فهرست مطالب
گرایش جنسی شامل جذب عاطفی، رمانتیک یا جنسی است که افراد نسبت به دیگران احساس میکنند و در میان مردم به طور گستردهای متفاوت است. از انواع رایج رایج گرایشات جنسی، تمایل به افراد با جنس مخالف است. همجنس گرایی (جذب به همجنس) و دوجنس گرایی (جذب شدن به مردان و زنان) نیز از انواع دیگر آن است. بایسکشوال گرایی نیز به جذب شدن به افراد بدون در نظر گرفتن هویت جنسیتی آنها اشاره دارد. علاوهبر این افرادی هم وجود دارند که بیجنسی یا جذب نشدن به هیچ جنسیتی را تجربه میکنند. اما کدام مورد اختلال است و برای تغییر گرایش جنسی چه باید کرد؟ در ادامه این مطلب همراه ما باشید. در صورتی که نیاز به مشورت با روانشناس دارید نیز میتوانید از دکترتو نوبت مشاوره حضوری یا آنلاین دریافت کنید.
گرایش جنسی چیست؟
گرایش جنسی عبارتی است که برای توصیف الگوی جاذبهی عاطفی، عاشقانه و جنسی یک فرد نسبت به افراد دیگر از یک جنسیت خاص (مرد یا زن) استفاده می شود. تمایلات جنسی بخش مهمی از وجود ما انسان هاست. این تمایلات دیدگاه ما از خود و اینکه ارتباط فیزیکی ما با دیگران به چه صورت است را توصیف می کند. در افراد مختلف انواع مختلفی از گرایش های جنسی دیده می شود. در ادامه مطلب علاوه به بررسی گرایش های جنسی، هویت جنسیتی و نکاتی که در مورد تغییر جنسیت لازم است بدانید را بررسی می کنیم.
روانشناس و روانپزشک می تواند در مورد گرایش های جنسی، هویت جنسی شما و همچنین تمایلات جنسی به شما آگاهی دهد. اگر با گرایش جنسی خود مشکلی دارید یا در مورد تمایلات جنسی خود شک دارید، بهتر است از مشاوره روانشناسی استفاده کنید.
انواع گرایش های جنسی
گرایش های جنسی دسته بندی های متنوعی دارد. اما منابع معتبر، به صورت کلی این گرایشات را به ۵ دسته تقسیم می کنند:
۱: دگرجنس گرا (heterosexual)
افراد این دسته، از نظر عاشقانه و فیزیکی به اعضای جنس مخالف خود جذب می شوند. در این حالت مرد ها به زن ها و زن ها به مرد ها علاقه مند هستند. به این دسته، گرایش معمولی (straight) نیز گفته می شود. اغلب افراد جامعه در این دسته قرار می گیرند.
۲: همجنسگرا- همجنس باز (homosexual)
افراد همجنسگرا از نظر عاشقانه و فیزیکی به همجنس های خود جذب می شوند. نکته قابل توجه اینکه مرکز منابع LGBTQIA ، اعلام کرده است واژه همجنس باز منسوخ شده و بخاطر گذشته و ریشه آن، با مفاهیم بد و منفی همراه است. در گذشته از آن برای نامتعارف نشان دادن افراد گی و لزبین استفاده شده است. همجنسگرایی به دو دسته ی عمده گی و لزبین تقسیم می شود:
-
همجنسگرایی مردان یا گی (gay)
مردانی که از نظر روابط عاشقانه، فیزیکی و روانی به دیگر مردان علاقه مند هستند، که اغلب به آن ها گی گفته می شود. واژه گی گاهی برای توصیف افراد همجنسگرا نیز مورد استفاده قرار می گیرد، چه مرد باشند چه زن.
-
همجنسگرایی زنان یا لزبین (Lesbian)
زنانی که از نظر روابط عشاقانه، فیزیکی و روانی به زنان دیگر علاقه مند هستند که لزبین هم نامیده می شوند.
۳: دو جنسگرا (bisexual)
دوجنسگرا یا بای سکشوال، به افرادی که به هر دو جنس یعنی هم مرد هم زن علاقه نشان می دهند گفته می شود. باید توجه داشت لزوما همزمان یا به طور برابر به دو جنس علاقه مند نیستند.
۴: بدون گرایش جنسی (asexual)
افرادی که به هیچ جنسی علاقه نشان نمی دهند و جذب نمی شوند در این دسته قرار می گیرند. بیگرایش جنسی، آمیزش ناخواهی یا جنسناگرایی یا آسکشوالیتی زمانی است که فرد جذابیت جنسی را تجربه نمیکند دارای هیچگونه تمایلات جنسی نیست و هیچ علاقه ای به داشتن رابطه جنسی با هیچیک از جنسیتهای دیگر ندارد. گفته میشود در حدود یک درصد از مردم جهان آمیزش ناخواه هستند. آسکشوالیتی انتخابی نیست و فرد انتخاب نمیکند که رابطه جنسی نداشته باشد، بلکه هیچ علاقهای به انجام ارتباط جنسی ندارد.
۵: هر جنس گرا – همه جنس گرا (pansexual)
همهجنسگرایی یا پنسکشوال برای توصیف فردی که به هر جنسی علاقه نشان می دهد و از نظر عاطفی، عاشقانه و روانی جذب آن ها می شود به کار می رود. یعنی رابطه عاشقی یا گرایش عاطفی به افراد فارغ از هر نوع جنسیت است. همهجنسگرایان افرادی هستند که جنسیت افراد تأثیری در ایجاد رابطه ندارد. در برخی دسته بندی ها، همهجنسگرایی زیرشاخه ای از دوجنسگرایی است.
گروه ها و دسته بندی های دیگر
همانطور که گفته شد دسته بندی ها و اسامی متنوعی برای گرایش های جنسی وجود دارد. به جز ۵ اسم بالا که به کرات شنیده اید، در زیر نیز اسامی که شاید آن ها را شنوید آورده ایم. این دسته بندی ها هر کدام به طریقی زیرمجموعه ای از همان ۵ نوع گرایش اصلی هستند.
- کوییر (Queer) یا خارج از جنسیت:
افرادی که معتقد یا پایبند به یک گرایش خاص نیستند و ممکن است در زمان های متفاوت، گرایش های متفاوتی داشته باشند. این کلمه در گذشته برای طعنه و تمسخر به افراد گفته می شده است.
- BDSM:
بی دی اس ام، به افرادی که در روابط جنسی به سبک ارباب و برده، رابطه جنسی دستوری، یا همراه با خشونت و لذت از درد (مازوخیسم) علاقه مند هستند، گفته می شود.
- چندجنس گرایی (Polysexual):
افرادی که علاقه جنسی و عاشقانه به بیش از یک جنسیت دارند (شبیه دوجسنگرا ها).
- دوجنسه گرایی (Androgynsexual):
افرادی که علاقه و تمایل آن ها به افراد دوجنسه (intersex) را شامل می شود. دوجنسه به افرادی گفته می شود که هم خصوصیات مردانه و هم خصوصیات زنانه را همزمان دارا باشند.
- خود جنس گرایی (Autosexual):
افرادی که به خودشان گرایش جنسی دارند.
اهمیت تعیین گرایش جنسی
گرایش یک فرد تعیین می کند که به چه کسی احساس عاشقانه یا میل جنسی دارد. تعیین گرایش در فرد به او کمک می کند تا در برابر مشکلات و فشار ها ایستادگی کند. تعیین گرایش جنسیريالممکن است منجر به پیدا کردن یک اجتماع از هم نوع های خود شود که فرد می تواند در آن راحت باشد و تجربیات خود را به اشتراک بگذارد.
عوامل تعیین کننده گرایش جنسی
بیشتر محققین معتقدند که گرایش جنسی نتیجه گروهی از عوامل شامل عوامل محیطی، روانی، هورمونی و زیستی است. به عبارت دیگر دلایل زیادی می تواند تعیین کننده این گرایش در افراد باشد. علاوه بر این، عوامل تعیین کننده از یک فرد به فرد دیگر هم متفاوت هستند.
چگونه بفهمیم لز یا گی هستیم؟
بیشتر افراد در سنین جوانی و نوجوانی به گرایش خود پی می برند. یک مثال رایج اینکه افراد در سن پایین و دوران مدرسه اولین تجربه عاطفی و جذب شدن را با ایجاد حس علاقه مندی و خاطرخواه کسی شدن تجربه می کنند. البته باید دانست علاقه مند شدن و میل به افراد هم جنس در سنین پایین رایج می باشد و لزوما به معنای همجنس گرا بودن فرد در بزرگسالی نیست. در بیشتر نوجوان ها علاقه و میل به همجنس زود از بین می رود.
علاقه مند شدن و میل به افراد هم جنس در سنین پایین رایج می باشد و لزوما به معنای همجنس گرا بودن فرد در بزرگسالی نیست.
گرایش جنسی انتخابی است؟
بیشتر متخصصین بر این باور هستند که به طور عمومی، گرایش جنسی چیزی نیست که خود فرد داوطلبانه انتخاب کند. در عوض گفته می شود که گرایش و میل جنسی یک بخش طبیعی از شخصیت و هویت یک فرد می باشد و به خواسته ها و تمایلات درونی وی برمی گردد.
آیا گرایش جنسی به ارث می رسد یا حاصل تربیت جنسی است؟
همانطور که گفته شد گرایش جنسی تحت تأثیر عواملی نظیر شرایط روحی روانی، هورمونی و عوامل محیطی و … است و بستگی به شیوه تربیت و پرورش نوزادان توسط والدین ندارد. علاوه بر این باید توجه داشت که داشتن گرایش های جنسی مختلف مثل همجنس گرایی یا دو جنس گرایی نشان از بیماری یا مشکل روانی نیستند. اما در صورتی که فرزند شما گرایش جنسی غیرمعمول دارد، بهتر است هرچه سریع تر با روانشناس مشورت کنید تا فرزند شما کمترین آسیب را ببیند. زیرا گاهی گرایش های جنسی حاصل بدفهمی است.
تست تعیین گرایش جنسی
برای تعیین گرایش جنسی یک سری تست های روان شناختی که شامل سوالات متنوع است طراحی شده اند که به شما کمک می کنند به گرایش خود پی ببرید. نمونه این تست ها بصورت آنلاین و در فضای اینترنت در دسترس هستند. اما بهترین راه حل برای تعیین گرایش جنسی، مراجعه به روانشناس است.
هویت جنسیتی چیست؟
در لحظه تولد بر اساس ویژگی های فیزیکی شما مثل نوع آلت مرد یا زن، اندام تناسلی و یا کروموزوم های شما، جنس شما را مرد یا زن (مذکر یا مونث) اعلام و ثبت می کنند. اما آیا هویت فردی شما، روحیه و احساسات شما این جنسیت را تأیید می کند؟ هویت جنسیتی در این زمینه به شما کمک می کند.
هویت جنسیتی، بدین معناست که شما در مورد جنس و هویت خود چه احساسی درونی ای دارید و چگونه این احساس را توصیف می کنید. سبک لباس پوشیدن، ظاهر و رفتار ها همه می توانند راهی برای بروز احساسات درونی و هویت جنسیتی باشند. احساسات شما برای تعیین هویت جنسیتی شما از سنین 2 تا 3 سالگی آغاز می شود.
افرادی که هویت جنسیتی درونی آنها با جنسیت هنگام تولد آن ها متفاوت است اصطلاحا تغییر جنسیت داده، ترنس یا transgender نامیده می شوند.
ترنس یعنی هویت جنسیتی درونی فرد با جنسیت هنگام تولدش متفاوت است.
انواع هویت جنسیتی
- جنسیت مردانه (masculine)
- جنسیت زنانه (feminine)
- جنسیت خنثی (neuter): افردای که هویت خود را متعلق به هیچ جنسیتی نمی دانند. اسامی دیگر این حالت شامل تنوع جنسیت یا جنسیت شناور است.
- جنسیت مشترک (common): مردانی که خود را زن نیز می دانند یا زنانی که خود را مرد نیز می دانند. بینابین زن و مرد هستند.
دو حالت مهم دیگر نیز وجود دارند:
- ترنس یا تغییر جنسیت داده (transgender): افرادی که فقط از احساسات درونی متفاوت با فیزیک بدنی خود برخوردارند یعنی مردی که میخواهد زن باشد یا زنی که می خواهد مرد باشد.
- دوجنسه (intersex): افرادی که ژن یا ساختار های تولید مثلی متفاوت با مرد یا زن بودنشان دارند، مثل زنی که دارای آلت تناسلی مردانه باشد و معمولا از بدو تولد اینگونه هستند.
دوجنسه ها افرادی هستند که ژن یا ساختار های تولید مثلی متفاوت با مرد یا زن بودنشان دارند، مثل زنی که دارای آلت تناسلی مردانه باشد و معمولا از بدو تولد اینگونه هستند.
تست هویت جنسیتی
برای تعیین هویت جنسی یک سری تست ها و سوالات روان شناختی طراحی می شوند که با توجه به پاسخ های شما کمک می کنند تا به هویت خود پی ببرید. نمونه این تست ها در فضای اینترنت وجود دارد. اما گاهی تست های آنلاین شما را سردرگم می کند. بهترین راه حل برای تعیین هویت جنسی، مراجعه به روانشناس است.
آشفتگی جنسیتی (gender dysphoria)
این نام جایگزین اصطلاح اختلال هویت جنسیتی (GID) شده است. این حالت یک احساس ناراحتی یا پریشانی ناشی از عدم تطابق هویت جنسیتی و جنسیت عنوان شده در حین تولد یا خصوصیات جسمی آن ها می باشد. افرادی که تغییر جنسیت می دهند یا هویت جنسیتی آنها معین نشده است، در دوره ای از زندگی خود آشفتگی جنسیتی را تجربه می کنند.
عوارض آشفتگی جنسیتی:
- افراد مبتلا به این بیماری ممکن است از رفتن به مدرسه یا حضور در جامعه خودداری کنند، چرا که باید اجباراً مطابق با جنسیت زمان تولد خود لباس بپوشند یا ترس از مورد آزار و تمسخر قرار گرفتن دارند.
- مشکل در روابط اجتماعی نیز در این افراد رایج است.
- اضطراب، بیماری های گوارشی و اعتیاد به مواد مخدر نیز ممکن است رخ بدهد.
درمان آشفتگی جنسیتی
درمان این بیماری بسیار شخصی است و بسته به نیاز شخص انجام می گیرد. این درمان ها در جهت کمک به کشف هویت جنسیتی فرد صورت می گیرند. معمولا با اجازه دادن به آنها برای توصیف شخصیت خود مطابق احساسات درونی وی مانند نوع پوشش و لباس، استفاده از نام های دلخواه و اقدام برای تغییر فیزیک بدن و تغییر جنسیت همراه می باشد. اگر دچار آشفتگی جنسیتی هستید، برای درمان با روانشناس مشاوره کنید. برای درمان می توان از اقدامات پزشکی مانند هورمون درمانی یا انجام عمل تغییر جنسیت هم بهره برد.
تغییر جنسیت
تغییر جنسیت فرایندی است که جنسیت فرد را مطابق با هویت او تغییر می دهند تا ظاهر او و رفتار جامعه با او طبق هویت جنسیتی او باشد. این شیوه می تواند شامل موارد متنوعی نظیر اقدامات پزشکی، هورمون درمانی، تغییر نام و ضمیر های مورد استفاده دیگران (مثلا دختر-پسر، خانم- آقا …)، تغییرات ظاهری و پوششی و نمایان کردن هویت جنسیتی درونی خود برای خانواده و دوستان باشد. عمل تغییر جنسیت میتواند فرایندی طولانی و زمان بر باشد یا در یک بازه زمانی کوتاه اتفاق بیوفتد. با توجه به نوع تغییر جنسیت اقدامات متفاوتی صورت می گیرد.
شرایط تغییر جنسیت
همه افراد دو جنسه تغییر جنسیت نمیدهند. حتی آنهایی که تغییر جنسیت میدهند نیز به شیوه مشابهی این کار را نمیکنند. برخی فقط به تغییر نام، تغییر ضمیرهایی که با آنها خطاب میشوند و نشان دادن هویت واقعی خود به خانواده و نزدیکان که به طور کلی تغییر جنسیت اجتماعی نامیده میشوند اکتفا میکنند. برخی دیگر تغییر جنسیت فیزیکی و پزشکی میدهند، اما فقط به یکی یا تعداد کمی از موارد گفته شده اکتفا میکنند. برخی از درمان هورمونی استفاده میکنند اما جراحی تغییرجنسیت را انجام نمیدهند؛ یا فقط یکی از جراحیهای عنوان شده را انجام میدهند.
در این ویدئو دکتر بهرام میرجلالی فوق تخصص جراحی تغییر جنسیت در مورد عمل تغییر جنسیت با شما صحبت میکند.
تفاوت گرایش جنسی نامتعارف با انحرافات جنسی
انحرافات جنسی به معنی داشتن گونهای کشش جنسی غیرعادی به اشیا، موقعیتها و افراد است. نکته ی مهم این است که بین انحرافهای جنسی، (گرایش جنسی غیرعادی و مخاطره آمیز ) و اختلالهای مرتبط با گرایشهای جنسی که مخاطره آمیز نمیباشند، تفاوت وجود دارد. عامل این انحرافات جنسی دقیقا مشخص نیست. برخی متخصصین معتقدند که می تواند به دلیل برخی آسیب های دوران کودکی مانند تجاوز جنسی باشد. گروهی دیگر معتقدند موقعیت هایی که ممکن است تحریک پذیر باشند یا لذت جنسی زیادی به فرد بدهند و تکرار شونده باشند، می توانند عامل انحرافات جنسی باشند.
انواع انحرافات جنسی
-
عریان گرایی (Exhibitionism)
حالتی که در آن فرد اندام و آلت جنسی خود را به افراد غریبه نمایش می دهد. باید توجه داشت که انجام این عمل غیرقانونی می باشد. در صورتی که با چنین موردی مواجه شدید، می توانید از پلیس کمک بگیرید.
-
فتیشیسم یا یادگارخواهی (Fetishism)
افراد دارای فتیش به اجزا و اشیای بی جان علاقه مند هستند و با دیدن یا لمس آن ها تحریک می شوند. فتیش انواع مختلفی دارد که برخی از انواعی که برای شما آشناست شامل این موارد است:
- فتیش نسبت به لباس
- فتیش به لباس زیر
- فتیش به کفش.
جزء گرایی گرایشی است مرتبط با فتیشیسم. در جز گرایی، فرد با اجزای بدن بیش از حد تحریک می شود. مثل فتیش پا (foot fetish)، فتیش پستان (breast fetish) و فتیش باسن (buttocks fetish).
-
مالش دوستی (Frotteurism)
در این حالت فرد تمایل دارد در مقابل یک شخص غریبه و نا آشنا، آلت تناسلی خود را لمس کند یا بمالد. در بسیاری از افراد دچار این حالت، دیده شده که مردان در مکان های شلوغ و عمومی در مقابل یک خانم آلت خود را می مالند. این عمل غیرقانونی است.
-
کودک دوستی یا پدوفیلی (Pedophilia)
افراد پدوفیل تخیلات و رفتار های جنسی غیر قانونی با کودکان را دارند. کودکانی که در این گروه قرار دارند اغلب ۱۳ سال یا کمتر دارند. رفتار های افراد پدوفیل شامل لخت کردن کودکان، تشویق کودکان به تماشای خودارضاییِ فرد متجاوز، لمس اندام جنسی کودکان و برقراری رابطه جنسی همراه با زور (زورگیری) با کودکان.
-
مازوخیسم جنسی
در این حالت فرد به جای تلاش برای رسیدن به ارگاسم و رضایت جنسی، در جهت درد کشیدن تلاش می کند. به عنوان مثال با توهین گفتاری، کتک زدن، تنبیه و بستن با طناب و حتی سوزاندن یا بریدن پوست افراد از سکس لذت می برند. مازوخیسم جنسی با BDSM که نوعی گرایش جنسی است متفاوت است.
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
برای پی بردن به گرایش جنسی، هویت جنسیتی خود با مراجعه به روان پزشک و انجام آزمون های روان شناختی به نتیجه مناسب برسید. همچنین اگر احساس می کنید نیاز به تغییر جنسیت دارید، اولین جایی که طبق مراحل نیز باید مراجعه کنید، متخصص روانپزشکی است. قبل از هر اقدامی در زمینه های گرایش جنسی و هویت جنسیتی بهتر است حتما با پزشک مشورت کنید. برای گرفتن مشاوره از هر جایی می توانید از مشاوره تلفنی با روانپزشک استفاده کنید.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
اگر یک شخص از رابطه دو تا جنس مخالفش لذت ببره ولی از رابطه همجنسش با جنس مخالف و همجنس با همجنسش لذت نبره چی میشه؟
سلام
سوال را با حزییات بیشتری بپرسید
در صورتی که اکت از جانب شما نباشد ممکن است شروع اختلال باشد
سلام خسته نباشین . عیدتون مبارک
من دختر ۱۹ ساله ام . به خودارضایی اعتیاد دارم . گاهی ۴ روزی یک بار ، گاهی هر شب و گاهی ۲ بار در روز ممکنه انجام بدم
ولی با وجود اعتیاد همیشه سعی کردم زندگیم هدف دار باشه . ورزش میکنم . دوست دارم مهارت جدید یاد بگیرم . درس و کتاب غیر درسی هم میخونم .
چن روز به سال تحویل مونده بود من استرس زیادی داشتم بخاطر کنکور و کارای باقی مونده ام . خودارضاییم زیاد تر شده بود پورن میدیدم روزی سه بار خودارضایی میکردم . میدونستم کارم اشتباهه ولی باعث میشد استرسم تخلیه شه . حقیقتش یه مدت به یه پسری علاقه داشتم و اونم باهام بد رفتار میکرد توهین میکرد . حرفای اونم یادم میفتاد و حالمو بد میکرد. خودارضایی باعث میشد یه مدت کوتاه از عذاب و استرس دور باشم . میدونستم اشتباهه ولی این کارو ۵ روز ادامه دادم . یه وقتا احساس میکردم تجسم رابطه جنسی معمولی نمیتونه تحریکم کنه به چیزای اشتباه فکر میکردم . به روابط چند نفره ، یا حتی چیزی مثل ادرار و یا تحقیر کردن خودم یا طرف مقابلم تو رابطه . از این تصورها خوشم نمیومد ولی یه مدت حس میکردم زندگیم روزمره و یکسان و پر از عذاب و استرس و .. هست متاستفانه تصور رابطه های ممنوعه بهم هیجان میداد .
دو سه روز از این افکار فاصله گرفتم . امروز به بدترین چیزی که ممکن بود ، فکر کردم . رابطه با یه دختر همسن خودم که تو یه سریال دیده بودمش . نمیدونم چرا همچین اشتباهی مرتکب شدم شاید یه کنجکاوی ساده بود شایدم دارم به هیجانات اشتباه علاقه پیدا میکنم . اصلا به اندامش فکر نمیکردم . فقط صورتش و مدل موهاش تو ذهنم بود . و اینکه کلا نسبت به من استخوان بندیش ظریف تر و صداش نازک تر بود حس عجیب و ناشناخته ای بهم میداد . من تا حالا هیچوقت نشده که به همجنسگرایی فکر کنم . تاحالا هیچوقت دلم نخواسته پسر باشم . نمیدونم چرا یه مدته ذهنم عجیب شده .
به نظر شما من اختلال جنسی دارم ؟ نکنه این افکار اشتباه بخاطر خودارضایی بیش از حده . یا روش زندگی من اشتباهه که باعث شده به هیجانات غیر معمول علاقه داشته باشم ؟ روزایی از ماه که خودارضایی کمتر میشه و استرس کمتری دارم این افکار ها واسم عجیبه و اصن بهشون فکر نمیکنم
سلام
اختلال خیر
ریشه خودارضایی های مکرر شما اضطراب است
که بهتر است تعدیل شود
من نمیدونم چمہ بہ پسرم گییرا یش ندارم فقط بہ دختر اما مادرم کاری کردہ کہ نمیدونم چیم خودم کہ میخوام تغییر جنسیت بدم میشہ بگین چیکار کنم کلافہ شدم
سلام
ابتدا برای ازمایش هورمونی به متخصص مراجعه نمایید
سلام دختر ۱۹ ساله ام . وقتی به مسائل جنسی فکر میکنم دوست دارم طرف مقابلم یه مرد بین ۳۵ تا ۴۵ ساله باشه .
اینکه از نظر هیکل و سن از من بزرگ تر باشه حس بهتری دارم . از طرفی خودم دوست دارم لباسای فانتزی و بچگونه بپوشم ( مثلا جورابای عروسکی صورتی و موهامو خرگوشی ببندم که نسبت بهش خیلی بچه باشم ) در صورتی که تو دنیای واقعی این شکلی نیستم و اصلا اهل ناز کردن و لوس بودن نیستم و از رفتارای بچگانه خوشم نمیاد . ولی تو سکس دقیقا برعکسم .
اینکه به مردای میانسال علاقه دارم ممکنه یه مشکل جنسی باشه؟
و یا اینکه تو رابطه جنسی شخصیتم با دنیای واقعی متفاوته اشکال حساب میشه ؟
یه اصطلاحی شنیدم به اسم ( لیتِل) در مورد زیاد اطلاع ندارم . آیا من لیتل حساب میشم ؟
البته از خشونت تو رابطه خوشم نمیاد
سلام
این موارد جز فانتزی جنسی ست نه اختلال جنسی
و کاملا هم طبیعی است
لیتل هم نوعی فانتزی و کاسپلی محسوب می گردد
همجنسگراها تو رابطه ی جنسی آسیب میبنن مردی که مفعول باشه هموروئید ، بی اختیاری مدفوع و کلی مشکلات مقعدی واسش بوجود میاد
زنا هم اندامی واسه ارضا کردن همدیگه ندارن مگر به شکل مصنوعی
و به علاوه ی مشکلات دیگه .
رفتاری که سلامتی جسم و روح انسان رو بخطر بندازه طبیعی نیست و قطعا سزاوار نیست از همجنسگرایان دفاع کنیم .
یه همجنسگرا نمیتونه لذت کامل رو از رابطه ببره و این کاملا مشخصه چون دو زن یا دو مرد کنار هم به تکامل نمیرسند.
زن و مرد طوری خلق شدن که مکمل و متعادل کننده ی همدیگه هم باشن .
زن لطیفه و مرد ضمخت ، زن احساسی تر و مرد منطقی تر .
این دو به هم تعهد میدن و رابطه جنسی باعث میشه قلب و روحشون در هم آمیخته بشه و نهایتا ثمره ی عشق و تعهدشون یعنی بچهاشون رو بزرگ میکنن .
عشق و تعهد عامل ایجاد رابطه جنسیه و رابطه جنسی در نگاه اول تخلیه ی جنسی و عاطفی بنظر میاد اما هدف اصلی ، نهایتا گسترش نسل انسان هست .
و اما هدف از همجنسگرایی چیه
به فرض بگیم به هم تعهد داشته باشن . آیا سلامت جسم و روحشون تضمین شده ست ؟ آیا رابطشون هدف داره میتونن تا اخر کنار هم بمونن و آیا بچه دار میشن ؟! پس صرفا یه هیجانه؟
آیا درسته این رفتارو طبیعی بدونیم ؟
نوجوان ها و افراد کم سن تر که از نظر جنسی آسیب پذیر تر هستن ممکنه این مسائل رو طبیعی بدونن و در دام این انحرافات بیفتن ؟
زندگی اگه ۷۰۰ قسمت باشه یکیش رابطه جنسیه و آدمی زاد اونقد غرق در شهواتش شده که بیماریای جنسی خودش یه طیف وسیعی شده و توانایی منطق آدمو ازش گرفته
سلام
بهر حال گرایش های جنسی چه از نظر طبیعی و چه از نظر اجتماعی و چه پاتولوژیکی باید بررسی شود
و همه جانبه و از نظر علمی باید قضاوت کرد
دقیقا زندگی ۷۰۰قسمته و یک قسمتش سکسه پس چرا فک میکنید عشق باعث نمیشه که همجنسگراها بیخیال اینکه از نظر جنسی کامل ارضا بشن میشن من همجنسگرا هایی دیدم که واقعا از رابطه با جنس مخالف بیزارن رو طرف مقابلشون بالا میارن از شدت نفرت وترجیح میدن اصلا رابطه جنسی رو خط بزنن فقط به همون احساس عشقی که از بغل کردن و زندگی باعشقشون بدست میارن اتکا کنن
واینکه برعکسشم هست که همجنسگرا هایی دیدم که انقد از رابطه با پارتنرشون راضین که تو خوابم نمیبینن که تو رابطه با یه جنس مخالف بتونن تجربش کنن
بخاطر الان دوتا جنس مخالف هم میخوان رابطه برقرار کنن از هر سه چهار بار یبار دخو_ل صورت میگیره
درمورد بچه اوردن هم تا جایی که من شنیدم و مطمئن نیستم ولی فک کنم دوتا همجنس هم میتونن بچه دار شن درحد شنیدس
قابل توجه شمایی ک از همجنسگرا ها دفاع میکنید
همجنسگراها تو رابطه ی جنسی آسیب میبنن . مردی که مفعول باشه هموروئید و کلی مشکلات مقعدی واسش بوجود میاد بی اختیاری مدفوع پیدا میکنه
زنا هم اندامی واسه ارضا کردن همدیگه ندارن . باید به شکل مصنوعی همو ارضا کنن
نمیتونن لذت کامل ببرن و کلی مشکلات روحی ..
رفتاری که سلامتی انسان رو به خطر میندازه طبیعی نیست و نمیتونیم ازش دفاع کنیم
زن و مرد طوری خلق شدن که مکمل هم باشن .
زن لطیفه و مرد ضمخت .
سلام
بهر حال گرایش های جنسی چه از نظر طبیعی و چه از نظر اجتماعی و چه پاتولوژیکی باید بررسی شود
و همه جانبه و از نظر علمی باید قضاوت کرد
ممنونم از نظر خوبتان
درسته خدا دوتا جنس آفریده زن و مرد ک گرایش زن ب مرد مرد ب زن زن ب زن مرد ب مرد داریم ک حتی قبل تولد حضرت مسیح بوده برخی از مسلمانان همجنسگرا هستن حتی رابطه با جنسی مخالف هم ی ضرر هوایی داره شما نمیتوانید بگید هیچ چیز بی ضرر نیست اون کاندوم ک استفاده میشه برای جلوگیری از انواع بیماری هاست
فدق لعاده بود ممنونم.
سپاس از توجه تان
تندرست باشید
سلام من ۵۰ ساله مجردم عمری گرایشم به مرد سن بالا بوده هم فاعل هم مفعول بودم همیشه حسرت ازدواج و تشکیل خانواده رو داشتم ولی چون درگیر مشکلات والدینم بودم نتوانستم به مشکلاتم برسم بعد از فوتشان متوجه شدم که هیچ حسی نسبت به جنس زن ندارم یعنی دیدن اندامشان و اینکه آنها مرا لمس کنن یا من آنها را هیچ تحریک جنسی برای من ندارد چند ماهی هست که با گرایشم شدیدا در مخالفتم و فشار روحی شدیدی دارم و از طرفی حسرت تشکیل خانواده داره داغونم میکنه تنهایی شدید دچار افسردگی و نا امیدیم کرده و اعتماد به نفسم به صفر رسیده شغلم آزاد ودرآمدش خیلی کمه و این جریان روی شغلم هم تاثیر گذاشته جوری که حتی کرایه خانه ام را به سختی جور میکنم چون بیشتر وقت ها حوصله زندگی رو ندارم خواهش میکنم راهنمایم کنید من شهرستانم شرایط آمدن به تهران رو ندارم در ضمن در اینجا این امکانات پزشکی نیست میخواستم بدانم آیا متوانم منم درمان بشم و مثل بقیه ازدواج کنم پیشاپیش از شما صمیمانه متشکرم
سلام
بله
با توجه به پیچیدیگی شرایط شما نیاز به مشاوره تخصصی دارید
با مشاوران ما بطور تلفنی صحبت کنید
https://doctoreto.com/doctors/telehealth/speciality/psychologist
سلام من دخترم ولی علاقه به دیدن رابطه ی بین دو مرد دارم، چرا با وجود اینکه زنم به گی مردا علاقه مندم؟ اصلا تو چه دسته ای هستم
سلام
بیشتر به هتروسکچوال نزدیک هستید
شما فوجوشی هسین یعنی کسی که به سریال گی و رمان گی علاقه داره و خب اینم ی نوع از علاقه بیماری و اختلال و این چرت و پرتا نیس منم نیگا میکنم ربطی نداره که در اصل بهش میگن بی ال
سلام من از۱۵سالگی تا خودالان که۱۹سالم علاقه زیادی به پوشیدن لباس زنانه مادرم دارم و زمانی که کسی خونه نیست لباس زنانه می پوشم وخودمو آرایش می کنم من هم دوست دارم با مرد رابطه داشته باشم وهم زن گرایش جنسی من چی میتونه باشه آیا بدون عمل تغییر جنسیت هم باقرص ودارو درمان میشه
سلام
گرایش بایسکشوال امروزه شاید بعنوان بیماری تلقی نشود اما در برخی موارد ازاردهنده است و فشار روانی ایجاد میکند
ولی بهتر است تحت نظر متخصص غدد باشید
https://doctoreto.com/doctors/speciality/endocrinologist