فهرست مطالب
- قرص آلپرازولام چیست؟
- نحوه مصرف قرص الپرازولام چیست؟
- قرص آلپرازولام برای چیست؟ (آلپرازولام ۱ و قرص آلپرازولام ۰/۵ برای چیست)
- عوارض قرص آلپرازولام ۰/۵-۱ یا دوزهای دیگر (عوارض قرص آلپرازولام برای بزرگسالان)
- موارد احتیاط مصرف داروی آلپرازولام کدامند؟
- تداخلات دارویی آلپرازولام با داروهای دیگر
- اطلاعات دارویی آلپرازولام و اشکال دارویی
- نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
اضطراب و ترس میتوانند مشکلات بسیاری را برای شما ایجاد کنند. از اینرو برای درمان و کنترل این اختلالات نیاز به درمان داریم. اگر آرام نیستید و نیاز به آرامبخش دارید، دکتر روانپزشک انتخابهای مختلفی برای درمان و کنترل این اضطراب دارد. یکی از داروهایی که برای کنترل اضطراب برای شما تجویز میشود، داروی آلپرازولام است. اما این دارو چیست و در چه مواقعی تجویز میشود؟ عوارض آلپرازولام چیست؟ نحوه مصرف این دارو چیست؟
در صورتیکه با اضطراب و بیماریهای عصبی مواجه هستید و نیاز به درمان و بررسی دارید، باید از دکتر روانپزشک نوبت دریافت کنید. برای دریافت نوبت از بهترین دکتر روانپزشک در سراسر کشور میتوانید از دکترتو کمک بگیرید. همچنین بهتر است برای آگاهی بیشتر از عوارض آلپرازولام و نحوه مصرف آن از مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.
توجه: مطلبی که مطالعه میکنید صرفا جنبهی افزایش آگاهی دارد و بههیچوجه جایگزین توصیههای پزشک نیست. برای مصرف دارو، آگاهی از عوارض جانبی، تداخل دارویی و موارد مرتبط دیگر لازم است حتما به پزشک متخصص مراجعهکنید.
قرص آلپرازولام چیست؟
نام رایج دارو: آلپرازولام – Alprazolam
اسامی تجاری داروی آلپرازولام: زاناکس
از داروی آلپرازولام برای درمان اضطراب، افسردگی، استرس و اختلال هراس استفاده میشود. آلپرازولام به خانوادهی بنزودیازیپنها تعلق دارد که برای ایجاد تأثیر آرامبخش بر روی مغز و اعصاب (دستگاه عصبی مرکزی) اثر میکند. اگر به اضطراب مبتلا هستید، احتمال اینکه این دارو برای شما تجویز شود، وجود دارد. همچنین گاهی برای آرام خوابیدن هم این دارو برای بسیاری از بیماران تجویز میشود.
قرص زانیسد الپرازولام برای چیست؟
زانیسد همان آلپرازولام است و برای کنترل اضطراب به کار برده میشود. این دارو به این نام هم خوانده میشود. از زانیسد برای درمان افسردگی هم استفاده میشود.
نحوه عملکرد داروی الپرازولام چگونه است؟
عملکرد آلپرازوالام به شکل تقویت یک مادهی شیمیایی طبیعی در بدن به نام گابا (گاماآمیتونوتریک اسید GABA) است. نیمه عمر این دارو زیاد است و دفع آن ادراری است.
نحوه مصرف قرص الپرازولام چیست؟
هنگام مصرف این دارو موارد زیر را در نظر داشتهباشید:
- پیش از شروع مصرف داروی آلپرازولام یا قبل از هربار مصرف مجدد این دارو، حتماً راهنمای مصرف دارویی را که پزشک داروخانه به شما میدهد، مطالعه کرده و از دستورات درجشده در آن پیروی کنید.
- دوز مصرف داروی آلپرازولام به سن، وضعیت بیماری و پاسخگویی بدن شما به درمان بستگی دارد.
- تا زمانیکه عملکرد و اثربخشی دارو رضایتبخش باشد، ممکن است پزشک شما دوز مصرفی داروی آلپرازولام را بهتدریج افزایش دهد.
- اگر برای مدتی طولانی دوز بالایی از آلپزازولام مصرف شود، احتمال بروز علائم ترک ناگهانی دارو، بالا میرود. در نتیجه قطع ناگهانی دوز مصرفی این دارو، ممکن است به علائمی نظیر تشنج منجر شود.
- برای جلوگیری از پدیدار شدن این علائم و نشانهها، پزشک شما دوز مصرفی آلپرازولام را تدریجی افزایش میدهد. هر کدام از علائم ترک ناگهانی را فوراً با پزشکتان در میان بگذارید.
- هرچند مصرف داروی آلپرازولام به درمان بیماران زیادی کمک کردهاست، اما گاهی منجر به اعتیاد داوریی شدهاست. سابقهی هرگونه سوءمصرف مواد (مصرف بیشازحد الکل یا مواد مخدر)، خطر اعتیاد به داروی آلپرازولام را افزایش خواهدداد.
- پیروی دقیق از دستورات پزشک، موجب کاهش خطر اعتیاد دارویی میشود.
- مصرف طولانیمدت از داروی آلپروازولام ممکن است عملکرد و اثربخشی دارو را کاهش دهد؛ در چنین شرایطی حتماً این مسئله را با پزشکتان در میان بگذارید.
- تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اضطراب یا دیگر اختلالات روانی تنها بر عهده روانپزشک است، ازاینرو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.
- این دارو را میتوان همراه یا بدون غذا مصرف کرد. اما بهتر است که برای پیشگیری از عوارض گوارشی آن را با غذای نیمه سنگین دریافت کرد.
- در صورت استفاده از آلپرازولام مایع، حتما از قطرهچکان مخصوص آن برای تعیین دوز مصرفی استفاده کنید.
- در سنین بالای ۶۵ سال، مصرف این دارو را با احتیاط بیشتری در نظر داشتهباشید.
مدت زمان تاثیر قرص خواب آلپرازولام چقدر است؟
این دارو انواع مختلفی در جذب دارد. برخی از آنها از انواع آهسته رهش، برخی پیوسته رهش و برخی دیگر سریعرهش هستند. همین مورد به میزان اثر آنها و مدت زمانی که طول میکشد تا دارو برای خواب اثر کند، موثر است. قرص سریعرهش آن ۱ تا ۲ ساعت طول میکشد تا اثر کند. پیوسته رهش آن به آرامی اثر میگذارد و ۹ ساعتی طول میکشد تا تاثیر آن کامل شود. اما اثربخشی آن از ۱ ساعت بعد از خوردن شروع میشود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره نحوه مصرف این دارو میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید.
قرص آلپرازولام برای چیست؟ (آلپرازولام ۱ و قرص آلپرازولام ۰/۵ برای چیست)
قرص آلپرازولام برای درمان اختلالات متنوعی به کار میرود که همهی آنها در حیطهی بیماریهای اعصاب و روان قرار میگیرند:
- استرس
- اضطراب
- افسردگی
- اختلال هراس یا حمله پانیک
برای درمان هر یک از این موارد و کنترل عوارض و علائم آنها میتوان از قرص آلپرازولام استفاده کرد. از آنجایی که برای درمان و کنترل علائم بیماریها از دوز پایین دارو شروع میشود تا دوزهای موثر آن در نظر گرفته و پیدا شوند، برای درمان هر کدام از این مشکلات نیز از آلپرازولام ۰.۵ استفاده میشود. در صورت نیاز دوز این دارو افزایش پیدا میکند و به آلپرازولام ۱ میرسد. برای کسانی که به دوزهای بالاتر این دارو نیاز داشتهباشند، ممکن است که از دوزهای بالاتر در یک روز هم استفاده شود و این تنها به نظر دکتر روانپزشک بستگی دارد.
قرص آلپرازولام برای چه مصرف میشود: قرص آلپرازولام برای بی خوابی
حتما شنیدهاید که میگویند: قرص خواب آلپرازولام! بله! یکی از اصلیترین استفادهها و موارد مصرف این دارو در درمان بیخوابی ناشی از اضطراب و بیماریهای اعصاب است. معمولا کسانی که به اضطراب و استرس مبتلا میشوند یا افسردگی دارند، در خواب خود نیز دچار مشکل و اختلال میشوند. یکی از اصلیترین مشکلات در خواب، بیخوابی است. بنابراین برای منظم کردن ساعت خواب، دکتر روانپزشک از این دارو استفاده میکند که در بیشتر موارد موثر است.
عوارض قرص آلپرازولام ۰/۵-۱ یا دوزهای دیگر (عوارض قرص آلپرازولام برای بزرگسالان)
به نقل از WebMD، مصرف آلپرازوالام ممکن است منجر به عوارضی مثل:
- خوابآلودگی
- گیجی
- افزایش تولید بزاق
- و تغییر در میل یا توان جنسی شود.
در صورت تشدید یا تداوم هرکدام از این علائم، با پرشکتان صحبت کنید. برای کاهش خطر سرگیجه و عدم تعادل بهآرامی از جایتان بلند شوید.
دررصورتیکه پزشک داروی آلپرازولام را برای شما تجویز کردهاست، مطمئن باشید فوائد آن بیش از مضراتش بودهاست. همچنین لازم است بدانید اکثر افرادی که داروی آلپرازولام را مصرف کردهاند، عوارض جدی این دارو را تجربه نکردهاند. چنانچه با عوارضی نظیر:
- تغییر خلق (توهم، افکار خودکشی)
- لکنت زبان یا اختلال گفتاری
- عدم تعادل
- اختلال در هنگام راه رفتن
- یا مشکلات حافظه مواجه شدید،
سریعاً به پزشک خود اطلاع دهید. اگر این نشانههای خیلی نادر اما خطرناک را مشاهده کردید، بلافاصله از فوریتهای پزشکی کمک بگیرید:
- زردی پوست و چشم
- تشنج
لازم است بدانید که واکنش آلرژیک جدی در مورد داروی آلپرازولام نادر است. با وجود این، اگر واکنش آلرژیکی جدی، مثل:
- علائم پوستی
- خارش
- تورم (مخصوصا در صورت، زبان و گلو)
- گیجی شدید
- و اختلال تنفسی را تجربه کردید،
سریعاً از فوریتهای پزشکی کمک بگیرید. باتوجهبه اینکه لیست عوارض کامل نیست، ممکن است با عارضهای برخورد کنید که ذکر نشدهباشد. در این موارد با پزشک یا دکتر داروخانه مشورت کنید.
قرص آلپرازولام باعث چاقي ميشود؟ (از شایع ترین عوارض قرص الپرازولام در زنان)
از عوارض این دارو تغییر در اشتها و افزایش یا کاهش وزن هم هست. بنابراین اگر دچار این عارضهی دارو شوید که وزن شما زیاد شود یا اشتهای شما افزایش پیدا کند، ممکن است دچار چاقی شوید. بنابراین اگر با چاقی در این دارو مواجه شدید، سعی کنید به راه حلهای دیگر برای کنترل وزن خود بیندیشید.
موارد احتیاط مصرف داروی آلپرازولام کدامند؟
قبل از مصرف، اگر به داروی آلپرازولام یا سایر بنزودیازیپینها (مثل دیازپام یا لورازپام) حساسیت دارید، این موضوع و سایر حساسیتهایتان را با پزشک درمیان بگذارید. داروی آلپرازولام ممکن است شامل ترکیبات غیرفعالی باشد که موجب بروز حساسیت یا مشکلات دیگر بشود.
چنانچه سابقهی بیماریهای زیر را دارید، حتماً این موارد را با پزشکتان در میان بگذارید:
- بیماریهای شدید تنفسی یا ریوی (مثل آپنهی خواب/ وقفهی تنفسی در خواب یا بیماری مزمن انسداد ریه COPD)
- بیماریهای کبد
- بیماریهای کلیوی
- و آب سیاه دارید
- یا در شما یا سابقهی سوءمصرف مواد (الکل یا مواد مخدر) در خانوادهتان وجود دارد،
داروی آلپرازولام ممکن است موجب گیجی و ناهوشیاری شما بشود. الکل و ماریجوآنا این حالات را تشدید میکند، لذا از رانندگی و فعالیتهایی که نیاز به هوشیاری دارند، تا زمانیکه در هوشیاری کامل بهسر ببرید، اجتناب کنید. هنگام مصرف آلپرازولام از خوردن الکل پرهیز کنید و در صورت مصرف ماریجوآنا با پزشک خود صحبتکنید.
ضمناً، قبل از هرگونه جراحی همهی داروهایی را که مصرف میکنید با پزشک یا دندانپزشک خود در میان بگذارید. سالمندان در مقابل عوارض جانبی دارو، خصوصاً خوابآلودگی و عدم تعادل، حساسترند.
مصرف آلپرازولام در بارداری و شیردهی مجاز است؟
استفاده از این دارو در زمان بارداری و شیردهی اصلاً توصیه نمیشود و ممکن است به جنین یا نوزاد آسیب برند. مصرف آلپرازولام بر پرستاری و مراقبت از نوزدان، اثر نامطلوب میگذارد.
برای اطلاع از موارد مصرف، نحوه مصرف، عوارض جانبی و تداخلات دارویی این دارو بهتر است از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید. همچنین اگر با عوارض این دارو مواجه شدهاید و نیاز به جایگزین این دارو دارید، میتوانید با دکتر روانپزشک مشورت کنید. برای دریافت نوبت دکتر روانپزشک میتوانید از دکترتو کمک بگیرید.
تداخلات دارویی آلپرازولام با داروهای دیگر
تداخلات دارویی ممکن است عملکرد و تاثیر داروی آلپرازولام را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آن شود. این مقاله شامل تمامی تداخلات دارویی ممکن، نیست لذا لیست تمامی داروهای مصرفیتان را با پزشک یا داروساز در میان بگذارید و بدون صلاحدید پزشک شروع به مصرف، قطع یا تغییر دوز داروی آلپرازولام نفرمایید.
داروهای زیر ممکن است با داروی آلپرازولام تداخل داشتهباشد. در صورت مصرف این داروها، پزشک خود را مطلع سازید.
- کاوا
- سدیم اکسیبات
این داروها میتوانند عملکرد داروی آلپرازولام را تحت تاثیر قرار دهند:
- داروهای ضدقارچ آزول (کتوکونازول ایتراکونازول)
- سایمتیدین
- برخی داروهای ضدافسردگی (فلووکسامین، فلوکستین، نفازودون)
- داروهای درمان HIV (دلاویریدین یا داروهای بازدارندهی پروتئاز ایندیناویر)
- آنتیبیوتیکهای ماکرولید (اریترومایسین)
- ریفامایسینها (ریفابوتین)
- سنت جونر ورت / عصارهی گل راعی
- داروهای درمان تشنج (فنیتوئین)
اگر داروی آلپرازولام را همزمان با داروهایی مصرف کنید که عوارضی همچون خوابآلودگی و بروز مشکلات تنفسی دارند، خطر عوارض جانبی جدی داروی آلپرازولام (خوابآلودگی شدید، تنفس آهسته و تنفس کمعمق) ممکن است افزایش پیدا کند.
اگر از موارد زیر استفاده میکنید، حتماً پیش از مصرف آلپرازولام با پزشکتان مشورت کنید:
- مسکنهای اپیوئیدی
- داروهای ضدسرفه (کدئین، هیدروکودون)
- الکل
- ماریجوانا
- داروهای خوابآور یا ضداضطراب دیگر (لورازپام، دیازپام و زولپیدم)
- داروهای شلکنندهی عضلات (کاریسوپردول، سیکلوبنزاپرین)
- آنتیهیستامینهایی مثل (سیتریزین و دیفنهیدرامین)
برچسب تمام داروهایی را که مصرف میکنید را بررسی کنید. چون داروهای سرماخوردگی، ضدحساسیت و ضدسرفه ممکن است حاوی عناصری باشند که منجر به خوابآلودگی شوند.
اطلاعات دارویی آلپرازولام و اشکال دارویی
در جدول زیر، درباره آلپرازولام توضیحات بیشتری دادهایم:
اشکال دارویی | عوارض دارو | تداخلات دارویی |
---|---|---|
قرص آلپرازولام تهران دارو ۰.۵ میلی گرم | تغییر در میل یا توان جنسی | فنیتوئین |
قرص رازوآلپرازولام ۱ میلی گرم | افزایش تولید بزاق | ریفابوتین |
قرص زانال ۱ میلی گرم | گیجی | اریترومایسین |
قرص آلپرازولام تهران دارو ۱ میلی گرم | خوابآلودگی | نفازودون |
قرص آلپرازولام سبحان دارو ۰.۵ میلی گرم | مشکلات حافظه | فلوکستین |
قرص سدالام ۱ میلی گرم | اختلال در هنگام راه رفتن | فلووکسامین |
قرص زانال ۰.۵ میلی گرم | عدم تعادل | سایمتیدین |
قرص زاناکس ۰.۵ میلی گرم | لکنت زبان | ایتراکونازول |
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
اگر اضطراب و استرس دارید و شبها به سختی به خواب میروید، باید برای درمان و کنترل این مشکلات اقدام کنید. برای درمان چنین اختلالهایی باید به دکتر روانپزشک مراجعه کنید. در صورت نیاز، دکتر روانپزشک برای شما دارو تجویز میکند. یکی از داروهایی که دکتر روانپزشک برای کنترل این علائم در نظر میگیرد، آلپرازولام است. از آنجایی که مصرف این دارو عوارض جدی دارد و دارویی است که احتمال اعتیاد به آن وجود دارد، باید نحوه مصرف آن را به خوبی بلد باشید و با عوارض آن آشنایی داشتهباشید. برای آگاهی از این اطلاعات میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید.
برای درمان اضطراب خود، از دکتر روانپزشک نوبت بگیرید و با مشورت با ایشان به کنترل و درمان علائم اضطراب خود بپردازید. در دکترتو میتوانید با بهترین دکترهای روانپزشک در سراسر ایران آشنا شوید و از بهترین آنها نوبت حضوری دریافت کنید یا از مشاوره تلفنی روانپزشک بهرمند شوید.
دکترتو مراقب سلامت شماست!
من شبی سی پنج خشاب میخورم ارپرازولام یک و نمیدونم چگونه قطعش کنم کمکم کنید
شبنم عزیز
این دز بسیار زیاد است
و نیاز به درمان اصولی دارید
باید به تدریج و زیر نظر پزشک ترک شود
متخصص روانپزشک
من شبی سی پنج خشاب میخورم ارپرازولام یک
خانم حسینی عزیز
این دز بسیار زیاد است
و نیاز به درمان اصولی دارید
باید به تدریج و زیر نظر پزشک ترک شود
متخصص روانپزشک
کم آزمایش کنید مطمئن شید بد قرص بدید
بدلیل موبایل هم است و صحبت در روزهای نه صحبت باعث میشود
سلام
بله با شما موافقیم
ابتدا باید ازمایش و برررسی های لازم صورت کیرد سپس دارو انتخاب شود
تندرست باشید
آیا میتوان قرص ملاتونین را چایگزین قرص آلپرازولام کرد ؟ برا کسی که سالیان سال آلپرازولام مصرف میکرده با نشکر
سلام
با توجه به مصرف دارو از دسته بنزودیازپینها
فقط زیر نظر پزشک می توانید دارو را جایگزین کنید
دز ملاتونین هم براساس شرایط بدنی شما
باید بوسیله پزشک معین شود
متخصص روانپزشک
سلام بنده بخاطر افسردگی دکتر روانکاو واسم آلپروزولام نیم تجویزکرد بعدازچند ماه دیگه نیم جوابگو نبود آلپروزولام یک گرفتم وبعد چندمدت آلپروزولام یک شبی یه دونه میخوردم اونم دیگه جواب ندادتعدادقرص را هرشب زیادمیکردم الان آلپروزولام یک مصرف شبانه من شبی دوورق آلپروزولام یک هست خسته شدم چون باوجود شبی دوورق آلپروزولام یک بازم شب تا صبح جون میدم وخوابم نمیبره سرکارم نمیتونم برم چندوقت پیش تصمیم خودسرانه ترک آلپروزولام گرفتم وصبح روز دوم تشنج کردم خواهش میکنم کمکم کنید حتی ازتهران مبلغ بالایی واسه خریدن داروی ترک دادم استفاده کردم اما بازم جواب نداد کتر ازآزمایش مغز و اعصاب که دادم گفت غده ملاتونین که مغز داره واسه شما کلاازبین رفته ترشح شده چیکار کنم چون نمیتونم سروپابمونم ۳۴سالمه مهندسی برق دارم اما بااین مشکلم نمیتونم کارکنم چون کلاگیجم کارم هم برقه خطر خطرداره چون دست خودم نیست ۲۱سال هم رزمی کار کردم والان حکم مربیگری دارم خواهش میکنم کمکم کنیدشمارمو میزارم اگه راهی هست کمکم کنید۰۹۱۱۷۶۰۳۸۳۳شمارو بخدابرادرشهیدهم هستم به احترام شهیدمون بزنگید
سلام
جناب عقلایی عزیز
با توجه به علایم
باید حتمن از نظر مغز و اعصاب معاینه و اسکن شوید
فقط با علایم و دارو نمی توان قضاوت صحیحی داشت
به لینک زیر مراجعه شود
متخصص مغزواعصاب
با سلام
مصرف داروهای اعصاب چون خاصیت روانگردانی دارن علاوه بر عوارضی که گفته شد میتونن حالتی از آگاهی و هوشیاری حقیقی به شما القا کنن، پس من توصیه میکنم در این مواقع به مطالعه فلسفه بپردازید، چونکه در این حالت شما وقایع امور رو بهتر درک خواهید کرد، بطوری که شاید دیگه نیازی به مصرف این مواد نداشته باشید، یه جورایی میشه گفت دزک شما از دنیا متفاوت خواهد شد
با تشکر.تجربه شخصی بود
سلام و سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربه تان
و توصیه خوب و عمیق تان
تندرست باشید
درود بر همگی دوستان
از آنجایی که داروهایی اعصاب و روان داری خاصیت روانگردانی دارن، علاوه بر عوارضی که گفته شد، میتونن درک شما رو از زندگی و امور تا حدی افزایش بدن، پس اگه بتونین در این حالت خودتون رو به مطالعه فلسفه مشغول کنید علاوه بر اینکه دیگه اون آدم سابق نمیشید(منظورم به لحاظ نگرش شما به دنیا هست) خودتون بعد از اتمام دوره مصرف خواهید فهمید که دیگه اصلا نیازی به مصرف این قبیل مواد نخواهید داشت. تجربه شخصی بود
با تشکر از دوستانی که متن رو مطالعه کردن
دیروز به مریض هم سه چهارم قرص الانزاپین دادیم هم یک چهارم الپرازولا دادیم الان حالت بیهوشی داره ایا اتفاقی می افته
سلام
چرا این کار را کرده اید
خطرناک است
فورا و در اسرع وقت به نزدیک ترین بیمارستان مراجعه کنید
سلام دکتر برای وزوز گوشم ۰.۵ داده بود
۲ بسته هر روز یک عدد من فکرکردم هر ۱۲ ساعت یک بار و یک بستشو این جوری خوردم مشکلی پیش میاد
سلام
معمولا مشکلی پیش نمی اید
احتمالا دچار خواب الودگی شده اید
داروها را طبق دستور و با دقت مصرف کنید
من ۲۴ ساله بیخوابیهای شدید دارم تا الان کلونازپام استفاده میکردم بسته به شرایطم یکی تا ۳ هم شبی مصرف میکردم.دیگه کاملا وابسته شدم.اومدم ملاتونین امتحان کنم یک مدت باهاش میخوابیدم که اونم بی تاثیر شده.الان دارم آلپرازولام ۱ استفاده میکنم.
سوالم اینه ۲۳ سال مصرف مداوم این داروها چه اثری در آینده برام داره.
گرچه الانم اثراتش میبینم. دیگه هیچ وقت خوشحال نیستم همیشه گیجم و حافظهم کم شده
هیچ جوره هم بدون قرص خوابم نمیبره فکر میکنم تلقین شده بهم باید حتما قرص بخورم.لطفا راهنمایی کنید
سلام
با توجه به بی خوابی شدید و طولانی
و مصرف داروهای گوناگون
اولا ازمایش کامل خون ضروری است تا از نظر کبد، کلیه و تیرویید بررسی شوید
دوما احتمالا نیاز به درمان اصولی با تعیین دز دقیق دارید
جدی بگیرید
متخصص روانپزشک