فهرست مطالب
ستیریزین دارویی است که احتمالاً نام آن را از قبل شنیده باشید؛ دارویی برای درمان علائم حساسیت فصلی یا حداقل برای خلاصی از آبریزش بینی. سیتریزین نوعی آنتیهیستامین است که برای درمان علائم آلرژی مانند آبریزش بینی یا آمدن اشک از چشم، در نوزادان، کودکان و بزرگسالان استفاده میشود. اگر پزشکتان این دارو را برای شما تجویز کرده است اما دقیقاً نمیدانید ستیریزین چیست و موارد مصرف سیتریزین چه هستند این مطلب برای شما مناسب است. اکر حساسیت دارید، همین حالا از بهترین دکتر آسم و آلرژی در دکترتو نوبت حضوری یا مشاوره آنلاین دریافت کنید.
شربت سیتریزین یا قرص سیتریزین چیست؟
داروی ستیریزین نوعی آنتیهیستامین یا داروی ضد حساسیت است که برای درمان آلرژی شدید و بیماریهای فصلی استفاده میشود. زمانی که میکروب یا آلرژن (ماده حساسیتزا) از راه تنفسی یا از راه دهان وارد بدن میشوند، سلولهای دفاعی شروع به ساخت هیستامین میکنند که با علائمی مانند آبریزش بینی بروز میکند. سیتریزین از طریق کمک به گلبولهای سفید برای مقابله با میکروب و کاهش ترشح هیستامین در بدن عمل میکند.
- نام تجاری داروی ستیریزین: زیرتک – Zyrtec
- نامهای رایج دارو: ستیریزین، سیتریزین، ستریزین
نحوه عملکرد سيتريزين چگونه است؟
عملکرد ستیریزین به شکل انسداد یک ماده طبیعی به نام هیستامین است. هیستامین مادهای است که بدن طی یک واکنش آلرژیک تولید میکند و باعث ایجاد علائم آلرژی و حساسیت میشود. داروی ستیریزین از ایجاد کهیر یا حساسیتهای جدی مثل شوک آنافیلاکسی جلوگیری نمیکند؛ بنابراین اگر پزشک شما اپینفرین را برای درمان واکنشهای آلرژیک تجویز کرده است، همیشه اپینفرین همراه داشته باشید.
نحوه مصرف ستیریزین چیست؟
اگر دارو را بدون تجویز پزشک مصرف میکنید پیش از استفاده تمام اطلاعات روی بستهی دارو را مطالعه نمایید. همچنین اگر پزشک داروی ستیریزین را برای شما تجویز کرده است، حتماً از دستورات پزشک را دنبال کنید.
- اگر از قرص سیتریزین جویدنی یا قرصهای ضدحساسیت استفاده میکنید، قبل از قورت دادن قرص، آن را خوب بجوید.
- درصورتیکه از قرصهای سریع باز شونده استفاده میکنید، اجازه دهید قرص بهطور کامل حل شود و سپس آن را، با آب یا بدون آب، فرو دهید.
- اگر شربت ستیریزین را مصرف میکنید از پیمانهی مخصوص استفاده کنید. از قاشق غذاخوری خانگی استفاده نکنید زیرا در این صورت نمیتوانید دوز درستی را مصرف کنید.
- درصورتیکه وضعیت بیماریتان وخیمتر شد یا احساس کردید که به یک مشکل جدی پزشکی، مانند واکنش آلرژیک بسیار جدی یا آنافیلاکسی، مبتلا شدهاید بهسرعت به پزشک مراجعه کنید.
مدت زمان مصرف سیتریزین – شربت سیتریزین برای کودکان هر چند ساعت تجویز می شود؟
- برای کودکان ۲ تا ۶ سال: ۲.۵ تا ۵ میلیگرم در روز هر ۱۲ یا ۲۴ ساعت یکبار. (سیتریزین ۵ یا شربت)
- برای کودکان ۶ سال به بالا: ۵ تا ۱۰ میلیگرم در روز هر ۲۴ ساعت یکبار.
میتوانید از قرصهای سیتریزین و داروهای ضد احتقان قبل یا بعد از غذا استفاده کنید.
برای بزرگسالان و افراد بالای ۱۲ سال | ۱۰ میلیگرم یک بار در روز |
برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال | ۵ میلیگرم سیتریزین یک تا دو بار در روز |
برای کودک ۲ تا ۶ ساله | ۲.۵ میلیگرم سیتریزین یک تا دو بار در روز |
مصرف بیش از حد قرص سیتریزین خواب آور است؟
دوز مصرف داروی ستیریزین به سن، وضعیت بیماری، و پاسخ بدن شما به درمان بستگی دارد. توجه داشته باشید که دوز دارو را بهطور خودسرانه افزایش ندهید و بیش از مقدار تعیینشده، دارو مصرف نکنید.
اگر میخواهید بدانید که آیا سیتریزین خواب آور است این مطلب را بدانید: مصرف بیش از اندازهی داروی ستیریزین ممکن است موجب بروز علائمی مانند خوابآلودگی شدید شود. همچنین در کودکان تغییرات روحی و روانی مانند بیقراری و کجخلقی پیش از خوابآلودگی مشاهدهشده است. اگر با مصرف داروی ستیریزین دچار عوارضی جدی مانند بیهوش شدن یا مشکلات تنفسی شدید، با فوریتهای پزشکی تماس بگیرید.
فراموشی مصرف قرص حساسیت سیتریزین و نحوه قطع مصرف داروی سیتریزین
درصورتیکه مصرف یک دوره را فراموش کردید و زمان دوره بعد رسیده، دو دوز مصرف نکنید و فقط یک دوز قرص یا شربت استفاده کنید.
اگر علائم آلرژی و علائم خارش بدن بهتر نشد و کهیرها پس از سه روز مصرف ستیریزین بهتر نشدند و علائم بیش از شش هفته دوام داشتند، به پزشک متخصص آسم و آلرژی مراجعه کنید.
موارد مصرف ستیریزین؛ قرص سیتریزین برای چیست؟
یکی از سؤالات مهم شما از متخصصان این است که شربت سیتریزین برای چی خوبه؟ یا قرص ستریکیم سیتریزین برای چیست! همانطور که گفتیم این دارو برای درمان علائم آلرژی و حساسیتهای فصلی استفاده میشود. همچنین برای درمان موارد زیر استفاده میشود:
- علائم رینیت آلرژیک فصلی یا رینیت دائمی بهویژه تب یونجه یا رینیت وازوموتور
- کاهش علائم ناشی از آسم آلرژیک
- درمان آبریزش چشم و بینی در سرماخوردگی
- التهاب آلرژیک ملتحمه
- آنژیوادم
- عطسه
- تسکین علائم سرماخوردگی
- آبریزش چشم
- آبریزش بینی
- کهیر زدن بدن
- خارش
شربت سیتریزین برای کودکان برای چیست؟ (شربت سیتریزین برای آبریزش بینی کودکان)
پدر و مادرها حتما از خود میپرسند شربت سیتریزین برای چی خوبه! بیشترین کاربرد شربت سیتریزین کودکان برای گرفتگی بینی و انواع حساسیت پوستی در کودکان است. کودکان زیر دو سال و نوزادان با تشخیص پزشک میتوانند از شربت آن استفاده کنند. مصرف قرص و شربت برای کودکان بالای دو سال هم با تجویز پزشک و هم بدون نسخه امکانپذیر است. ممکن است که از شربت سیتریزین برای آبریزش بینی کودکان در دوران سرماخوردگی هم استفاده شود. زیرا این دارو میتواند علائم سرماخوردگی را بهبود ببخشد. هرچند که در درمان علت آبریزش بینی اثری ندارد. مقدار شربت سیتریزین کودکان باید دقیق و با تجویز پزشک باشد.
قرص سیتریزین ۱۰ برای چیست؟ قرص سیتریزین برای سرفه
قرص سیتریزین ۱۰ اگرچه بهصورت اختصاصی برای کمک به کاهش سرفه تائید نشده است، بااینحال به کاهش سرفه غلغلک آور ناشی از ترشح مخاط از پشت گلو کمک میکند. این نوع سرفه گاهی اوقات میتواند با آلرژیهای تنفسی مانند تب یونجه رخ دهد. قرص سیتریزین ۱۰ برای کودکان بالای ۶ سال هم کاربرد دارد.
شربت سیتریزین برای نوزاد کاربرد دارد؟
به هیچ عنوان در نوزادان زیر یک ماه نباید شربت سیتریزین استفاده شود. همچنین برای نوزادان بالای ۸ ماه هم حتما باید با تجویز پزشک دارو داده شود. شربت سیتریزین برای بزرگسالان معمولا کاربرد ندارد و بیشتر برای کسانی شربت تجویز میشود که خوردن قرص برای آنها سخت یا خطرناک باشد.
قرص سیتریزین برای خارش پوست و کهیر
داروی سیتریزین برای درمان خارشهای پوستی ناشی حساسیتهای فصلی و آلرژنهای محرک اثر دارد و نوعی قرص ضد حساسیت و خارش پوست شمرده میشود. اگر خارش پوستی دارید، حتما به دکتر آلرژی مراجعه کنید تا این مشکل برای شما درمان شود. معمولا برای درمان کهیر پوستی از این دارو کمک گرفته میشود.
سیتریزین برای سرفه (کرونا – شربت سیتریزین برای سرفه کودکان – سیتریزین برای سرفه خلط دار)
این دارو با خواص ضدالتهابی که دارد، از طریق تعدیل سیتوکینهای پیش التهابی، میتواند یک روش درمانی مؤثر برای سرفه حاصل از COVID-19 باشد. در برخی افراد هم برای درمان تنگی نفس کرونا استفادهشده است.
مطالعات نشان میدهد که درمان با ستیریزین، شدت سرفه موکوزی یا خلط دار و دفعات آن را کاهش میدهد.
درمان سرفه کودکان با سیتریزین با اسامی دیگری از جمله زایرتک (Zyrtec) و شربت رازوستیریزین (Razocetirizin) امکانپذیر است. البته که این داروها سرفه را درمان نمیکنند و آن را بهبود میبخشند. عوارض سیتریزین بدون نسخه برای کودکان بسیار است.
شربت سیتریزین برای گلو درد
ستیریزین در عرض یک ساعت بعد از مصرف شروع به کار میکند و به مدت ۲۴ ساعت بعد، آلرژی را تسکین میدهد. علائمی مانند عطسه، آبریزش بینی، آبریزش چشم و خارش بینی یا گلو را بعد از مصرف این دارو کاهش مییابند. اگر باعث خوابآلودگی شما میشود، میتوانید آن را قبل از خواب یا طبق دستور پزشک مصرف کنید. اکنون میدانید که شربت سیتریزین برای چیست برای چیست و چه کاربردهایی دارد.
اما شربت سیتریزین برای خلط گلو مفید است؟ اگر ترشحات پشت حلق ناشی از حساسیت و آلرژی باشند، ممکن است که این دارو در درمان خلط گلو مفید باشد. اما برای گلودردهای چرکی و عفونی، خیر!
عوارض قرص سیتریزین برای بزرگسالان و کودکان
درصورتیکه پزشک این دارو را برای شما تجویز کرده است مطمئن باشید فواید آن بیش از مضراتش بوده است. همچنین لازم است بدانید اکثر افرادی که داروی ستیریزین را مصرف کردهاند، عوارض جدی این دارو را تجربه نکردهاند.
شایع ترین عوارض جانبی سیتریزین برای کودکان و بزرگسالان
مصرف داروی ستیریزین ممکن است موجب خوابآلودگی شود. همچنین این امکان وجود دارد که با مصرف این دارو خصوصاً در کودکان، معده درد به وجود بیاید. چنانچه هرکدام از این علائم برای مدت طولانی ادامه داشت یا وخیمتر شد به پزشک مراجعه کنید یا به دکتر داروخانه اطلاع دهید.
عوارض شایع:
- خوابآلودگی
- خستگی
- خشکی دهان
- سردرد
- گرفتگی بینی هنگام خواب
در صورت مشاهدهی هرگونه عوارض جانبی خطرناک ازجمله مشکل در ادرار و ضعف جسمانی بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید.
عوارض قرص سیتریزین برای بیماران قلبی
این دارو میتواند باعث ایجاد علائمی در بیماران قلبی شود که برای آنها خطرناک است. یکی از این عوارض بالا بردن تپش قلب است. همچنین این دارو میتواند باعث بروز ضربان قلب نامنظم شود. آریتمی و تاکی کاردی برای بیماران قلبی بسیار خطرناک است.
موارد احتیاط مصرف سیتریزین کدامند؟
اگر سابقه پزشکی خاصی دارید حتماً به پزشک اطلاع دهید. همچنین اگر از این دارو برای درمان کهیر یا درمان سوزش چشم استفاده میکنید و با علائم جدی دیگری مواجه شدید فوراً به پزشک خود اطلاع دهید؛ زیرا ممکن است با نشانههایی مواجه شوید که علائم بیماریهای خطرناک دیگری هستند، مانند:
- کهیرهایی با رنگهای غیرمعمول
- کهیرهایی شبیه به کبودی
- تاول و کهیرهایی که خارش ندارند
قبل از مصرف اگر به این دارو حساسیت دارید، این موضوع را با پزشک یا دکتر داروخانه در میان بگذارید. داروی ستیریزین ممکن است شامل ترکیبات غیرفعالی باشد که موجب بروز حساسیت یا مشکلات دیگر بشود. برای اطلاعات بیشتر با دکتر داروخانه صحبت کنید. زمان مصرف قرص ستریکیم سیتریزین به این موارد دقت کنید:
- مصرف داروی سیتریزین ممکن است موجب گیجی و خوابآلودگی شما بشود بنابراین از رانندگی و فعالیتهایی که نیاز به هوشیاری دارند، تا زمانی که در هوشیاری کامل به سر ببرید پرهیز کنید.
- هنگام مصرف این دارو الکل نخورید.
- با توجه به اینکه ممکن است شکل شربت این دارو حاوی قند باشد، در صورت ابتلا به دیابت، برای مصرف این دارو، با پزشک خود مشورت کنید.
- قبل از هرگونه جراحی همهی داروهایی که مصرف میکنید را با پزشک یا دندانپزشک خود در میان بگذارید.
- اگر مبتلا به صرع هستید یا سابقه تشنج دارید قبل از مصرف سیتریزین با پزشک خود مشورت کنید.
- در دوره مصرف سیتریزین باید سطح کراتین بدن در سالمندان، از ابتدا و در طول درمان مورد بررسی قرار بگیرد.
سیتریزین در شیردهی و قرص سیتریزین در بارداری – قرص آپو سیتریزین
خوشبختانه عوارض جانبی جدی در این مورد گزارش نشده است و مصرف آنتیهیستامینهایی مانند ستیریزین، لوراتادین و همچنین اسپری بینی کورتیکواستروئیدی در دوران بارداری و شیردهی بیخطر هستند.
بااینحال بهتر است با مراقبت مصرف شوند و برای مصرف داروی سیتریزین در شیردهی با پزشک مشورت کنید.چنانچه باردار هستید فقط در صورت نیاز و موارد ضروری از این دارو را استفاده کنید و در مورد فواید و مضرات آن از پزشک خود کمک بگیرید.
تداخل دارویی سیتریزین چیست؟
تداخلات دارویی ممکن است عملکرد و تأثیر داروی ستیریزین را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آن شود. درست است که بدون داشتن نسخه میتوانید سیتریزین را از داروخانه تهیه کنید، اما بدون صلاحدید پزشک شروع به مصرف، قطع یا تغییر دوز داروی ستیریزین نکنید. داروهای زیر ممکن است با داروی ستیریزین تداخل داشته باشد. در صورت مصرف این داروها، پزشک خود را آگاه کنید:
- داروهایی که خوابآلودگی ایجاد میکنند (مخدرهایی که کاهندهی سرفه یا درد هستند مثل کدئین و هیدروکدون)
- داروهای ضد اضطراب (مانند آلپرازولام، لورازپام و زولپیدم)
- شل کنندههای عضلانی (مانند کاریزوپرودول و سیکوبنزاپرین)
- سایر آنتیهیستامینها (مانند کلرفنیرامین و دیفن هیدرامین)
- آنتیهیستامینهایی که مصرف پوستی دارند، شامل کرم، پماد یا اسپری
- هیدروکسیزین و لووستیریزین
داروی سیتریزین حاوی ترکیباتی است که میتواند موجب خوابآلودگی شود. لذا برچسب تمامی داروهای خود را با دقت مطالعه کنید. همچنین داروی ستیریزین ممکن است با نتایج بعضی از آزمایشها، مثل آزمایشهای پوستی آلرژی، تداخل ایجاد کند و موجب نتیجهی کاذب شود. درنتیجه کارکنان آزمایشگاه و پزشکتان را نسبت به مصرف این دارو آگاه کنید.
اطلاعات دارویی قرص سيتريزين
در جدول زیر، مشخصات دارویی آسنترا قرار داده شده است.
اطلاعات دارو | توضیحات |
---|---|
نام دارو | ستیریزین cetirizine |
گروه دارویی | آنتیهیستامین |
داروهای همگروه | کتوتیفن، لوراتادین، لووستریزین |
اشکال دارویی | قرص (۵ و ۱۰ میلیگرم) شربت (۵ میلیگرم) کپسول سافت ژل |
عوارض جانبی | خشکی دهان، افزایش تعداد ضربان قلب، سردرد |
تداخلات دارویی | آلپرازولام، کاریزوپرودول، هیدروکدون |
اشکال دارویی ستیریزین چیست؟
داروی سیتریزین در اشکال دارویی مختلف وجود دارد که عبارتاند از:
- قرص خوراکی
- قرص ستیریزین ۱۰ میلیگرم
- قرص ستیریزین ۵ میلیگرم
- شربت: شربت ستیریزین ۵ میلیگرم/میلیلیتر با حجم ۶۰ میلیلیتر
- کپسول سافت ژل ستیریزین ۱۰ میلیگرم
نام های رایج ستیریزین در بازار دارویی ایران چیست؟
- قرص رازوسیتریزین ۱۰ میلیگرم
- قرص فار-ستریزین ۱۰ میلیگرم
- قرص ستریکیم ۱۰ میلیگرم
- قرص آلرآف ۱۰ میلیگرم
- قرص ستریزین ۱۰ میلیگرم
- قرص ستیریزین ۱۰ میلیگرم
- قرص لتیزن ۱۰ میلیگرم
- قرص ستیریزین هگزال ۱۰ میلیگرم
- قرص آپو سیتریزین ۱۰ میلیگرم
- قرص ستریزین رازک ۵ میلیگرم
- فرص ستیریزین ۱۰ رازک
- قرص رینیزین ۱۰ میلیگرم
- قرص ستریزین ۱۰ میلیگرم
- شربت ستریزین ۵ میلیگرم/ ۵ میلیلیتر
- شربت سیتریزین دی پی ۵ میلیگرم/ ۵ میلیلیتر
- شربت ستریزین آی پی دی آی سی
- شربت رازوستریزین ۵ میلیگرم/ ۵ میلیلیتر
- شربت سیترازم لیتو ۵ میلیگرم/ ۵ میلیلیتر
- شربت ستیریزین ۱میلیگرم/ میلیلیتر
- کپسول ستریژل ۱۰ میلیگرم
- کپسول ستری سافت ۱۰ میلیگرم
- کپسول آلراید ۱۰ میلیگرم
- کپسول آلراژل ۱۰ میلیگرم
- سافت ژل ژلیزین ۱۰ میلیگرم.
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
ستیریزین داروی آشنایی برای همهی ماست و عموماً زمانی به سراغ آن میرویم که دچار علائم آلرژی یا آبریزش بینی و آبریزش چشم شده باشیم. این دارو برای درمان حساسیتهای فصلی نیز استفاده میشود. پس اگر با کهیر، خارش، آبریزش بینی، آبریزش چشم و غیره مواجه هستید، احتمالاً پزشک برای شما سیتریزین را تجویز خواهد کرد.
این دارو عوارض جانبی خاصی ندارد، شایعترین عوارض ستیریزین، خوابآلودگی است. ستیریزین در سه شکل قرص خوراکی، شربت و کپسول نرم یا ژلهای موجود است. اگر پزشک این دارو را برای شما تجویز کرده باشد، احتمالاً با شکل قرص سیتریزین ۱۰ میلیگرم آن آشنا هستید. هرچند مصرف این دارو در شکل شربت هم برای کودکان رایج است.
اگر حساسیت دارید، حتما از بهترین دکتر پوست یا دکتر آسم و آلرژی در دکترتو نوبت حضوری دریافت کنید. البته شما میتوانید اطلاعات کلی در مورد این دارو را با مشاوره دارویی با پزشکان عمومی دکترتو هم دریافت کنید. شما میتوانید در وبسایت دکترتو با بهترین دکتر پوست آنلاین یا دکتر آسم و آلرژی آنلاین برای تشخیص و درمان علائم خود صحبت کنید.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
سلام من جراحی ماکرو ادونوم هیپوفیز انجام دادم در صمن پرولاکتین بود بعد از عمل دو یک عدد قرص لووتیروکسین ۱۰۰ ناشتا و ۲ عدد قرص پردنیزولون۱۰ می خوردم که از ۴ دی ۱۴۰۱ تا ۱۰ فروردین خوردم ولی بخاطر حالت تهوع فطع کردم و لووتیروکسین رو روزی یک عدد میخورم حالا گاهی قهوه میخورم دیشب قهوه یک فنجان خوردم بعد قبل از خواب یک عدد کپسول دست ساز غضروف ساز خوردم کهیر زدم بشدت با خارش فشارم افتاد طوری که برا چند لحظه بیهوش شدم ایا غضروف ساز مشکل داره یا قهوه بعد سیتریزن خوردم تو اورژانس بهتر شدم ایا غضروف ساز بخورم یا نه ممنون بعد باید چکار کنم؟
سلام دکتر جان چند ماهیه حساسیت فصلی بهم افتاده تا قرص سیتریزین میخورم آبریزش و عطسه و کهیر هم خوب میشه آیا ضرر داره قرص سیتریزین ۱۰ ممنون از شما.
سلام
خیر
اگر با خوابالودگی مشکلی ندارید میتوانید استفاده کنید
عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخگویی
سلام وقت بخیر، دو هفته ای هست که روی پوست بدنم تقریبا کل بدنم شروع به کهیر زدن کرده و خارش هم دارم. به نظر شما سیتریزین مصرف کنم ؟؟
سلام دوست عزیز
اگر تشخیص درست دهیم که این مشکلات ناشی از حساسیت است سیتریزین با دوز مناسب می تواند کمک کننده باشد
برای تشخیص و درمان دقیق لطفا به پزشک مراجعه نمایید
سلام ممنون میشمسوالمو جاب بدید من هرچن وقت یک بار دچار شدید آبریزش بینی خارش بینی وچشمها عطسه های مکرر میشم دیگع خسته شدم خیلی خیلی اذیتم هر روز قرص هیستامین میخورم سنگ کلیه ۸ مل دارم ولی نمیدونم ب چی آلر ژی دارم خود بخود اینجوری میشم چکار کنم چکار کنم ازاین حالت نجات پیدا کنم
سلام و درود همراه عزیز
ممکن است بدلیل حساسیت فصلی باشد
توصیه میشود جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر به پزشک عمومی مراجعه کنید دکتر عمومی
با سلام ایا قرص یا دارو سیتریزین مورفین داره
سلام و درود همراه عزیز
به نظر نمیرسد
البته توصیه میشود جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر به پزشک عمومی مراجعه کنید دکتر عمومی
سلام من شب ساعت۱شربت نئوتادین ب دخترم ک۵سال است دادم.صب میتونم شربت سیتروزین بدم؟
دوست عزیز
میتونید سیتریزین را بدهید ولی خواب آلودگی ممکنه بیشتر شود.
سلام من حساسیت فصلی دارم خیلی شدید .آب ریزش بینی .خارش گلو و چشم .سوزش گلو وکیپ شدن بینی که بیشتر اذیتم میکنه هیچ قرصی هم تاثیر نداره چکار کنم لطفا رهانمایی کنید
دوست عزیز
حساسیت فصلی را با مصرف داروهای ضد حساسیت میتونید کنترل کنید. بهتره با مراجعه به متخصص آلرژی این موضوع را پیگیر کنید. ممکنه نیاز به مصرف اسپری های تنفسی و یا کورتون برای مدت کوتاهی باشید.
متخصص ریه
ممنون میشم سوالمو جواب بدین
اگه این قرص رو به مدت ۷ ماه هرروز بخوریم چی میشه ؟
دوست عزیز
این دارو از دسته آنتی هیستامین هاست و اگر عوارض جانبی در شما بروز نکرده میتونید مصرف کنید.
ببخشید اگر این قرص رو زیاد بخوریم چی میشه؟
دوست عزیز
این قرص خواب الودگی ایجاد می کند و مصرف بیش از یک عدد موجب ایجاد سرگیجه و خواب آلودگی شما می شود.
بخشیدن.هروقت.سیترزین مخورم حالم خراب.مشیه تنگی.نفس.خیلی اذیتم می.کنه
سلام و درود همراه عزیز
بهتر است در رابطه با این عارضه با پزشک مشورت کنید.
توصیه میشود جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر به پزشک عمومی مراجعه کنید.دکتر عمومی