داروی ترانکوپین چیست؟ کاربرد و عوارض مصرف کوئتیاپین

آنچه در این مقاله می‌خوانید

ترانکوپین یا کوئتیاپین یکی از داروهای آنتی سایکوتیک است که برای درمان بیماری‌هایی مانند افسردگی، دوقطبی و اسکیزوفرنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه
داروی ترانکوپین

ترانکوپین یکی از داروهایی است که برای درمان مشکلات روانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مشکلات و بیماری‌های روانی به اندازه‌ی مشکلات جسمی اهمیت دارند و می‌توانند فعالیت‌های روزمره‌ی شما را مختل کنند. گاهی برخی از بیماری‌ها مانند دوقطبی از بسیاری از بیماری‌های جسمی هم می‌تواند ناتوان کننده‌تر باشد و اطرافیان را نیز آزاد دهد. داروی ترانکوپین با نقشی که در بدن ایفا می‌کند می‌تواند اثر این بیماری‌های سایکوتیک را کاهش دهد و بر آرامش فرد بیفزاید.

در صورتیکه داروی ترانکوپین برای شما تجویز شده‌است و نمی‌دانید چگونه می‌توان از این دارو استفاده کرد و نحوه مصرف و عوارض آن توجه شما را جلب کرده‌است، می‌توانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید. همچنین اگر علائم بیماری‌های سایکوتیک را دارید، می‌توانید از دکتر روانپزشک نوبت بگیرید.

نحوه عملکرد داروی ترانکوپین

عملکرد این دارو، کوئتیاپین یا همان ترانکوپین، کمک به بازگرداندن تعادل برخی از مواد طبیعی (انتقال‌دهنده‌های عصبی) در مغز است و باعث کاهش توهم و افزایش تمرکز می‌شود.

نحوه مصرف ترانکوپین

حتما قبل از استفاده از ترانکوپین بروشور موجود در بسته‌بندی را مطالعه نمایید. در صورت وجود هر گونه سوال یا ابهام به پزشک یا داروساز خود مراجعه کنید. همچنین می‌توانید با دریافت مشاره دارویی از دکترتو به رفع سوالات خود بپردازید. این دارو را طبق دستور پزشک ۲ یا ۳ بار در روز همراه یا بدون غذا به صورت خوراکی مصرف کنید.

تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اختلالات روانی تنها بر عهده روانپزشک است، از این رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.

اگه نوسانات خلقی ناگهانی ا‌ذیتت می‌کنه،

روش مصرف صحیح ترانکوپین رو از مشاور دارویی بپرس.

ترانکوپین چیست و چه کاربردی دارد؟

این دارو برای درمان برخی شرایط روحی-خلقی (مانند اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی، دوره‌های ناگهانی مانیا یا شیدایی یا افسردگی مرتبط با اختلال دو قطبی) استفاده می‌شود و به عنوان داروی آنتی سایکوتیک استفاده‌می‌شود. این دارو به فرد کمک می‌کند تا واضح و مثبت فکر نماید، کمتر عصبی شود و در زندگی فعال‌تر ظاهر شود، همچنین ممکن است باعث بهبود روحیه، خواب، اشتها و سطح انرژی شود. ترانکوپین می‌تواند به جلوگیری از تغییرات شدید خلقی کمک کند و یا باعث کاهش دفعات تغییرات خلقی می‌شود.

در دکترتو می‌توانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

نام، دوز و اشکال دارویی ترانکوپین

  • نام ژنریک :Quetiapine
  • قرص ترانکوپین ۱۰۰ میلی گرم
  • قرص ترانکوپین ۲۰۰ میلی گرم
  • قرص ترانکوپین ای آر ۵۰ میلی گرم
  • قرص ترانکوپین ای آر ۲۰۰ میلی گرم
  • قرص ترانکوپین ای آر ۱۵۰ میلی گرم

قرص ترانکوپین

شاید از خود بپرسید که اشکال دارویی ترانکوپین شامل قرص هم می‌شود؟ قرص ترانکوپین از معمول‌ترین داروهای سایکوتیک است و برای درمان و کنترل این بیماری‌ها تجویز می‌شود. قرص ترانکوپین را نمی‌توان بدون تجویز پزشک و بدون داشتن نسخه تهیه کرد و برای آن حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید تا برای شما این دارو را نسخه کند.

نام دیگر ترانکوپین کوئتیاپین است.

 قرص ترانکوپین جذب معده‌ای دارد و خوراکی است. نحوه‌ی مصرف این دارو به طور واضح توسط دکتر روانپزشک و مشاوره‌ی دارویی به شما توضیح داده‌خواهد شد.

ترانکوپین ۲۵ و ترانکوپین ۱۰۰
ترانکوپین دارویی است که در دوزهای مختلف ساخته می‌شود و متناسب برای بیماری‌های مختلف در نظر گرفته می‌شود.

ترانکوپین ۲۵ برای چیست؟

ترانکوپین دارویی است که در دوزهای مختلف ساخته می‌شود و متناسب برای بیماری‌های مختلف در نظر گرفته‌می‌شود. دوز کم این دارو که قرص ترانکوپین ۲۵ است معمولا برای اختلالات بی‌خوابی و جنون تجویز می‌شوند. این دارو در دوز کم دوز شروع کننده است و زمانی که از این دارو برای درمان اختلالات خواب و یا کمک درمان اختلالات دو قطبی استفاده می‌شود، معمولا اثرات بهتری دارد.

ترانکوپین ۲۵ یا کوئتیاپین ۲۵ از داروهایی است که نیازمند تجویز متخصص است و نمی‌توان آن را بدون نسخه تهیه کرد. کسانی که برای دریافت این دارو به داروخانه مراجعه می‌کنند، حتما باید نسخه داشته‌باشند تا بتوانند این دارو را تهیه کنند.

قرص ترانکوپین را نمی‌توان بدون تجویز پزشک و بدون داشتن نسخه تهیه کرد و برای آن حتما باید به روانپزشک مراجعه کنید تا برای شما این دارو را نسخه کند.

ترانکوپین ۱۰۰ میلی گرم

یکی دیگر از دوزهای دیگر داروی ترانکوپین، ترانکوپین ۱۰۰ است. این دوز از قرص ترانکوپین ۱۰۰ یا کوئتیاپین ۱۰۰ از داروهایی است که نمی‌توان آن را بدون تجویز پزشک استفاده کرد زیرا داروی قوی و ضد سایکوتیک است. معمولا از ترانکوپین ۱۰۰ برای درمان اختلال دوقطبی، به تنهایی یا به همراه داروهای دیگر مانند لیتیوم استفاده می‌شود. از ترانکوپین ۱۰۰ برای بهبود اسکیزوفرنی نیز استفاده می‌شود.

برای این که از این دارو استفاده کنید حتما باید به متخصص روانپزشکی مراجعه کنید. زیرا نمی‌توانید بدون نسخه این دارو را از داروخانه تهیه کنید چون می‌تواند عوارضی به جای بگذارد. مخصوصا که این دارو از داروهای قوی و با دوز بالا است.

 درمان افسردگی مرتبط با اختلال دوقطبی

برای درمان افسردگی دارو را یکبار در روز در هنگام خواب و طبق دستور پزشک استفاده کنید.

دوز تجویزی دارو بر اساس شرایط پزشکی، پاسخ به درمان و سایر داروهای مصرفی تنظیم می‌شود، بنابراین پزشک یا داروساز خود را در جریان داروهای مصرفی خود قرار دهید. ممکن است پزشک برای کاهش خطر ابتلا به عوارض جانبی، این دارو را با دوز کم شروع کند و به تدریج دوز را افزایش دهد. دستورالعمل های پزشک خود را به دقت دنبال کنید و دارو را به طور منظم و در ساعت معینی مصرف نمایید تا تاثیر بهتری را شاهد باشید. افزایش سرخود میزان دارو یا طول مدت درمان به تسریع بهبودی کمکی نمی‌کند، اما خطر ابتلا به عوارض جانبی را افزایش می‌دهد. در صورت احساس بهبودی بدون مشورت پزشک دارو را قطع نکنید، زیرا در صورت قطع ناگهانی ممکن است شرایط بدتر شود. دوز مصرفی ترانکوپین در بیماری‌های مختلف، متفاوت است.

حتما قبل از استفاده از ترانکوپین بروشور موجود در بسته‌بندی را مطالعه نمایید. در صورت وجود هر گونه سوال یا ابهام به پزشک یا داروساز خود مراجعه کنید. همچنین می‌توانید با دریافت مشاره دارویی از دکترتو به رفع سوالات خود بپردازید.

 درمان اسکیزوفرنی

برای درمان اسکیزوفرنی، ترانکوپین به صورت دو بار در روز تجویز می‌شود. میزان کل دوز روزانه برای چهار روز اول درمان؛

  • ۵۰ میلی‌گرم (روز اول)
  • ۱۰۰ میلی گرم (روز دوم)
  • ۲۰۰ میلی گرم (روز سوم)
  • ۳۰۰ میلی گرم (روز چهارم) است،
  • از روز چهارم به بعد، دوز دارو باید به محدوده موثر ۳۰۰ تا ۴۵۰ میلی گرم در روز برسد، بسته به پاسخ بالینی و تحمل بیمار، دوز ممکن است در محدوده ۱۵۰ تا ۷۵۰ میلی گرم در روز تنظیم شود.

درمان دوره های مانیا یا شیدایی متوسط ​​تا شدید در اختلال دو قطبی

برای درمان دوره‌های شیدایی مرتبط با اختلال دوقطبی، ترانکوپین باید دو بار در روز تجویز شود.

ترانکوپین ۲۵ عوارضی دارد.
ترانکوپین هم مانند هر داروی دیگری می‌تواند عوارض جبران ناپذیری داشته‌باشد. این دارو را باید در دوز مناسب و طبق دستور مناسب مصرف کرد تا آسیب جدی و جبران ناپذیر به بدن وارد نکند.

دوز مصرفی ترانکوپین

به نقل از drugs، بهتر است بدانید که داروی ترانکوپین دوزهای مختلفی دارد. دوزهای مختلف داروی ترانکوپین شامل ۲۵ میلی گرم، ۱۰۰ میلی گرم،‌۲۰۰ میلی گرم، ۳۰۰ میلی گرم، ۴۰۰ میلی گرم و ۱۵۰میلی گرم هستند. دوز ترانکوپین برای بزرگسالان در درمان بیماری‌های زیر کاربرد دارد؛

  • اسکیزوفرنی
  • اختلال دوقطبی
  • افسردگی

این دارو برای کودکان هم تجویز می‌شود و در درمان موارد زیر کاربرد دارد؛

  • اسکیزوفرنی
  • دوقطبی

دوز کردن ترانکوپین از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا ممکن است که آسیب‌های جبران‌ناپذیری به بدن وارد کند. اگر از این دارو بیش از حد نیاز استفاده شود، ممکن است که کبد و کلیه را از کار بیندازد و آسیب‌های درمان‌نشدنی به بدن وارد کند.

می‌خوای بدونی چطور اسکیزوفرنی درمان میشه؟

بهترین زمان آگاه شدن همین الانه!

عوارض جانبی ترانکوپین

ترانکوپین هم مانند هر داروی دیگری می‌تواند عوارض جبران ناپذیری داشته‌باشد. این دارو را باید در دوز مناسب و طبق دستور مناسب مصرف کرد تا آسیب جدی و جبران ناپذیر به بدن وارد نکند، اما ممکن است که عوارض جانبی به همراه داشته‌باشد که در هنگام مصرف دارو برای فرد پیش می‌آیند.

کسانی که ترانکوپین برایشان تجویز شده‌است و آن را برای درمان بیماری‌ها و اختلالات خود مصرف می‌کنند، بدون شک این دارو برایشان مناسب است و فواید آن از عوارضی که ممکن است دچار آن شوند، بیشتر است. در ادامه به توضیح برخی از عوارض این داروها می‌پردازیم.

۱. عوارض جانبی شایع مصرف ترانکوپین

عوارض جانبی شایع مصرف ترانکوپین شامل موارد زیر هستند؛

  • خواب آلودگی
  •  سرگیجه
  • سردرد
  • خشکی دهان

۲. علائم قطع ترانکوپین

علائم قطع مصرف ترانکوپین کدام موارد هستند؛

  • افزایش سطح تری گلیسیرید سرم
  • افزایش کلسترول کل (به طور عمده کلسترول LDL)
  • کاهش کلسترول HDL
  • افزایش وزن
  • کاهش هموگلوبین
  • علائم اکسترا پارامیدال

همچنین، ممکن است علائمی مانند حالت تهوع، اسهال، تحریک‌پذیری را تجربه کنید، که نیاز به کاهش تدریجی دوز دارو است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این دارو بهتر است از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.

۳. علائم اوردوز ترانکوپین

علائم و نشانه‌های گزارش‌شده در صورت مصرف بیش از حد دارو: 

  • خواب آلودگی و آرام‌بخشی
  • تپش قلب
  • افت فشار خون
  • اثرات آنتی کولینرژیک 

همچنین می تواند منجر به:

  • طولانی شدن QT
  • تشنج
  • صرع
  • رابدومیولیز
  • سرکوب سیستم تنفسی
  • احتباس ادرار
  • گیجی
  • هذیان و یا تحریک‌پذیری
  • کما و مرگ 

بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتر در معرض خطر افزایش اثرات اوردوز هستند.

در دکترتو می‌توانید با بهترین روانپزشک در شهر خود آشنا شوید، با آنها به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.

۴. ترانکوپین و اضطراب

یکی از مشکلاتی که بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و نمی‌توانند با آن کنار بیایند، اضطراب است. بنابراین برای درمان آن اقدامات لازم را انجام می‌دهند. اضطراب و استرس می‌تواند ناتوان کننده باشد و شما را از انجام فعالیت‌های روزانه‌ی خود بازبدارد. نوعی از اضطراب است که بسیار ناتوان کننده و آزاردهنده است و اضطراب فراگیر نامیده می شود. این حالت زمانی ایجاد می‌شود که فرد نمی‌تواند استرس و اضطراب خود را کنترل کند. همچنین به قدری دچار استرس می‌شود که تپش قلب می‌گیرد و ممکن است که علائم فیزیکی و جسمی هم نشان دهد. معمولا این افراد برای درمان و کنترل اضطراب خود از داروی ترانکوپین هم استفاده می‌کنند. با این که این دارو برای درمان و کنترل ترانکوپین موثر است، اما مصرف طولانی مدت آن عوارض جانبی بسیار بدی را به جای می‌گذارد.

ترانکوپین و فراموشی
با اینکه این دارو می تواند علائم اسکیزوفرنی را برطرف کند، اما می‌تواند ایجاد فراموشی هم بکند.

۵. ترانکوپین و فراموشی

در تحقیقاتی که بر روی موش‌ها انجام شده‌است، مصرف ترانکوپین باعث از بین رفتن هیپوکامب و تحلیل رفتن حافظه شده‌است. این این مسئله می‌تواند ایجاد فراموشی بکند. با اینکه این دارو می تواند علائم اسکیزوفرنی را برطرف کند، اما می‌تواند ایجاد فراموشی هم بکند.

۶. ایا قرص ترانکوپین برروی عادات ماهیانه تاثیر میگذارد؟

داروی ترانکوپین یک اثر جالب بر روی هورمون‌های بدن زن دارد و آن بالا بردن مقدار پرولاکتین است. پرولاکتین هورمون شیر است و هنگامی که در بدن زن مقدار آن افزایش پیدا می‌کند،‌ ترشح شیر از نوک سینه‌ها اتفاق می‌افتد. تنها مشکلی که ممکن است در اثر مصرف ترانکوپین برای یک زن پیش بیاید، ترشح شیر نیست. هنگامی که پرولاکتین افزایش پیدا می‌کند، پریود هم دچار تغییراتی می‌شود و احتمال اینکه بی‌نظمی در دوره‌های ماهیانه ایجاد شود، زیاد است.

تداخلات دارویی ترانکوپین

تداخلات دارویی ممکن است نحوه عملکرد دارو را تغییر دهد یا خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش دهد، بنابراین بدون تأیید پزشک، دوز داروها را شروع، متوقف یا تغییر ندهید.

بسیاری از داروها علاوه بر ترانکوپین ممکن است بر ریتم قلب (طولانی شدن QT) تأثیر بگذارند:

  • آمیودارون
  • موکسی فلوکساسین
  • پروکائین آمید
  • کینیدین
  • ​​سوتالول
  • تیوریدازین

سایر داروها می‌توانند بر دفع و عملکرد ترانکوپین از بدن تأثیر بگذارند از جمله:

  •  داروهای ضد قارچ آزول (مانند ایتراکونازول، کتوکونازول)
  • ریفامایسین‌ها (مانند ریفامپین)
  • داروهای درمان‌کننده تشنج (مانند فنی توئین)

در صورت استفاده از داروهای خواب‌آور مانند ضد درد اپیوئیدی یا تسکین‌دهنده سرفه (مانند کدئین، هیدروکدون)، الکل، ماری جوانا (شاهدانه)، داروهای خواب‌آور یا ضد اضطراب (مانند آلپرازولام، لورازپام، زولپیدم)، شل‌کننده‌های عضلانی (مانند کاریزوپرودول، سیکلوبنزاپرین) یا آنتی‌هیستامین‌ها (مانند سیتریزین، دیفن هیدرامین)، پزشک یا داروساز خود را مطلع نمایید. این دارو ممکن است در برخی آزمایشات آزمایشگاهی (از جمله آزمایش ادرار) تداخل ایجاد کند، احتمالاً باعث نتایج نادرست آزمایش می‌شود.

راهنمای دکترتو در مصرف ترانکوپین

در صورتیکه ترانکوپین ۲۵ یا ترانکوپین ۱۰۰ برای شما تجویز شده است و متوجه نحوه مصرف این دارو نشده‌اید و نمی‌دانید چگونه باید آن را مصرف کنید، نگران نباشید، می‌توانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید و برای مصرف ترانکوپین راهنمایی کسب کنید. همچنین می‌توانید با بهترین روانپزشک در شهر خود به صورت تلفنی یا آنلاین مشورت کنید و همچنین از روانپزشک نوبت بگیرید.

پرسش‌های متداول

احتمالا از خود بپرسید که داروی ترانکوپین برای چیست؟ قرص ترانکوپین از آن دسته داروهایی است که برای درمان اختلالات سایکوتیک استفاده می‌شود و با استفاده از آنها می‌توان مشکلاتی مانند اختلال دوقطبی، افسردگی و اسکیزوفرنی را درمان کرد.

قرص ترانکوپین، چه قرص ترانکوپین ۲۵ و چه قرص ترانکوپین ۱۰۰ می‌توانند عوارضی را برای ما به جای بگذارند که برخی از آنها شامل خستگی، خواب آلودگی، اضطراب و موارد دیگر هستند.

ترانکوپین ایرانی و یا ترانکوپین خارجی هر دو عوارض مخصوص به خود را دارند. زمانی این داروها برای بیماران تجویز می‌شوند که فواید آنها از عوارض آنها بیشتر باشد.

قرص ترانکوپین می‌تواند بر روی هورمون‌های بدن تاثیر بگذارند. مثلا می‌تواند پرولاکتین را زیاد کند و زیاد شدن پرولاکتین پریود را نامنظم می‌کند.

ترانکوپین دارویی است که ممکن است باعث تنظیم خواب هم بشود، اما حاوی مورفین نیست و اعتیاد آورد هم نیست

بستگی دارد که ترانکوپین برای چه مصارفی کاربرد باشته باشد. می‌توان آن را با بسیاری از داروها در موارد خاص استفاده کرد.

هر دارویی عوارض و فواید خود را دارد. ترانکوپین هم به همین شکل است. این دارو نیز ممکن است عوارضی داشته‌باشد که شامل موارد زیر هستند؛
· خواب آلودگی
· سرگیجه
· سردرد
· خشکی دهان
در موارد حادتر ممکن است عوارض زیر را برای بیمار ایجاد کند؛
· خواب آلودگی و آرام بخشی
· تپش قلب
· افت فشار خون
· اثرات آنتی کولینرژیک

خیر. هر دو یک دارو هستنتد و اسم‌های متفاوت این دارو کوئتیاپین و ترانکوپین است.

امتیاز شما به مقاله:
(4.1از5)
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره ترانکوپین

  1. زیبا گفت:

    سلام
    مصرف قرص ترانکوپین تست اعتیاد رو مثبت نشون میده؟(برا تست اعتیاد استخدامی)

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      خیر
      ولی برای اطمینان ۲۴ ساعت قبل از ازمایش مصرف نکنید

  2. سلام بجای آلپرازلام سه میل شبانه گفت:

    می شود ۲۵میل ترانکوپین مصرف کرد

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      این دارو و تعیین دوز ان فقط بوسیله پزشک باید تعیین شود

  3. بهزاد گفت:

    سلام بنده یه صبح تز خواب پاشدم و سردرد شدید پشت سرم و سرگیجه داشتم و یه روز بعد سمت چپ صورتم و زبونم درد و یکم بیحس و سوزن سوزن میشد ..بعد دوروز به دمتر نغز اعصاب مراجعه کردم و نوار مغز گرفت و گفت کمی افسردگی داری وبرام امپرازول و پوپرانول و سرمنتا۵۰ روزی یکی و ترانکوپین یک چهارم تجویزکرد که شب اول ک سرمنتا خوردم خواب نرفتم و رویاهای عجیب میدیدم…
    خلاصه الان دو هفتست ک میخورم سردردم خوب شده اما حساس شدم به شلوغی یا با یه بحث کوچیک عصبی میشم…
    و بعضی شبا بازوی چپم و ماهیچه بالای زانوی چپم خواب میره،هرچند من دیسک کمرم دارم..ولی تا قبل خواب نمیرفت بی جهت.. و یه مورد دیگه اینکه الان هی زبونم گزگز میکنه و دمدونامم گز گز داره…این دوتا علایم واسه چیه میشه بهمبگید…دوستم میگفت احتمالا ام اس داری…چون خودش داره.

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      خیر علایم ام اس نیست
      درمان را ادامه دهید در ابتدای مصرف دارو این علایم طبیعی است

  4. مهدی ذاکر تبریزی گفت:

    با سلام من حرکت‌های بی اختیار دست و پا در خواب گرفتم البته قرص لیبوزین ۱۵۰.کونتیاپین ۲۵،
    الونتا ۷۵،وقرص ضد قارچ بینافین ۲۵۰ مصرف میکنم روزی یکی از قرصهای بالا و شبی ۲ عدد کونتیاپین لطفا راهنمایی بفرمایید

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      درمان درستی انتخاب شده
      اما تربینافین برای چه مصرف میکنید؟

  5. محمدزضا هستم گفت:

    میشه یه دکترواقعا خوب معرفی کنید که حالم بهتربشه۰۹۳۸۰۱۱۷۴۰۶

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      ابتدا مشکلتان را دقیق ذکر کنید
      اگر علایم اضطراب و افسردگی دارید هم می توانید بطور انلاین با مشاوران مان صحبت کنید هم به یک روانپزشک خوب در لینک زیر مراجعه کنید:

      https://doctoreto.com/doctors/speciality/psychiatrist

  6. محمدزضا هستم گفت:

    میشه یه دکترواقعا خوب معرفی کنید که حالم بهتربشه

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      ابتدا مشکلتان را دقیق ذکر کنید
      اگر علایم اضطراب و افسردگی دارید هم می توانید بطور انلاین با مشاوران مان صحبت کنید هم به یک روانپزشک خوب در لینک زیر مراجعه کنید:

      https://doctoreto.com/doctors/speciality/psychiatrist

  7. خالدی گفت:

    سلام.من الان یک سال هست این دارو را استفاده میکنم.
    در طول این مدت سرفه های خشک خیلی شدیذی دارم.
    آیا علتش میتونه از مصرف این دارو باشه.گلوم هم خشک میشه.
    آیا مصرفش بیش از یک سال مضر هست؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بله
      از عوارض این دارو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
      درد گوش، التهاب مخاط حلق یا حنجره
      سرفه و تنگی نفس

  8. ناشناس گفت:

    عالی بود استفاده کردیم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سپاس از توجه تان

  9. زری تقی پور گفت:

    سلام از دکتر تو می‌خوام بهم کمک کنه
    من ۲۰سالع که دارو استفاده میکنم یعنی برای شب ترانکوپین۱۰۰ با نورتریپتیلین۲۵ با دپاکین مصرف میکنم دیدم هر چی پیش دکتر میرم دارومو کن نمیکنه سر خود کمش کردم ولی اعصابم زود می‌ریزه بهم و حس خودکشی بهم دست میده لطفا راهنمایم کنید

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      تا زمانیکه نیاز دارید طبق نظر متخصص دارو مصرف کنید
      عوارض مصرف نکردن بیشتر از مصرف دارو می باشد

    2. علی مسافر پزشک عمومی گفت:

      کارخوبی نکردی خود سرانه دارو را قطع کردی حتما در اولین فرصت به روانپزشکتان مراجعه کنید پسر من هم همینکار را کرد که مجبور به بستری در بخش روانپزشکی کردیم

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام و سپاس از نظر خوبتان

  10. نرگس گفت:

    سلام من الان سه ساله ترانکوپین ۲۵ مصرف میکنم البته یک ساله که شبی نصف قرص مصرف میکنم .چند وقتیه شصت پام مخصوصا زمان خواب درد می‌کنه .آیا مربوط به مصرف قرصه ؟ در ضمن من هپاتیت بی مزمن هم دارم این قرص برام مضر نیست؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      از نظر قند خون و کلسیم ازمایش خون دهید
      احتمال مشکلات کلیوی هم وجود دارد
      ولی چندان از عوارض این دارو به نظر نمی رسد
      تندرست باشید