راهکارهای فوری و موثر درمان خانگی جوش صورت

آنچه در این مقاله می‌خوانید

برای از بین بردن جوش صورت، روش‌های خانگی متعددی وجود دارد. از جمله استفاده از آلوئه‌ورا، عسل و روغن چای سبز که خواص ضد التهابی دارند. این مواد می‌توانند به بهبود سریع‌تر زخم‌ها و کاهش تیرگی ناشی از جوش‌ها کمک کنند. در کنار درمان‌های خانگی، استفاده از محصولات مراقبتی مناسب برای پوست نیز مهم است.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 10 دقیقه
درمان خانگی جوش صورت چگونه است؟

آکنه یا جوش صورت نوعی بیماری پوستی است و زمانی رخ می‌دهد که فولیکول‌های پوست با چربی و سلول‌های مرده مسدود شوند. درمان‌های اصلی جوش مانند داروهای سالیسیلیک اسید، نیاسینامید و بنزوئیل پروکساید، می‌توانند گران باشند و عوارض جانبی نامطلوبی (مانند خشکی، قرمزی و تحریک شدن پوست) را همراه داشته باشند. به همین خاطر بسیاری از افراد به درمان خانگی جوش صورت روی آورده‌اند زیرا این درمان‌ها ساده، در دسترس و بدون عوارض هستند. اما بهتر است قبل از شروع به مصرف و انجام خودسرانه این روش‌ها با یک متخصص پوست در این باره مشورت کنید. شما می‌توانید از سامانه دکترتو نسبت به تعیین وقت ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین متنی و تلفنی با بهترین پزشکان اقدام کنید.

درمان خانگی جوش صورت چیست؟

درمان‌های خانگی با تعادل سطح چربی پوست، کاهش التهاب، از بین بردن باکتری‌های مضر و جلوگیری از بروز مجدد جوش، پوستی سالم را برای شما به ارمغان می‌آورند. برای این که جوش های ریز صورت برطرف شوند و دوباره اعتماد به نفستان را به دست آورید، شما هم می‌توانید درمان‌های زیر را امتحان کنید:

متن انگلیسی:
Acne is one of the most common skin conditions in the world, affecting an estimated 85 percent of young adults.
ترجمه متن:
آکنه یکی از شایع‌ترین بیماری‌های پوستی در جهان است که حدود ۸۵ درصد از افراد جوان را درگیر می‌کند.

healthline
روش درمانیتوضیحات
عسل و دارچینترکیب عسل و دارچین خواص ضدباکتری و ضدالتهابی دارد که می‌تواند به کاهش جوش‌ها و التهاب کمک کند.
آلوئه وراژل آلوئه ورا به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش التهاب و بهبود جوش‌ها عمل می‌کند. همچنین پوست را نرم و مرطوب نگه می‌دارد.
چای سبزچای سبز به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن می‌تواند به کاهش جوش‌ها کمک کرده و پوست را التیام بخشد. استفاده از آن به صورت کمپرس یا ماسک مفید است.
روغن درخت چایروغن درخت چای خاصیت ضدباکتری و ضدقارچی دارد و می‌تواند به کاهش باکتری‌ها و درمان جوش‌ها کمک کند. آن را باید با دقت و به مقدار کم استفاده کرد.
سرکه سیبسرکه سیب به تنظیم pH پوست کمک می‌کند و خاصیت ضدباکتری دارد. با رقیق کردن آن با آب، می‌توان آن را به صورت موضعی روی جوش‌ها استفاده کرد.
موزموز دارای آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی است که به درمان جوش‌ها کمک می‌کند. می‌توان از پوست موز به صورت مستقیم برای کاهش التهاب و خشکی استفاده کرد.
ماستماست دارای خواص ضدالتهابی است و می‌تواند به کاهش التهاب و تسکین جوش‌ها کمک کند. ماسک ماست می‌تواند به کاهش جوش‌ها و مرطوب کردن پوست کمک کند.
روغن نارگیلروغن نارگیل به دلیل خواص ضدباکتری و ضدقارچی می‌تواند به درمان جوش‌ها و بهبود وضعیت پوست کمک کند. از آن برای مرطوب کردن پوست استفاده کنید.
خیارخیار به دلیل خاصیت خنک‌کنندگی و مرطوب‌کنندگی می‌تواند به تسکین پوست و کاهش التهاب جوش‌ها کمک کند. از برش‌های خیار روی پوست استفاده کنید.
آب لیمولیمو دارای خواص ضدباکتری است و می‌تواند به عنوان یک تونر طبیعی عمل کند. استفاده از آن به صورت مستقیم روی جوش‌ها می‌تواند مفید باشد.
درمان خانگی جوش صورت

توجه داشته باشید که این روش‌ها ممکن است برای همه افراد مناسب نباشند و بهتر است قبل از استفاده از هر کدام تست آلرژی روی پوست انجام دهید. در صورت تشدید جوش‌ها یا بروز حساسیت، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۱. درمان خانگی جوش صورت بعد از وکس

استعمال روغن درخت چای پس از وکس، می‌تواند به بهبود التهاب ناشی از وکس و درمان جوش هایی که پس از اصلاح ظاهر می‌شوند کمک کند. بر اساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۷، روغن درخت چای می‌تواند جایگزین موثری برای آنتی بیوتیک‌های موضعی و خوراکی باشد. البته از آنجایی که روغن درخت چای خیلی قوی است، حتما قبل از استعمال این روغن روی پوست، آن را رقیق کنید.

۲. درمان خانگی جوش صورت نوجوانی

چای سبز حاوی غلظت بالایی از آنتی‌اکسیدان‌های پلی‌فنول به نام کاتچین است. معمولا در دوران نوجوانی، مقدار زیادی سبوم یا روغن طبیعی بدن در منافذ پوست جمع می‌شود و سبب ظهور جوش‌های متعدد می‌شود. در این شرایط استفاده از آنتی‌اکسیدان‌هایی نظیر کاتچین به بدن کمک می‌کند که مواد شیمیایی و مواد زائدی که به سلول‌های سالم آسیب می‌رسانند و سبب ایجاد جوش می‌شوند را تجزیه کند. نوجوانان می‌توانند برای بهره‌مند شدن از اثرات این درمان خانگی جوش صورت، چای سبز را بنوشند یا عصاره چای سبز را روی پوست خود قرار دهند.

دچار جوش جوانی شدی و نگرانی جاش بمونه؟

همین حالا اقدام کن.

۳. درمان خانگی جوش صورت در بارداری

خیار و بلغور جو دوسر خاصیت تسکین دهنده و خنک کننده برای پوست دارند و می‌توانند جوش‌های بارداری را درمان کنند. کافیست این دو ماده را با هم مخلوط کنید، در فریزر قرار دهید و سپس روی پوست استعمال کنید.

۴. ماسک خانگی برای جوش صورت

ماسک‌های خانگی صورت یک درمان کم‌هزینه و بی‌دردسر برای جوش های صورت هستند. اگر پوست شما هم مستعد آکنه است، این ماسک‌ها می‌توانند بخش مفیدی از روتین مراقبت از پوست شما باشند. در اینجا به معرفی بهترین ماسک‌های خانگی موجود برای جوش صورت پرداخته‌ایم:

ماسک خانگی برای درمان جوش صورت بعد از اصلاح

اگر هر بار بعد از اصلاح جوش می‌زنید، می‌توانید ماسک خانگی سفیده تخم مرغ را امتحان کنید. سفید تخم‌مرغ حاوی پروتئینی به نام لیزوزیم است که باکتری‌های دخیل در تشکیل آکنه را از بین می‌برد. این ماسک همچنین تمام آلودگی‌های به دام افتاده در منافذ پوست را نیز تخلیه می‌کند. کافیست با یک پنبه یا انگشت تمیز، مقداری سفیده تخم‌مرغ را روی پوست اصلاح شده استعمال کنید، اجازه دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی پوست بماند و سپس پوست را بشویید.

سرکه سیب برای جوش صورت

یک تحقیق در سال ۲۰۱۶ نشان داد که سیتریک اسید موجود در سرکه سیب می‌تواند به از بین بردن باکتری‌های دخیل در ایجاد جوش کمک کند. علاوه بر این اگر اسکار یا جای زخم ناشی از آکنه‌های قدیمی دارید، این درمان خانگی جوش صورت می‌تواند با رفع اسکار، پوستی شفاف و زیبا را به شما هدیه دهد.

ماسک قهوه برای جوش صورت

قهوه یک لایه‌بردار عالی است. این ماده با تحریک جریان خون، آکنه را کاهش می‌دهد و به طور طبیعی پوستی درخشان را به شما هدیه می‌دهد. استفاده مستقیم از قهوه روی پوست می‌تواند به کاهش لکه‌های پوستی، قرمزی پوست و خطوط ریز کمک کند.

ماسک موز و عسل برای جوش صورت

ترکیب موز له شده و عسل، یک درمان موضعی عالی برای جذب چربی اضافی پوست و پاکسازی منافذ است. در حقیقت ویتامین‌ها و ترکیبات فنولی موجود در موز، به همراه خواص ضدمیکروبی و ضدالتهابی عسل، این ماسک را به یک درمان عالی برای جوش تبدیل کرده‌اند.

ماسک زنجبیل برای جوش صورت

زنجبیل دارای خواص ضدباکتریایی قوی است و می‌تواند باکتری‌های فعال سطح پوست را از بین ببرد. این داروی گیاهی خصوصا هنگامی که با عسل ترکیب شود و به طور موضعی روی پوست استعمال شود، می‌تواند یک درمان طبیعی عالی برای رفع آکنه باشد.

۵. عرق خار مریم برای جوش صورت

عرق خار مریم به خاطر وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدان و خاصیت ضدالتهاب، یک عرق گیاهی بسیار مفید برای سلامت پوست در نظر گرفته می‌شود. مصرف مداوم این درمان خانگی جوش صورت، می‌تواند علاوه بر رفع جوش‌های فعال، از شکل‌گیری جوش‌های جدید نیز جلوگیری کند.

۶. گلاب برای جوش صورت

گلاب سرشار از خواص ضدالتهاب و موادی نظیر ترکیبات فنولی و ویتامین C است که التهاب، قرمزی و درد ناشی از جوش را برطرف می‌کنند. کافیست چند بار در روز، با یک انگشت تمیز یا با کمک پنبه، مقداری گلاب را روی نواحی آسیب دیده استعمال کنید.

جوش شیرین برای جوش صورت مفید است.
جوش شیرین به عنوان یک لایه‌بردار طبیعی می‌تواند به کاهش جوش‌های صورت کمک کند، زیرا خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد که به پاکسازی منافذ پوست و جلوگیری از بروز آکنه کمک می‌کند.

۷. جوش شیرین برای جوش صورت

جوش شیرین به آرامی پوست را لایه‌برداری می‌کند و سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد. این درمان خانگی جوش صورت، سطح pH پوست را نیز متعادل می‌کند و باعث محو شدن اسکارهای ناشی از جوش و یکنواخت شدن رنگ پوست می‌شود. برای استفاده از این درمان باید:

  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را با ۲ قاشق چایخوری آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
  • سپس آن را با حرکات دایره‌ای روی پوست ماساژ دهید.
  • در نهایت بعد از چند دقیقه، پوست را به خوبی بشویید.

۸. خاکشیر برای جوش صورت

مصرف نوشیدنی خاکشیر به دلیل خواص تصفیه‌کنندگی بالا، به پاکسازی خون و کاهش سموم بدن کمک می‌کند. در نتیجه می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر کاهش جوش های صورت داشته باشد. علاوه بر این، استفاده موضعی از خاکشیر نیز می‌تواند التهاب آکنه را تسکین دهد و قرمزی و ورم را برطرف کند.

۹. خواص آلوورا برای جوش صورت

آلوئه‌ورا به خاطر خواص تسکین‌دهنده و درمانی خود مشهور است و همین موضوع، باعث شده گزینه‌ای محبوب برای درمان آکنه باشد. آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهاب موجود در آلوئه‌ورا، التهاب و قرمزی مرتبط با آکنه را کاهش می‌دهند. علاوه بر این، آلوئه‌ورا می‌تواند بدون انسداد منافذ، به مرطوب کردن پوست کمک کند. برای استفاده از این درمان، ژل را از برگ آلوئه‌ورا استخراج کنید و مستقیما روی نواحی آسیب دیده بمالید. سپس اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند و با آب بشویید. این درمان را دو بار در روز تکرار کنید تا نتایج مطلوبی را به دست آورید.

۱۰. خیار برای جوش صورت

برای پوست‌های مستعد آکنه، خیار می‌تواند بدون خشک شدن یا سوزش پوست با جوش‌ها مقابله کند. خواص خنک کننده خیار نیز، ورم و درد جوش را به طور چشمگیری ‌کاهش می‌دهند. کافیست برش‌های خیار را روی نواحی دچار جوش قرار دهید و بعد از ۲۰ دقیقه، پوست را با آب شستشو دهید.

۱۱. نعنا برای جوش صورت

نعنا علاوه بر خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی، حاوی سالیسیلیک اسید و ویتامین A است که دو ماده شگفت‌انگیز برای کنترل تولید سبوم پوست و جلوگیری از ظهور جوش‌های جدید هستند. کافیست برگ‌های نعنا را له کنید، با عسل و گلاب مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه روی جوش بماند. با استفاده مداوم از این درمان، پوستی شفاف، درخشان و بدون جوش خواهید داشت.

۱۲. سیب زمینی برای جوش صورت

استفاده از آب سیب زمینی روی پوست صورت به مبارزه با آکنه کمک می‌کند. آزلائیک اسید موجود در سیب زمینی، جوش و قرمزی را از بین می‌برد و پوست شما را سالم، شفاف و روشن می‌کند. آب سیب زمینی همچنین می‌تواند منافذ پوست را نیز باز کند و به شما کمک کند از شر سلول‌های مرده پوست خلاص شوید.

۱۳. زرده تخم مرغ برای جوش صورت

ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در زرده تخم مرغ (از جمله ویتامین A و ویتامین D)، به ترمیم و بازسازی پوست کمک می‌کنند و ظاهر اسکارهای پوستی و لکه‌ها را کاهش می‌دهند. علاوه بر این، پروتئین‌های موجود در زرده تخم مرغ نیز می‌توانند تولید سبوم اضافی را کنترل کنند و ظهور جوش‌های جدید را کاهش دهند.

ماست برای جوش صورت مفید است.
ماست با خواص ضد التهابی و آنتی‌باکتریالی که دارد، می‌تواند به تسکین جوش‌های صورت و کاهش التهاب پوست کمک کند.

۱۴. ماست برای جوش صورت

خاصیت خنک کننده و تسکین دهنده ماست، قرمزی پوست را کاهش می‌دهد. اسیدلاکتیک موجود در ماست نیز به مرور زمان، به محو شدن اسکارها و لکه‌های آکنه کمک می‌کند. در واقع اسیدلاکتیک سلول‌های مرده پوست که در منافذ تجمع یافته‌اند را از بین می‌برد و منافذ بزرگ را کوچک می‌کند.

متن انگلیسی:
When using lactic acid In 12% concentrations, the skin gets firmer and thicker.
ترجمه متن:
زمانی که اسیدلاکتیک در غلظت ۱۲ درصد استفاده شود، پوست سفت‌تر و ضخیم‌تر خواهد شد.

webmed

۱۵. آیا سیر برای جوش صورت خوبه؟

آلیسین موجود در سیر می‌تواند باکتری‌های ایجادکننده جوش را از بین ببرد. این ماده همچنین به بهبود گردش خون کمک می‌کند و به همین خاطر بسیاری از مواد مسدود شده در داخل منافذ پوست را پاکسازی می‌کند. برای بهره‌مند شدن از خواص سیر می‌توانید آن را در وعده‌های غذایی‌تان بگنجانید. در روش دیگر نیز می‌توانید سیر را له کنید و به طور مستقیم روی جوش قرار دهید.

۱۶. روغن زیتون برای جوش صورت

روغن زیتون می‌تواند جوش‌های فعال را از بین ببرد و رطوبت مورد نیاز پوست را فراهم کند. علاوه بر این، مواد مغذی موجود در روغن زیتون (مانند ویتامین E و ورباسکوزید) عوارض جانبی آکنه را هدف قرار می‌دهند و لکه‌های تیره و هایپرپیگمنتیشن ناشی از آکنه را از بین می‌برند.

روغن نارگیل برای جوش صورت مفید است.
روغن نارگیل با خواص ضد میکروبی و مرطوب‌کنندگی‌اش می‌تواند به کاهش التهابات و عفونت‌های ناشی از جوش‌های صورت کمک کند و پوست را نرم کرده و تغذیه کند.

۱۷. روغن نارگیل برای جوش صورت

روغن نارگیل حاوی ترکیبات ضدالتهابی و ضدباکتریایی است. این خواص باعث شده‌اند که روغن نارگیل بتواند باکتری‌های عامل آکنه را از بین ببرد و قرمزی و ورم جوش‌ها را کاهش دهد. از این گذشته، اثرات تسکین دهنده و مرطوب کننده این روغن، سرعت بهبود زخم‌های باز ناشی از جوش را افزایش می‌دهد.

۱۸. عسل برای جوش صورت

عسل به‌خاطرداشتن خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی، یک درمان موثر برای جوش است که به کاهش قرمزی، تسکین پوست ملتهب و شفاف کردن پوست کمک می‌کند. برای این که شاهد اثرات شگفت‌انگیز عسل باشید، حتما از عسل طبیعی استفاده کنید. کافیست یک لایه نازک عسل را مستقیما روی جوش‌ها بمالید و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند. سپس پوست را با آب ولرم بشویید.

۱۹. رازیانه برای جوش صورت

رازیانه برای انواع پوست، به خصوص پوست‌های چرب و مستعد آکنه یک درمان فوق‌العاده است. خواص ضدعفونی‌کننده رازیانه، به از بین بردن کثیفی و باکتری‌هایی که در جوش‌های چرکی جمع شده‌اند کمک می‌کند.

۲۰. آب نمک برای جوش صورت

ممکن است عجیب به نظر برسد، اما ماسک آب نمک می‌تواند روی پوست مستعد آکنه معجزه کند. در حقیقت، از آنجایی که آب نمک دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است، می‌تواند به تسکین پوست ملتهب و پاکسازی پوست کمک کند. کافیست دو قاشق نمک دریا یا نمک معمولی را به یک لیوان آب اضافه کنید. بگذارید ۱۵ دقیقه رو پوست بماند و سپس صورت خود را با آب بشویید.

۲۱. خوردن زردچوبه برای جوش صورت

زردچوبه یک داروی گیاهی قوی است که می‌تواند به کاهش التهاب، از بین بردن باکتری‌ها و بهبود زخم‌های ناشی از آکنه کمک کند. این ادویه خوش‌طعم همچنین حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که سلامت کلی و ظاهر پوست را بهبود می‌بخشند. می‌توانید زردچوبه را در پخت‌وپز استفاده کنید، تا علاوه بر لذت بردن از طعم بی‌نظیر آن، از خواص درمانی آن نیز بهره‌مند شوید.

۲۲. پیاز برای جوش صورت

بر اساس یک تحقیق در سال ۲۰۱۶، پیاز می‌تواند اکثر اشکال باکتری‌های تشدیدکننده التهاب را غیرفعال کند. علاوه بر این، یکی از شناخته شده‌ترین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عصاره پیاز، کوئرستین است. این ترکیب با التهاب مبارزه می‌کند و باعث التیام سریع‌تر زخم‌ها می‌شود.

پیاز همچنین حاوی ویتامین C است. ویتامین C قادر به افزایش سرعت ترن اور سلولی است و می‌تواند به کاهش جوش‌ها، کاهش قرمزی پوست و روشن‌تر شدن پوست کمک کند.

۲۳. یخ برای جوش صورت

یخ یک درمان عالی برای اکثر مشکلات پوستی از جمله جوش و جای جوش است. تولید سبوم زیاد از حد، از اصلی‌ترین علل جوش زدن است. در این شرایط یخ با کاهش تولید سبوم، این علائم را برطرف می‌کند. به‌طورکلی، استعمال یخ روی نواحی آسیب دیده می‌تواند این مزایا را نیز به همراه داشته باشد:

  • کوچک کردن منافذ
  • تسکین التهاب ناشی از جوش
  • کاهش ورم و قرمزی پوست
  • خنک کردن پوست و بهبود درد

درمان خانگی جوش صورت فوری

اگر به دنبال درمان فوری جوش صورت هستید، قبل از خواب، مقدار کمی خمیردندان را روی جوش بمالید. خمیردندان، ورم و التهاب پوست را کاهش داده و جوش را در سریع‌ترین زمان ممکن خشک می‌کند.

دنبال درمان خانگی فوری جوش صورت هستی؟ کلیک کن و مشاوره بگیر.

بهترین درمان خانگی جوش صورت

یکی از بهترین درمان های خانگی جوش صورت، اسکراب یا لایه‌برداری پوست است. این درمان، علاوه بر پاکسازی منافذ، کلاژن‌سازی را نیز تقویت می‌کند. کافیست کمی شکر را با مقداری روغن نارگیل ترکیب کرده و آن را روی جوش استعمال کنید. پس از ۱۵_۲۰ دقیقه نیز می‌توانید پوست را شستشو دهید و از یک آب‌رسان مناسب استفاده کنید.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

جوش صورت یک عارضه رایج است که با دارو و درمان خانگی جوش صورت قابل کنترل است. با خواندن این مقاله می‌توانید تشخیص دهید که برای جوش صورت چی خوبه. با این حال اگر جوش‌ها خیلی دردناک، چرکی یا عمیق هستند و به درمان‌های خانگی پاسخ نمی‌دهند، بهتر است به یک متخصص زیبایی پوست مراجعه کنید. متخصصان پوست با تشخیص علت زمینه‌ای جوش، درمان‌های قوی‌تر و مناسبی را برای شما در نظر می‌گیرند تا خیلی زود بتوانید پوستی سالم و زیبا داشته باشید. اما اگر به پزشک دسترسی ندارید می‌توانید از سامانه خدمات غیرحضوری دکترتو با بهترین متخصصان به صورت آنلاین مشورت کنید.

دکترتو مراقب زیبایی شماست!

پرسش‌های متداول

بله عسل به خاطر خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی، یک ماده طبیعی قوی و موثر برای بهبود جوش صورت محسوب می‌شود.

بله، استفاده از یخ برای جوش صورت می‌تواند مفید باشد. یخ به دلیل خاصیت انقباض عروق خونی، می‌تواند تورم و التهاب جوش‌ها را کاهش دهد. همچنین یخ به تسکین درد و سوزش ناشی از جوش‌های ملتهب کمک می‌کند. برای استفاده، یک تکه یخ را در یک پارچه تمیز بپیچید و به مدت 1-2 دقیقه روی جوش‌های صورت بگذارید. این روش را می‌توان روزی 2-3 بار تکرار کرد.

خیر، شستن صورت با شامپو بچه نه‌تنها به تسکین جوش‌ها کمکی نمی‌کند بلکه به مرور زمان باعث انسداد منافذ و تشدید جوش‌ها می‌شود. این شامپو برای استفاده موضعی روی پوست صورت درست نشده و در صورت استفاده، می‌تواند پوست را خشک، تحریک و کدر کند.

لیمو خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد و به درمان جوش‌های فعال موجود و جلوگیری از شکل‌گیری جوش‌های جدید کمک می‌کند. کافیست یک لیموترش را برش دهید و آب آن را روی صورت خود بمالید. در آخر، پس از ۵-۳ دقیقه پوست‌تان را با آب سرد بشویید.

الکل خواص ضدباکتریایی دارد اما از آنجایی که ممکن است باعث بروز علائمی همچون پوسته پوسته شدن، خشکی، خارش یا سوزش پوست شود، بهتر است تنها با تایید پزشک آن را برای درمان جوش مصرف کنید.

بله، عرق کاسنی می‌تواند برای جوش صورت مفید باشد. این عرق به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی که دارد، باعث کاهش التهاب و بهبود جوش‌های صورت می‌شود. همچنین، عرق کاسنی به تصفیه خون کمک می‌کند و این موضوع ممکن است در درمان جوش‌های ناشی از مشکلات درون‌ بدن مؤثر باشد. مصرف منظم این عرق می‌تواند پوست را پاک‌سازی کرده و از بروز جوش‌های جدید جلوگیری کند.

دمنوش‌هایی مانند بابونه با خواص ضد التهابی، کاسنی برای سم‌زدایی خون و چای سبز به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی می‌توانند به کاهش جوش‌ها و بهبود وضعیت پوست کمک کنند. همچنین، دمنوش‌های نعناع و زنجبیل با تنظیم چربی پوست و کاهش التهاب، باعث صاف شدن پوست می‌شوند.

امتیاز شما به مقاله:
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
فرزانه هستم، 30 ساله و عاشق دنیای سئو و محتوانویسی که با کنجکاوی دنبال آموختن چیزهای جدیدم؛ فارغ از هرگونه قرارداد و قانون و سبک خاصی. دنیای مجازی و اینترنت، فرصتی برای بودن با بهترین تیم‌ها رو برام فراهم کرده که می‌تونم بدون دغدغه و نگرانی هر روز احساس بهتر شدن و ارتقاء‌شغلی را با تمام وجودم لمس کنم. افتخار می‌کنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا می‌کنم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن