فهرست مطالب
خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:
اسم قرص b۲ را احتمالاً تا به حال شنیدهاید. قرص b۲ یا بوپرنورفین از آلکالویئدهای گیاه خشخاش بدست میآید. هرچند این قرص برای ترک اعتیاد استفاده میشود، اما خود جزء مواد مخدر نیمه صنعتی دستهبندی میشود. از قرص b۲ برای ترک اعتیاد به عنوان جایگزین ترامادول و متادون استفاده میشود. استفاده دیگر از این دارو برای رفع دردهای حاد و مزمن است. قرص ب۲ عمدتاً بصورت قرص زیرزبانی یا تزریق تجویز میشود. برای ترک اعتیاد، به جای استفاده از روشهای خودسرانه، از دکترتو مشاوره روانپزشکی یا روانشناس بگیرید و با روشهای درمانی علمی اقدام کنید.
قرص b۲ چیست؟
در جهان امروز، اعتیاد به مواد مخدر یکی از چالشهای جدی پیش روی جوامع مختلف است. بسیاری از افراد در تلاش برای غلبه بر این چالش به دنبال روشهای موثر هستند. یکی از این روشها استفاده از قرص ترک اعتیاد B۲ یا بوپرنورفین است. این مقاله به شما کمک میکند تا با این دارو و نحوه کارکرد آن بیشتر آشنا شوید.
بوپرنورفین یک داروی نیمهسنتتیک است که در درمان اعتیاد به مواد اوپیوئیدی مانند هروئین یا دیگر مواد مخدر تجویز میشود. این دارو به عنوان یک آگونیست جزئی عمل میکند، به این معنی که میتواند تأثیرات اوپیوئیدها را تقلید کند اما به حدی کمتر و با سقف تأثیرگذاری که از سوء استفاده و وابستگی به آن جلوگیری میکند. بوپرنورفین با کاهش تمایل به مصرف مواد و کمک به کاهش عوارض جانبی کشیدن و اعتیاد، فرآیند ترک اعتیاد را آسانتر میکند. برخی از مزایای اصلی استفاده از این دارو عبارتند از:
- کاهش ولع مصرف مواد
- کاهش علائم ترک
- کمک به حفظ یک زندگی بدون اعتیاد
- افزایش امنیت در درمان اعتیاد به دلیل کاهش خطر اوردوز
متن انگلیسی:
webmd
«Buprenorphine is used to treat opioid use disorder.»
ترجمه متن:
«بوپرنورفین (قرص b۲) برای درمان اختلالات اوپیوئیدی استفاده میشود.»
نحوه مصرف قرص ترک اعتیاد b۲ (طریقه مصرف قرص b۲)
بوپرنورفین را معمولاً یکبار در روز و بهصورت خوراکی مصرف میکنند. برای مصرف قرص ب۲ طبق دستورالعملهای موجود در بستهبندی محصول یا طبق دستور پزشک عمل کنید. دقت داشته باشید که به هیچ عنوان بدون تشخیص پزشک بیش از دوز توصیه شده مصرف نکنید. این دارو را به طور منظم مصرف کنید تا بیشترین سود را از آن ببرید. برای اینکه مصرف دارو در زمانهای مقرر را فراموش نکنید، بهتر است قرص ب۲ را در ساعات مشخص مصرف کنید.
معمولاً، دوز دارو بسته به شدت اعتیاد و وضعیت فردی بیمار تنظیم میشود. این دارو میتواند به صورت قرص زیرزبانی یا فیلم قابل حل در دهان مورد استفاده قرار گیرد.
قرص b۲ را از کجا تهیه کنیم؟ (خرید اینترنتی قرص b۲ امکان پذیر است؟)
این قرص به صورت قانونی و با دریافت کد ملی اشخاص در کمپهای ترک اعتیاد وجود دارد. اما متاسفانه این دارو در عطاریها هم پیدا میشود و برای اشخاص قابل خریداری است. توجه داشته باشید که این دارو اعتیادآور است و میتواند برای شما مشکلساز باشد. بنابراین اگر اعتیاد ندارید و از این دارو استفاده میکنید، بدانید که کم کم در دام اعتیاد خواهید افتاد.
مصرف بیش از حد قرص b۲ چه مشکلی ایجاد می کند؟
مصرف بیشاز حد قرص ب۲ باعث بروز مسمومیت میشود. در برخی موارد حتی منجر به مرگ افراد میشود. در صورت مصرف بیش از دوز توصیه شده این دارو فوراً با اورژانس تماس بگیرید. از علائم مسمویت با قرص بوپرنورفین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- خستگی مفرط
- پوست سرد و مرطوب
- کوچک شدن مردمکها
- غش و اغما
در فراموش کردن دوز مصرفی قرص b۲ چه کنیم؟
در صورت فراموش کردن دوز مصرفی آن را بلافاصله پس از یادآوری مصرف کنید. اگر ساعت دوز فراموش شده دارو نزدیک به دوز بعدی مصرف قرص بوپرنورفین بود کلاً دوز قبلی را فراموش کنید.
برای اطلاع از شرایط مصرف، نحوه مصرف، عوارض دارویی و تداخلات دارویی قرص b۲ میتوانید از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.
قیمت قرص b۲
قیمت قرص ب۲ با توجه به متنوع بودن شرکت های سازنده متفاوت است. این محصول در سایت آمازون قیمتی در بازه ۱۰ تا ۳۰ دلار دارد. در بازارهای داخلی به دلیل مشکل واردات دارو قیمت دقیقی از این محصول در دسترس نیست.
قرص b۲ برای چیست؟ (ترک اعتیاد با قرص b۲)
این دارو برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار میگیرد. فراموش نکنید که برای پیدا کردن بهترین روش ترک اعتیاد باید با پزشک مشورت کنید. اما از این دارو در کمپهای ترک اعتیاد برای ترک آهسته و تدریجی مواد مخدر استفاده میشود. این دارو دارای تاثیرات مشابه اوپوئیدها است و با تقلید رفتار آنها احساس نیاز به مصرف مواد مخدر را در شما کم میکند.
اعتیاد به مواد مخدر که به آن اختلال سوءمصرف مواد هم گفته میشود، بیماری است که بر مغز و رفتار فرد تأثیر میگذارد و منجر به ناتوانی در کنترل استفاده از داروهای قانونی یا غیرقانونی میشود. موادی مانند الکل، ماری جوانا، نیکوتین، هرویین، تریاک، کریستال (شیشه) و ترامادول برخی از انواع مواد مخدر هستند. زمانی که شما نیاز به مصرف روزانه (اعتیاد) این مواد مخدر داشته باشید، ممکن است حتی با وجود ضررات ناشی از آنها به دلیل درد و خماری همچنان به مصرف این مخدرها ادامه دهید. اگر تصمیم به ترک این مخدرها بگیرید، ممکن است برای کاهش اثرات ناشی از ترک اعتیاد (درد و خماری) از برخی از داروها کمک بگیرید. قرص b۲ یکی از این داروهاست.
روش ترک قرص b۲ در منزل چگونه است؟ (داروی گیاهی برای ترک قرص b۲)
قرص ب۲ جایگزین مواد مخدر خیابانی مانند هروئین و تریاک است که باعث اعتیاد و وابستگی میشود. قرص بوپرنورفین زیر زبانی نوعی از قرص ب۲ است که شما آن را زیر زبان خود قرار میدهید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه طول میکشد تا حل شود. این قرص معمولا به صورت یک دوز در روز تجویز میشود. برای کاهش بروز علائم ترک اعتیاد شما باید قرص b۲ را بطور منظم مصرف کنید. اما این تمام ماجرا نیست چون قرص ب۲ خود اعتیادآور است و باید آن را به صورت کنترل شده مصرف کنید که در ادامه بیشتر در این باره صحبت میکنیم.
قرص ب۲ برای ترک ترامادول
برای ترک قرص ترامادول هم میتوان از این دارو کمک گرفت. استفاده از ب ۲ برای ترک ترامادول باید تحت نظر پزشک انجام گیرد و پس از ترک ترامادول، باید سم زدایی بدن از ب۲ هم انجام شود. سرخود برای ترک اعتیاد خود اقدام نکنید و حتما از مشاوره با دکتر روانشناس یا روانپزشک کمک بگیرید.
عوارض قرص b۲ چیست؟
یبوست، اسهال یا ناراحتی معده از عوارض احتمالی مصرف این داروست. این عوارض معمولاً موقتی هستند و ممکن است با سازگاری بدن با این دارو از بین بروند. در صورت تداوم یا بدتر شدن هر یک از این عوارض، سریعاً با پزشک یا داروسازتان تماس بگیرید. اگر پزشک، مصرف این دارو را برای شما تجویز کرده است، به یاد داشته باشید که پزشک شما تشخیص داده است که مزایای آن برای شما بیشتر از خطر عوارض جانبی است.
بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده میکنند عوارض جانبی جدی ندارند. واکنش آلرژیک بسیار جدی به این دارو نادر است. با این حال، در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر، شما دچار یک آلرژی جدی هستید و باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. برخی از عوارض جانبی قرص ب۲ شامل موارد زیر است:
- خارش
- تورم (به ویژه در صورت، زبان یا گلو)
- سرگیجه شدید
- مشکلات تنفسی
در صورت مشاهده عوارض جانبی حتماً به پزشک یا دکتر داروساز مراجعه کنید.
عوارض قرص b۲ بر روی اسپرم
اگرچه این دارو مزایای بسیاری در فرایند ترک اعتیاد دارد، مانند هر داروی دیگری، ممکن است عوارض جانبی خاصی نیز به همراه داشته باشد. یکی از دغدغههای مطرح شده در زمینه استفاده از قرص b۲، تأثیر آن بر روی باروری و به خصوص اسپرم است.
تحقیقات در زمینه تأثیر بوپرنورفین بر روی اسپرم و باروری مردان هنوز کاملاً روشن و قطعی نیست. با این حال، برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف داروهای اُپیوئیدی میتواند بر سطوح هورمونها، کیفیت اسپرم و کلیت باروری مردان تأثیر بگذارد. این اثرات ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- تغییر در سطوح هورمونی: استفاده از اپیوئیدها میتواند باعث کاهش سطح تستوسترون در بدن شود، که این موضوع میتواند به طور غیر مستقیم بر تولید و کیفیت اسپرم تأثیر بگذارد.
- کاهش تعداد اسپرم: در برخی مطالعات، کاهش تعداد اسپرم در افرادی که از داروهای اُپیوئیدی استفاده میکنند، گزارش شده است.
- تغییر در حرکت پذیری اسپرم: اپیوئیدها ممکن است بر حرکت اسپرمها تأثیر منفی بگذارند، که این موضوع میتواند بر قدرت باروری تأثیر بگذارد.
با این حال، مهم است که بدانیم بسیاری از این تأثیرات بر اساس مطالعاتی است که بر روی داروهای اپیوئیدی قویتر و نه صرفاً بوپرنورفین انجام شده است. به علاوه، تأثیرات ممکن است بر اساس دوز مصرفی و مدت زمان استفاده از دارو متفاوت باشد.
عوارض قرص b۲ بر روی کبد
در برخی موارد، مصرف بوپرنورفین با افزایش سطح آنزیمهای کبدی مرتبط بوده است، که نشاندهنده فشار یا آسیب احتمالی به کبد است. این شرایط معمولاً در افرادی دیده میشود که سابقه مشکلات کبدی دارند یا با دوزهای بالاتر از توصیه شده مصرف میکنند.
برای جلوگیری از عوارض مربوط به کبد، توصیه میشود که پزشکان قبل و در طول درمان با بوپرنورفین، آزمایشات کبدی را برای بیماران انجام دهند. این کار به شناسایی زودهنگام هرگونه مشکل کبدی و اتخاذ اقدامات لازم برای مدیریت آن کمک میکند.
موارد هشدار یا احتیاط دارویی قرص b۲
قبل از مصرف دارو حتماً برگه اطلاعات دارویی سازنده دارو که بر روی بستهبندی آن درج شده است را مطالعه نمایید. در صورت حساسیت به هر یک از اجزای آن، قبل از مصرف این محصول، به پزشک یا داروسازتان اطلاع دهید. حتی اگر حساسیت دیگری هم داشته باشید، به پزشکتان اطلاع دهید. این محصول ممکن است حاوی مواد غیر فعال باشد که میتواند باعث واکنشهای آلرژیک و یا مشکلات دیگر شود. قبل از مصرف قرص b۲، سابقه پزشکی خود را به پزشکتان اطلاع دهید، به ویژه موارد زیر:
- سوء مصرف الکل
- مشکلات کبدی
- مشکلات معده و روده (به عنوان مثال زخم، کولیت).
قرص ب۲ همچنین حاوی اسیدفولیک است، در صورت کمبود ویتامین B۱۲ (کم خونی خطرناک) قبل از مصرف دارو حتماً از پزشکتان مشاوره بگیرید. اسیدفولیک ممکن است روی برخی آزمایشات آزمایشگاهی برای کمبود ویتامین B۱۲ (بدون درمان این کم خونی) تأثیر بگذارد. کمبود ویتامین B۱۲ درمان نشده ممکن است منجر به مشکلات جدی عصبی شود (به عنوان مثال، نوروپاتی محیطی).
در ساخت و آماده سازی شربت این محصول ممکن است از قند و یا الکل استفاده شده باشد. در صورت ابتلا به دیابت، وابستگی به الکل یا بیماری کبدی احتیاط توصیه میشود. اگر باردار هستید قبل از استفاده از این دارو به پزشک تان اطلاع دهید. بوپرنورفین به شیر مادر منتقل میشود و ممکن است اثرات جانبی را بر روی کودک بگذارد.
قرص b۲ تقلبی
اگر میخواهید داروی تقلبی به شما داده نشود، این دارو را تنها از مراکز قابل اعتماد، مثل کمپهای ترک اعتیاد دریافت کنید. خرید این دارو از عطاریها شاید خیلی منطقی و عاقلانه به نظر نرسد.
سم زدایی بدن از قرص b۲
سم زدایی بدن از بوپرنورفین (قرص b۲)، فرایندی است که به منظور حذف اثرات این دارو از سیستم بدن انجام میشود. بوپرنورفین به عنوان یک داروی کمکی در درمان اعتیاد به مواد افیونی استفاده میشود و برای افرادی که قصد دارند از اعتیاد خود رهایی یابند، حیاتی است. با این حال، در مراحل پایانی درمان، لازم است که بدن به طور کامل از وجود این دارو پاکسازی شود. این فرایند باید تحت نظارت پزشکی دقیق و با برنامهریزی مناسب صورت پذیرد تا از بروز عوارض جانبی ناخواسته جلوگیری شود.
- پیش از آغاز فرایند سم زدایی، یک ارزیابی پزشکی جامع برای تعیین وضعیت سلامت فرد و سطح وابستگی به دارو انجام میشود. این ارزیابی شامل بررسیهای فیزیکی، آزمایشات خون، و بررسی تاریخچه پزشکی فرد است.
- بر اساس نتایج ارزیابی، یک برنامه سم زدایی فردی طراحی میشود. این برنامه ممکن است شامل کاهش تدریجی دوز دارو، استفاده از جایگزینهای دارویی با اثرات کمتر، و رویکردهای حمایتی مانند مشاوره و گروههای پشتیبانی باشد.
- یکی از مؤثرترین روشها برای سم زدایی، کاهش تدریجی دوز بوپرنورفین است تا از شدت علائم ترک کاسته شود. این روش به بدن اجازه میدهد که به تدریج خود را با نبود دارو تطبیق دهد.
- در برخی موارد، پزشک ممکن است تجویز کند که داروهای کمکی برای کاهش علائم ترک مانند تهوع، دردهای عضلانی، و اضطراب استفاده شوند. این داروها باید با دقت و تحت نظارت پزشکی مصرف شوند.
- حمایت روانی و عاطفی از جمله مهمترین جنبههای فرایند سم زدایی است. مشاوره فردی، گروه درمانی و سایر تراپیها میتوانند به ترک راحتتر دارو کمک کنند.
ترک قرص ب۲ چند روز طول می کشد؟
اگر شما در زمان ترک مواد مخدر به قرص بوپرنورفین هم اعتیاد پیدا کنید، مسیر سختی برای ترک این قرص خواهید داشت. چون علاوه بر درد فیزیکی گرفتار درد روانی سرسامآور قرص ب۲ هم میشوید.
ترک قرص ب۲ بسته به شرایط جسمانی و روانی شما بین یک هفته تا چند ماه ممکن است طول بکشد. توجه کنید که برای ترک این قرص باید بطور مداوم خودتان را ریکاوری کنید، در کلاسهای روان درمانی بطور مداوم شرکت کنید و سرگرمی و مشغلههایی هم برای خودتان به وجود بیاورید.
خطر مسمومیت در کودکان در صورت مصرف قرص ب۲ حاوی آهن
اگر دکتر قرص b۲ را برای کودک شما تجویز کرد در زمان خریداری این محصول حتما به محتویات تشکیل دهنده قرص دقت فرمایید. در صورت وجود آهن در محتویات بوپرنورفین خطر مسمومیت شدید در کودکان وجود دارد در صورت مصرف قرص ب۲ توسط کودک خود بدون فوتی وقت به اوژانس اطلاع دهید و موارد پیشگیری از حادثه تلخ را انجام دهید.
تداخلات دارویی قرص b۲
اگر پزشک یا داروساز شما قرص ب۲ را برای شما تجویز کرده است احتمالاً از تداخلات دارویی آگاه است و شما را برای مصرف بوپرنورفین تحت نظر دارد. قبل از بررسی تداخلات دارویی، مصرف داروهای دیگرتان را شروع، متوقف یا تغییر ندهید. قبل از مصرف قرصb۲ ، پزشک یا داروساز خود را از تمام داروهای تجویزی، بدون نسخه و گیاهی مصرفیتان مطلع کنید. اگر قرص B۲ شما حاوی آهن بود، از مصرف همزمان آن با داروهای زیر خودداری کنید:
- آنتی اسیدها
- بیس فسفوناتها (به عنوان مثال، آلندرونات)
- لوودوپا
- داروهای تیروئید (به عنوان مثال لووتیروکسین)
- برخی آنتی بیوتیکها (به عنوان مثال تتراسایکلینها، کینولونها).
عزیزان دقت داشته باشید برای مصرف قرص ب۲ همزمان با داروهای دیگر با پزشکتان مشورت کنید. اگر برند قرص ب۲ شما حاوی اسید فولیک است، در صورت مصرف برخی داروهای ضد تشنج (از جمله هیدانتوئینها مانند فنی توئین) حتماً به پزشکتان اطلاع دهید.
عوارض مصرف همزمان قرص b۲ و متادون چیست؟
مصرف همزمان بوپرنورفین (قرص b۲) و متادون میتواند به دلیل تداخل دارویی و تأثیرات متفاوت این دو دارو بر سیستم اعصاب مرکزی و گیرندههای اُپیوئیدی بدن، با ریسکها و عوارض جانبی خاصی همراه باشد. هر دوی این داروها در درمان اعتیاد به مواد افیونی استفاده میشوند، اما به دلایل مختلف و با مکانیزمهای عملکردی متفاوت.
متادون و بوپرنورفین هر دو میتوانند تنفس را سرکوب کنند. مصرف همزمان آنها میتواند این اثر را تشدید کرده و خطر اوردوز، که میتواند کشنده باشد، را افزایش دهد. بوپرنورفین یک آگونیست نسبی گیرندههای اُپیوئیدی است و میتواند باعث پاکسازی گیرندههای اُپیوئیدی از متادون شود. این امر میتواند منجر به بروز علائم ترک اجباری در فرد شود، حتی اگر وی به تازگی متادون مصرف کرده باشد.
مصرف همزمان متادون و بوپرنورفین در ترک متادون میتواند خطر بروز عوارض جانبی مانند خوابآلودگی شدید، سردرگمی، مشکلات تنفسی، و اختلالات گردش خون را افزایش دهد.
آیا قرص b۲ تست اعتیاد را مثبت میکند؟ + اطلاعات دارویی
منفی شدن آزمایش اعتیاد یکی از فاکتورهای مهم برای استخدام در مشاغل دولتی، ازدواج و صدور پروانه کسب است. آزمایش عدم اعتیاد عموماً با استفاده از نمونه ادرار انجام میشود.
جالب است بدانید مصرف بوپرنورفین باعث اختلال در تست اعتیاد میشود و ممکن است آزمایش تست را منفی نشان دهد. در آزمایشات دقیقتر وجود مواد تشکیل دهنده قرص b۲ در نمونه ادرار مشخص میشود. وجود ب۲ در ادرار، خود نشانگر مصرف کننده بودن فرد است.
دوستان دقت داشته باشید که تبلیغات فراوانی از سوی فروشندگان این کالا برای منفی شدن تست اعتیاد صورت میگیرد. اما هیچ راه میانبری وجود ندارد و بهتر است از شیوههای اصولی برای ترک اعتیاد اقدام کنید.
مقایسه بین قرص ب۲ و کلونازپام
قرص کلونازپام فرکانس تشنج را در اختلالات تشنجی خاص کاهش میدهد و میتواند برای اختلال حواس کوتاه مدت استفاده شود. با این حال در برخی موارد از این دارو برای ترک اعتیاد استفاده قرار بگیرد. معمولاَ این دارو برای اختلال حواس، پیشگیری از تشنج و صرع تجویز میشود.
قرص ب۲ بطور تخصصیتر برای ترک اعتیاد مورد استفاده قرار میگیرد. بطور کلی در برخی موارد مشابه از هر دو دارو استفاده میشود.
اشکال دارویی | عوارض | تداخلات دارویی |
---|---|---|
قرص زیر زبانی بوپرنورفین فاران شیمی ۸ میلی گرم | سرگیجه | آبامتاپیر |
قرص زیر زبانی بوپرنورفین کیش مدیفارم ۸ میلی گرم | خوابآلودگی | تالیدومید |
قرص زیر زبانی بوپرنورفین فاران شیمی ۰.۴ میلی گرم | خستگی | پارالدهید |
قرص زیر زبانی بوپرنورفین فاران شیمی ۲ میلی گرم | سردرد | اوکسوممازین |
قرص بوپرونورفین-اکسیر ۸ میلی گرم | افت فشارخون | اورفنادرین |
قرص بوپرونورفین-سها ۸ میلی گرم | کاهش هوشیاری | اپیوئیدها (میکس آگونیست/ آنتاگونیست) |
قرص زیرزبانی بوپرنورفین-سها ۲ میلی گرم | افزایش تعریق | مهارکنندههای مونوآمیناکسیداز |
قرص زیر زبانی بوپرکسین ۲ میلی گرم | خارش | فوسیدیکاسید (سیستمیک) |
قرص زیر زبانی بوپرکسین ۸ میلی گرم | استفراغ | آزلاستین (نازال) |
آمپول بوپرنورفین-اکسیر ۰.۳ میلی گرم/۱میلی لیتر | یبوست | کانیواپتان |
نتیجه گیری و راهنماری مراجعه به دکتر
قرص ب۲ دارویی اعتیادآور برای ترک اعتیاد است. این دارو در واقع مثل یک شمشیر دو لبه است. هم میتواند نجات بخش باشد و شما را از دام اعتیاد برهاند، و هم شما را به دام اعتیاد جدیدی بکشاند. اینکه نتیجه مصرف قرص ب۲ چه باشد، کاملاً به شما بستگی دارد. اگر این دارو را طبق یک برنامه درمانی دقیق استفاده کنید، راه خوبی برای ترک اعتیاد (عموماً تریاک و هروئین) خواهد بود. اما اگر به صورت خودسرانه اقدام به مصرف کنید، منتظر اعتیاد بدتری باشید. اعتیادی که ترک آن گاهاً از ترک اعتیاد تریاک یا هروئین سختتر است.
نکتهای که افراد در روند ترک اعتیاد اغلب از آن غافل میمانند این است که علاوه بر خارج کردن مواد مخدر از بدن، باید آن را از ذهن هم خارج کرد. در واقع این وابستگی روانی است که انسانها را به مصرف مجدد مواد مخدر ترغیب میکند. علاوه بر اینکه عموماً یک دلیل روانشناختی پشت قضیه مصرف مواد پنهان شده است. با پیدا کردن آن دلیل و حمایت عاطفی و روانی است که میتوان بهترین نتیجه را از روند ترک اعتیاد گرفت.
بهترین گزینه برای یک ترک اعتیاد سالم و کارامد، مراجعه به بهترین دکتر روانشناس، روانپزشک خوب و استفاده از خدمات کلینیکهای ترک اعتیاد است. در وبسایت دکترتو میتوانید لیستی از بهترین روانپزشکان که در ترک اعتیاد تخصص دارند را ببینید. در دکترتو علاوه بر سیستم نوبت دهی امکان مشاوره با دکتر روانشناس آنلاین و دکترروانپزشک آنلاین (دکتر اعصاب و روان آنلاین) هم فراهم شده است.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
سلام دوستان محمدم ۱۴۰ روز پاکی دارم،روزی شش تا هشت تا دونه قرص مصرفم بود ،چند بار خودم سعی کردم بذارم کنار ولی نتونستم ،با دوستی که کمپ داشت صحبت کردم و قرار شد با توجه به شرایطم شش روز برم کمپ ،رفتم کمپ یه شش روز اونجا بودم فقط سه تا امپول تقویتی ب کمپلکس تزریق کردم و بعد شش روز اومدم خونه و بعد دو روز یه مسافرت و از سرم افتاد ،سه شب بی خوابی کشیدم یه بیست روز بی قراری پا و تمام ،دوستان خودسرانه خیلی سخته حتما با یه مشاور مشورت کنید قرص ۵ درصد رو بدنه و ۹۵ درصد رو مغزه باید مغزتون پاک بشه ،اینم فقط از دست روانشناس بر میاد ،به امید پاکی همه دوستان
سلام اگه کسی قرص متادون مصرف میکنه بخواد با ب۲ ترک کنه؟؟؟؟؟
سلام
بوپرنورفین یکی از داروهای مورد استفاده در درمان وابستگی به مواد مخدر مانند متادون است. این دارو به طور معمول برای کمک به کاهش علائم ترک و کنترل وابستگی به اپیوئیدها استفاده میشود.
برای ترک متادون با استفاده از بوپرنورفین، باید تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرید. پزشک دوز مناسب بوپرنورفین را تعیین کرده و فرآیند ترک را به تدریج تنظیم خواهد کرد تا علائم ترک به حداقل برسد و مشکلات کمتری برای شما ایجاد شود.
این تغییر باید به تدریج و با نظارت پزشک انجام شود، زیرا مصرف ناگهانی و غیر اصولی میتواند منجر به علائم ترک شدید و مشکلات دیگر شود. بنابراین پیشنهاد میکنم با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین روش ترک برای شما تعیین شود.
متخصص روانپزشک
دوستان عزیز بنده پس از تحقیقات فراوانی که داشتم بلاخره تصمیم به ترک گرفتم بیست سال مصرف تریاک داشتم که کلا در ماه پنجاه الی شصت گرم که اگر زیاده روی نمیکردم مصرف تریاکم بود آخرین دفعه که باشه ده روز قبل مصرف رو قطع کردم ماهی هفت میلیون مصرف تریاکم بود که در ماه دوباره خرید میکردم هر بیست و پنجی سه میلیون و پانصد حالا بماند که چقدر عذاب آوره وقتی بهش فکر میکنم با حقوق کارگری.بلاخره پس از امروز و فردا کردن رفتم کلینیک ترک که هر طور شده اپیوم بگیرم با کلی خواهش و التماس نشد گفتن دست ما نیست سهمیه نداریم و شما هم چون چهل سال سنت هست بهتون تعلق نمیگیره. خیلی از قرص میترسیدم تا اینکه به من b۲رو پیشنهاد کردن و گرفتم برای یک هفته اما بازم استفاده نکردم رفتم یک مثقال تریاک گرفتم سه روزه کشیدم باز برگشتم سر خونه اول.دیگه خسته شدم تصمیم جدی گرفتم صبح که کشیدم تمام شد دیگه تا غروب نکشیدم خودم رو کاملا خماری دادم تا هشت شب یک چهارم قرص رو گذاشتم زیر زبونم فقط شونهام گرم شد ولی خمیازه هام بیشتر شد و یک چهارم دیگه هم گذاشتم تازه رفع خماری شد.دوستان این قرص رو در چند روز اول فقط برای رفع خماری مصرف کنید نه برای نعشگی تا میتونید خماری رو بکشید اما کم سعی کنید کمتر. هر چی ساعت رو تعبیر بدید و مقدار مصرف قرص رو کم کنید به نفعتونه بلاخره واسه ترککردن باید یه قدم به جلو بردارید و مصرف قرص رو هم کم کنید وگرنه اون میشه جایگزین.سر تون رو درد آوردم ببخشید.دیگه مصرف رو فقط یک چهارم تا پنج رو بخودم عادت دادم یکی روز میراشتم خوب خمار که شدم مصرف میکردم یکی هم شب دوسه ساعت قبل خواب . البته خواب رو کم داشتم که اونم نزدیک صبح یک چهارم دیگه مصرف میکردم .الان بعد ده روز قرصهام رو به هشت قسمت ریز تبدیل کردم دقیقا مثل روال قبلی مصرف میکنم فقط مصرف روز رو دو روزه که قطع کردم.خیلی خوشحالم که از اون مصرف هشت میلیونی اومدم به نصف قرص.حالا بعضیا میان میگن قرص ترکش خیلی بدتره.بله تا نخوای مواد مصرفیتون رو ترک کنید ترک بده.ترک هر موادی رنج داره.سختی داره بقول اون دوستمون فکر کنید یک هفته آنفلوآنزا گرفتید یا پاتون شکسته. باید تحمل کرد .منم انشالله این یک چهارم رو که فقط شب مصرف میکنم با دوتا قرص کدئین یا دو قرص خواب قطع میکنم.پیروز باشید..
محمد عزیز
تبریک میگم به خاطر تصمیم جدیتون برای ترک! ترک مواد مخدر قطعاً چالش بزرگیه، ولی شما با اراده و گامهای کوچک در مسیر درستی هستید. کاهش تدریجی مصرف، مثل کاری که شما انجام میدهید، میتواند به بدن شما کمک کند تا عوارض ترک کمتر باشد. همچنین، کنترل علائم خماری با روشهایی مثل مصرف قرصها به اندازه و کاهش تدریجی آنها میتواند مفید باشد. مهمتر از همه، ادامه دادن و نرفتن به عقب است. این فرآیند به صبر و پشتکار نیاز دارد و شما دارید به موفقیت نزدیکتر میشوید. امیدوارم به هدفهاتون برسید!
سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان آنقدر همه ی همدردان توضیح در مورد این بگم چی مواد قدرتمند و پاچه گیر و خانمان سوز دادن که دیگه جای توضیحی نیست فقط ذهن مغز که بسیار بسیار سخته تعبیرش داد واقعا هرکسی بتونه دائمی این مواد و ترک کنه به امامت خواهد رسید خدایا به حق فاطمه ی زهرا جوونا رو درگیر مواد مخدر نکن که عمر و جوونیشون به باد خواهد رفت . انقدر الان حالم بده که دارم این متن رو مینویسم انقدر در عذابم که انگار دارم می میرم ولی دارم در مقابلش ایستادگی میکنم و همش خدا رو صدا میزنم که پاک بمانم
هادی عزیز
میفهمیم که در چه وضعیتی قرار دارید و چقدر سخت است که از دام اعتیاد خارج شوید. شما در حال مبارزه با یک چالش بزرگ هستید و ایستادگی شما بسیار ارزشمند است. این مسیر سخت است، اما هر لحظه که مقاومت میکنید، قدمی به سمت بهبودی برداشتهاید. خداوند همیشه با شماست، پس از او بخواهید تا به شما قوت بدهد و کمک کند تا از این وضعیت بیرون بیایید. برای حمایت بیشتر، به مشاوره یا گروههای حمایتی نیاز دارید که در این مسیر تنها نباشید. شما میتوانید این مسیر را طی کنید.
سلام ببخشید من مدتی هست که متادون مصرف میکنم برای ترک چه دارویی بهتر هستش که تهیه کنم
سلام
برای ترک متادون، معمولاً پزشکان از داروهایی استفاده میکنند که به تدریج به کاهش وابستگی بدن به ماده کمک میکنند. این داروها میتوانند به کاهش علائم ترک و کنترل cravings (میل به مصرف) کمک کنند. برخی از داروها به گونهای طراحی شدهاند که اثرات مشابه متادون را ایجاد کنند، اما با دوز کمتری که به تدریج کاهش مییابد. سایر داروها ممکن است به شما کمک کنند تا از مصرف مواد مخدر به طور کامل دوری کنید.
مهم است که روند ترک تحت نظر یک پزشک متخصص انجام شود تا از عوارض جانبی و بازگشت به مصرف مواد جلوگیری شود. پزشک میتواند بهترین داروها و روشهای درمانی را با توجه به شرایط خاص شما تجویز کند.
متخصص روانپزشک
با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان محترم من حدود ۳سال به طور متوالی ب۲مصرف میکردم که دیگه شده بود قسمتی از زندگیم بدون اون می مردم هیچی ازم نمونده بود حدود ۵ماه با هر بدبختی بود ترک کردم متاسفانه متاسفانه یک انسان بی اراده ای هستم بااین که میدانستم این قرص ها چه بلای خانمان سوزی هست باز به خاطر این که اعتماد نفس پائینی داشتم سمت متادون رفتم بیشتر از این که از نابود کردن خودم فکر کنم به لذت اولیش فکر میکردم بدبختانه رو آوردم به متادون تا چند روز اول فکر میکردم معتاد نمیشوم و روزی یه نصفه متادون ۲۰مصرف میکردم ولی رفته رفته به روزی یک تا دو عدد ارتقا پیدا کرد ولی الان تصمیم گرفتم که ترک کنم ولی خیلی خیلی میترسم از دردهاشو بیقرارییش بدتر از اون که میترسم خانوادم خانمم بویی ببرند که من به خاطر ترک مواد مخدر آنقدر بیحال و بی رمق شده ام الان که این نظر رو میگم دفعه ی چندمین بار هست که تصمیم به ترک گرفته ولی ایندفعه میخوام واقعا ترک کنم خدایا خودت کمکم کن
سلام
ابتدا باید بگم که تصمیم شما برای ترک متادون و رهایی از این وابستگی بسیار شجاعانه است. ترک مواد مخدر سخت است، اما کاملاً ممکن است و شما میتوانید این کار را انجام دهید. برای شروع:
پشتیبانی حرفهای: مهمترین نکته این است که تحت نظر پزشک یا متخصص اعتیاد قرار بگیرید. داروهایی برای کاهش علائم ترک و مشاورههای روانشناسی میتوانند کمککننده باشند.
حمایت خانواده و اطرافیان: به خانواده و همسرتان کمک کنید تا درک کنند و از شما حمایت کنند. این مسئله نیاز به صبر و درک دارد.
فرآیند تدریجی: ترک متادون باید به تدریج و تحت نظر پزشک انجام شود تا عوارض کمتری داشته باشد.
شما میتوانید این مسیر سخت را پشت سر بگذارید و به یک زندگی سالمتر برسید. در این راه، اعتماد به نفس و اراده شما کلید موفقیت است.
سلام به همه دوستان عزیز
بنده بیش از ۷ ماهه قرص ب۲ رو کنار گذاشتم ،
اومدم بگم باورم نمیشه منم تونستم کنارش بزارم
اون روزای آخر مصرفم ناامیدی تو صورتم موج میزد ولی یه روز یه دفه کنار گذاشتمش. خواستم بگم من دوز مصرفیم کم نکردم ترک کردم ، چون میخواستم خودمو تنبیه کنم ، ولی کاش دوز کم کم میکردم ، معذرت میخوام دهنم سرویس شد اونجوری ولی از روز ۲۳ به بعد ورزش پیاده روی و دوش گرفتن ، خیلی بدادم رسید، از خدا میخوام هر کی گرفتاره خلاصی پیدا کنه از این غول ، من واسه دشمنم هم اعتیاد نمیخوام چه برسه عزیزان سایت ، خداوند به همه شما قوت بده ، یا حق
رضای عزیز
خیلی خوشحالم که تونستید این قدم بزرگ رو بردارید و از مصرف قرص B۲ خودداری کنید. ترک اعتیاد به هر چیزی، به ویژه داروهای وابسته، واقعاً چالشبرانگیز است و شما با اراده و قدرت خود این مسیر رو طی کردید. استفاده از روشهایی مثل ورزش و دوش گرفتن میتواند به شما در فرآیند ترک کمک زیادی بکند.
برای کسانی که هنوز درگیر هستند، پیام امید شما بسیار ارزشمند است. خداوند به شما قوت بده و به همه کسانی که در تلاش برای بهبود هستند، کمک کند.
دوستان خواهشا و خواهشا و باز هم خواهشا توجه کنید . اگر شربت متادون و یا هر مخدر دیگری مصرف میکنید و برای ترک قرار است از قرص ب۲ استفاده کنید ، خواهشا این را بدانید لااقل از زمان آخرین بار مصرف شربت متادون و یا هر مخدر دیگر لااقل ۴۸ ساعت گذشته باشد . و پس از آن یک نصف ب۲ و حتی یک چهارم از آن را استفاده کنید . چرا که اگر اینگونه نباشد باعث مرگ و همان اوردوز خواهی شد . با سپاس
سلام و سسپاس از شما
و توصیه خوبتان
بطور کلی بهتر است مصرف و قطع دارو زیر نظر متخصص باشد
سلام خسته نباشید من خیلی استفاده کردم از توضیحات شما ممنونم
سلام، خوشحالم که توضیحاتم براتون مفید بوده! اگر سوال یا مشکلی داشتید، همیشه در خدمتتون هستم. امیدوارم روز خوبی داشته باشید عادل عزیز
بی دو قرص خوبی چون داداش من و نجات داد یک ورق ترامادول ۲۲۵ قرمز میخورد شیره میخورد میکشید داغون شده بود ولی با کمک بک دوست پاکی بالا با کمک بی دو اول یک رو نصف سم زدایی کرد یعنی خماری داد خودشو بیخوابی شدید بعد با یک نصف قرص زیر زبان شروع کرد اولش اذیت شد سردرد داشت ولی یک دو روز گذشت رفت تو خونش الان صبح ها یک نصف ساعت دو یک نصف شبم یک نصف میخوره میخوابه دو ماه میگه غذا خوردن برگشته ورزش میکنه برای نزدیکی کردن دیگه قرص سیندافیل نمی خوره خودش ردیف شده نجات پیدا کرده الان بنظرتون بی دو بد هست یا مواد مخدر مردم رو نترسانید بزارید با این قرص ترک کنن فقط سو مصرف نکنن هر وقت خماری و درد داشتن یک نصف یا یک چهارم بخورند یواش یواش بزارن کنار
سلام
ممنونم از شما و توصیه خوبتان
تندرست باشید