فهرست مطالب
ترانکوپین یکی از داروهایی است که برای درمان مشکلات روانی مورد استفاده قرار میگیرد. مشکلات و بیماریهای روانی به اندازهی مشکلات جسمی اهمیت دارند و میتوانند فعالیتهای روزمرهی شما را مختل کنند. گاهی برخی از بیماریها مانند دوقطبی از بسیاری از بیماریهای جسمی هم میتواند ناتوان کنندهتر باشد و اطرافیان را نیز آزاد دهد. داروی ترانکوپین با نقشی که در بدن ایفا میکند میتواند اثر این بیماریهای سایکوتیک را کاهش دهد و بر آرامش فرد بیفزاید.
در صورتیکه داروی ترانکوپین برای شما تجویز شدهاست و نمیدانید چگونه میتوان از این دارو استفاده کرد و نحوه مصرف و عوارض آن توجه شما را جلب کردهاست، میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید. همچنین اگر علائم بیماریهای سایکوتیک را دارید، میتوانید از دکتر روانپزشک نوبت بگیرید.
نحوه عملکرد داروی ترانکوپین
عملکرد این دارو، کوئتیاپین یا همان ترانکوپین، کمک به بازگرداندن تعادل برخی از مواد طبیعی (انتقالدهندههای عصبی) در مغز است و باعث کاهش توهم و افزایش تمرکز میشود.
نحوه مصرف ترانکوپین
حتما قبل از استفاده از ترانکوپین بروشور موجود در بستهبندی را مطالعه نمایید. در صورت وجود هر گونه سوال یا ابهام به پزشک یا داروساز خود مراجعه کنید. همچنین میتوانید با دریافت مشاره دارویی از دکترتو به رفع سوالات خود بپردازید. این دارو را طبق دستور پزشک ۲ یا ۳ بار در روز همراه یا بدون غذا به صورت خوراکی مصرف کنید.
تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اختلالات روانی تنها بر عهده روانپزشک است، از این رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.
ترانکوپین چیست و چه کاربردی دارد؟
این دارو برای درمان برخی شرایط روحی-خلقی (مانند اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی، دورههای ناگهانی مانیا یا شیدایی یا افسردگی مرتبط با اختلال دو قطبی) استفاده میشود و به عنوان داروی آنتی سایکوتیک استفادهمیشود. این دارو به فرد کمک میکند تا واضح و مثبت فکر نماید، کمتر عصبی شود و در زندگی فعالتر ظاهر شود، همچنین ممکن است باعث بهبود روحیه، خواب، اشتها و سطح انرژی شود. ترانکوپین میتواند به جلوگیری از تغییرات شدید خلقی کمک کند و یا باعث کاهش دفعات تغییرات خلقی میشود.
در دکترتو میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.
نام، دوز و اشکال دارویی ترانکوپین
- نام ژنریک :Quetiapine
- قرص ترانکوپین ۱۰۰ میلی گرم
- قرص ترانکوپین ۲۰۰ میلی گرم
- قرص ترانکوپین ای آر ۵۰ میلی گرم
- قرص ترانکوپین ای آر ۲۰۰ میلی گرم
- قرص ترانکوپین ای آر ۱۵۰ میلی گرم
قرص ترانکوپین
شاید از خود بپرسید که اشکال دارویی ترانکوپین شامل قرص هم میشود؟ قرص ترانکوپین از معمولترین داروهای سایکوتیک است و برای درمان و کنترل این بیماریها تجویز میشود. قرص ترانکوپین را نمیتوان بدون تجویز پزشک و بدون داشتن نسخه تهیه کرد و برای آن حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید تا برای شما این دارو را نسخه کند.
نام دیگر ترانکوپین کوئتیاپین است.
قرص ترانکوپین جذب معدهای دارد و خوراکی است. نحوهی مصرف این دارو به طور واضح توسط دکتر روانپزشک و مشاورهی دارویی به شما توضیح دادهخواهد شد.
ترانکوپین ۲۵ برای چیست؟
ترانکوپین دارویی است که در دوزهای مختلف ساخته میشود و متناسب برای بیماریهای مختلف در نظر گرفتهمیشود. دوز کم این دارو که قرص ترانکوپین ۲۵ است معمولا برای اختلالات بیخوابی و جنون تجویز میشوند. این دارو در دوز کم دوز شروع کننده است و زمانی که از این دارو برای درمان اختلالات خواب و یا کمک درمان اختلالات دو قطبی استفاده میشود، معمولا اثرات بهتری دارد.
ترانکوپین ۲۵ یا کوئتیاپین ۲۵ از داروهایی است که نیازمند تجویز متخصص است و نمیتوان آن را بدون نسخه تهیه کرد. کسانی که برای دریافت این دارو به داروخانه مراجعه میکنند، حتما باید نسخه داشتهباشند تا بتوانند این دارو را تهیه کنند.
ترانکوپین ۱۰۰ میلی گرم
یکی دیگر از دوزهای دیگر داروی ترانکوپین، ترانکوپین ۱۰۰ است. این دوز از قرص ترانکوپین ۱۰۰ یا کوئتیاپین ۱۰۰ از داروهایی است که نمیتوان آن را بدون تجویز پزشک استفاده کرد زیرا داروی قوی و ضد سایکوتیک است. معمولا از ترانکوپین ۱۰۰ برای درمان اختلال دوقطبی، به تنهایی یا به همراه داروهای دیگر مانند لیتیوم استفاده میشود. از ترانکوپین ۱۰۰ برای بهبود اسکیزوفرنی نیز استفاده میشود.
برای این که از این دارو استفاده کنید حتما باید به متخصص روانپزشکی مراجعه کنید. زیرا نمیتوانید بدون نسخه این دارو را از داروخانه تهیه کنید چون میتواند عوارضی به جای بگذارد. مخصوصا که این دارو از داروهای قوی و با دوز بالا است.
درمان افسردگی مرتبط با اختلال دوقطبی
برای درمان افسردگی دارو را یکبار در روز در هنگام خواب و طبق دستور پزشک استفاده کنید.
دوز تجویزی دارو بر اساس شرایط پزشکی، پاسخ به درمان و سایر داروهای مصرفی تنظیم میشود، بنابراین پزشک یا داروساز خود را در جریان داروهای مصرفی خود قرار دهید. ممکن است پزشک برای کاهش خطر ابتلا به عوارض جانبی، این دارو را با دوز کم شروع کند و به تدریج دوز را افزایش دهد. دستورالعمل های پزشک خود را به دقت دنبال کنید و دارو را به طور منظم و در ساعت معینی مصرف نمایید تا تاثیر بهتری را شاهد باشید. افزایش سرخود میزان دارو یا طول مدت درمان به تسریع بهبودی کمکی نمیکند، اما خطر ابتلا به عوارض جانبی را افزایش میدهد. در صورت احساس بهبودی بدون مشورت پزشک دارو را قطع نکنید، زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است شرایط بدتر شود. دوز مصرفی ترانکوپین در بیماریهای مختلف، متفاوت است.
درمان اسکیزوفرنی
برای درمان اسکیزوفرنی، ترانکوپین به صورت دو بار در روز تجویز میشود. میزان کل دوز روزانه برای چهار روز اول درمان؛
- ۵۰ میلیگرم (روز اول)
- ۱۰۰ میلی گرم (روز دوم)
- ۲۰۰ میلی گرم (روز سوم)
- ۳۰۰ میلی گرم (روز چهارم) است،
- از روز چهارم به بعد، دوز دارو باید به محدوده موثر ۳۰۰ تا ۴۵۰ میلی گرم در روز برسد، بسته به پاسخ بالینی و تحمل بیمار، دوز ممکن است در محدوده ۱۵۰ تا ۷۵۰ میلی گرم در روز تنظیم شود.
درمان دوره های مانیا یا شیدایی متوسط تا شدید در اختلال دو قطبی
برای درمان دورههای شیدایی مرتبط با اختلال دوقطبی، ترانکوپین باید دو بار در روز تجویز شود.
دوز مصرفی ترانکوپین
به نقل از drugs، بهتر است بدانید که داروی ترانکوپین دوزهای مختلفی دارد. دوزهای مختلف داروی ترانکوپین شامل ۲۵ میلی گرم، ۱۰۰ میلی گرم،۲۰۰ میلی گرم، ۳۰۰ میلی گرم، ۴۰۰ میلی گرم و ۱۵۰میلی گرم هستند. دوز ترانکوپین برای بزرگسالان در درمان بیماریهای زیر کاربرد دارد؛
- اسکیزوفرنی
- اختلال دوقطبی
- افسردگی
این دارو برای کودکان هم تجویز میشود و در درمان موارد زیر کاربرد دارد؛
- اسکیزوفرنی
- دوقطبی
دوز کردن ترانکوپین از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا ممکن است که آسیبهای جبرانناپذیری به بدن وارد کند. اگر از این دارو بیش از حد نیاز استفاده شود، ممکن است که کبد و کلیه را از کار بیندازد و آسیبهای درماننشدنی به بدن وارد کند.
عوارض جانبی ترانکوپین
ترانکوپین هم مانند هر داروی دیگری میتواند عوارض جبران ناپذیری داشتهباشد. این دارو را باید در دوز مناسب و طبق دستور مناسب مصرف کرد تا آسیب جدی و جبران ناپذیر به بدن وارد نکند، اما ممکن است که عوارض جانبی به همراه داشتهباشد که در هنگام مصرف دارو برای فرد پیش میآیند.
کسانی که ترانکوپین برایشان تجویز شدهاست و آن را برای درمان بیماریها و اختلالات خود مصرف میکنند، بدون شک این دارو برایشان مناسب است و فواید آن از عوارضی که ممکن است دچار آن شوند، بیشتر است. در ادامه به توضیح برخی از عوارض این داروها میپردازیم.
۱. عوارض جانبی شایع مصرف ترانکوپین
عوارض جانبی شایع مصرف ترانکوپین شامل موارد زیر هستند؛
- خواب آلودگی
- سرگیجه
- سردرد
- خشکی دهان
۲. علائم قطع ترانکوپین
علائم قطع مصرف ترانکوپین کدام موارد هستند؛
- افزایش سطح تری گلیسیرید سرم
- افزایش کلسترول کل (به طور عمده کلسترول LDL)
- کاهش کلسترول HDL
- افزایش وزن
- کاهش هموگلوبین
- علائم اکسترا پارامیدال
همچنین، ممکن است علائمی مانند حالت تهوع، اسهال، تحریکپذیری را تجربه کنید، که نیاز به کاهش تدریجی دوز دارو است.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این دارو بهتر است از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.
۳. علائم اوردوز ترانکوپین
علائم و نشانههای گزارششده در صورت مصرف بیش از حد دارو:
- خواب آلودگی و آرامبخشی
- تپش قلب
- افت فشار خون
- اثرات آنتی کولینرژیک
همچنین می تواند منجر به:
- طولانی شدن QT
- تشنج
- صرع
- رابدومیولیز
- سرکوب سیستم تنفسی
- احتباس ادرار
- گیجی
- هذیان و یا تحریکپذیری
- کما و مرگ
بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی بیشتر در معرض خطر افزایش اثرات اوردوز هستند.
در دکترتو میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.
۴. ترانکوپین و اضطراب
یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم میکنند و نمیتوانند با آن کنار بیایند، اضطراب است. بنابراین برای درمان آن اقدامات لازم را انجام میدهند. اضطراب و استرس میتواند ناتوان کننده باشد و شما را از انجام فعالیتهای روزانهی خود بازبدارد. نوعی از اضطراب است که بسیار ناتوان کننده و آزاردهنده است و اضطراب فراگیر نامیده می شود. این حالت زمانی ایجاد میشود که فرد نمیتواند استرس و اضطراب خود را کنترل کند. همچنین به قدری دچار استرس میشود که تپش قلب میگیرد و ممکن است که علائم فیزیکی و جسمی هم نشان دهد. معمولا این افراد برای درمان و کنترل اضطراب خود از داروی ترانکوپین هم استفاده میکنند. با این که این دارو برای درمان و کنترل ترانکوپین موثر است، اما مصرف طولانی مدت آن عوارض جانبی بسیار بدی را به جای میگذارد.
۵. ترانکوپین و فراموشی
در تحقیقاتی که بر روی موشها انجام شدهاست، مصرف ترانکوپین باعث از بین رفتن هیپوکامب و تحلیل رفتن حافظه شدهاست. این این مسئله میتواند ایجاد فراموشی بکند. با اینکه این دارو می تواند علائم اسکیزوفرنی را برطرف کند، اما میتواند ایجاد فراموشی هم بکند.
۶. ایا قرص ترانکوپین برروی عادات ماهیانه تاثیر میگذارد؟
داروی ترانکوپین یک اثر جالب بر روی هورمونهای بدن زن دارد و آن بالا بردن مقدار پرولاکتین است. پرولاکتین هورمون شیر است و هنگامی که در بدن زن مقدار آن افزایش پیدا میکند، ترشح شیر از نوک سینهها اتفاق میافتد. تنها مشکلی که ممکن است در اثر مصرف ترانکوپین برای یک زن پیش بیاید، ترشح شیر نیست. هنگامی که پرولاکتین افزایش پیدا میکند، پریود هم دچار تغییراتی میشود و احتمال اینکه بینظمی در دورههای ماهیانه ایجاد شود، زیاد است.
تداخلات دارویی ترانکوپین
تداخلات دارویی ممکن است نحوه عملکرد دارو را تغییر دهد یا خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش دهد، بنابراین بدون تأیید پزشک، دوز داروها را شروع، متوقف یا تغییر ندهید.
بسیاری از داروها علاوه بر ترانکوپین ممکن است بر ریتم قلب (طولانی شدن QT) تأثیر بگذارند:
- آمیودارون
- موکسی فلوکساسین
- پروکائین آمید
- کینیدین
- سوتالول
- تیوریدازین
سایر داروها میتوانند بر دفع و عملکرد ترانکوپین از بدن تأثیر بگذارند از جمله:
- داروهای ضد قارچ آزول (مانند ایتراکونازول، کتوکونازول)
- ریفامایسینها (مانند ریفامپین)
- داروهای درمانکننده تشنج (مانند فنی توئین)
در صورت استفاده از داروهای خوابآور مانند ضد درد اپیوئیدی یا تسکیندهنده سرفه (مانند کدئین، هیدروکدون)، الکل، ماری جوانا (شاهدانه)، داروهای خوابآور یا ضد اضطراب (مانند آلپرازولام، لورازپام، زولپیدم)، شلکنندههای عضلانی (مانند کاریزوپرودول، سیکلوبنزاپرین) یا آنتیهیستامینها (مانند سیتریزین، دیفن هیدرامین)، پزشک یا داروساز خود را مطلع نمایید. این دارو ممکن است در برخی آزمایشات آزمایشگاهی (از جمله آزمایش ادرار) تداخل ایجاد کند، احتمالاً باعث نتایج نادرست آزمایش میشود.
راهنمای دکترتو در مصرف ترانکوپین
در صورتیکه ترانکوپین ۲۵ یا ترانکوپین ۱۰۰ برای شما تجویز شده است و متوجه نحوه مصرف این دارو نشدهاید و نمیدانید چگونه باید آن را مصرف کنید، نگران نباشید، میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید و برای مصرف ترانکوپین راهنمایی کسب کنید. همچنین میتوانید با بهترین روانپزشک در شهر خود به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین از روانپزشک نوبت بگیرید.
سلام بیمار ما همش فکرش اینه که همه دنبال قضاوت کردن و مسخره کردن او هستند یا مامورها میخواهند او را دستگیر کنند یا میخواد که بمیره همش ترس از اینده خانواده اش را دارد و میگوید که بلایی سر آنها می اید این چه بیماری هست
سلام دوست عزیز
اختلالات روانپزشکی طیفی از علایم دارد و با پرسیدن سوال از بیمار و گرفتن تست حضوری مشخص می شود. بنابراین بهتره از این لینک از یکی از متخصصان روانپزشکی شهر محل سکونت نوبت گرفته و بیمار خود را برای معالجه به آنجا ببرید.
روانپزشک خوب
سلام همسر من الان شیش ماه هست مواد مخدر رو ترککرده .ومن تازه امروز فهمیدم چون توی خونهای بین راهی ساکن هستند با تجویز خودسرانه ای یکی از هم خونهاش شروع به مصرف نصف تراکوپین۲۰۰ کرده والان نمیدونم چکار کنملا این وضعیت
سلام دوست عزیز
تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اختلالات روانی تنها بر عهده روانپزشک است، از این رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید. بهتره از این لینک با متخصص روانپزشکی مشورت کنید.
متخصص روانپزشک
سلام من گل میکشم تداخلی ایجاد نمیکنه تو دارو؟
سلام دوست عزیز
داروهای روانپزشکی با مواد مخدر صنعتی ممکنه تداخل ایجاد کند بنابراین بهتره در این خصوص با متخصص روانپزشکی از این لینک مشورت کنید.
متخصص روانپزشک
سلام خسته نباشید خدمت کادر درمان من ۲۳سالمه امروز رفتم دکتر روانپزشک برای ترک هروئین برام ترانکوپین تجویز کرد
و گفته هر۸ ساعت یک دوم دوز مصرف شود ایا مصرف این قرص مشکلی برام پیش نمیاد ؟
سلام دوست عزیز
اگر این دارو توسط متخصص روانپزشکی تجویز شده میتونید طبق دستور مصرف کنید و قطع این دارو توسط پزشک به تدریج صورت می گیردو.
سلام
من زمانی موادهروئین مصرف میکردم و۲ونیم سال پاکی داشتم دوباره لغزش کردم ازبس که رفتم کمپ دیگه روم نشدبرم الان توخونه سم زدایی میکنم توکمپ به بیماراکلونازوکلوندئین مکمل میکردیم تابدون هیچ دردی راحت بخوابن۳روزاول ولی الان من هرچقدکلونازوآلپرازمیخورم خوابم نمیبره برعکس ۳،۴روزپشت سرهم بیدارمیمونم یکی براترانکوپین۲۵توصیه کرده ومیترسم مصرف کنم ازطرفی هم عصبی ودوقطبی هستم لطفاراهنماییم کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز
بی خوابی شما به علت وابستگی به دوز بالای دارو هست. داروهای روانپزشکی نباید هرگز بدون تجویز پزشک مصرف شوند. به علت داشتن سابقه بیماری دو قطبی و مشکل اعتیاد حتما نیازه متخصص روانپزشکی مراجعه و تحت نظر ایشون ترک مواد مخدر صورت گیرد.
متخصص روانپزشک
سلام داداش منم مصرفم مثل شما هروئین هست این قرص ترانکوپین که استفاده میکردی تاثیری روی درد خماری هم داشت یا نه؟
سلام دوست عزیز
ترک مواد مخدر بهتره تحت نظر متخصص روانپزشکی صورت بگیرد. داروهای لازم در ترک و تسکین درد به شما تجویز می شود. بنابراین بهتره از مصرف خودسرانه داروها خودداری کنید. از این لینک میتونید نوبت بگیرید.
متخصص اعصاب و روان
سلام ۵ساله بخاطر بی خوابی دکتر بهم ترانکوپین ۱۰۰بهم داده الان دیگه کردمش یک چهارم ولی چند بار امتحان کردم نشد بزارم کنار چون بعد از نخوردن حالت تهوع سردرد و بی حالی داشتم راهنماییم کنید چطور بزارمش کنار ممنون میشم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
علایم شما مربوط به قطع دارو هست که با نظر متخصص روانپزشکی این دارو باید به تدریج قطع شود و دارو با دوز پایین تر یک مدت تجویز شود. بنابراین بهتره از این لینک نوبت متخصص روانپزشکی گرفته و مشاوره تلفنی یا مراجعه حضوری داشته باشید.
روانپزشک خوب
سلام من همیشه سرم درد میکنه بخاطر همین یک سال مخدر مصرف کردم تا اروم بشم ولی مواد مخدر با روحیه من سازگار نبودالان ۸روز گذاشتم کنار ولی دوباره سردردم شروع شد لطفا بگید چکار کنم نمی خوام مواد مصرف کنم
سلام دوست عزیز
درمان سردرد مصرف مواد مخدر نیست. شما راه اشتباهی را انتخاب کردید. بهتره برای بررسی علت سردرد و درمان مناسب به متخصص نورولوژی مراجعه کنید.
متخصص نورولوژی
سلام به مدت شش ماه قبلا ازپیم ۱۰ و ترانکوپین ۱۰ برای درمان افسردگی با تجویز پزشک مصرف میکردم
به تازگی اضطراب و استرس باعث شده شب ها اصلا نمیتونم بخوابم به تازگی شب ها یک دوم قرص ترانکوپین میخورم و راحت میخوابم
ایا کار درستی هست یا خیر؟ فکر نکنم عوارض خاصی داشته باشه دارو
سلام دوست عزیز
مصرف داروهای روانپزشکی بدون تجویز متخصص روانپزشکی کار صحیحی نیست و موجب آسیب بیشتر ناشی از عوارض می شود. بنابرایننیازه برای درمان اختلال خواب خود با متخصص روانپزشکی مشورت کنید.
دکتر روانپزشک
سلام
۵ ماهه لاموتریژن ۱۰۰ برای لرز و گزگز پام استفاده میکنم. حدود ۲ ماهه که روزها به شدت خواب آلود هستم و حالت منگی و گیجی دارم و اصلا نمیتونم کارامو انجام بدم. روزانه یک اس سیتاور ۱۰ و یک چهارم ترانکوپین ۲۵ و دو عدد پروپرانول ۱۰ برای حملات پنیک میخورم. دکتر مغز و اعصاب هم رفتم و گفتن همه چیز مغزت سالمه و فقط موج آلفا ۸ بود. حالم زمانی که راه میرم یا میشینم بد میشه و باید دراز بکشم و چشامو ببندم تا کمی بهتر بشم. لطفا راهنماییم کنید. ممنونم.
سلام دوست عزیز
برخی علایم شما میتونه به علت عوارض قرص های آرامبخش باشه. بهتره برای بررسی بیشتر و تغییر دوز داروها از این لینک نوبت متخصص روانپزشکی گرفته و مراجعه کنید.
روانپزشک خوب
سلام کسی که اختلال دوقطبی نداره میتونه این دارو رو استفاده کنه دوم اینکه فیبرومیالژی ها هم از این دست آرامبخش ها میتونن بخورن!؟
سلام دوست عزیز
این دارو برای درمان برخی شرایط روحی-خلقی (مانند اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی، دوره های ناگهانی مانیا یا شیدایی یا افسردگی مرتبط با اختلال دو قطبی) استفاده می شود و به عنوان داروی آنتی سایکوتیک استفاده می شود.
در درمان دردهای فیبرومیالژی که درد فرد علت پزشکی ندارد و جنبه روحی دارد ممکنه داروهای روانپزشکی موثر باشد. از این لینک میتونید با متخصص روانپزشکی در ارتباط باشید و نوبت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید.
دکتر روانپزشک
سلام.
مادرم شصت سالشه . تا الان ترازدون ۵۰ استفاده میکرد ولی الان پیدا نمیشه الان قرص ترانکوپین ۲۵ پیدا کردم. میتونه ازش استفاده کنه؟؟ و چطور مصرف کنه؟؟
سلام دوست عزیز
داروهای روانپزشکی با دستور پزشک باید استفاده بشه و شما نمیتونی دارویی رو جایگزین کنی. بنابراین بهتره با متخصص روانپزشکی مشورت کنی و با توجه به سن ایشون و سابقه پزشکی ایشون داروی مناسب را تجویز کنند. از این لینک میتونید نوبت مشاوره تلفنی و یا حضوری بگیرید.
دکتر روانپزشک
سلام من یه عمل حراحی در پیش دارم
ایا مصرف ترانکوپین با داروی بیهوشی تداخل داره؟
سلام دوست عزیز
یک روز قبل از عمل جراحی شما به مشاوره بیهوشی شما ارجاع داده می شوید که پزشک بیهوشی داروهای مصرفی شما را سوال می کند. این دارو تداخلی نداره که احتمالا روز عمل نباید مصرف کنید.