فهرست مطالب
- انواع قرص دل پیچه و اسهال (اسم قرص اسهال بزرگسالان)
- داروهای ضد اسهال بدون نسخه کدام است؟
- موارد منع مصرف قرص ضد اسهال چیست؟
- قرص اسهال در بارداری
- انواع قرص دل پیچه و اسهال برای کودکان
- بهترین دارو برای درمان اسهال و دل پیچه همراه با علائم دیگر چیست؟
- قرص ضد اسهال حیوانات
- درمان خانگی اسهال چیست؟
- نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید
لب
اگر دچار اسهال یا یبوست هستید و نمیدانید از میان انواع قرص اسهال و دلپیچه کدام دارو برای شما مناسب است، در این مطلب همراه ما باشید. انواع مختلفی از قرص ضد اسهال وجود دارد که برخی از آنها بدون نسخه قابل تهیه است. در ادامه انواع این داروها را به شما معرفی میکنیم و موارد استفاده هر یک را ذکر میکنیم. همچنین توضیح میدهیم که کودکان یا خانمهای باردار در چنین شرایطی چه داروهایی میتوانند مصرف کنند.
درصورتیکه برای درمان اسهال یا یبوست خود به دنبال انواع قرص دل پیچه و اسهال هستید، میتوانید از طریق سایت دکترتو با فوق تخصص گوارش یا داروساز مشاوره دارویی داشته باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی وجود دارد. بنا براین شما می توانید از دکتر گوارش آنلاین مشاوره آنلاین بگیرید.
انواع قرص دل پیچه و اسهال (اسم قرص اسهال بزرگسالان)
انواع مختلفی از قرص دل پیچه و اسهال وجود دارند که میتوانند به رفع مشکل شما کمک کنند. داروهای بدون نسخه معمولا اسهال حاد و ناگهانی را به خوبی برطرف میکنند. معمولا این داروها نباید بیشتر از ۲ روز مصرف شوند. اگر بعد از دو روز مصرف دارو هنوز اسهال شما درمان نشده است، باید به پزشک مراجعه کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با بهترین دکتر گوارش آنلاین در ارتباط باشید. در ادامه انواع قرص اسهال و دل پیچه را معرفی میکنیم.
قرص رفع اسهال بزرگسالان انواع مختلفی داشته که میتوان برخی از آنها را بدون نسخه خریداری کرد. قرص اسهال به انگلیسی Anti-Diarrheal Drug نامیده میشود. اگر دچار اسهال طولانی مدت هستید، میتوانید با مصرف این داروها برای مدت حداکثر ۲ روز این عارضه را درمان کنید. اسامی قرص اسهال به شرح زیر است.
۱. هیوسین
قرص هیوسین دارویی است که علاوه بر درمان اسهال برای تسکین گرفتگی معده، روده و مثانه نیز تجویز میشود. این دارو با نسخه قابل خریداری است و علائم سندروم روده تحریکپذیر را کاهش میدهد. هیوسین را دقیقا باید مطابق با دستورالعمل پزشک مصرف کنید. معمولا ۱ یا ۲ قرص ۳ بار در روز تجویز میشود.
عوارض رایج داروی هیوسین عبارتند از:
- خشکی دهان
- خشکی پوست
- بثورات پوستی خارشدار
۲. دی سیکلومین
قرص دی سیکلومین در دسته داروهایی به نام آنتیکولینرژیک قرار دارد. معمولا برای درمان علائم سندروم روده تحریکپذیر این دارو تجویز میشود. دی سیکلومین بهصورت کپسول، قرص و شربت عرضه میشود. معمولا باید ۴ بار در روز آن را استفاده کرد. اگر باردار یا شیرده هستید، قبل از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید. عوارض این دارو در افراد بالای ۶۵ سال ممکن است شدیدتر شود.
عوارض رایج داروی دی سیکلومین عبارتند از:
- خشکی دهان
- ناراحتی معده
- استفراغ
- یبوست
- دلدرد
- نفخ شکم
- ازدستدادن اشتها
- سرگیجه
- سردرد
- خوابآلودگی
- ضعف
- تاری دید
- دوبینی
- مشکل در ادرار کردن.
هیوسین دارویی است که برای درمان اسهال و تسکین گرفتگی معده، روده و مثانه و تنها با نسخه پزشک استفاده میشود. دی سیکلومین هم برای درمان علائم سندروم روده تحریکپذیر تجویز میشود.
۳. بلادونا پی بی
از داروی بلادونا پی بی برای تسکین گرفتگی در بیماریهایی مانند سندروم روده تحریکپذیر و کولون اسپاستیک استفاده میشود. گاهی ممکن است پزشک برای درمان زخم این دارو را در کنار داروهای دیگر تجویز کند. این دارو بهصورت قرص، کپسول و شربت تولید میشود. معمولا باید ۳ یا ۴ بار در روز آن را استفاده کرد. بهتر است بلادونا پی بی ۳۰ دقیقه قبل از غذا و ۳۰ دقیقه قبل از خواب استفاده شود.
عوارض رایج داروی بلادونا پی بی عبارتند از:
- خشکی دهان و گلو
- افزایش حساسیت به نور
- گیجی
- یبوست
- تاری دید
- سرگیجه
- خوابآلودگی
- عصبی شدن
- برافروختگی پوست.
۴. دیفنوکسیلات
داروی دیفنوکسیلات بهصورت قرص خوراکی و شربت ارائه میشود. برای درمان اسهال در بزرگسالان و کودکان بالای ۱۳ سال این دارو تجویز میشود. اگر اسهال شما ناشی از وجود باکتری یا مصرف آنتیبیوتیک است، نباید از این دارو استفاده کنید. نحوه مصرف باید مطابق با دستورالعمل برچسب دارو باشد. حدود ۴۸ ساعت طول میکشد تا علائم بهبود پیدا کنند. اگر بعد از ۱۰ روز اسهال شما برطرف نشد یا تب داشتید باید به پزشک مراجعه کنید.
عوارض رایج داروی دیفنوکسیلات عبارتند از:
- خوابآلودگی
- سرگیجه
- احساس بیقراری
- سردرد
- بیحسی دستوپا
- افسردگی
- متورم شدن لثه
- خشکی دهان، بینی یا گلو
- حالت تهوع و استفراغ
- ناراحتی معده
- بثورات پوستی.
۵. لوپرامید
داروی لوپرامید بهصورت کپسول، قرص و شربت ارائه میشود. این دارو اسهال را درمان کرده و در افرادی که جراحی ایلئوستومی انجام دادهاند، مقدار مدفوع را کاهش میدهد. دقت داشته باشید مصرف بیش از حد این دارو میتواند مشکلات جدی قلبی ایجاد کند. دوز مناسب برای کودکان بر اساس سن تعیین میشود. قرص را همراه با یک لیوان آب مصرف کنید.
عوارض جانبی رایج لوپرامید عبارتند از:
- یبوست
- سرگیجه و خوابآلودگی
- حالت تهوع
- گرفتگی معده
در صورت بروز عوارض زیر باید به پزشک مراجعه کنید.
- اسهال خونی
- معده درد
- بدتر شدن اسهال
- ضربان قلب سریع
- تنگی نفس
- کهیر
- تورم در صورت و گلو
- تب
- بثورات پوستی
۶. اکتراوتاید
این دارو تزریقی است و علاوه بر درمان اسهال برای کاهش میزان هورمون رشد تزریق میشود. در افراد مبتلا به آکرومگالی هورمون رشد بیش از حد ترشح شده و این دارو میتواند وضعیت آنها را بهبود ببخشد. اکتراوتاید باید بهصورت زیرجلدی یا داخل وریدی تزریق شود. مقدار دوز تزریقی باید توسط پزشک تعیین شود. معمولا برای درمان فوری ۲ تا ۴ بار در روز تزریق شده و برای درمان طولانیمدت هر ۴ هفته یکبار تزریق میشود.
عوارض رایج داروی اکتراوتاید عبارتند از:
- تغییرات قند خون
- یبوست
- مدفوع بدبو
- احساس نیاز به تخلیه روده بهصورت مداوم
- نفخ شکم
- دلدرد
- حالت تهوع
- سوزش سر دل
- سردرد
- سرگیجه
- خستگی
- درد کمر و مفاصل
- خونریزی بینی
- ریزش مو
- تغییر در بینایی
۷. بیسموت ساب سالیسیلات
بیسموت ساب سالیسیلات بهصورت قرص و سوسپانسیون خوراکی عرضه میشود. از این دارو برای درمان اسهال، حالت تهوع، سوزش سر دل، سوءهاضمه یا ناراحتی معده استفاده میکنند. کودکان کمتر از ۱۲ سال و کودکانی که علائم آنفولانزا دارند، نباید از این دارو استفاده کنند. این دارو را مطابق با دستورالعمل مصرف کنید. نباید در ۲۴ ساعت بیشتر از ۸ دوز از آن را مصرف کرد. اگر بعد از دو روز استفاده باز هم اسهال داشتید، باید به پزشک مراجعه کنید.
عوارض رایج بیسموت ساب سالیسیلات عبارتند از:
- یبوست
- تیره شدن زبان
- تیره شدن مدفوع
۸. سولفات کدئین
کدئین دارویی است که برای تسکین درد تجویز میشود. سولفات کدئین داروی ضد اسهال است که به دلیل امکان اعتیادآور بودن در مواقع اسهال شدید پزشک این دارو را تجویز میکند. معمولا این دارو برای استفاده کوتاهمدت توصیه میشود. سولفات کدئین را میتوان بهصورت قرص یا شربت استفاده کرد.
عوارض جانبی رایج داروی سولفات کدئین عبارتند از:
- خوابآلودگی
- خشکی دهان
- یبوست
۹. پوسته اسفرزه
پوسته اسفرزه برای درمان اسهال خفیف استفاده میشود. این دارو جز دسته داروهای بدون نسخه است. در واقع نوعی فیبر است که آب را در روده جذب کرده و به کاهش اسهال کمک میکند. در نتیجه دفع مدفوع از روده کند میشود. این دارو بهصورت پودر عرضه میشود. مقداری از پودر را باید در آب مخلوط کرده و سپس آن را مصرف کنید.
۱۰. قرص سیپروفلوکساسین برای اسهال
قرص سیپروفلوکساسین در واقع نوعی آنتیبیوتیک است که عفونتهای باکتریایی را درمان میکند. با توقف رشد باکتریها علائم بیماری از جمله اسهال نیز بهبود پیدا میکند. برای درمان عفونتهای ویروسی نمیتوان از این دارو استفاده کرد. معمولا این دارو باید دو بار در روز صبح و عصر مصرف شود.
عوارض جانبی رایج داروی سیپروفلوکساسین عبارتند از:
- حالت تهوع
- اسهال
- سرگیجه
- سبکی سر
- سردرد
- مشکل خواب
۱۱. قرص ضد اسهال یدوکینول
یدوکینول در واقع یک داروی ضد عفونت است. برای درمان عفونتهای رودهای ناشی از انگلها این دارو تجویز میشود. افرادی که بیماری کبدی دارند، نباید از این دارو استفاده کنند. این دارو باید مطابق با دستورالعمل پزشک مصرف شود. دوز دارو را بدون مشورت با پزشک کم یا زیاد نکنید. یدوکینول را بهتر است بعد از غذا مصرف کنید. این دارو عفونتهای ویروسی را درمان نمیکند.
عوارض جانبی رایج داروی یدوکینول عبارتند از:
- حالت تهوع و استفراغ
- اسهال
- درد معده
- خارش رکتوم
- سردرد
- سرگیجه.
بهترین راه برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد داروی مناسب برای درمان اسهال و دل پیچه مشورت با دکتر داورساز یا دکتر گوارش است. در دکترتو این امکان برای شما فراهم شده است که با استفاده از سرویس مشاوره دارویی و سرویس مشاوره آنلاین و تلفنی به راحتی با پزشکان متخصص و داروسازان مشورت کنید.
داروهای ضد اسهال بدون نسخه کدام است؟
برخی از داروهای معرفی شده در این مطلب جز داروهای بدون نسخه بوده و میتوان با مراجعه به داروخانه آنها را تهیه کرد. از جمله:
- لوپرامید
- بیسموت ساب سالیسیلات
- پوسته اسفرزه
- هیوسین.
نحوه درمان اسهال با قرص های ضد اسهال بدون نسخه چگونه است؟
گروهی از این داروها حرکت روده را کند کرده و اجازه میدهند تا مایعات بیشتری از طریق پوشش روده جذب شوند. در نتیجه بهمرور اسهال کمتر میشود. داروی لوپرامید جز این دسته از داروهای ضد اسهال است. گروهی دیگر از این داروها نحوه حرکت مایعات در روده را متعادل میکنند. این داروها التهاب را کاهش داده و از رشد باکتریها و ویروسها جلوگیری میکنند. داروی بیسموت ساب سالیسیلات جز این دسته از داروهای ضد اسهال است.
موارد منع مصرف قرص ضد اسهال چیست؟
اگر هر یک از موارد زیر در رابطه با شما صدق میکند، نباید از انواع قرص دل پیچه و اسهال استفاده کنید.
- اگر علت اسهال وجود باکتری یا انگل در دستگاه گوارش است، مصرف این قرصها وضعیت را بدتر میکند.
- مصرف این داروها برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمیشود. مگر اینکه پزشک تجویز کرده باشد.
- اگر تب دارید، نباید از این داروها استفاده کنید.
- درصورتیکه دچار واکنش آلرژیک شدید، مصرف دارو را قطع کنید.
قرص اسهال در بارداری
معمولا پزشکان مصرف داروهای بدون نسخه بندآورنده اسهال را در دوران بارداری بدون خطر میدانند. اما باید بدانید ۱۲ هفته اول بارداری زمان حساسی بوده و اندامهای حیاتی جنین تشکیل میشود. در این دوره باید از مصرف تمامی داروهای اسهال خودداری کنید. در سهماهه دوم مصرف این داروها خطر کمتری دارد. پس از ۲۸ هفته نیز نباید از این داروها استفاده کنید. بهتر است قبل از مصرف هر نوع دارویی در زمان بارداری با دکتر زنان مشورت کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با متخصص زنان در ارتباط باشید.
انواع قرص دل پیچه و اسهال برای کودکان
هرکدام از داروهای ذکر شده در این مطلب برای سنین خاصی ممنوعیت دارد. بهعنوانمثال لوپرامید را کودکان زیر ۲ سال نباید استفاده کنند. همچنین استفاده داروی بیسموت ساب سالیسیلات در کودکان زیر ۱۲ سال توصیه نمیشود. به همین دلیل قبل از مصرف هرگونه دارو باید با متخصص اطفال مشورت کنید.
بهطورکلی برای درمان اسهال عفونی در کودکان آنتیبیوتیک تجویز نمیشود. برای مصرف داروهای بدون نسخه مانند ایمودیوم یا پپتو بیسمول باید با پزشک اطفال مشورت کنید. برای درمان برخی از اسهالهای عفونی ممکن است قرص پروبیوتیک تجویز شود. بهتر است قبل از درمان اسهال کودک با دکتر اطفال مشورت کنید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو مشاوره حضوری، آنلاین یا تلفنی با پزشک مورد نظر خود داشته باشید.
بهترین دارو برای درمان اسهال و دل پیچه همراه با علائم دیگر چیست؟
هر یک از این داروهایی که معرفی کردیم مورد مصرف خاصی دارند. برخی از آنها برای درمان اسهال شدید مناسب هستند، برخی برای درمان اسهال خونی و برخی هم برای درمان اسهال همراه با علائم خاصی تجویز میشوند. در ادامه در قالب چند سؤال و جواب ای ن موضوع را بررسی میکنیم و بهترین قرص و دارو برای برای درمان اسهال با شرایط شما معرفی میکنیم.
۱. بهترین قرص برای اسهال خونی کدام است؟
گاهی ممکن است اسهال خونی خفیف باشد و با مصرف مایعات فراوان و استفاده از برخی داروهای بدون نسخه میتوان آن را درمان کرد. داروی بیسموت ساب سالیسیلات باعث تسکین گرفتگی عضلات شده و به درمان اسهال کمک میکند. در این شرایط نباید از داروهایی که سرعت حرکات روده را کاهش میدهند، مانند لوپرامید استفاده کرد. معمولا پزشک برای اسهال خونی شدید آنتیبیوتیک تجویز میکند.
۲. قرص های اسهال شدید کدامند؟
اگر برای درمان اسهال شدید به دنبال داروهای بدون نسخه هستید، معمولا داروهای لوپرامید و بیسموت ساب سالیسیلات گزینههای بهتری هستند. اما اگر اسهال با مصرف این داروها درمان نشد، باید به پزشک مراجعه کنید تا علت آن مشخص شود. ممکن است علت اسهال شدید، عفونت باشد. در این شرایط آنتیبیوتیکهای قوی تجویز میشوند. همچنین اگر علت اسهال شدید بیماری مانند سندروم روده تحریکپذیر باشد، باید داروهایی تجویز شود که علائم این بیماری را کاهش دهند. داروهایی مانند هیوسین و دی سیکلومین جز این دسته از داروها هستند.
داروهای لوپرامید و بیسمون سالیسیلات بهترین داروهای بدون نسخه برای درمان اسهال شدید هستند، اما اگر اسهال شما خوب نشد حتما باید به متخصص گوارش مراجعه کنید تا علت دقیق اسهال مشخص شود.
۳. بهترین قرص برای درمان دل پیچه و حالت تهوع کدام است؟
دل پیچه و حالت تهوع علل مختلفی دارد. اگر دچار سوءهاضمه شده باشید، میتوانید از داروهای آنتی اسید بدون نسخه استفاده کنید. در صورتی که پزشک تشخیص دهد، علت حالت تهوع عفونت است، داروهای آنتیبیوتیک تجویز میکند. برخی از داروهای ضد تهوع مانند بنرامید – متوکلوپرامید، کلرپرومازین، هیوسین و دگزامتازون میتوانند این عارضه را درمان کنند.
۴. بهترین قرص برای درمان دل پیچه و دل درد چیست؟
برای تسکین دلدرد باید ابتدا علت درد مشخص شود. گاهی میتوان با داروهای مسکن برای مدتی درد شکم را کاهش داد. اگر زخم معده یا زخم اثنی عشر دارید، وونوپرازان دارویی است که دلدرد را کاهش میدهد. آنتی اسیدها با کاهش اسید معده از درد معده جلوگیری میکنند.
۵. بهترین قرص ضد اسهال و استفراغ کدام است؟
برخی از انواع قرص دل پیچه و اسهال علاوه بر درمان اسهال میتوانند حالت تهوع را نیز کاهش دهند. داروهایی مانند بیسموت ساب سالیسیلات، هیوسین و دی سیکلومین جز این دسته از داروها هستند.
۶. بهترین داروی آرام کننده روده کدام است؟
تمامی داروهای بندآورنده اسهال به دلیل کاهش حرکت روده یا جلوگیری از رشد باکتریها و انگلها در این اندام نوعی آرامکننده روده محسوب شده و تعداد دفعات مدفوع را کاهش میدهند.
۷. بهترین قرص برای بند آوردن اسهال کدام است؟
داروهای ضد اسهال با کاهش حرکت روده یا کاهش التهاب در این اندام اسهال را بند میآورند. با چند روز مصرف این داروها میتوان اسهال را بهمرور درمان کرد.
۸. بهترین قرص دل پیچه کدام است؟
اگر همراه با دل پیچه دچار اسهال هستید، باید از قرص ضد اسهال استفاده کنید. این نوع قرصها با درمان اسهال دل پیچه را کاهش میدهند. اما گاهی دل پیچه همراه با اسهال نبوده و ممکن است شخص دچار حالت تهوع باشد. در این شرایط معمولا داروهای ضد تهوع کارساز هستند.
قرص ضد اسهال حیوانات
معمولا حیوانات نیز مانند انسان دچار مشکلات دستگاه گوارش از جمله اسهال میشوند. اگر حیوان خانگی دارید و میخواهید اسهال حیوان را درمان کنید بهتر است با دامپزشک مشورت کنید. گاهی ممکن است اسهال نشانه بیماری در حیوان باشد.
قرص ضد اسهال در سگ
اگر در سگ تنها علامت اسهال است، برای بررسی انگل یا عفونت آزمایشهایی انجام میشود. اما اگر اسهال شدید باشد یا با علائم دیگری همراه باشد، آزمایشهای کاملتری لازم است. برخی از پروبیوتیکها و مکملها میتوانند برای درمان اسهال سگ موثر باشند. گاهی ممکن است مترونیدازول یا تایلوزین برای کاهش التهاب روده تجویز شود.
قرص ضد اسهال در گربه
برای درمان اسهال گربه نیز مانند سگ ممکن است پزشک داروی پروبیوتیک و برخی مکملها را تجویز کند. همچنین داروی مترونیدازول و تایلوزین برای درمان اسهال توصیه میشوند.
درمان خانگی اسهال چیست؟
زمانی که دچار اسهال میشوید، به طور مداوم آب بدن خود را از دست میدهید. در این شرایط دچار کمآبی میشوید. به همین دلیل باید مصرف آب را افزایش دهید. سعی کنید زمانی که دچار اسهال میشوید، روزانه ۲ تا ۳ لیتر مایعات شفاف بنوشید تا بدن هیدراته بماند.
هیچ رژیم غذایی نمیتواند اسهال را سریعا درمان کند. شما باید در طولانیمدت برخی مواد غذایی مانند موز، برنج سفید، نان تست، سیبزمینی، مرغ و ماست را بیشتر مصرف کنید. مصرف غذاهای چرب یا سرخ شده، میوه و سبزیجات خام، غذاهای ادویهدار، کلم، لوبیا و نوشیدنیهای گازدار وضعیت اسهال و نفخ شکم را بدتر میکنند.
درمان اسهال | عوارض داروهای ضد اسهال |
---|---|
خوردن مایعات و غذاهایی مانند موز، برنج، سس سیب و نان تست | درد شکم |
داروهای بدون نسخه | سنگ کیسه صفرا |
داروهای تجویزی | حالت تهوع |
پروبیوتیکها | نفخ شکم |
دمنوشهای گیاهی (مانند چای بابونه یا زنجبیل) | یبوست |
مایعات داخل وریدی (IV) | سرگیجه |
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
اگر اسهال و دل پیچه شما با درمانهای خانگی و استفاده از انواع قرص دل پیچه و اسهال درمان نمیشود، باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. متخصص در صورت نیاز آزمایشهایی را برای شما تجویز میکند. در مورد سوابق پزشکی شما سوال کرده تا علت اسهال مزمن را پیدا کند.
برای پیداکردن بهترین دکتر گوارش یا بهترین متخصص داخلی میتوانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی وجود دارد. همچنین برای دریافت مشاوره آنلاین از لینکهای مستقیم زیر استفاده کنید:
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
تشکرازجنابت خانم دکتر خیلی لطف درحق عموم مردم بعلت تنگ دستی. ونسخه دکتر کردی سپاسگذارم
سلام دوست عزیز
تندرست باشید
تشکرازجنابت خانم دکتر
سلام دوست عزیز
تندرست باشید
قرص یدوکینول بخور عالیه
سلام دوست عزیز
این قرص بیشتر برای نوع خاصی از اسهال کارایی دارد
یدوکینول به تنهایی یا همراه با داروهای دیگر برای درمان عفونتهای انگلی خاصی از روده استفاده میشود. عفونت شایعترین علت اسهال حاد میباشد. به بیانی کاملتر؛ قرص یدوکینول به منظور درمان آمیب رودهای تجویز میشود. آمیب در واقع انگلی است که در روده انسان زندگی کرده و به غشای روده آسیب میرساند
سالم باشید
سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز نزدیک دوماه میشه فقط صبح ها روده هام همش کار میکنه رفتم دکتر گفت مال اعصاب دارو داد آسنترا. دایمیتیکون. منیزیم.ویتامین دی. نوروبین.بعد گفت احتمال داره سندروم روده تحریک پذیر گرفتی قرص فامیلی کت هست فکر کنم اسمش اما بازم خوب نشدم بیرون روی هم مثل اسهال نیست همش به روده ام زور میاد تا خالی بشه میزنه بی حال میشم…میشه راهنماییم کنید ممنون میشم…
دانه انار شیرین خورد کنید و بخورید
سلام و سپاس از همراهی تان
سلامت باشید
دانه انار با هسته ریز یا آرد کرده و بخورید انار شیرین
سلام
ممنون از شما
سلام کدام دارو برای اسهال خوب بنده ۲سال اسهال دارم خيلی دارو خردم خوب نمیشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز.
اسهال دلایل گوناگونی دارد. از دلایل عفونی تا عصبی. مثل سندرم روده تحریک پذیر
ابتدا با مراجعه به متخصص دلیل اسهال مزمن مشخص شده و بعد اقدامات درمانی صورت گیرد
https://doctoreto.com/doctors/speciality/gastroenterologist
باسلام خسته نباشیددکترتوخیلی واضع شفاف بیان کردن ممنونم
سلام و سپاس از همراهی شما
با ارزوی سلامتی برای شما دوست عزیز
عالی بود مرسی
با سلام به دکترتو
مطالب کاملا شفاف و آموزنده بود متشکرم