فهرست مطالب
قرص چاقی چیست و چه کاری انجام میدهد؟ برای مصرف قرص چاقی با پزشک مشورت کنیم یا این قرصها بدون نیاز به دریافت نسخه هستند؟ خواندن اطلاعات این مقاله به نوعی دو سر برد است. یا به زبانی دیگر شما با آگاهی از اطلاعات این مقاله از دکترتو، میتوانید از آن هم به منظور افزایش وزن و هم جلوگیری از افزایش وزن بدن خود کمک بگیرید! در اینجا تمام چیزی که باید درباره انواع قرص افزایش وزن بدانید را برایتان آوردهایم. شما میتوانید پیش از مصرف هرگونه قرص چاقی با یک پزشک تغذیه یا مشاوره دارویی مشورت کنید. وبسایت دکترتو فضایی مناسب و راحت برای دریافت نوبت ویزیت آنلاین یا حضوری از بهترین پزشکان بوده که میتوانید برای دریافت نوبت خود از آن کمک بگیرید.
قرص چاقی چیست؟
برخی داروها احساس گرسنگی بیشتری در شما ایجاد میکنند. برخی دیگر توانایی بدن را برای سوزاندن کالری کاهش میدهند یا برعکس. با این حال، این اثرات برای همه یکسان نیست. یک نفر ممکن است با یک دارو وزن اضافه کند و در مقابل دیگری ممکن است چیزی از مصرف دارو به دست نیاورد. اگر مشکوک هستید که داروهایی که مصرف میکنید باعث افزایش وزن شما میشود، قبل از صحبت با پزشک مصرف آنها را قطع نکنید.
انواع قرص چاقی
قرصهای زیادی وجود دارند که با مصرف آنها دچار اضافه وزن خواهید شد. در ادامه برخی از رایجترین و شناخته شدهترین انواع قرص چاقی را نام بردهایم و توضیحاتی درباره هر یک ارائه کردهایم.
۱. قرص چاقی گین آپ
قرص چاقی گین آپ محصولی از کشور ترکیه و ساخت کمپانی gainup است. این محصول بر روی تمامی افراد تاثیر گذار بوده و منجر به افزایش اشتها و تنظیم سوختوساز بدن میشود. گین آپ دارویی گیاهی و میوهای بوده و مصرف آن عارضه جانبی خاصی به همراه ندارد. قرص گین آپ برای افراد دارای متابولیسم بالا، بسیار مفید بوده و مصرف آن میتواند فرد را به وزن دلخواه خود برساند.
۲. قرص زینک پلاس و چاقی
برخی از دادهها نشان میدهد که قرص زینک باعث افزایش وزن بدن در بیماران مبتلا به HD که نوعی اختلال ژنتیکی ارثی بوده و منجر به از بین رفتن تدریجی سلولهای عصبی مغز، اختلال در عملکرد مغز و درنهایت مرگ میشود و همچنین کاهش وزن بدن در افراد دارای اضافه وزن میشود.
۳. قرص امگا ۳ و چاقی
زمانی که مکملهای امگا ۳ طبق دوز توصیه شده مصرف شوند، معمولا باعث افزایش وزن نمیشوند. در مقابل این قرصها به طور بالقوه میتوانند به مدیریت وزن کمک کنند و فواید سلامتی زیادی برای سلامت بدن به همراه دارند. (امگا ۳ را کی بخوریم؟)
۴. قرص جوشان ویتامین c و چاقی
اعتقاد برخی از افراد این است که قرص جوشان ویتامین C چاق کننده است. این در حالیست که این قرص نه تنها اثر چاق کنندگی ندارد بلکه باعث کاهش وزن و لاغری هم میشود.
۵. قرص دگزامتازون برای چاقی
پف صورت و افزایش وزن بدن از جمله عوارض مصرف دگزامتازون هستند. اگر بخواهیم این موضوع را دقیقتر توضیح دهیم، از عوارض جانبی احتمالی مصرف طولانی مدت کورتیکواستروئید افزایش وزن است. کورتیکواستروئیدهایی مانند دگزامتازون در متابولیسم نقش دارند. همچنین میتوانند بر مقدار آب و الکترولیتهایی مانند نمک که در بدن خود نگه میداریم تأثیر بگذارند و باعث تورم شوند. دگزامتازون همچنین میتواند اشتها را افزایش دهد و منجر به چاقی شود.
۶. قرص مخمر آبجو هلث اید
قرص مخمر آبجو هلث اید به دلیل وجود ویتامینهای گروه ب باعث افزایش اشتها و در نهایت چاقی بدن و صورت شود. البته مصرف مکملهای مخمر آبجو برای چاقی و افزایش بدن توصیه نمیشوند؛ چرا که مکملهای دیگری به صورت قطعی میتوانند به منظور افزایش وزن مصرف شوند.
۷. قرص مخمر آب جو تاپ لوور ویتارمونیل
قرص مخمر آب جو تاپ لوور ویتارمونیل به عنوان یک اشتها آور طبیعی به افزایش اشتها و افزایش وزن کمک میکند و افراد مبتلا به دیابت هم مجاز به مصرف آن هستند.
۸. قرص اورامین اف برای چاقی صورت
قرص اورامین اف حاوی ویتامینهای B، آمینو اسیدها و مواد معدنی بوده و مستقیما روی چاقی اثر ندارد. اما میتواند با افزایش اشتها، باعث افزایش وزن و به طبع آن منجر به چاقی صورت شود.
۹. قرص نورتریپتیلین و چاقی
مصرف قرص نورتریپتیلین میتواند بر متابولیسم و مصرف انرژی بدن تاثیر گذارد. این دارو اشتها آور بوده و باعث افزایش وزن میشود.
۱۰. قرص سلن پلاس برای چاقی
قرص سلن پلاس حاوی روی، ویتامین A، ویتامین C و همچنین ویتامین E است که هر یک فواید بسیاری برای سلامت بدن و به خصوص پوست و مو به همراه دارند. هیچ ارتباط خاصی بین مصرف قرص سلن پلاس و چاقی وجود نداشته و مصرف این دارو با هدف افزایش وزن و چاقی توصیه نمیشود.
۱۱. قرص چاقی فت فست
فت فست یک داروی افزایش وزن بوده و شما با مصرف روزی ۲ عدد از این کپسول میتوانید شاهد افزایش وزن خود باشید.
۱۲. قرص فولیکوژن و چاقی
مکمل فولیکوژن منجر به رشد و تقویت موها میشود. گفته شده که قرص فولیکوژن و چاقی هیچگونه ارتباط مستقیمی با یکدیگر ندارند.
۱۳. قرص کلاژن گلد برای چاقی صورت
کلاژن یک ماده مهم برای حفظ استحکام تاندونها، استخوانها، غضروفها و رباطها است. قرص کلاژن گلد حاوی ویتامین C بوده که به تشکیل کلاژن کمک میکند و برای ساخت غضروف، استخوانها و پوست مهم است. کلاژن موجود در این قرص باعث افزایش پروتئین و در نهایت چاقی صورت میشود.
۱۴. قرص سیپروهپتادین برای چاقی
بسیاری از افراد قرص سیپروهپتادین را به عنوان یک داروی چاقی استفاده میکنند. از آنجایی که مصرف خودسرانه این دارو در حال افزایش است، توصیه میکنیم به منظور کنترل افزایش وزن ناگهانی ناشی از مصرف آن، حتما زیر نظر پزشک متخصص این دارو را مصرف کنید.
۱۵. قرص اکساندرولون
اکساندرولون به منظور بازگرداندن وزن از دست رفته بدن پس از جراحی، ضربه شدید یا ابتلا به برخی عفونتهای مزمن استفاده میشود. این دارو همچنین برای افرادی که با مشکل افزایش وزن طبیعی روبهرو هستند هم تجویز میشود.
۱۶. قرص تاپ لوور ویتافلش
قرص ویتافلش را به عنوان یکی از بهترین قرصهای چاقی خارجی میشناسند که از ترکیب مخمر شیر، آبجو، پروتئین و کربوهیدرات تشکیل شده است.
۱۷. قرص شیکوریدین دینه
قرص شیکوریدین دینه یک داروی گیاهی است. این داروی اشتها آور است که برای افزایش اشتها، رفع ضعف عمومی و تقویت بدن سالمندان و بیماران سرطانی میشود. این دارو با تامین مواد معدنی، بسیاری از ویتامینهای ضروری بدن و املاح بدن را تقویت کرده و باعث چاقی میشود.
بهترین قرص چاقی پایین تنه
انواع بهترین قرص چاقی پایین تنه عبارتند از:
- قرص جی فست اکستریم بلک (G-Fast)
- قرص سوماتولین
- قرص چاقی سوپر فت فست نیو
بهترین قرص چاقی صورت (قویترین قرص چاقی صورت بدون بازگشت)
تاثیر هر دارو روی بدن افراد مختلف، متفاوت است. ممکن است دارویی که روی بدن یک فرد تاثیر چاقی سریع دارد روی بدن فرد دیگر هیچ اثری نداشته باشد. به همین دلیل توصیه میشود هر فرد در رابطه با بهترین قرص چاقی صورت با یک پزشک متخصص مشورت کند.
بهترین قرص کلاژن برای چاقی صورت
پاستیل کلاژن شوگربیر و قرص کلاژن گلد آدریان دو مدل از بهترین رقصهای تولید کلاژن هستند که باعث چاقی میشوند. این دو قرص امروزه جز پرطرفدارترین و پرفروشترین داروهای کلاژن موجود در بازار هستند.
نحوه مصرف قرص چاقی
درباره دستور مصرف قرص چاقی دو راه دارید؛ یا با یک پزشک متخصص مشورت کنید، یا توضیحات نحوه مصرف روی بستهبندی دارو را مطالعه نمایید. از هرگونه مصرف خودسرانه هرگونه قرص چاقی و بدون هماهنگی با پزشک خودداری کنید.
عوارض جانبی مصرف قرص چاقی (عوارض قرص چاقی صورت)
شایعترین عوارض گزارش شده از مصرف اکثر قرصهای چاقی عبارتند از تهوع و استفراغ، رفلاکس معده، نفخ، گرفتگی معده، اسهال و یبوست. این عوارض عموماً خفیف و موقتی هستند، اما ممکن است در برخی افراد به صورت جدیتری ایجاد شوند.
موارد احتیاط و منع مصرف قرص چاقی
برخی از بیماریهای مزمن، جراحی و ضربههای وارده به بدن میتوانند منجر به کاهش غیرمنتظره وزن شوند. افزایش وزن هم اگر با رژیم غذایی و ورزش کنترل نشود، برخی داروها و مکملها کمک کننده خواهند بود. اگر در هر یک از شرایط زیر قرار دارید، برای مصرف قرص چاقی کمی محتاطانهتر عمل کنید:
- در صورت ابتلا به بیماریهای التهابی مانند انتریت
- بیماران مبتلا به مشکلات شدید قلبی، ریوی یا کبدی
- بیمار دارای سابقه بیماریهای خود ایمنی مانند اسکلرودرمی یا لوپوس اریتماتوز سیستمیک
- بیماران زیر ۱۸ سال
- در صورت بارداری
مصرف قرص چاقی در بارداری
بسته به نوع و قدرت دارو، داروهای کاهش و افزایش وزن به طور بالقوه میتوانند خطر سقط جنین را افزایش دهند یا باعث نقص مادرزادی جنین شوند.
مصرف قرص چاقی در شیردهی
به دلیل رعایت موارد ایمنی، مصرف داروهایی برای کاهش یا افزایش وزن مصرف میشوند در دوران شیردهی مادر توصیه نمیشوند. اگر نیازمند کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید، با یک پزشک متخصص مشورت کنید.
اختلالات دارویی قرص چاقی
انواع قرص چاقی هم میتواند با سایر داروها تداخل ایجاد کند اما این اختلال بستگی به نوع دارو دارد. پیشنهاد میکنیم در رابطه با تداخلات مصرفی هر قرص چاقی به صورت مجزا با یک پزشک متخصص صحبت کنید. پس از این مشورت، با خیال راحت داروی خود را مصرف میکنید.
اطلاعات دارویی انواع قرص چاقی
در جدول زیر میتوانید اطلاعات دارویی قرص چاقی را مشاهده کنید.
انواع رایج قرص چاقی | تداخلات دارویی | عوارض جانبی |
---|---|---|
قرص سیپروهپتادین | تداخل با داروهای کاهش وزن | نفخ |
قرص مخمر آبجو هلث اید | تداخل با داروهای قلبی | اسهال |
قرص اکساندرولون | تداخل با داروهای دیابت | تهوع |
قرص چاقی فت فست | تداخل با داروهای ضد افسردگی | رفلاکس معده |
پودر گین آپ کارن | تداخل با داروهای ضد انعقاد خون | یبوست |
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
برای مصرف انواع قرص چاقی موضوعی که بیش از هرچیزی اهمیت دارد صحبت با یک پزشک متخصص تغذیه است. قرصهای چاقی به دلیل حساسیتی که دارند نباید بدون تجویز پزشک مصرف شوند. مصرف خودسرانه قرص چاقی باعث میشود که گاهی اوقات عارضهای بسیار جدی برای مصرف کننده پیش آید و کمی خطرناک باشد.
وبسایت دکترتو مرجعی معتبر و جامع برای پیدا کردن بهترین پزشکان در شهرهای مختلف است. شما میتوانید از طریق وبسایت دکترتو از بهترین پزشکان نوبت ویزیت حضوری یا مشاوره با دکتر تغذیه آنلاین و مشاوره دارویی دریافت کنید. به کمک این روش نوبتدهی دیگر نیازی به مراجعه حضوری به مطبها و مراکز درمانی نخواهید داشت.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
دگزا برا چاقی؟ 🙂
سلام
دگزامتازون یک داروی کورتیکواستروئید است که به طور معمول برای درمان بیماریهای التهابی و خودایمنی مانند آرتریت، آسم، آلرژیهای شدید، و برخی شرایط دیگر تجویز میشود. این دارو به طور غیرمستقیم میتواند باعث افزایش وزن شود، زیرا یکی از عوارض جانبی آن افزایش اشتها است. با این حال، استفاده از دگزامتازون برای افزایش وزن یا چاقی به صورت غیرمجاز یا خودسرانه توصیه نمیشود.