نیز در تعیین دوز مصرفی موثر هستند. در ادامه دوز مناسب پرگابالین برای هر بیماری را بررسی خواهیم کرد.
توجه داشته باشید تمامی دوزهای معرفی شده برای بزرگسالان ۱۸ تا ۶۴ سال است و افراد خارج از این رده سنی باید با تجویز پزشک یا مشاوره دکتر داروساز پرگابالین را مصرف کنند.
۱. شرایط نگهداری پرگابالین ۲۰۰ چیست؟
قرص pregabalin را در دمای اتاق نگهداری کنید. آن را در دمای ۱۵ درجه سانتیگراد تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگه دارید. پرگابالین را دور از نور نگهداری کنید. این دارو را در مناطق مرطوب مانند حمام نگهداری نکنید. دارو باید دور از دسترس کودکان باشد.
۲. در صورت فراموشی مصرف قرص پرگابالین حکیم ۵۰ چه کار کنیم؟
اگر یک دوز این دارو را فراموش کردید به محض یادآوری دوز خود را مصرف کنید. اما اگر فقط چند ساعت قبل از نوبت بعدی این موضوع را به خاطر آوردید، فقط یک دوز مصرف کنید. هرگز سعی نکنید با مصرف دو دوز در یک نوبت به نتیجه برسید. این کار میتواند منجر به عوارض جانبی خطرناک شود.
اگر دوزها را فراموش کردید یا دارو را طبق برنامه مصرف نکردید، ممکن است داروی شما به خوبی کار نکند یا به طور کامل کارایی خود را از دست بدهد. برای اینکه این دارو خوب عمل کند، باید مقدار معینی همیشه در بدن شما باشد.
۳. بهترین زمان مصرف کپسول پرگابالین کی است؟
قرص لایریور ۵۰ معمولا با یا بدون غذا ۲ یا ۳ بار در روز مصرف میشود. قرصهای پرگابالین با رهش طولانی معمولاً یک بار در روز بعد از وعده غذایی عصر مصرف میشوند. پرگابالین را هر روز در یک ساعت یکسان مصرف کنید.
موارد مصرف پرگابالین ۵۰ و ۱۰۰ چیست؟
کپسول خوراکی پرگابالین برای درمان دردهای عصبی ناشی از اعصاب آسیب دیده به دلیل دیابت، زونا یا آسیب نخاعی استفاده میشود. این دارو برای درمان فیبرومیالژیا (درد در سرتاسر بدن) نیز موثر است.
لیریکا برای درمان برخی مشکلات و بیماریها مورد تایید سازمان غذا و داروست، اما نباید در موارد دیگر استفاده شود. در ادامه برخی از این بیماریها و مشکلات را بررسی خواهیم کرد.
۱. تاثیر پرگابالین بر درد عصبی دیابتی
نوروپاتی دیابتی، نوعی درد است که در نتیجه عوارض دیابت اتفاق میافتد. نوروپاتی دیابتی یک بیماری پیشرونده است، به این معنی که علائم با گذشت زمان بدتر میشود.
افراد مبتلا به دیابت سطح بالایی از گلوکز (قند) در خون خود دارند. با گذشت زمان، سطح بالای قند خون میتواند به اعصاب شما آسیب برساند. اعصاب شما به بدن شما کمک میکند حرکت کند، ارتباط برقرار کند و یا حتی نفس بکشد!
نحوه عملکرد پرگابالین برای درمان درد عصب دیابتی یا درمان نوروپاتی دیابتی کاملا مشخص نیست. اما تصور میشود که ممکن است توانایی مغز شما برای احساس درد را کاهش دهد.
۲. پرگابالین ۱۵۰ برای فیبرومیالژیا
علت فیبرومیالژیا مشخص نیست. هیچ آزمایشی برای تشخیص آن وجود ندارد و علائم آن اغلب شبیه علائم سایر شرایط است. به همین دلیل، فیبرومیالژیا اغلب به اشتباه تشخیص داده میشود و درمان آن دشوار است.
همچنین مشخص نیست پرگابالین چگونه برای درمان فیبرومیالژیا عمل میکند. اما تصور میشود که ممکن است توانایی مغز شما برای احساس درد را کاهش دهد. فیبرومیالژیا یک بیماری مزمن است که می تواند باعث عوارض زیر شود:
- مسائل شناختی، مانند مشکل در تمرکز و یادآوری خاطرات
- خستگی عمومی (کمبود انرژی)
- درد در استخوانها و عضلات
- مشکلات خواب
۳. پرگابالین ۵۰ برای درمان زونا
قرص پرگابالین ۵۰ برای چیست؟ زونا یک عفونت ویروسی است که توسط همان ویروسی ایجاد میشود که باعث آبله مرغان (ویروس واریسلا زوستر) میشود. هر فردی که آبله مرغان داشته باشد در معرض خطر ابتلا به زونا در مقطعی از زندگی خود قرار دارد. علائم اولیه زونا عبارتند از:
- بثوراتی شبیه به آبله مرغان
- تاولهای پر از مایع
- سوزش مداوم، درد مبهم و یا دردی که کوبنده است و به صورت دورهای تکرار میشود.
مطالعات نشان میدهد که مصرف پرگابالین همراه با استامینوفن، میتواند تا حد زیادی درد این بیماری را کاهش دهد.
۴. درمان درد عصبی ناشی از آسیب نخاعی با پرگابالین ۱۰۰
قرص پرگابالین ۱۰۰ برای چیست؟ حرکت و احساس هر فرد به عملکرد طناب نخاعی بستگی دارد. هر گونه آسیب به هر قسمت از نخاع میتواند عملکرد فرد را برای همیشه تحت تاثیر قرار دهد. برخی از علل احتمالی ضایعه نخاعی عبارتند از آسیبهای ورزشی، تصادفات وسیله نقلیه و جراحات ناشی از گلوله. پرگابالین ۷۵ با کاهش توانایی مغز برای درک درد، درد ناشی از آسیب نخاعی را کاهش میدهد.
۵. اثربخشی پرگابالین ۷۵ بر صرع و تشنج
صرع یک اختلال در سیستم عصبی مرکزی است که معمولا با تشنجهای پی در پی مشخص میشود. پرگابالین برای درمان بیماری صرع جزئی، معمولا همراه با دیگر داروها مصرف میشود. این دارو با کاهش فعالیت الکتریکی غیر طبیعی در مغز، تشنج را متوقف میکند.
۶. نقش پرگابالین ۱۵۰ در مدیریت درد مزمن نوروپاتیک بزرگسالان
درد نوروپاتیک نوعی درد مزمن است که معمولاً با ابتلا به بیماری، عفونت یا آسیبدیدگی به وجود میآید. پرگابالین با تأثیر بر پیامهای درد که از مغز و پایین ستون فقرات عبور میکنند، درد ناشی از آسیب نوروپاتیک را مسدود میکند.
۷. درمان اضطراب با پرگابالین
اضطراب یکی از شایعترین اختلالات است که بیشتر مردم به آن دچار هستند. پرگابالین مغز شما را از ترشح مواد شیمیایی که باعث ایجاد علائم اختلال اضطراب فراگیر میشود، باز میدارد. ناگفته نماند این دارو برای کنترل اضطراب کوتاه مدت تجویز میشود.
۸. کپسول پرگابالین ۵۰ برای دیسک کمر
خط اول درمان برای دیسک کمر، داروهای ضد التهابی و غیراستروئیدی است، اما اثرات آنها بسیار کم است و نمیتوان آنها را به عنوان یک درمان کننده بلند مدت برای کاهش علائم دیسک کمر به شمار آورد.
کپسول پرگابالین نیز مانند داروهای ضد التهابی میتواند اثرات کوتاه مدت دیسک کمر را از بین ببرد. تصور میشود این دارو با تاثیر بر مغز، درد دیسک کمر را کاهش میدهد. قرص پرگابالین برای دیسک گردن هم میتواند کاربردی باشد.
۹. پرگابالین برای دندان درد
دندان درد معمولاً ناشی از مشکلات دندانی مانند پوسیدگی دندان، بیماری لثه یا آبسه دندان است. درمان مناسب برای دندان درد شامل رسیدگی به علت زمینهای است که ممکن است شامل روشهای دندانپزشکی مانند پر کردن، درمان ریشه یا کشیدن دندان باشد. مسکنهایی مانند استامینوفن یا داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن معمولاً برای کنترل درد دندان توصیه میشوند.
دوز مصرف کپسول پرگابالین چقدر است؟
مقدار مصرف این دارو براساس نوع بیماری و شرایط سنی فرد، متفاوت است که در جدول زیر ذکر کردیم:
بیماریهای زمینهای متفاوت | مقدار مصرف قرص پرگابالین |
---|---|
دوز مصرفی قرص پرگابالین ۵۰ برای دیابت | دوز شروع معمول: ۵۰ میلیگرم ۳ بار در روز مصرف میشود. افزایش دوز: متخصص مغز و اعصاب دوز شما را بر اساس پاسخ شما به این دارو تنظیم میکند. حداکثر دوز: ۱۰۰ میلیگرم ۳ بار در روز (در مجموع ۳۰۰ میلیگرم در روز) |
دوز مصرفی پرگابالین برای زونا | دوز اولیه معمولی: ۷۵ تا ۱۵۰ میلیگرم ۲ بار در روز یا ۵۰ تا ۱۰۰ میلیگرم ۳ بار در روز (در مجموع ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیگرم در روز). حداکثر دوز: ۳۰۰ میلیگرم دو بار در روز یا ۲۰۰ میلی گرم ۳ بار در روز (در مجموع ۶۰۰ میلیگرم در روز). |
مقدار مصرفی قرص پرگابالین ۱۰۰ برای صرع | دوز شروع معمولی: ۷۵ میلیگرم ۲ بار در روز یا ۵۰ میلیگرم ۳ بار در روز (در مجموع ۱۵۰ میلیگرم در روز). حداکثر دوز: ۶۰۰ میلیگرم در روز. |
دوز مصرفی پرگابالین برای کودکان مبتلا به صرع (کودکان ۴ تا ۱۷ ساله) | دوز شروع معمولی: ۳.۵ میلیگرم بر کیلوگرم در روز (یعنی مقدار دارو بر اساس وزن فرزند شما تعیین میشود). حداکثر دوز: ۱۴ میلی گرم بر کیلوگرم در روز. مقدار داروی تجویزی باید در ۲ یا ۳ نوبت مصرف شود. |
دوز مصرفی کپسول پرگابالین ۵۰ برای فیبرومیالژیا | دوز شروع معمولی: ۷۵ میلیگرم ۲ بار در روز. حداکثر دوز: ۴۵۰ میلی گرم در روز. |
مقدار مصرف پرگابالین برای درد عصبی ناشی از آسیب نخاعی | دوز شروع معمولی: مصرف پرگابالین ۷۵ میلیگرم ۲ بار در روز حداکثر دوز: ۳۰۰ میلیگرم ۲ بار در روز (در مجموع ۶۰۰ میلی گرم در روز). |
دوز مصرفی پرگابالین ۷۵ برای سالمندان بالای ۶۴ سال چقدر است؟
افراد مسن و بالای ۶۴ سال نباید بدون تجویز روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب، از قرص پرگابالین ۷۵ استفاده کنند. کلیههای شما ممکن است مانند گذشته کار نکنند. این میتواند باعث شود بدن شما داروها را کندتر پردازش کند. در نتیجه مقدار بیشتری از دارو برای مدت طولانیتری در بدن شما باقی میماند. این اتفاق، خطر عوارض جانبی شما را افزایش میدهد.
عوارض جانبی کپسول پرگابالین چیست؟
عوارض پرگابالین چیست؟ اگر بعد از مصرف این دارو متوجه عوارض جانبی جدی شدید، باید بلافاصله به اورژانس مراجعه کنید. عوارض کپسول پرگابالین ۷۵ عبارتند از:
- تورم صورت، دهان، لثهها، زبان، گلو و لبها
- کهیر و تاول در قسمتهای مختلف بدن
- افسردگی و اضطراب شدید
- مشکل در خواب از عوارض قرص پرگابالین ۳۰۰
- رفتار پرخاشگرانه
- مشکلات قلبی که با علائمی مانند تورم دست و پا، و درد قفسه سینه مشخص میشود.
- سرگیجه و خواب آلودگی
- مشکل در تنفس
- تنفس آهسته و کم عمق
- اسهال از مهمترین عوارض قرص پرگابالین ۵۰
- مشکلات نعوظ و قرص لایریور پرگابالین ۷۵
- افزایش وزن
- تاری دید
- سردرد.
۱. نحوه مقابله با عوارض قطع ناگهانی پرگابالین یا لیریکا
قرص پرگابالین ۷۵ چه عوارضی دارد؟ در مورد برخی از عوارض جانبی، برخی اعمال وجود دارد که میتوانند شدت عوارض قرص lyrica را کاهش دهند. برای مثال:
- سردرد: استراحت و مصرف مایعات زیاد. سردرد معمولا باید پس از هفته اول مصرف پرگابالین از بین برود.
- احساس خوابآلودگی، خستگی و سرگیجه: رانندگی نکنید، دوچرخه سواری نکنید یا از ماشین آلات استفاده نکنید.
- اسهال: برای جلوگیری از کم آبی مایعات زیادی مانند آب یا کدو حلوایی بنوشید. علائم کم آبی شامل ادرار کردن کمتر از حد معمول یا ادرار تیره با بوی قوی است.
- احساس بیماری: پرگابالین را همراه یا بعد از غذا یا میان وعده مصرف کنید و غذای تند نخورید.
- تورم دستها، بازوها و پاها: پاهای خود را روی صندلی یا تخت بگذارید و برای مدت طولانی بایستید. اگر بازوهای شما متورم هستند، ورزش ممکن است کمک کند.
- مشکلات نعوظ: هیچ راه فرعی برای رفع این مشکل وجود ندارد. ممکن است عوض کردن دارو کمک کننده باشد.
- افزایش وزن. پرگابالین میتواند شما را گرسنهتر کند. از خوردن غذاهای حاوی کالری زیاد مانند چیپس، کیک، بیسکویت و شیرینی خودداری کنید و میوه و سبزیجات و غذاهای کم کالری مصرف کنید.
۲. قرص پرگابالین خواب آور است؟
کپسول پرگابالین ۱۰۰برای چیست؟ این دارو خواب آور است ومشخص شده است خواب را در طیف گستردهای از اختلالات، از جمله درد نوروپاتیک، صرع و فیبرومیالژیا بهبود میبخشد.
۳. کپسول پرگابالین ۷۵ چاق کننده است؟
یکی از عوارض قرص پرگابالین، افزایش وزن بعد از چند هفته مصرف آن است. مطالعات نشان دادهاند که تعداد کمی از افرادی که گاباپنتین، دارویی که برای درمان صرع و نورالژی پس از تبخال استفاده میشود، مصرف میکنند، افزایش وزن را تجربه کردهاند.
هشدارهای مهم مصرف پرگابالین ۷۵
توجه داشته باشید که این دارو میتواند خطرات جدی برای شما داشته باشد. به هیچ عنوان بدون مشاوره با یک داروساز یا متخصص مغز و اعصاب، از اینم دارو استفاده نکنید. هشدارهای مهم این دارو به شرح زیر هستند:
- واکنش آلرژیک: این دارو میتواند واکنشهای آلرژیک مانند مشکلات تنفسی، تنگی نفس، بثورات پوستی، کهیر و تاول روی پوست ایجاد کند.
- هشدار افکار و رفتار خودکشی: اگر تغییرات غیرعادی در خلق و خو یا رفتار خود یا افکار آسیب رساندن به خود دارید، فورا با یک روانشناس یا روانپزشک مشاوره کنید.
- هشدار اعتیاد: در ساختار این دارو مقداری مواد مخدر وجود دارد که میتواند منجر به سوء مصرف شود.
- هشدار مشکلات تنفسی: اگر در گذشته مشکلات تنفسی داشتهاید یا اینکه از داروهای افیونی استفاده میکردهاید، این دارو میتواند مشکلات تنفسی جدی برای شما ایجاد کند.
موارد منع مصرف پرگابالین چیست؟
مصرف قرص پرلینکا برای همه افراد مناسب نیست. در این بخش به افرادی که نباید از این دارو استفاده کنند را دستهبندی کردهایم:
- افراد مبتلا به مشکلات کلیوی
- افراد مبتلا به افسردگی یا اختلالات سلامت روان
- برای کسانی که سابقه سوء مصرف مواد مخدر یا الکل دارند
- برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی
- برای افراد مبتلا به مشکلات تنفسی زمینهای
- مردانی که قصد دارند صاحب فرزند شوند (این دارو باعث تغییر اسپرم و کاهش باروری حیوانات نر شده است)
۱. مصرف پرگابالین در بارداری و شیردهی خطرناک است؟
اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید با پزشک خود صحبت کنید. این دارو فقط در صورتی باید استفاده شود که منافع بالقوه، خطر احتمالی را توجیه کند. مطالعات حیوانی نشان داده است که دوزهای بالای پرگابالین خطر اثرات منفی را در جنین افزایش میدهد و کاربرد کپسول پرگابالین در این زمان کم است.
پرگابالین به مقدار کم وارد شیر مادر میشود. بنابراین ممکن است در کودکی که با شیر مادر تغذیه میشود عوارضی ایجاد کند. اگر به کودک خود شیر میدهید با پزشک زنان خود صحبت کنید. ممکن است لازم باشد تصمیم بگیرید که شیردهی را متوقف کنید یا مصرف این دارو را متوقف کنید.
۲. مصرف پرگابالین در سالمندان
با افزایش سن، کارایی کلیههای کاهش مییابد، در نتیجه ممکن است این دارو به درستی دفع نشود و احتمال عوارض جانبی افزایش یابد.
۳. پرگابالین برای کودکان
این دارو در کودکان مطالعه نشده است و نباید کودکان کمتر از ۱۸ سال از آن استفاده کنند.
تداخلات دارویی پرگابالین ۱۵۰ چیست؟
پرگابالین با چه دارویی تداخل دارد؟ مصرف پرگابالین با برخی داروها ممکن است عوارض جانبی بیشتری ایجاد کند. این داروها عبارتند از:
- داروهای دیابت، مانند روزیگلیتازون و پیوگلیتازون. مصرف این داروها با پرگابالین ممکن است باعث افزایش وزن یا تورم دست یا پا شود. اگر مشکلات قلبی دارید، مصرف همزمان این داروها میتواند خطر نارسایی قلبی را افزایش دهد.
- آرام بخشها یا داروهای اضطراب مانند لورازپام. مصرف این داروها با پرگابالین ممکن است باعث سرگیجه و خواب آلودگی شود.
- داروهای فشار خون مانند کاپتوپریل، انالاپریل یا لیزینوپریل. مصرف این داروها با پرگابالین ممکن است باعث تورم و کهیر شود.
- داروهای ضد درد شبه افیونی، مانند اکسی کدون. مصرف این داروها با پرگابالین ممکن است خطر مشکلات تنفسی شدید و احتمالا تهدید کننده زندگی را افزایش دهد.
اشکال دارویی ژینکس | تداخل دارویی پرلینکا پرگابالین | عوارض جانبی کپسول گاباترانس |
---|---|---|
پرگابالین ۷۵ میلیگرم سبحان | بنزودیازپین (مثل آلپرازولام و دیازپام) | خواب آلودگی |
پرگابایوکس ۵۰ میلیگرمی | ضددردهای افیونی (مانند اکسی کدون، کدئین) | سرگیجه |
گاباپرل ۱۵۰ میلیگرم | نوشیدن الکل | افزایش وزن |
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
پرگابالین یک داروی ضد تشنج است که برای تسکین درد بیماریهایی همچون زونا و آسیب نخاعی هم مورد استفاده قرار میگیرد. لیریکا یک داروی نسخهای است و شما نمیتوانید آن را بدون تجویز پزشک تهیه کنید.
پرگابالین علاوه بر خواص درمانی خود، عوارض جانبی زیادی دارد که در بالا به معرفی برخی از آنها پرداختیم. به هیچ عنوان از این دارو بدون مشورت دکتر روانپزشک، متخصص نورولوژی و دکتر مشاوره دارویی آنلاین استفاده نکنید. شما میتوانید از طریق دکترتو با تمامی این متخصصین ارتباط تلفنی برقرار کنید یا از طریق سیستم مشورت با دکتر روانپزشک آنلاین و دکتر مغز و اعصاب آنلاین از تمامی موارد مصرف این دارو آگاه شوید.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
سلام خسته نباشید من فیبرومیالژیا دارم دکتر بهم باکلوفن وپروگابالین دارو داده از انجایی که سندرم روده تحریک پذیر و معده درد جز ذات این بیماری با خوردن داروها دستگاه گوارش خیلی تحریک شده باکلوفن قطع کردم بهتر شد ولی هنوز دع پیچه دارم که باعث میشه سرگیجه بگیرم ولی دوباره دردم بر میگرده خیلی اذیت میشم
همراه عزیز سلام
با توجه شرایطی که دارید و اینکه دارو باعث تحریک دستگاه گوارش شده و از طرفی همچنان سرگیجه و دلپیچه دارید، توصیه میکنم برای تنظیم و تغییر داروها و دوز آنها از طریق مشاوره تلفنی با متخصص روماتولوژی مشورت کنید.
مشاوره تلفنی با متخصص روماتولوژی
پرگابالین۷۰ کپسول رو چطوری باید دوز مصرف رو کم کنیم؟ الان روزی یکی میخورم میخوام ترک کنم
سلام من خانمی ۵۸ ساله هستم که بیماری میوپاتی دارم ودر خواب دست وپاهام وگاهی سرم بی قرار میشه
دکترم پرآبپرگابالین ۱۵۰ تجویز کردن مدتی بود خوب بودم ولی الان دچار سرگیجه وبی حالی وسرگیجه میشم وزمین میخورم
آیا از این دارم هست ؟
سلام شوهر من پنج ماهه سکته مغزی کرده الان دستش دردشدیدمیگیره آیا مصرف دارو پرگابالین با آسپرین وروپیکسون وزیلت مانعی نداره ممنونم
سلام من خانم ۲۴ ساله هستم دو ساله کمر درد دارم دکتر درد برام قرص پرگابالین ۷۵ با قرص باکلوفن ۱۰ و پماد دمولسنت لافارو داده الان که خوندم پرگابالین اعتیاد آور است میترسم استفاده کنم مشکلی پیش بیاد برام فقط یه دونه از این قرص خوردم سردرد گرفتم لطفا راهنمایی کنید استفاده کنم یا نه؟
باسلام وخسته نباشید من فردی ۴۴ساله هستم مدت ی سال واندی دست راستم ازبازو قطع شده درشرکت عصب های دستم رو قطع نکردن به دلایلی گفتن شاید پیوندی پیدا بشه شبا درد دارم وعصب های دستم خیلی اذیتم میکنن دکتر بهم پرگابلین ۷۵ودوکسپین ۱۰داده شبی ی دونه میخورم اکثر شبها بازدرد دارم بااینکه مصرف میکنم قرص رو خواستم سوال کنم دارویی دیگری میشه جایگزین آن کرد که دردم روساکت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
برای قطع رسیدن پیام درد به سیستم مغزی عصبی داروهای تجویزی مناسب است. در خصوص قطع اعصاب در طی عمل جراحی با متخصص نورولوژی مشورت کنید.
متخصص نورولوژی
سیگاری میکشم برا کمتر شدنه عصبی بودنم پرگا میخورم ۴ روزه ۱۹ سالمه و قبلا معتاد به ترامادول بودم نمیخام ب پرگابالین معتاد شوم ایا با یه هفته مصرف اعتیاد اتفاق میوفته؟
با سلام من سیاتیک دارم و پرگابالین ۷۵ استفاده می کنم و هیچ اثری نکرد
خط اول درمان برای دیسک کمر، داروهای ضد التهابی و غیراستروئیدی است، اما اثرات آنها بسیار کم است و نمیتوان آنها را به عنوان یک درمان کننده بلند مدت به شمار آورد. کپسول پرگابالین نیز مانند داروهای ضد التهابی میتواند اثرات کوتاه مدت دیسک کمر را از بین ببرد. تصور میشود این دارو با تاثیر بر مغز، درد دیسک کمر را کاهش میدهد.
اگر درد شما تسکین نیافته نیازه با متخصص ارتوپدی برای درمان موثرتر مشورت کنید.
دکتر متخصص ارتوپد
سلام من خانمی ۵۸ ساله هستم که بیماری میوپاتی دارم ودر خواب دست وپاهام وگاهی سرم بی قرار میشه
دکترم پرآبپرگابالین ۱۵۰ تجویز کردن مدتی بود خوب بودم ولی الان دچار سرگیجه وبی حالی وسرگیجه میشم وزمین میخورم
آیا از این دارم هست ؟
سلام من ۶۳ساله هستم ۱۶ آبان بخاطر دیسک کمر تزریق داخل کمر داشتم و برام داروی پرگابالین۷۵همراه باسلکوکسیب تجویزشدکه شب مصرف کنم صبح ها سرگیجه داشتم وخوابم هم زیاد شده ۲۰ عددمصرف کردم و۳شب نخوردم ودیشب دوباره استفاده کردم امروزخیلی بیحال وسرگیجه دارم.آیا اگردیگه نخورم دچارعوارض بیشتری خواهم شد؟چون شنیدم که یک دفعه قطع نشکد؟
با سلام من به علت ترمور اساسی پرگابالین مصرف میکنم روزی دوکپسول ۵۰ اگر نخورملرزشم ّیشتر میشود البته کلونازپام وسیتالوپرام هم درکنارش مصرف می کنم ۵۰سالمه مدتی است تکرر ادرار دارم علت مشکل ادرار کدام دارو است آزمایَشآت خون وادرار همه نرمال آست
سلام من مدت زیادی میشود که از پریگبلین استفاده میکنم وه الان میخام که ترکش کنم تقریبا مدت دو سال میشه استفاده میکنم در این مدت چند بار ترکش کردم اما نتانستم خب مشکلات زندگی نذاشت رها کنم وه الان تصمیم گرفتم رهایش کنم میخام برام یه داروی توصیه کنین که بتانم این قرص هارو ویلی کنم دیگر بعد ازین بسیار فشار وارد میکنه بالام وه نمیتانم تحملش کنم حتا دل به خودکشی خوش کرده بودم اما خدا همرام بود ولی الان فقط بخاطر اینکه وضع اقتصادیم خوب نیس میخام رهاش کنم وه نمیتونم پیش داکتر مراجعه کنم لطف کنین اگه یه راهنمایی برام داشته باشین خیلی متشکرم ❤️
دوست عزیز
این دارو بهتره به تدریج و با نظر متخصص روانپزشکی قطع شود.
مطالب عالیه
سپاس از همراهی شما.
مطالب بسیار آموزنده ومفید بود باتشکر فراوان از دکتر تو وعوامل
من هیچ اطلاعاتی از این دارو نداشتم دکتر برای مشکل دیسک کمرم تجویز کرده مطالب عالی بود متشکرم