موثرترین دارو برای پانیک چیست؟ معرفی بهترین داروها

آنچه در این مقاله می‌خوانید

موثرترین دارو برای درمان حملات اضطراب و پانیک معمولاً داروهای ضد اضطراب از دسته بنزودیازپین‌ها و آنتی‌دپرسانت‌ها است. بنزودیازپین‌ها مانند آلپرازولام (Xanax) و آتیوپام (Ativan) سریع‌تر عمل می‌کنند و معمولاً برای کنترل سریع حملات اضطراب و پانیک توصیه می‌شوند. همچنین، آنتی‌دپرسانت‌هایی مانند سرترالین (Zoloft) و پروکسیتین (Prozac) نیز می‌توانند در درمان پانیک و اضطراب مفید باشند، اما اثرات آنها برای رسیدن به نتیجه ممکن است چند هفته طول بکشد. همیشه قبل از استفاده از هر دارویی، مشاوره با پزشک متخصص امری ضروری است.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه
موثرترین دارو برای پانیک

خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:

آیا موثرترین دارو برای پانیک را می‌شناسید؟ هر کدام از ما ممکن است در طول زندگی خود یک یا دو بار دچار حملات پانیک شده باشیم، اما هیچ مشکل به خصوصی بعد از آن برای ما ایجاد نشود. برای برخی از افراد این حملات با شدت و دفعات بیشتری اتفاق می‌افتد و می‌تواند مشکلاتی را برای آنها به دنبال داشته باشد. اصطلاحاً می‌گوییم که این گروه دچار اختلالات پانیک هستند. حملات پانیک در این افراد به صورت ناگهانی و با شدت‌های مختلف بروز می‌کند. این گروه به احتمال زیاد به دریافت درمان‌های مناسب نیاز دارند. پزشکان معمولا با کمک درمان‌های روان‌شناختی و دارویی بیماران مبتلا به اختلالات پانیک را درمان می‌کنند. اما اگر می‌خواهید بدانید که چه داروهایی عمدتاً برای حملات پانیک استفاده می‌شوند، در این مقاله با ما همراه باشید تا موثرترین دارو برای پانیک را معرفی کنیم. شما می‌توانید از مشاوره دارویی یا مشاوره با دکتر روانشناس در دکترتو استفاده کنید.

موثرترین دارو برای پانیک چیست؟

به صورت کلی برای این که یک دارو را برای درمان اختلال هراس موثر در نظر بگیریم، باید به چند فاکتور توجه کرد. اول از همه میزان اثرگذاری آن دارو در کنترل و مدیریت حملات است. علاوه بر این باید آن دارو کمترین میزان وابستگی و کمترین میزان عارضه جانبی را به همراه داشته باشد. بر اساس مطالعات انجام شده سه کلاس دارویی بیشترین میزان اثربخشی را داشتند و می‌توان آنها را به‌عنوان موثرترین دارو برای پانیک در نظر گرفت. دسته اول این داروها، بنزودیازپین‌ها هستند.

بعد از آنها بالاترین رتبه بهترین دارو برای پانیک به داروهای ضدافسردگی تعلق دارد و در نهایت هم SSRIها به‌عنوان درمان حملات پانیک دسته‌بندی شده‌اند. نکته مهم در تجویز داروها و انتخاب موثرترین دارو برای پانیک تشخیص پزشک است. پزشک با دنبال کردن علائم بیمار، بهترین و موثرترین دارو برای پانیک را تجویز می‌کند.

از طرفی ممکن است برخی از افراد به یک سری داروها پاسخ ندهند یا اینکه مصرف این داروها مشکلات دیگری را در آنها به وجود آورد و به تعویض داروها نیاز است. در نتیجه برای انتخاب دارو برای پانیک پزشک مجموعه‌ای از عوامل را در نظر می‌گیرد و بر اساس شواهدی که مشاهده می‌کند، بهترین خط درمانی را برای بیماران در نظر می‌گیرد.

مشاوره روانشناسی

با برترین روانشناسان ایران از دیدگاه کاربران

مشاوره حضوری و آنلاین۵۰۰+ خدمت

۱. داروهای ضد افسردگی برای اختلال پانیک

اولین دسته داروهایی که برای کنترل و درمان پانیک تجویز می‌شوند، داروهای ضدافسردگی هستند. این داروها به‌عنوان موثرترین دارو برای پانیک، به‌طورکلی اولین انتخاب برای جلوگیری از حملات پانیک بعدی محسوب می‌شوند. اکثر داروهای ضدافسردگی با تثبیت سطح سروتونین یا نوراپی‌نفرین کار می‌کنند. از جمله انواع دارو برای حمله پانیک در این دسته، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دولوکستین (Cymbalta)
  • ترازودون (Desyrel)
  • میرتازاپین (رمرون)

البته علاوه بر این داروهای متفرقه که به عنوان داروی ضدافسردگی شناخته شده و برای درمان اختلال هراس نیز استفاده می‌شوند، داروهای دیگری به عنوان داروهای ضدافسردگی وجود دارند که به‌صورت ویژه از آنها به‌عنوان دارو برای پانیک از جمله حمله پانیک در خواب استفاده می‌شود. این داروها را در ادامه مورد بررسی قرار می‌دهیم.

متن انگلیسی:
Doctors generally treat panic attacks by setting people up with psychological therapy, medication, or both
ترجمه متن:
پزشکان معمولاً حملات پانیک را با قرار دادن افراد در موقعیت درمان روان‌شناختی، دارو یا هر دو درمان می‌کنند.

webmd

۲. مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)

یکی از موثرترین دسته داروهایی که برای کنترل حملات پانیک و هراس تجویز می‌شوند، مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین یا SSRIها هستند. SSRI ها نوعی داروی ضدافسردگی هستند که برای درمان اضطراب و حملات پانیک نیز استفاده می‌شوند.

آنها سطح سروتونین را در مغز افزایش می‌دهند. SSRI ها این کار را با مسدود کردن چرخه بازجذب طبیعی سروتونین در سلول‌های عصبی انجام می‌دهند و اجازه می‌دهند سروتونین بیشتری در مغز جریان یابد. سروتونین یک پیام‌رسان شیمیایی است که با تنظیم خلق‌وخو مرتبط است. تثبیت سطح سروتونین به کاهش اضطراب و وحشت کمک می‌کند.

این دسته از داروها به‌طورکلی بی‌خطر بوده و مصرف آنها با کمترین میزان عوارض جانبی جدی همراه است. داروهای ضدافسردگی SSRI معمولاً به عنوان اولین انتخاب از داروها برای درمان حملات پانیک توصیه می‌شوند. SSRI های تایید شده توسط سازمان غذا و دارو (FDA) برای درمان اختلال پانیک شامل فلوکستین (پروزاک)، داروی پاروکستین (پاکسیل، پکسوا)، سیتالوپرام (سلکسا) و سرترالین (زولوفت) است. زولوفت موثرترین دارو برای اختلال هراس و پریشانی در بیماران است.

دچار حملات پانیک شدید شدی؟

برای تجویز دارو همین حالا مشاوره بگیر.

۳. مهارکننده های بازجذب سروتونین – نوراپی نفرین (SNRIs)

دسته بعدی موثرترین دارو برای پانیک، مهارکننده‌های بازجذب سروتونین – نوراپی نفرین هستند. SNRI ها نوع دیگری از داروهای ضدافسردگی هستند. آنها از جذب سروتونین و نوراپی نفرین، یک پیام‌رسان شیمیایی که در پاسخ بدن به استرس نقش دارد، جلوگیری می‌کنند.

SNRI ها خطر عوارض جانبی کمی دارند. آنها از جمله داروهایی هستند که به طور گسترده برای اختلال پانیک توصیه می‌شود. ونلافاکسین (Effexor) در حال حاضر تنها SNRI مورد تایید FDA به عنوان دارو برای اختلال هراس است.

۴. داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای (TCAs)

TCA ها نسل قدیمی‌تری از داروهای ضدافسردگی هستند. اگرچه با اختراع SSRI ها کمتر رایج شده‌اند، اما تحقیقات نشان می‌دهد که آنها به همان اندازه در درمان اختلال پانیک موثر هستند و هنوز هم می‌توان آنها را به عنوان موثرترین دارو برای پانیک در نظر گرفت.

TCA ها با افزایش سطح سروتونین و نوراپی‌نفرین و مسدود کردن استیل کولین، یک انتقال‌دهنده عصبی مرتبط با علائم اضطراب، کار می‌کنند. برخی از TCA ها که معمولا برای درمان اختلال پانیک تجویز می‌شوند عبارتند از:

  • دوکسپین (Adapin, Sinequan)
  • کلومیپرامین (آنافرانیل)
  • نورتریپتیلین (Pamelor)
  • آمی‌تریپتیلین (Elavil)
  • دزیپرامین (نورپرامین)
  • ایمی‌پرامین (توفرانیل)

۵. مهارکننده های مونوآمین اکسیداز (MAOIs)

MAOIها اولین داروهای ضدافسردگی بودند. آنها با مسدود کردن مونوآمین اکسیداز، آنزیمی که در تجزیه سروتونین و نوراپی نفرین نقش دارد، کار می‌کنند. در نتیجه می‌توانند با تنظیم و کنترل سطح سروتونین خون، مشکلات خلق‌وخو را از بین ببرند و کمک کنند تا بیماران احساس بهتری داشته باشند.

مونوآمین اکسیداز همچنین دوپامین را هم تجزیه می‌کند. این در حالی است که وجود دوپامین می‌تواند عملکردهایی مانند سطح هیجان را در فرد کنترل کند. به این ترتیب ممکن است پزشک از این داروها نیز به‌عنوان دارو برای اختلال هراس کمک بگیرد.

MAOIها در درمان بیماری‌های مرتبط با اضطراب موثر هستند، اما در صورت مصرف در کنار غذاها و داروها، خطر عوارض جانبی جدی را به همراه دارند. در نتیجه، احتمال تجویز آنها به‌عنوان دارو برای اختلال هراس کمتر از SSRI ها، SNRI ها و TCA ها است. در مواردی که سایر داروهای ضدافسردگی بی‌اثر هستند، MAOIهای زیر ممکن است به عنوان موثرترین دارو برای پانیک تجویز شوند:

  • ایزوکاربوکسازید (مارپلان)
  • فنلزین (ناردیل)
  • ترانیل سیپرومین (Parnate)

دنبال بهترین داروی ضدافسردگی برای درمان پانیک می‌گردی؟ از پزشک نوبت بگیر.

۶. مسدود کننده های بتا

یکی دیگر از انواع موثرترین دارو برای پانیک، مسدودکننده‌های بتا هستند. بتا بلوکرها علائم فیزیکی مرتبط با حملات پانیک را درمان می‌کنند و به همان دلیل آنها را به عنوان دارو برای حمله پانیک تجویز می‌کنند. آنها با جلوگیری از رسیدن آدرنالین به گیرنده‌های بتا قلب و تندتر زدن قلب کار می‌کنند. این داروها همچنین به کاهش فشارخون کمک می‌کنند. نکته مهم این که مسدودکننده‌های بتا زمینه‌های روانی اختلال هراس را درمان نمی‌کنند.

بتابلاکرها به طور سنتی برای بیماری‌های قلبی تجویز می‌شوند. آنها برای درمان اختلال پانیک تایید نشده‌اند. با این حال، اگر پزشک فکر کند که برای شما بهترین دارو برای پانیک است، ممکن است بتابلاکرها را بدون تایید نیز تجویز کند.

برخی از بتا بلوکرهای رایج عبارتند از:

۷. داروهای ضد اضطراب

داروهای ضداضطراب که گاهی اوقات به عنوان آرام‌بخش نیز شناخته می‌شوند، برای تسکین سریع و اثر آرام‌بخش توصیه می‌شوند. این داروها سیستم عصبی مرکزی را کند می‌کنند که می‌تواند به بیمارانی که دچار حملات پانیک شده‌اند، احساس آرامش بیشتری بدهد.

داروهای ضداضطراب با کمک به فردی که احساس ترس و اضطراب دارد و کاهش سطح اضطراب فرد، می‌تواند علائم اختلال هراس را تا حد زیادی کاهش دهد. به همین دلیل هم آنها را به‌عنوان موثرترین دارو برای پانیک در نظر می‌گیرند. از طرفی داروهای ضداضطراب می‌توانند به‌صورت کاملاً سریع علائم پانیک را کنترل کرده و کاهش دهند. با این حال از آنجایی که این داروها آرام‌بخش هستند نباید بدون نظر پزشک آنها را مصرف کرد.

اصلی‌ترین داروهای ضد اضطرابی که به عنوان دارو برای حملات پانیک تجویز می‌شوند شامل بنزودیازپین‌ها هستند. داروهای دیگری هم برای درمان اختلالات اضطرابی تجویز می‌شوند که می‌توان به ونلافاکسین و بوسپیرون اشاره کرد. این داروها با اثر آرام‌بخشی می‌توانند به کاهش سریع علائم هراس و ایجاد حالت آرامش بیشتر در فرد کمک کنند.

موثرترین دارو برای پانیک چیست؟
بنزودیازپین‌ها نیز در درمان اختلال هراس موثر هستند.

۸. بنزودیازپین ها

دسته دیگر موثرترین دارو برای پانیک، بنزودیازپین‌ها هستند. این داروها که در دسته آرام‌بخش‌های ضعیف‌کننده سیستم عصبی مرکزی قرار دارند، برای درمان اختلال هراس مورد تایید FDA قرار گرفته‌اند. از جمله داروهای این دسته می‌توان به آلپرازولام یا همان زاناکس و کلونازپام یا کلونوپین اشاره کرد. لورازپام و دیازپام نیز از دیگر بنزودیازپین‌هایی هستند که می‌توان برای کنترل اختلال هراس آنها را تجویز کرد.

بنزودیازپین‌ها معمولاً فقط به صورت کوتاه مدت استفاده می‌شوند، زیرا می‌توانند عادت ‌ساز باشند و باعث وابستگی ذهنی یا فیزیکی شوند. اگر با مصرف الکل یا مواد مخدر مشکل داشتید، این داروها انتخاب خوبی نیستند. افرادی که در گذشته اختلال مصرف مواد مخدر یا الکل داشته‌اند، به دلیل افزایش خطر عوارض جانبی، باید قبل از شروع درمان با بنزودیازپین با متخصص خود صحبت کنند. آنها همچنین می‌توانند با داروهای دیگر تداخل داشته باشند و عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کنند.

متن انگلیسی:
While benzodiazepines are effective in treating symptoms of a panic attack, they’re generally not recommended for long-term use. They can lead to depression and drug dependency
ترجمه متن:
در حالی که بنزودیازپین‌ها در درمان علائم حمله پانیک موثر هستند، معمولاً برای استفاده طولانی‌مدت توصیه نمی‌شوند. آنها می‌توانند منجر به افسردگی و وابستگی به مواد مخدر شوند.

Healthline

بهترین دارو برای درمان حملات پانیک

در جدول زیر می‌توانید بهترین داروها برای حمله پانیک را مشاهده کنید.

دسته‌بندی دارویینام داروها
داروهای ضدافسردگیدولوکستین ترازودون میرتازاپین (رمرون)
داروهای مهارکننده سروتونینسیتالوپرام (سلکسا) اسیتالوپرام (Lexapro) فلووکسامین (لووکس) پاروکستین (پاکسیل) فلوکستین (پروزاک) سرترالین (Zoloft)
داروهای مهارکننده سروتونین نوراپی نفرینونلافاکسین
بنزودیازپین‌هاآلپرازولام، کلونازپام
داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای یا TCAsدوکسپین کلومیپرامین (آنافرانیل) نورتریپتیلین (Pamelor) آمی‌تریپتیلین (Elavil) دزیپرامین (نورپرامین) ایمی‌پرامین (توفرانیل)
مهارکننده‌های مونوآمین اکسیدازایزوکاربوکسازید (مارپلان) فنلزین (ناردیل) ترانیل سیپرومین (Parnate)  
داروهای مسدودکننده بتابیسوپرولول (زبتا) کارودیلول (کورگ) پروپرانولول (ایندرال) آتنولول (تنورمین) متوپرولول (لوپرسور)  
انواع دارو برای حملات پانیک

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

اختلال هراس یا حملات پانیک یک مسئله نسبتاً رایج است، اما این بدان معنا نیست که مقابله با آن آسان است. در واقع، اختلال پانیک بیشترین تعداد مراجعه پزشکی را در بین تمام اختلالات اضطرابی دیگر دارد. به طور معمول، افرادی که با اختلال پانیک زندگی می‌کنند، حملات پانیک غیرمنتظره و معمولی دارند و زمان زیادی را صرف نگرانی در مورد حملات اضافی می‌کنند. خبر خوب این است که طیف گسترده‌ای از منابع برای درمان اختلال پانیک وجود دارد و می‌توان با کمک موثرترین دارو برای پانیک، مانع بروز حملات بعدی شد.

SSRIها و SNRI ها رایج‌ترین درمان‌های پزشکی تجویز شده برای اختلال پانیک هستند، اما داروهای دیگری نیز در دسترس‌اند که ممکن است پزشک آنها را تجویز کن. تغییرات سبک زندگی، مانند درمان، نیز می‌تواند مفید باشد. اگر فکر می‌کنید علائم حمله پانیک را تجربه کرده‌اید، در مورد گزینه‌های درمانی خود با پزشک صحبت کنید. حملات پانیک می‌تواند کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار دهد و به همین دلیل درمان آن اهمیت زیادی دارد.

برای درمان این مشکل حتما با دکتر روانپزشک یا متخصص روانشناسی مشورت کنید. همچنین می‌توانید از دکتر مشاوره دارویی آنلاین در دکترتو استفاده کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره دکتر روانپزشک آنلاین (دکتر اعصاب و روان آنلاین) و همچنین دکتر روانشناس آنلاین وجود دارد.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

پرسش‌های متداول

برخی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند مواد مخدر خصوصاً ماری‌جوانا می‌تواند برای مشکلات پانیک موثر باشد. این در حالی است که این درمان‌ها قانونی نیستند و نه‌تنها تاثیری در درمان اختلالات پانیک ندارند، بلکه موجب اختلالات بیشتر سیستم عصبی فرد هم می‌شوند.

درمان‌های روان‌شناختی و کمک گرفتن از یک روان‌درمانگر به همراه انجام برخی ورزش‌های ریلکسی و یوگا می‌تواند به کنترل حملات پانیک کمک زیادی کند.

بسته به نوع دارو و دوز مصرفی دارد؛ اما در کل یکی از ویژگی‌های مهم موثرترین دارو برای پانیک اثرگذاری سریع آن است. برخی از داروها مانند ضد اضطراب‌ها در کنار سایر تکنیک‌ها می‌توانند در کمتر از یک دقیقه اثرگذاری خود را نشان دهند.

امتیاز شما به مقاله:
(4از5)
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
فرزانه هستم، 30 ساله و عاشق دنیای سئو و محتوانویسی که با کنجکاوی دنبال آموختن چیزهای جدیدم؛ فارغ از هرگونه قرارداد و قانون و سبک خاصی. دنیای مجازی و اینترنت، فرصتی برای بودن با بهترین تیم‌ها رو برام فراهم کرده که می‌تونم بدون دغدغه و نگرانی هر روز احساس بهتر شدن و ارتقاء‌شغلی را با تمام وجودم لمس کنم. افتخار می‌کنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا می‌کنم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره موثرترین دارو برای پانیک

  1. ناشناس گفت:

    سلام عرض ادب واحترام خداقوت عرض میکنم خدمت تمام اساتید بزرگوار وهمه دوستان عزیز.
    عرض کنم من مدت ده سال هست د گیراین بیماری هستم ولی متاسفانه امشب متوجه کلی این بیماری واسمش شدم. من ۵۳سال سن دارم وحدود دوسالی هست بدجوری درگیرم بی نهایت دکتررفتم ازمغزواعصاب بگیرتا داخلی امشب داشتم ازشهرستان به طرف تهران می امدم که یکدفع درگیراین بیماری شدم که توانستم خودم را به درمانگاهی طرف ملارد کرج برسانم ومحبت اقای دکتر جوانی که با عجله وارددرمانگاه شدم وخواهش کردم که حالم خوب نیست بنابراین منو سریع بردن خدمت استاد بزرگواردکترجوان عزیزی که میخواستم دستای ایشان را بوسه بزنم جهت تشخیص سریع وفرمودند باید پیش روان پزشک مراجعه کنید وکلی توضیح دادن ودوتا قرص هم دادن وخواهش کردن دراولین فرصت برم دکتددیگری که تخصص دارن مراجعه کنم…بی نهایت اذیت شدم واقعا خیلی خیلی اذیتم شدم بخصوص در این دوسال واقعا دورازجون چندین بار مرگ را احساس کردم. خواهش میکنم ازاین مجموعه واقعا کمکم کنند. من خدمت دکترروان پزشک نرفتم بنابراین ازاساتید بزرگوارم درخواست راهنمایی وکمک میخواستم که به لطف خداوند متعال وکمک شما بزرگوار ان ازاین مریضی نجات پیدا کنم واقعا چندین دکتررفتم ازبیمارستان دی تهران بگیر ودکترهای عزیز ومحترم دیگری که موافق نشدن فقط وفقط امشب این بزرگوار منو اشنا کرد به این بیماری واقعا ممنونم از ایشان وارزوی بهترینها را دارم برای جناب دکترعزیزم..من درخدمتم ازاساتید بزرگوار ممنون میشم راهنمایی بفرمائيد که ازکجا شروع کنم..باسپاس فراوان ممنونم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سپاس از شما
      و به اشتراک گذاشتن تجربه تان
      استفاده از متخصصین مجرب می تواند بسیار تاثیر گذار باشد
      در این بیماری
      باید درمان طوری باشد که به مرحله پانیک نرسید
      امیدوارم بهترین اتفاقات برای شما دوست عزیز بیفتد
      تندرست باشید

  2. پونه گفت:

    اینم فراموش کردم بگم موقع حملات لکنت شدید میگیرم طوری ک ب سختی میتونم ی کلمه رو بگم و لرز هم همینطور. طوری ک دندونام بهم میخوره و سردمه.و گریه هم میکنم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      پونه عزیز
      پاسختان
      با لحاظ این نکته داده شده است

  3. پونه گفت:

    سلام. من ی خانم ۴۳ ساله‌م تا الان چند بار دچار این حملات شدم یکیش همین دیروز بود وسط مترو دراز ب دراز افتادم اورژانس اومد. خیلی حالم وحشتناک میشه توان راه رفتن ندارم دستو پام بی حس میشه نفسم قطع میشه و حس میکنم الانه ک بمیرم. هر موقعم این اتفاق واسم میفته تا چند روز حالم خوب نمیشه. نمیدونستم بیماریه خاصیه. اگ ممکنه راهنمایی کنید یه داروی مناسب بخورم. دکتر نمیتونم برم. خدا خیرتون بده

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      با توجه به این توضیحات
      این علایم می تواند خطرناک باشد
      و باید کنترل کنید به این مرحله نرسید
      در هر صورت نیاز به دارو دارید
      اگر امکان مراجعه ندارید بهتر است از مشاوران انلاین استفاده کنید
      مشاوره آنلاین روانپزشک

  4. منصور گفت:

    سلام من لرزش سر دارم بعضی اوقات دستام بی حس میشن مشکلات خانوادگی زیاد داشتم همیشه سردگومم عرق زیاد بی خوابم ممکن پانیک باشه

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      علایم فشارخون بالا و پرکاری تیرویید دارید بیشتر
      تا پنیک
      ولی همین موارد هم خطرناک است
      حتمن به پزشک مراجعه کنید

      متخصص روانپزشک

  5. معصومه گفت:

    من مریض هستم دلشوره اظطراب نگرانی شدید استرس زیاد دلهره دلشوره میشه راهنمایی کنید من را.

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      در این شرایط
      جدا از وضعیت اعصاب و روان
      باید از نظر مشکلات قلبی و هم پرکاری تیرویید بررسی شوید
      نیاز به دارو دارید تا این علایم کنترل شود

      متخصص روانپزشک

  6. معصومه گفت:

    من اظطراب و دلشوره افسردگی غم پنهان نگرانی زیاد استرس بی‌خوابی و غصه دارم دارو هام هست سدیم والپرات دوز ۲۰۰ دو تا ۴۰۰ استفاده می کنم کوئاپین دوز ۲۵ استفاده میکنم کولوز پام ۱۰ میلی گرم استفاده میکنم پاپریوزول دوز ۵ استفاده میکنم در کنار اینا ویتامین ب ۱ ۳۰۰ استفاده میکنم بل کرکومین میشه راهنمایی کنید قرص های اصلی من سدیم والپرات دوز ۲۰۰ دوتا ۴۰۰ و پاپریوزل ۵ هستش لطفا راهنمایی کنید بل تشکر از شما.

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      داروهای مناسبی استفاده میکنید
      و ادامه دهید
      از نظر تاکی کاردی ( افزایش ضربان قلب) و مشکلات تیروییدی باید چکاپ شوید
      از طرفی مشاوره و روان‌تحلیلی هم می تواند کمکتان کند

      روانشناس خوب

  7. محمد گفت:

    سلام من پانیک دارم زیر نظر دکتر هستم متخصص هستم قرص ولبان ۷۵ بعد صبحانه و آلوینتا۳۷.۵
    الان ۲ماه مصرف میکنم ولی خیلی دارم ازیت میشم میگرن هم گرفتم تحریک میگرن میکند انگار دارو ها هیچ اثری نکرده

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      صبور باشید
      مصرف این دارو و اثرگذاری ان زمان بر است
      ولی اگر درد یا علایم پانیک تان زیاد تر شده است
      نیاز به تغییراتی در درمان یا دز دارو دارید

      متخصص روانپزشک

    2. ناشناس گفت:

      شربت متادون امتحان کن

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام
        برای اثر درمانی
        فقط و فقط زیر نظر و تجویز پزشک باید مصرف شود

    3. کیان گفت:

      به نظر من که تجربه در این مورد دارم قرص سرترالین و قرص ملاتولین واقعا معجزه میکنه

  8. صحرا گفت:

    چرا اطرافیان درک نمیکنن پانیک رو و سعی میکنن با حرف آروم کنن آدمو، مگه اون لحظه میشه جون دادن رو بهشون فهموند، حدأقل سریع ب درمونگاه برسونن تا آرامش خیال پیدا کنیم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بله دقیقا
      در این وضعیت نیاز به دارو دارید
      و سعی کنید زیر نظر پزشک باشید تا احتمال پنیک کمتر شود

      متخصص روانپزشک

  9. ميلاد گفت:

    من مشكل پانيك داشتم كه با مصرف قرص آسنترا خيلي شرايطم بهتر شد منتها چهار روزه اول يك چهارم،چهار روزه بعدش نصف و تا دو هفته يك عدد كامل،،،برا خواب شب هم از قرص كوئتياپين استفاده ميكنم به همون اندازه قرص قبل،،،هم اشتهام برگشت و هم روحيم خوب شد فقط فراموش نكنيد تا هفت هشت روز ممكنه قرص ها با بدن ناسازگار باشه،،تحمل كنيد و ادامه بديد،، كم كم بدن عادت ميكنه،،حالتش از خوده مريضي بدتر نيست نگران نباشيد،،يه خورده ممكنه دست و پارو يخ كنه با حمام درست ميشه
    برا من كه بعد از ٤روز اوكي شد. فقط بي جهت افكاره منفي نداشته باشيد،،سريع ذهنتونو پرت كنيد يه جا ديگه،،،حموم بهترين رفيقه درمانه اين بيماريه،،،الكي اب بازي كنيد و قرص ب١ و ويتامين دي و موز و خرما فراموش نشه

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بسیار ممنونم از راهنمایی علمی تان
      و خوشحالیم از حال خوبتان

    2. کیان گفت:

      سلام بله آسنترا واقعا معجزه می‌کنه در کنارش قرص ملاتولین گیاهی معرکه زندگی رو عوض میکنه

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام
        بله داروهای خوبی است
        ولی هردو دارو باید زیر نظر پزشک مصرف شود
        برای برخی افراد ناسازگار است

  10. امیررضا محمدذاده گفت:

    وقتی حمله پنیک بهم دست میده کلا ذهنم از کنترل خارج میشه و هیچی نمیفهمم و از حال میرم چون دیابت هم دارم خیلی سریع افت یند هم پیدا میکنم و اگر کسی کنارم نباشد بیهوش میشوم چند باری این اتفاق افتاد و من را به بیمارستان بردند لطفا اگر میتوانید کمکم کنید چون من تنها زندگی میکنم هیچ مصرفی هم نداشتم و ورزشکارم هستم و این داستان بسیار اذیتم میکند
    ۰۹۳۸۸۴۷۰۸۲۰
    لطفا راهنمایم کنید
    چند تا دکتر هم رفتم ولی هیچ دارویی کمکم نکرد فقط الپرازولام اونم اگر کسی بتواند به بدهد حالم خو میشود

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام امیررضا عزیز
      تنهایی برای شما کمی خطرناکک است
      ولی بطور کلی درمان پنیک اصول خاص خودش را دارد
      آلپروزولام درمان کافی ای نیست
      اولویت در درمان دیابت باشد
      چون خود دیابت می تواند این علایم را تشدید کند
      متخصص روانپزشک

    2. ناشناس گفت:

      سلام داداش گلم امیر رضا شما فقط با دکتر رامین مهدوی تو گوگل سرج کن شمارش زنگ بزن وقت بگیر من خیلی بهتر شدم چندین ساله ک پانیک داشتم فقط با داروهای اقای دکتر بهتر شدم خداروشکر

      1. حمیدی گفت:

        سلام وقت بخیر اسم اون دارو رو میتونم بپرسم چی هست