۵۰ نوع داروی ضد ریزش مو | قرص، آمپول، شامپو و محصولات موضعی برای ریزش مو

انواع دارو برای ریزش مو کدامند؟ {درمان سریع ریزش مو با دارو}

آنچه در این مقاله می‌خوانید

استفاده از داروهای ضد ریزش مو یکی از راه‌های اصلی برای درمان ریزش مو در مردان و زنان است. انواع داروهای ضد ریزش مو متنوع هستند و اشکال دارویی و دسته‌بندی‌های متفاوتی دارند. در این مطلب با انواع این داروها آشنا می‌شوید.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 9 دقیقه
انواع دارو برای ریزش مو کدامند؟ {درمان سریع ریزش مو با دارو}

خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید.

همان‌طور که آسیب به موها یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد، درمان و بهبودی موهای آسیب‌دیده هم به زمان نیاز دارد. یکی از مشکلات اصلی در‌رابطه‌با موها، مشکل ریزش مو در مردان و زنان است که به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد و همیشه هم یک معضل ناراحت‌کننده است. در این شرایط درمان‌های مناسب و دریافت داروهای ضد ریزش مو اهمیت می‌یابد. داروهای ریزش مو انواع مختلف خوراکی، موضعی و تزریقی دارند. در این مطلب از مجله سلامت دکترتو انواع داروهای ضد ریزش مو را به شما معرفی می‌کنیم اما دقت داشته باشید که بهتر است این داروها را با تجویز دکتر پوست و مو و زیبایی مصرف کنید، حتی آن دسته از داروها که بدون نسخه هم به فروش می‌رسند.

دارو برای ریزش مو در درمان ریزش مو موثر است؟

ریزش مو یک معضل اساسی در مردان و زنان است و می‌تواند در اعتماد به نفس و زیبایی آنها تاثیر زیادی داشته باشد. امروزه درمان‌های زیادی برای پیشگیری از شروع ریزش مو و کاهش سرعت ریختن موها معرفی شده است که یکی از مهم‌ترین آنها استفاده از داروهای ضد ریزش مو است. برای پیدا کردن بهترین درمان برای ریزش موها، ابتدا باید بدانید که دلایل ریزش مو چیست و سپس برای درمان آن، علت برطرف شود. گاهی با مصرف یک قرص ساده می‌توان ریزش مو را متوقف کرد. بنابراین با مشاهده‌ی این علامت، باید به دکتر پوست و مو مراجعه کنید.

این داروها تنوع بالایی دارند و بسته به شرایط فردی و میزان ریزش موها، درمان‌های دارویی متفاوتی توسط متخصص پوست و مو ارائه می‌شود. پزشک با بررسی بیمار و شرایط ریزش مو، تعیین می‌کند که بهترین درمان ریزش مو زنان و مردان باید چه درمانی باشد. داروها گاهی به‌صورت تک و گاهی به‌صورت مکمل با هم تجویز می‌شوند. علاوه‌براین گاهی درمان‌های دارویی در کنار سایر درمان‌ها مدنظر قرار می‌گیرند.

برای آشنایی بیشتر با تأثیر و کاربرد داروهای ضد ریزش مو، در ادامه برخی از انواع مهم‌ترین داروهایی که برای درمان ریزش مو تجویز می‌شوند را بررسی می‌کنیم. این داروها از نوع خوراکی، تزریقی و مالشی به‌صورت موضعی هستند.
در صورت نیاز، می‌توانید از بهترین دکتر پوست و مو در دکترتو، در هر جای ایران، مشاوره آنلاین یا نوبت حضوری دریافت کنید.

متن انگلیسی:
«Hair loss treatment varies based on what caused your hair loss or thinning hair. Some treatment options include taking medications, undergoing surgery or light therapy.»
ترجمه متن:
«درمان ریزش مو بر اساس علت ایحاد ریزش مو و نازک شدن مو متفاوت است. برخی از روش‌های درمانی شامل داروهای ریزش مو هستند و برخی دیگر جراحی و نور درمانی.»

به نقل از clevelandclinic

خدمات زیبایی

از کلینیک های معتبر با هزینه مناسب

۱۵۰۰+ خدمت

انواع قرص ضد ریزش مو

یکی از راه‌های درمان ریزش مو استفاده از قرص های ضد ریزش مو است. در ادامه به دو گروه اصلی این داروها که ویتامین‌ها و داروهای دیگری که غیر مستقیم (با درمان بیماری‌هایی با عارضه ریزش مو) بر ریزش مو اثر می‌گذارند پرداخته‌ایم.

بهترین قرص ویتامین برای ریزش مو (مکمل ویتامین و مواد معدنی)

داروهای ضد ریزش مو تنوع بالایی دارند. از میان داروهای ضد ریزش مو، بخش بزرگی به ویتامین‌ها و مواد معدنی اختصاص داده می‌شود. در این لیست داروهای تقویتی مانند قرص‌های آهن، زینک، انواع ویتامین‌ها و سایر مکمل‌ها هم به چشم می‌خورد. برای مثال تجویز بهترین قرص آهن برای ریزش مو می‌تواند به طرز قابل‌توجهی به درمان ریزش مو کمک کند. با برطرف کردن کمبود یک ویتامین، ریزش مو در بسیاری از مبتلایان درمان می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم به قرص‌های ویتامینی که به درمان ریزش مو کمک می‌کنند بپردازیم:

  • قرص زینک پلاس برای ریزش مو (قرص زینک برای ریزش مو)
  • مکمل ریزش مو فیتو
  • قرص مگنیفورت برای ریزش مو
  • مکمل ضد ریزش مو پریورین بایر
  • مکمل ریزش مو هیربیاند
  • قرص سوپراکل برای ریزش مو
  • بهترین قرص آهن برای ریزش مو (بهترین قرص برای کم خونی و ریزش مو با نظر پزشک مشخص می‌شود)
    • قرص فروفورت دئودنال برای ریزش مو
    • قرص هماتینیک برای ریزش مو
    • قرص فروگلوبین برای ریزش مو
    • قرص فروفورت گاین برای ریزش مو
    • قرص سیدرال فورت برای ریزش مو
    • قرص ایزن پلاس برای ریزش مو
    • قرص فروس سولفات برای ریزش مو
    • قرص فرودین و ریزش مو
  • قرص پرفکتیل اورجینال برای ریزش مو
  • قرص پرفکتیل برای ریزش مو
  • قرص بیوتین (نحوه مصرف قرص بیوتین برای ریزش مو اهمیت زیادی دارد)
  • قرص پاورفیت برای ریزش مو
  • قرص ایمیونس برای ریزش مو
  • قرص کلمگزینک برای ریزش مو
  • قرص هیرویت برای ریزش مو

برخی از قرص‌های ویتامینی که شرکت‌های دارویی مختلف و برندهای متفاوت تولید کرده‌اند عبارتند از:

  • کپسول رجوا درمکس پارس حیان
  • کپسول فورس کپ منز (مردانه) ناتیریس و کپسول فورس کپ وومنز (زنانه) ناتیریس
  • قرص فولیکوژن اروند فارمد
  • کپسول ساپلاس مدز سینره
  • کپسول درموبلا گلدن لایف
  • کپسول هیرویت هلث اید

بهترین و موثرترین داروی ریزش مو کدومه؟

همین حالا مشاوره دارویی بگیر!

بهترین قرص برای ریزش موی ناشی از بیماری

گاهی قرصی که برای درمان ریزش مو مورد استفاده قرار می‌گیرد، مستقیما برای برطرف کردن کمبود ویتامین یا مواد معدنی نیست، بلکه برای برطرف کردن عارضه‌ی یک مشکل یا اختلال در بدن است. مثلا اگر شما تنبلی تخمدان داشته باشید، احتمالا با ریزش مو مواجه می‌شوید. یکی از داروهایی که در درمان ریزش موی شما موثر است، استفاده از داروهای درمان کننده‌ی سندروم تخمدان پلی کیستیک است. در ادامه به برخی از این قرص‌های درمان ریزش مو می‌پردازیم که به صورت غیرمستقیم ریزش مو را درمان می‌کنند. استفاده از هر کدام از این داروها بدون نسخه پزشک ممنوع است. اثربخشی هر کدام از این داروها را دکتر تعیین می‌کند:

  • قرص اناهیل برای ریزش مو اثرهای غیرمستقیمی دارد. این دارو برای سلامت پوست و مو کاربرد دارد.
  • قرص اسپیرونولاکتون ۱۰۰ برای ریزش مو موثر است. این دارو در درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک اثر دارد و می‌تواند ریزش مو را کاهش دهد. (یکی از داروهای ضد ریزش مو که مصرف زیادی هم برای درمان ریزش مو دارد، اسپیرونولاکتون نام دارد. به آن اسپیرونولاکتون سیستمیک هم می‌گویند و نام تجاری آن آلداکتون است. این دارو در دسته داروهای دیورتیک‌های نگهدارنده پتاسیم و آنتاگونیست‌های گیرنده آلدوسترون قرار می‌گیرد.)
  • قرص دوتاستراید برای ریزش مو با الگوی مردانه اثر دارد.
  • قرص پروستاتان ریزش مو را در مردان کاهش می‌دهد و قوای مردانه را نیز افزایش می‌دهد.
  • قرص ضد استرس برای ریزش مو موثر است. هنگامی که استرس که عامل محرک ریزش مو است برطرف شود، ریز مو هم کاهش پیدا می‌کند.
  • قرص روفانیب برای ریزش مو ناشی از لیکن پلان اثر دارد. این دارو جدیدترین و آخرین داروی لیکن پلان است.
  • هیدروکسی کلروکین سولفات و ریزش مو ارتباط غیر مستقیم دارند. این دارو برای درمان ریزش موی ناشی از لیکن پلان تجویز می‌شود.
  • یکی دیگر از داروهای ضد ریزش مو، آنترالین نام دارد. این دارو برای درمان پسوریازیس طولانی‌مدت مورداستفاده قرار می‌گیرد و ازاین‌رو می‌توان آن را درمانی برای ریزش موی ناشی از پسوریازیس در نظر گرفت.
اینفوگرافی انواع داروهای ضدریزش مو
اینفوگرافی انواع داروهای ضدریزش مو

انواع داروهای هورمونی برای درمان ریزش مو شدید در زنان و مردان

  • داروهای کنترل کننده یائسگی

یائسگی خود یکی از عوامل اصلی ریزش مو در زنانی است که یا یائسه شده‌اند یا اینکه در آستانه یائسگی هستند. دلیل آن هم به‌هم‌خوردن تعادل هورمون‌های جنسی است. در این دوره میزان استروژن کاهش‌ یافته و در مقابل میزان ترشح آندروژن به نسبت افزایش می‌یابد. از آن‌جایی‌که افزایش آندروژن خود موجب ضعیف‌شدن فولیکول‌ها و ریزش بیشتر موها می‌شود، دسته مهم داروهای ضد ریزش موی مورداستفاده انواع داروهای کنترل‌کننده یائسگی است. این روش درمانی هورمون‌درمانی نامیده می‌شود. یکی از داروهای جلوگیری از ریزش مو در زنان که بر کنترل یائسگی اثر می‌گذارد قرص اگنوگل و ریزش مو است.

  • داروهای هورمونال مردانه برای درمان ریزش مو در مردان

این دارو هم به‌صورت اختصاصی برای درمان طاسی با الگوی مردانه و جلوگیری از ریزش مو در مردان مورداستفاده قرار می‌گیرد. این دارو از جمله داروهای ضد ریزش مویی است که به‌صورت قرص خوراکی در دسترس است و فقط هم برای مردان استفاده می‌شود. البته ممکن است برای زنان هم تجویز شود، اما مصرف آن محدودیت‌های زیادی دارد. خصوصا زنان باردار نباید از این دارو به‌عنوان داروهای ضد ریزش موی خود استفاده کنند. نحوه عملکرد این قرص به این صورت است که با جلوگیری از تبدیل هورمون تستوسترون به هورمون دیهیدروتستوسترون عمل می‌کند.

  • استروژن و پروژسترون و دسته‌ی داروهای ضدبارداری

دسته دیگر روش‌های درمانی و انواع داروهای ضد ریزش مو، خصوصا برای درمان ریزش مو در زنان، داروهای استروژن و پروژسترون است. این ترکیبات هم به‌صورت قرص و هم به‌صورت کرم در دسترس‌اند. این ترکیبات می‌توانند یک درمان مؤثر برای رفع مشکل ریزش موی ناشی از آلوپسی آندروژنیک در زنان باشند.

از آن جایی که قرص‌های ضدبارداری تولید آندروژن‌های تخمدانی را کاهش می‌دهند، می‌توان از آنها برای درمان آلوپسی آندروژنیک زنان استفاده کرد. دسته دیگر از داروهای ضدبارداری که به‌عنوان داروهای ضد ریزش مو استفاده می‌شوند، ترکیبی از سیپروترون استات با اتینیل استرادیول هستند که در اروپا برای درمان آلوپسی آندروژنیک زنان تجویز می‌شوند.

اینفوگرافی علت های ریزش مو
علت ریزش مو چیست؟

آمپول ریزش مو (جلوگیری از ریزش مو با آمپول و داروی تزریقی ریزش مو)

امپول دکسپانتنول برای ریزش مو یکی از محصولاتی است که اثربخشی مناسبی دارد. ماده‌ی موجود در آمپول دکسپانتنول یا آمپول ویتامین B۵، ویتامین B5 یا همان پانتوتنیک اسید است که برای ریزش مو کاربرد دارد. این آمپول معمولا با بیوتین تزریق می‌شود. افرادی که مو کاشته‌اند یا تحت درمان‌های مداخله‌ای ریزش مو قرار می‌گیرند هم معمولا از این آمپول‌ها استفاده می‌کنند. برای تجویز آمپول‌های ریزش مو حتما باید به پزشک پوست و مو و زیبایی مراجعه کنید. در صورت استفاده‌ی سرخودانه از این داروها، آن هم به صورت تزریقی، ممکن است به عوارض دارو دچار شوید.

یکی از درمان‌های بسیار مهم و مؤثر در کنار داروهای ضد ریزش مو، تزریق پلاسمای حاوی پلاکت یا PRP است. این روش درمانی می‌تواند به کاهش ریزش موها و جلوگیری از ریزش مو کمک کند. در این روش از خود فرد خون گرفته می‌شود و با جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت، این ترکیب درمانی را به بخش آسیب‌دیده تزریق می‌کنند. به‌این‌ترتیب می‌توان به ترمیم بافت‌ها، تقویت رشد موها و افزایش استحکام و تراکم موها کمک کرد.

روش‌های تزریقی معمولا سریع اثر می‌کنند. شاید درمان ریزش مو در یک هفته را امکان پذیر نکنند اما به سرعت آن را بهبود می‌بخشند.

بهترین شامپو برای جلوگیری از ریزش مو و رشد مجدد مو (انواع شامپو ضد ریزش مو)

از موثرترین و راحت‌ترین محصولات دارویی که برای درمان ریزش مو مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توان به شامپوها اشاره کرد. یکی از خوبی‌های مصرف شامپو این است که شما نیازی به مصرف خوراکی دارو ندارید و مستقیما دارو بر روی موهاش شما و پوست سر اثر می‌گذارد. در این صورت عوارض دارو هم کمتر خواهد بود. در ادامه به بهترین شامپو برای ریزش مو اشاره کرده‌ایم:

  • مصرف بهترین شامپو ضد ریزش مو خارجی، مثل بهترین شامپوی ضد ریزش مو آلمانی شامل برندهای واتیکا، اسوبودا، الیدور، بیوبلاس، بیوکسین، داو، گاما، گلیس، پنتن، کلیر، هد اند شولدرز و سایوس و ایوروشه
  • بهترین شامپو ایرانی برای ریزش مو شامل برندهای فولیکا، کافئین سریتا، درمالیفت، گزنه ایروکس، لامینین، استم سل قرمز، سینره و دیپ سنس
  • شامپو کتوکونازول برای ریزش مو (در بسیاری از موارد عفونت‌های پوستی، خصوصا عفونت‌های قارچی عامل اصلی ریزش مو چه در زنان و چه در مردان است. در نتیجه در این حالت برای درمان ریزش مو، به داروهای ضد ریزش مو از نوع داروهای ضدقارچ نیاز است. استفاده از شامپوهای حاوی سولفید سلنیوم و کتوکونازول هم می‌تواند برای درمان ریزش مو در اثر عفونت‌های قارچی تجویز شود.)
  • شامپو آلپسین برای ریزش مو
  • شامپو رزماری برای ریزش مو
داروهای ضد ریزش مو کدامند؟

داروی موضعی برای ریزش مو (پماد ریزش مو، لوسیون، تونیک، محلول)

همانطور که شامپو یکی از مهم‌ترین محصولاتی است که برای درمان موضعی ریزش موی سر به کار می‌رود، پمادها، تونیک‌ها و لوسیون‌هایی هم هستند که برای این منظور طراحی شده‌اند. نحوه مصرف هر کدام بستگی به دستور پزشک و علت ریزش موی شما دارد. قبل از مصرف داروهای موضعی ریزش مو حتما باید با پزشک مشورت کنید. از مصرف سرخودانه هر کدام از این داروها بپرهیزید. می‌توانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید و درباره علت ریزش مو و داروی مناسب آن سوال کنید. در ادامه به لیست داروهای موضعی ریزش مو پرداخته‌ایم:

  • پماد بتامتازون برای ریزش سکه ای مو
    • لوسیون بتامتازون برای ریزش مو
  • بهترین تونیک ضد ریزش مو شامل برندهای سریتا، ژاک آندرل پاریس، وچه، تریکوپلاس، هلس دارپ، لامینین و مه اسکین
  • بهترین روغن برای ریزش مو (چه روغنی برای ریزش مو خوبه؟)
    • روغن آرگان (طرز استفاده از روغن آرگان برای ریزش مو معمولا بعد از استحمام است)
    • روغن رزماری برای ریزش مو
    • روغن نارگیل
    • روغن زیتون
  • بهترین سرم مو برای ریزش مو (سرم تقویت کننده مو ام تو بیوتی، سرم تقویت کننده مو اریکه، سرم ضد ریزش ام کیو و محصولات متنوع دیگر)
  • محلول موضعی ماینوکسیدیل برای ریزش مو (به صورت قرص هم در دسترس است – یکی از اصلی‌ترین داروهای ضد ریزش مو، هم برای مردان و هم برای زنان داروی ماینوکسیدیل ۵% است.)

درمان گیاهی ریزش شدید مو ( +قویترین گیاه ریزش مو و دارو گیاهی ریزش مو)

دسته دیگر داروهای ضد ریزش مو، انواع داروها و درمان‌های گیاهی است که تأثیر بسیاری از آنها در تقویت رشد موها و جلوگیری از ریزش مو تأیید شده‌است. ترکیباتی مانند انواع روغن‌های گیاهی مفید می‌تواند به تقویت رشد موها و جلوگیری از ریزش آنها کمک زیادی کند. در ادامه برخی از محصولات گیاهی موثر در درمان ریزش مو را آورده‌ایم:

  • حنا برای ریزش مو (برای آگاهی از سوالاتی مانند حنا برای ریزش مو چند ساعت روی سر بماند و غیره بهتر است از مشاوره آنلاین طب سنتی دکترتو کمک بگیرید.)
  • اب پیاز برای ریزش مو
  • رازیانه (طریقه مصرف رازیانه برای ریزش مو بستگی به شکل آن (روغن یا سرم) دارد.)
  • معجون شنبلیله برای ریزش مو
  • رزماری برای ریزش مو
  • گزنه
  • ماسک جوانه گندم
  • چای سبز
  • آلوئه‌ورا
  • روغن درخت نخل اره‌ای
  • تخم‌مرغ
  • روغن اسطوخودوس

برای ریزش مو دکترت رو انتخاب کردی؟ از دکترتو نوبت بگیر!

درمان سریع ریزش مو در خانه (انواع روش درمان ریزش مو خانگی)

داروهای ضد ریزش مو می‌توانند هم به درمان ریزش موها کمک کنند و هم مانع ریزش مجدد آنها شوند. بااین‌حال در کنار درمان‌های تخصصی و داروهای موجود، به یک روتین مراقبت از مو خوب و دقیق هم نیاز است. روش‌های مختلفی برای مراقبت از مو وجود دارد و بهترین شیوه انتخاب یک روتین مراقبت روزانه از موها بر اساس جنس و ساختار آنهاست.

شست‌وشوی مداوم موها با یک شامپوی مناسب، عدم استفاده از ابزارهای حرارتی با دمای بالا و روی موهای خیس، استفاده از ماسک موی تقویتی مناسب موها، جلوگیری از موخوره در موها و کنترل چربی و شوره سر از مهم‌ترین روش‌های مراقبت از مو است که می‌توان از آنها برای تقویت رشد موها و افزایش سلامتی و استحکام تارهای مو استفاده کرد. استفاده از ماسک مو خانگی برای ریزش مو می‌تواند یکی از بهترین تکنیک‌های درمان ریزش مو در خانه باشد.

محصولات ضد ریزش موقیمت در سال ۱۴۰۲قیمت در سال ۱۴۰۳
شامپو ضد ریزش مو اینسایت۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان
شامپو ضد ریزش مو ام کیو MQ۴۲۰,۰۰۰ تومان۵۴۰,۰۰۰ تومان
هیرتونیک گیاهی ضد ریزش و تقویت‌کننده مو تی ۲۱۵۸,۰۰۰ تومان۱۵۸٫۰۰۰ تومان
تونیک ضد ریزش مو پالمینکس۱۹۳,۰۰۰ تومان۲۶۹,۰۰۰ تومان
محلول ضد ریزش موی نلا پروژست۱۲۰,۰۰۰ تومان۱۲۰٫۰۰۰ تومان
معرفی برخی از محصولات ریزش مو و قیمت آنها

هزینه کاشت مو برای درمان ریزش مو در دکترِتو کلینیک

یکی از بهترین روش‌های درمان ریزش مو و باز گردندان موهای از دست رفته، کاشت مو است. اگر به دنبال کاشت مو هستید، می‌توانید در دکترتو کلینیک بهترین دکترها برای کاشت مو را پیدا کنید و از هزینه کاشت مو و انجام خدمات توسط هر پزشک آگاه شوید.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

ریزش مو یکی از مشکلات اصلی مو در مردان و زنان است که علل بسیار متنوعی دارد. همچنین درمان‌های مختلفی برای این مشکل وجود دارد. از داروهای ضد ریزش مو گرفته تا کاشت مو و دیگر روش‌های تقویت مو که استفاده از داروهای ضد ریزش مو یکی از مهمترین روش‌های درمان مشکل ریزش مو در آقایان و خانم‌ها است.

داروهای ضد ریزش مو تنوع بالایی دارند، اما قطعا همه آنها برای تمام افراد مناسب نیستند. برای درمان ریزش موی سکه‌ای نوعی از داروها مناسب است و برای درمان ریزش موی ناشی از استرس یا آلوپسی آندروژنیک هم نوع دیگری از درمان مناسب است. برخی از این داروها تنها با نسخه‌ی پزشک قابل فروش هستند و برخی از آنها را بدون نسخه هم می‌توان تهیه کرد.

برای پیداکردن بهترین متخصص پوست و مو و زیبایی به دکترتو مراجعه کنید. در دکترتو علاوه بر پیداکردن بهترین لیست پزشکان پوست و مو می‌توانید از خدمات مشاوره آنلاین با دکتر پوست آنلاین بهره‌مند شوید.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

پرسش‌های متداول

یکی از بهترین روش‌های درمان ریزش مو، استفاده از داروهای ضد ریزش مو است.

انتخاب بهترین شامپو بستگی به علت ریزش مو دارد. اگر علت ریزش مو قارچ پوستی باشد، کتوکونازول شامپوی خوبی است.

ابتلا به پزشک مراجعه کنید تا علت ریزش مو مشخص شود. بسته به علت ریزش مو، دارو، مکمل و مراقبت‌های پوست و مو تغییر می‌کند.

همانطور که چندین بار گفته شد، بهترین دارو برای ریزش مو متناسب با علت ریزش مو مشخص می‌شود.

امتیاز شما به مقاله:
(4.1از5)
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
فاطمه هستم؛ یک مامای 25 ساله که همیشه از به‌روز بودن و آپدیت کردن خودش و دانسته‌هاش در زمینه پزشکی و پیراپزشکی لذت برده. به خاطر همین مسئله، مدتیه که با دکترتو همکاری می‌کنم و درباره موضوعات مختلف بهداشت و درمان مطالعه می‌کنم، می‌نویسم و با شما به اشتراک می‌گذارم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره دارو برای ریزش مو

  1. Nilooo گفت:

    کدام یکی از این قرص هارا میتوان بدون نسخه تعیه کرد(درصورتی که امکان ملاقات با دکتر فراهم نباشه)و اینکه کمترین عوارض رو دارند؟ و اگر بخوایم با داروهای ضد پوسته یا شوره سر استفاده کنیم تداخل دارویی بوجود نمیاد؟؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      از هیرویت یا هیرتامین می توانید استفاده کنید

  2. پدرام گفت:

    سلام خسته نباشید
    من از قرص فیتو و یونی زینک و بیوتین و قرص آهن برای درمان ریزش مو زیر نظر پزشک استفاده میکردم و حتی prp هم انجام دادم ولی تأثیری نگرفتم
    آزمایش هم دادم که کاملا نرمال بود موندم دیگه چه راهیو امتحان کنم تا الان بالای ۱۰ میلیون هزینه کردم
    آقای دکتر لطفا یه راهی پیش روم بزار جواب بده احساس میکنم خیلی از دکترا توهین نباشه فقط میخوان هزینه رو بگیرن

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      ازمایش تیرویید داده اید؟
      از هیرتامین استفاده کرده اید؟؟

      1. پدرام گفت:

        بله آقای دکتر تو آزمایشی که دادم تیروئید نداشتم
        یکی از دوستان از ماینوکسیدیل استفاده کرده بود و نتیجه گرفت به منم پیشنهاد کرد حتی یک ماه هم استفاده کردم
        وقتی به دکترم گفتم گفت قطعش کن چون وقتی بزاریش کنار باعث ریزش موی شدیدی میشه
        الان شروع کردم صبحا بعد صبحانه قرص هیرویت و فیتو و یونی زینک میخورم ، بعد ناهار قرص بیوتین ۵۰۰۰ میخورم ، بعد شام هم قرص آیرون یا همون آهن میخورم
        شبا دوتا لوسیون یکی x-min و یکی sivand میزنم به مدت ۲ دقیقه ماساژ میدم و بعد ۷ ساعت با شامپو کافئین delano میشورم
        حتی موقع استحمام هم شامپو کافئین رو به مدت ۳ دقیقه میزارم رو سرم بمونه بعد میشورم
        آقای دکتر لطفا به دو تا سوالم جواب بدید
        1.این لوسیونا و قرصا جواب میدن که در طولانی مدت که برم prp و مزو تراپی کنم؟
        2.آیا باشگاه بدنسازی رفتن بدون مصرف هیچگونه مکملی باعث ریزش مو میشه؟
        ممنون.

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          ۱. این داروها برای کنترل ریزش مو مفید
          ۲. گاهی با افزایش تستسترون می تواند ریزش مو را بیشتر کند

  3. ساسان گفت:

    باسلام بهترین نوع درمان برای درمان قطعی ریزش مو چیه؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      ابتدا باید علت ریزش مو مشخص شود سپس اقدام به درمان قطعی کرد

  4. مهتاب گفت:

    با سلام و خسته نباشید من از داروی ماینوکسیدیل استفاده میکنم برای رویش مو میخواستم بدونم من چقدر دارو رو روی سر ماساژ بدم تا اثر کنه ممنون میشم بهم بگین

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      قبل از استفاده از محلول/فوم ماینوکسیدیل، مو و پوست سر خود را خشک کنید. مقدار توصیه‌شده (معمولا نصف لیوان فوم یا ۲۰ قطره محلول برای ۲ بار در روز) را به مناطق آسیب‌دیده پوست سر بمالید. دستان خود را پس از استفاده از ماینوکسیدیل بشویید. هرگز این دارو را به مناطق دیگری از بدن غیر از پوست سر خود نمالید.

  5. محمد گفت:

    سلام وقت بخیر .
    بعد از تجویز پزشک و مصرف ۱۰ روزه ماینوکسیدیل ۵ درصد ریزش مو شدید تر شده این روند طبیعی هست؟
    و اینکه این دارو از چه مدت اثر خودش رو میذاره و مشخص میشه که آیا در افراد اثری دارد یا خیر؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام محمد عزیز
      قاعدتا نباید ریزش مو‌بیشتر گردد

  6. حافظ حسینی گفت:

    سلام بنده ۲۳سالمه موقع حمام ریزش مو دارم وخیلی ام ضعیف هست چکار کنم خیلی نگرانم

  7. امیر حسین گفت:

    سلام بهترین قرص برای اینکه پوست سرم درد میکنه و ریزش مو دارم چی میتونه باشه؟ و همچنین پوست سرم خارج هم داره بعد عرق کردن

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      احتمالا دچار درماتیت های پوستی هستید
      ابتدا باید نوع درماتیت مشخ شود و اقدام درمانی تحت نظارت متخصص انجام گردد

  8. امیر حسین گفت:

    سلام بهترین قرص برای اینکه پوست سرم درد میکنه و ریزش مو دارم چی میتونه باشه؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      احتمالا دچار درماتیت های پوستی هستید
      ابتدا باید نوع درماتیت مشخ شود و اقدام درمانی تحت نظارت متخصص انجام گردد
      https://doctoreto.com/doctors/speciality/dermatologist

  9. بصیر وفایی گفت:

    سلام من بصیر هستم ۲۴سالمه میرم حمام میام موهامو شونه میزنم می‌ریزه خیلی بدم سرم بخار داره

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      دلایل ریزش مو زیاد است مثل تغییرات هورمونی و کمبود های مواد معدنی
      ممکن است به عفونت های قارچی و یا انگلی هم مبتلا باشید
      به متخصص مراجعه نمایید

      https://doctoreto.com/doctors/speciality/dermatologist

  10. بصیر وفایی گفت:

    سلام من بصیر هستم ۲۴سالمه میرم حمام میام شونه میزنم می‌ریزه خیلی بدم سرم بخار داره

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      از نظر هورمون تیرویید و تستسترون باید بررسی شوید

      (عذرخواهی به دلیل تاخیر در پاسخگویی)