فهرست مطالب
- قرص لوراتادین چیست و چه کاربردی دارد؟
- نحوه مصرف قرص لوراتادین و شربت لوراتادین چگونه است؟
- قرص لوراتادین برای چیست؟ (موارد مصرف قرص لوراتادین و شربت آن)
- عوارض قرص لوراتادین چیست؟
- موارد احتیاط مصرف لوراتادین
- تداخلات دارویی لوراتادین با داروهای دیگر
- اطلاعات دارویی لوراتکس و اشکال دارویی
- نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
لوراتادین یک داروی آنتیهیستامین است که معمولا برای کاهش علائم آلرژی استفادهمیشود. این دارو در کاهش شدت علائمی مانند عطسه، آبریزش بینی، خارش و آبریزش چشم که با آلرژیهای ناشی از گردوغبار، گرده گل، شوره حیوانات خانگی و سایر عوامل محرک محیطی مرتبط است، هم موثر است. در این مقاله، به فارماکولوژی، موارد مصرف، دوز، عوارض جانبی و اقدامات احتیاطی مرتبط با استفاده از لوراتادین میپردازیم. برای تجویز لوراتادین به متخصص آسم و آلرژی، متخصص داخلی یا دکتر عمومی مراجعه کنید. در سایت دکترتو امکان دریافت نوبت ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین با بهترین پزشکان برای شما وجود دارد.
قرص لوراتادین چیست و چه کاربردی دارد؟
لوراتادین نوعی آنتیهیستامین و داروی ضدحساسیت و قرص درمان خارش بدن است که در درمان علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، آبریزش چشم آلرژیک، عطسه و تب یونجه کاربرد دارد. لوراتادین از التهابات کهیری جلوگیری نمیکند و در واکنشهای آلرژیک جدی، مانند آنافیلاکسی تاثیری ندارد. بنابراین اگر پزشک داخلی شما اپینفرین را برای نشانه های آلرژی شدید شما تجویز کرده، همواره داروی تزریقی را همراه خود داشتهباشید و از لوراتادین به جای اپینفرین استفادهنکنید.
داروی لوراتادین بهعنوان آنتیهیستامینهای نسل دوم شناختهمیشود و به دلیل خطر و عوارض جانبی کمتر، نسبت به آنتیهیستامینهای نسل اول ترجیح دادهمیشود. اگر با لوراتادین خود درمانی میکنید، حتما دستورالعمل تولیدکننده را به دقت بخوانید و با پزشکتان در مورد مصرف آن مشورت کنید. (به قسمت احتیاط همین مقاله مراجعهکنید)
- نام رایج دارو: لوراتادین
- نام تجاری برند: کلاریتین، قرص لوراپرل۱۰، قرص هیدین ۵
نحوه مصرف قرص لوراتادین و شربت لوراتادین چگونه است؟
در مصرف لوراتادین موارد زیر را به خاطر داشتهباشید:
- مصرف این دارو به صورت قرص و شربت، به جز مواردی که پزشک تجویز کردهباشد برای کودکان زیر ۶ سال توصیهنمیشود.
- اگر از این دارو به صورت خوددرمانی استفادهمیکنید، قبل از مصرف تمام دستورالعملهای بستهبندی محصول را بخوانید. اگر پزشک این دارو را تجویز کرده از دستورات پزشک پیروی کنید.
- دوز مصرف داروی لوراتادین به سن، وضعیت بیماری و پاسخگویی بدن شما به درمان بستگی دارد.
- همچنین برندها و فرمهای مختلفی از لوراتادین در بازار موجود است. بههمین دلیل لازم است راهنمای مصرف لوراتادین را به دقت مطالعه کنید، زیرا مقدار آن در محصولات مختلف متفاوت است.
- توجه داشتهباشید که دوز دارو را خودسرانه به بیشتر از مقدار تجویزی افزایش ندهید.
- اگر علائم آلرژیم شما پس از ۳ روز و یا التهابات کهیری شما پس از ۶ هفته بهتر نشد، با پزشک خود مشورتکنید. اگر شرایطتان بدتر شد و یا فکر میکنید مشکل جدی پزشکی، مانند واکنش حساسیتی شدید و یا آنافیلاکسی دارید، با اورژانس تماسبگیرید.
برای اطلاع از موارد مصرف، نحوه مصرف، عوارض جانبی و تداخلات دارویی این دارو به متخصص داخلی مراجعهکنید.
مقدار مصرف شربت لوراتادین برای کودکان و بزرگسالان چقدر است؟
شربت لوراتادین برای چه خوب است؟ شربت لوراتادین برای چیه؟ این شربت هم برای حساسیت استفاده میشود. در واقع این دارو نوعی داروی ضدحساسیت است. اکنون که میدانید شربت لوراتادین برای چی خوبه، بهتر است دوز آن را هم بدانید. دوز شربت لوراتادین برای کودکان و بزرگسالان بر اساس سن، وزن و شدت علائم متفاوت است. به طور کلی، برای کودکان ۲ تا ۵ ساله، دوز توصیه شده ۵ میلیگرم (۱ قاشق چایخوری) یک بار در روز و برای بزرگسالان و کودکان ۶ سال و بالاتر، دوز معمولی شربت لوراتادین ۱۰ میلیگرم (۲ قاشق چایخوری) یک بار در روز است.
لوراتادین هر چند ساعت یکبار باید مصرف شود؟ (بهترین زمان مصرف قرص لوراتادین)
توصیه میشود که لوراتادین را یک بار در روز، طبق دستور پزشک یا برچسب محصول مصرف کنید. مصرف مکرر آن میتواند خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. بهتر است این دارو را در یک ساعت خاص و با یا بدون غذا مصرف کنید.
علائم اوردوز لوراتادین چیست؟
اگر با مصرف داروی لوراتادین دچار عوارض جدی، نظیر مشکل تنفسی یا ازحالرفتگی شدید، با اورژانس تماسبگیرید.
قرص لوراتادین برای چیست؟ (موارد مصرف قرص لوراتادین و شربت آن)
لوراتادین یک داروی آنتیهیستامین است که عمدتا برای درمان علائم آلرژی استفادهمیشود. علائم آلرژی شامل موارد زیر هستند:
- قرص لوراتادین ۱۰ برای گوش
- عطسه
- شربت لوراتادین برای گلو درد
- شربت لوراتادین برای سرفه کودکان
- لوراتادین برای سرفه خشک
- لوراتادین برای آبریزش و گرفتگی بینی
- خارش چشم
- لوراتادین برای کهیر
- آبریزش چشم
- لوراتادین، قرص برای سینوزیت
این ماده با مسدود کردن اثرات هیستامین، (یک ماده شیمیایی که توسط بدن در پاسخ به آلرژنهایی مانند گرده، شوره حیوانات خانگی و گردوغبار آزاد میشود) عمل میکند و به کاهش شدت علائم آلرژی کمکمیکند. علاوهبراین لوراتادین برای درمان کهیر های آلرژیک نیز استفادهمیشود.
۱. آیا قرص لوراتادین برای سرفه، گلودرد و گرفتگی صدا خوب است؟ (لوراتادین و سرفه)
خواص قرص لوراتادین چیست و لوراتادین برای چیه؟ قرص لوراتادین ۱۰ میلی گرم در درجه اول یک آنتی هیستامین است که برای تسکین علائم آلرژی مانند خارش، عطسه و آبریزش بینی استفاده میشود. به طور خاص لوراتادین برای خارش و التهاب گلو، سرفه های طولانی مدت و گلودرد هم کاربرد دارد. نه تنها قرص لوراتادین بلکه شربت لوراتادین برای سرفه موثر است.
۲. قرص لوراتادین ۱۰ برای چیست و آیا لوراتادین برای سرماخوردگی خوب است؟
قرص لوراتادين براي چيست؟ قرص لوراتادین برای سرماخوردگی کودکان و بزرگسالان در دوزهای مختلف تجویز میشود و میتواند به درمان علائم آن مانند سرفه و آبریزش بینی کمک کند. اما به طور کلی، آنتی هیستامینهای قدیمی مانند برومفنیرامین و کلرفنیرامین موثرتر از آنتیهیستامینهای جدیدتر مانند فکسوفنادین (الگرا) و لوراتادین برای علائم سرماخوردگی هستند.
۳. قرص لوراتادین و فشار خون، آیا لوراتادین فشار خون را بالا میبرد؟
لوراتادین فشار خون را افزایش نمیدهد. با این حال، بیمارانی که فشار خون بالا یا بیماری قلبی دارند باید قبل از مصرف لودیمین ۱۰ با پزشک مشورت کنند و روش مصرف قرص لوراتادین را بدانند.
۴. خواص داروی لوراتادین برای حساسیت پوستی و آبریزش بینی (لوراتادین برای حساسیت فصلی)
آیا قرص لوراتادین برای حساسیت است؟ قرص ضد حساسیت لوراتادین برای درمان خارش و قرمزی ناشی از کهیر استفاده میشود و بهترین قرص برای درمان کهیر هم محسوب میشود (لوراتادین برای خارش پوست و خارش بدن). با این حال، دارو گیاهی لوراتادین از کهیر یا سایر واکنشهای پوستی آلرژیک جلوگیری نمیکند. داروی loratadine یا اسپری بینی لوراتادین در دستهای از داروها به نام آنتی هیستامینها قرار دارد. این ماده با مسدود کردن عملکرد هیستامین، مادهای در بدن که باعث علائم آلرژیک میشود، عمل میکند.
۵. شربت لوراتادین برای ابله مرغان و جوش صورت
شربت و قرص لوراتادین واسه چی خوبه؟ دارو یا قرص لوراتادین برای آبله مرغان یا آکنه صورت استفاده نمیشود. آبله مرغان یک عفونت ویروسی است که با گذشت زمان برطرف میشود و به کاربرد شربت آنتی هیستامین لوراتادین نیازی ندارد. برای خارش همراه با آبله مرغان، لوسیون کالامین موثرتر است.
از نظر آکنه صورت، لوراتادین درمان مناسبی نیست. آکنه یک بیماری پوستی پیچیده است که ممکن است نیاز به داروهای موضعی یا خوراکی داشته باشد که به طور خاص برای درمان آکنه طراحی شدهاند. شربت لوراتادین برای نوزاد نیز باید با دقت بالا مصرف شود.
قرص لوراتادین برای گوش درد و التهاب گوش هم کمک میکند. اگر در نتیجه عفونت گوش داخلی خود دچار سرگیجه یا سردرد شدید، ممکن است پزشک آنتی هیستامینهایی مانند دیفن هیدرامین، فکسوفنادین یا لوراتادین را توصیه کند.
۶. قرص لوراتادین برای چی خوبه؟ آیا قرص لوراتادین برای عفونت واژن خوب است؟
لوراتادین برای چه بیماری است؟ مصرف آنتی هیستامینهای خوراکی، مانند ستیریزین یا لوراتادین، خارش را به حداقل میرسانند و به زنان کمک میکنند تا زودتر احساس آرامش کنند. استروئیدهای موضعی روی فرج نیز میتوانند تحریک و تورم را کاهش دهند.
۷. قرص لوراتکس لوراتادین ۱۰ برای چی خوبه؟
شاید برای شما هم سوال پیش آمده باشد که «قرص لوراتکس برای چی خوب است؟» شاید اسم قرص لوراتکس لوراتادین به گوشتان خوردهباشد و سوال پیش بیاید قرص لوراتکس لوراتادین برای چیست؟ لوراتکس نام تجاری قرص لوراتادین است و یک داروی متفاوت با لوراتادین محسوب نمیشود.
۸. قرص دس لوراتادین برای کرونا، فواید لوراتادین
قرص دس لوراتادین یک درمان تاییدشده یا توصیهشده برای COVID-19، نیست. قرص دسلوراتادین هیچ خاصیت ضدویروسی شناختهشدهای ندارد و در درمان عفونتهای ویروسی از جمله COVID-19 موثر نیست.
۹. قرص لوراتادین برای تنگی نفس استفاده می شود؟
قرصهای لوراتادین معمولا برای درمان تنگینفس استفاده نمیشوند؛ چون تنگی نفس علائم رایج آلرژی نیست. تنگی نفس میتواند نشانهای از یک بیماری جدی مانند آسم یا بیماری قلبی باشد و درصورت تجربه این علامت، مهم است که بهدنبال مراقبتهای پزشکی باشید.
۱۰. دوز مصرفی لوراتادین چقدر است؟
قرص لوراتادین ۱۰ برای درمان علائم آلرژی از جمله عطسه، آبریزش بینی، خارش و آبریزش چشم استفادهمیشود. دوز توصیهشده برای قرص لوراتادین ۱۰ معمولا یک قرص در روز است که همراه با غذا یا بدون غذا مصرف میشود. بااینحال، دوز دقیق و دفعات تجویز ممکن است بسته به سن، وزن، سابقه پزشکی و شدت علائم آلرژی فرد متفاوت باشد.
برای اطمینان از استفاده ایمن و مؤثر از لوراتادین، مهم است که دستورالعملهای دوز ارائهشده توسط پزشک را بهدقت دنبال کنید. مصرف بیش از دوز توصیهشده لوراتادین میتواند خطر عوارض جانبی از جمله خوابآلودگی، خشکی دهان و سردرد را افزایش دهد.
۱۱. تفاوت نئوتادین با لوراتادين چیست؟
قرص نئوتادین و داروی لوراتادین هردو داروهای ضد حساسیت و آلرژی هستند. این داروها برای درمان خارش، کهیر و آبریزش بینی کاربرد دارند.
عوارض قرص لوراتادین چیست؟
قرص لوراتادین بهطورکلی برای درمان علائم آلرژی، ایمن و موثر در نظر گرفتهمیشود. بااینحال، مانند همه داروها، لوراتادین میتواند عوارض جانبی در برخی افراد ایجادکند. در اینجا برخی از عوارض جانبی رایج مرتبط با قرص لوراتادین آورده شدهاست:
- سردرد
- خوابآلودگی
- خشکی دهان
- خستگی
- حالت تهوع
- سرگیجه
- مشکل در خوابیدن
- درد شکم
بیشتر عوارض لوراتادین خفیف هستند و بدون درمان خودبهخود از بین میروند. بااینحال، اگر در حین مصرف قرص لوراتادین هر گونه عوارض جانبی شدید یا مداوم را تجربه کردید، باید به پزشک خود اطلاع دهید. در موارد نادر، قرص لوراتادین میتواند عوارض جانبی جدی ایجاد کند، مانند:
- واکنشهای آلرژیک از جمله کهیر، تورم صورت یا گلو
- مشکل در تنفس
- ضربان قلب نامنظم یا تپش قلب
- تشنج
- زرد شدن پوست یا چشم
اگر در حین مصرف لوراتادین هر یک از این عوارض جانبی جدی را تجربه کردید، باید فورا به پزشک مراجعهکنید.
آیا قرص لوراتادین چاق کننده است؟ (یا شربت لوراتادین کودکان)
قرصهای لوراتادین معمولاً با افزایش وزن یا چاق شدن همراه نیستند. لوراتادین یک داروی آنتی هیستامین است که برای کاهش علائم آلرژی مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش استفاده میشود.عوارض شربت لوراتادین برای کودکان در صورتیکه طبق دستور پزشک مصرف نشود، زیاد است.
آیا قرص لوراتادین خواب آور است؟
لوراتادین یک آنتیهیستامین بدون عوارض خوابآلودگی است، به این معنی که نسبت به آنتیهیستامینهای نسل قدیمی کمتر باعث خوابآلودگی میشود. بااینحال، برخی از افراد ممکن است همچنان در حین مصرف لوراتادین دچار خوابآلودگی یا خستگی شوند.
موارد احتیاط مصرف لوراتادین
در مصرف لوراتادین موارد زیر را به خاطر داشتهباشید:
- اگر به داروی لوراتادین حساسیت دارید، قبل از مصرف، این موضوع را با پزشک یا داروساز در میان بگذارید.
- داروی لوراتادین ممکن است شامل ترکیبات غیرفعالی باشد که موجب بروز حساسیت یا مشکلات دیگر بشود.
- چنانچه سابقهی بیماریهایی نظیر مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی دارید، حتما این موارد را با پزشک خود در میان بگذارید.
- مصرف داروی لوراتادین طبق دستور پزشک معمولا خوابآلودگی به همراه نمیآورد، بااینوجود از رانندگی و فعالیتهایی که نیاز به هوشیاری دارند، تا زمانیکه در هوشیاری کامل به سر ببرید، اجتناب کنید.
- اگر دچار التهابات کهیری شدید و پزشک برای شما لوراتادین تجویز کردهاست و یا از این دارو برای درمان التهابات کهیری خود استفادهمیکنید، حتما در صورت ایجاد علائم با پزشک خود تماسبگیرید. زیرا ممکن است نشانههایی از عوارض جدیتر، مانند التهابات کهیری با رنگ غیرعادی، التهابات کبود یا ورمکرده و یا دچار التهابات بیخارش شوند.
- قرصهای جوشان لوراتادین ممکن است حاوی آسپارتام باشد. اگر فنیل کتونری (PKU) یا وضعیتی دیگری دارید که نیاز به محدودیت مصرف آسپارتام یا فنیلآلانین دارد. قبل از مصرف لوراتادین با پزشک خود مشورتکنید.
- سالمندان نیز نسبت به عوارضی مثل ناهوشیاری، گیجی که ممکن است موجب عدم تعادل و افتادن شود حساسیت بیشتری نشانمیدهند.
مصرف قرص لوراتادین در دوران بارداری و شیردهی مجاز است؟
لوراتادین در بارداری ضرر دارد و قرص لوراتادین برای زن باردار خوبه؟ برای مصرف قرص لوراتادین در شیردهی با پزشک مشورتکنید. چنانچه باردار هستید فقط در صورت نیاز ضروری داروی لوراتادین را استفادهکنید و در مورد فواید و مضرات آن از پزشک خود کمکبگیرید.
لوراتادین بهطورکلی در دوران بارداری و شیردهی بیخطر در نظر گرفتهمیشود. بااینحال، مانند هر دارویی، اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید، باید قبل از مصرف لوراتادین با پزشک خود مشورتکنید. برای اطلاع از موارد مصرف، نحوه مصرف و عوارض و تداخلات دارویی این دارو میتوانید از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.
تداخلات دارویی لوراتادین با داروهای دیگر
لوراتادین با چه داروهایی تداخل دارد؟ تداخلات دارویی ممکن است عملکرد و تاثیر داروی لوراتادین را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آن شود. این مقاله شامل تمامی تداخلات دارویی ممکن، نیست لذا لیست تمامی داروهای مصرفیتان را باپزشک یا داروساز در میان بگذارید و بدون صلاحدید پزشک شروع به مصرف، قطع یا تغییر دوز داروی لوراتادین نکنید.
لوراتادین ترکیبات مشابه دسلوراتادین دارد. زمانیکه دسلوراتادین مصرفمیکنید، از مصرف لوراتادین پرهیزکنید. مصرف لوراتادین ممکن است با نتایج بعضی از آزمایشها مثل آزمایش پوستی آلرژی تداخل ایجادکند و موجب نتیجهی کاذب شود. درنتیجه به کارکنان آزمایشگاه و پزشکتان نسبت به مصرف این دارو، اطلاعدهید. مهمترین تداخل دارویی لوراتادین شامل موارد زیر است:
- تداخل دارویی لوراتادین با دیفن هیدرامین
- بتاهیستین
- لووسولپیرید
- نیتروگلیسرین
- تداخل دارویی لوراتادین با استامینوفن
- آمزینیوم
- بلونانسرین
- سیمتروپیوم
اطلاعات دارویی لوراتکس و اشکال دارویی
در جدول زیر، بهطور خلاصه دربارهی لوراتادین توضیح دادهایم. در این جدول دربارهی اشکال دارویی، تداخلات دارویی و عوارض این دارو صحبتکردهایم.
اشکال دارویی | عوارض دارویی | تداخلات دارویی |
---|---|---|
قرص دهان بازشو لوراتادین ایران دارو ۱۰ میلیگرم | سرگیجه | برخی از داروهای بدون نسخه |
شربت لوراتادین-پاک دارو ۶۰ میلی لیتر | حالت تهوع | داروهای موثر بر کبد |
کپسول نرم لوراتاژل ۱۰ میلیگرم | خشکی دهان | برخی از داروهای مکمل گیاهی |
شربت لوراتد ۱ میلیگرم/میلی لیتر ۶۰ میلی لیتر | خستگی | سایر داروهای آنتی هیستامنی |
قرص لوراتادین دی پی ۱۰ میلیگرم | خواب آلودگی | |
قرص لوراتکس ۱۰ میلیگرم | سردرد |
لوراتادین به چه شکل هایی در بازار دارویی ایران یافت می شود؟
لوراتادین به اشکال مختلف از جمله قرص، شربت و پودر موجود است و هدف عرضه این دارو به شکلهای مختلف، برای سازگاری با گروههای سنی مختلف و ترجیحات دوز است:
- قرص لوراتادین: این قرصها برای درمان علائم مرسوم آلرژی و درمان کهیر استفادهمیشود.
- شربت لوراتادین: این شکل از لوراتادین برای درمان علائم آلرژی در کودکان استفادهمیشود. شربت لوراتادین برای کودکان اغلب طعمدار میشود تا با طعم بهتری به مصرف کودکان برسد.
- دس لوراتادین: این متابولیت لوراتادین است و برای درمان همان علائم آلرژی مانند لوراتادین استفادهمیشود. دس لوراتادین قویتر از لوراتادین بوده و مدت اثر طولانیتری دارد.
- پودر لوراتادین: این شکل از لوراتادین در تهیه سایر داروها یا به عنوان پودر فله برای اهداف تحقیقاتی استفادهمیشود.
جایگزین دارویی لوراتادین چیست؟
چندین جایگزین دارویی برای لوراتادین وجود دارد که برای درمان علائم آلرژی استفادهمیشود. برخی از جایگزینهای رایج عبارتند از:
- ستیریزین
- فکسوفنادین
- دیفن هیدرامین
- کورتیکواستروئیدهای بینی مثل فلوتیکازون و مومتازون
- تثبیتکنندههای ماست سلمانند کرومولین سدیم
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
حساسیتها و آلرژی یکی از مشکلاتی هستند که میتوانند فعالیتهای روزمرهی شما را مختل کنند. برای درمان علائم آلرژی، داروهای بسیاری موجود است. یکی از این داروها، لوراتادین است که اشکال دارویی مختلفی دارد. برای دریافت داروی لوراتادین باید به دکتر مراجعهکنید. قبل از مصرف این دارو حتما از کمک دکتر مشاوره دارویی بهرمند شوید.
در دکترتو میتوانید از بهترین متخصص آسم و آلرژی و دکتر داخلی در سراسر ایران، نوبت حضوری یا مشاورهی تلفنی و متنی دریافت کنید. برای دریافت مشاوره از دکتر آسم و آلرژی آنلاین یا دکتر داخلی آنلاین دکترتو در خدمت شماست.
دکترتو مراقب سلامت شماست!
سلام. من چندین سال هست که هر شب قبل از خواب یک قرص لوراتادین ۱۰ مصرف می کنم. چون حساسیت تنفسی شدید دارم و اگر شبی دارو مصرف نکنم صبح روز بعد خارش و زخم گلو دارم. بعضا خارش گوش هم اذیتم می کنه. می خواستم بدونم راه حل جایگزینی وجود داره برام و یا اشکالی نداره به همین روند ادامه بدم ؟
سلام
بهتر است برای مدتی دارو مصرف کنید
البته بنظر می رسد نیاز به درمان مهمتری دارید
چون این دارو کفایت نمی کند و در دراز مدت ممکن است عوارض داشته باشد
متخصص آلرژی
سلام و درود
من مشکل پوست دارم، پوستم خشک است و خارش دارد، دکتر قرص لوراتادین تجویز کرده بود برایم خیلی خوب نتیجه داده ولی الان به اون دکتر دست رسی ندارم که بپرسم آیا این قرص را ادامه بدهم یا نه چون اگر ترک کنم بازم خارش بدنم شروع میشه و اگر ادامه بدهم خوب میشود، آیا به نظر تان اگر ادامه بدهم عوارض جدی دارد یانه. ممنون از راهنمایی تان
سلام
بله تا زمان نوبت و ویزیت مجدد بوسیله پزشک
بهتر است ادامه دهید
و ناگهان دارو را قطع نکنید
سلام مادر من برای عارضه آب دهن که غلیظ و سفید بود و مرتب باید اب دهن رو می گرفتند و همینطور مرتب باید سینه را صاف میکردند البته معده شدن هم کمی مشکل داشت هرروز یک فاموتیدن ۴۰ میخورند ببه دکتر مراجعه کردند براشون سوکرالفیت ۵۰۰ و لوراتادین۱۰ و پنتومید۴۰ نوشتند قبلا پاهاشون ورم میکرد ولی الان خیلی زیاد شده و پشت پاها حسابی ورم کرده آیا این از عوارض قرصها است و باید به دکتر مراجعه کنند؟ مادرم ۸۷ ساله شونه
سلام
علایم رفلاکس و مشکلات قلبی و کلیوی دارند
و بعید است بع علت عوارض دارو ها باشد
از نظر قلبی و کلیه جداگانه باید معاینه و بررسی شوند
متخصص قلب و عروق
سلام مادر من برای عارضه آب دهن که غلیظ و سفید بود و مرتب باید اب دهن رو می گرفتند و همینطور مرتب باید سینه را صاف میکردند البته معده شدن هم کمی مشکل داشت هرروز یک فاموتیدن ۴۰ میخورند ببه دکتر مراجعه کردند براشون سوکرالفیت ۵۰۰ و لوراتادین۱۰ و پنتومید۴۰ نوشتند قبلا پاهاشون ورم میکرد ولی الان خیلی زیاد شده و پشت پاها حسابی ورم کرده آیا این از عوارض قرصها است و باید به دکتر مراجعه کنند؟ مادرم ۸۷ ساله شونه
خانم جلالی عزیز
علایم رفلاکس و مشکلات قلبی و کلیوی دارند
و بعید است بع علت عوارض دارو ها باشد
از نظر قلبی و کلیه جداگانه باید معاینه و بررسی شوند
متخصص قلب و عروق
آیا قرص باعث افزایش تپش قلب میشود؟ اگر میشد چگونه باید خوبش کرد چه کار باید انجام داد؟
سلام
بله
درصورتِ مصرف بیشتر از دز روزانهٔ مجاز (۱۰ میلیگرم) این دارو، احتمال سردرد، تپش قلب و خوابآلودگی شدید وجود دارد.
در این شرایط باید دز دارو کم یا دارو قطع شود
سلام داکتر صاحب من حساسيته پوستي دارم دارو گرفتم أما خوب نشود آيا شما آيا از داروي لوراتادين بيگيرم همه پوستم خرش ميگيرد
سلام
در صورت تشخیص قطعی حساسیت این دارو باید استفاده شود
وگرنه استفاده نکنید
سلام خسته نباشین من گلوم خشک میشه رفتم دکتر انتستامین داد بینیم خشک خشکه موقع که انتستامین مصرف میکنم حالن خیلی بد میشه من گرفتی بینی وخشکی گلو دارم لطفا راهنمایم کنید ممنون
دوست عزیز
مصرف زیاد آنتی هیستامین مناسب نیست چون باعث خشکی مخاط می شود. میتونید از بخور مرطوب و دم کردنی کرم استفاده کنید.
سلام داروی دس لوراتادین هورمونی است؟
سلام
خیر
سلام
خیر
.
باسلام.شوهرم بیماری قلبی داره.الانم سرما خوردگی، بدن درد، تب وسرفه های خیلی شدید داره.دکتر دس لوراتادین داده.هیچ فرقی نکرده علائمش.لوراتادین براش مفیده؟
سلام
با توجه به علایمی که دارند تحت نظر پزشک نیاز به انتی بیوتیک و ضد التهاب مناسب دارند
لوراتادین با این شرایط چندان کارایی ندارد
بهتر است زیر نظر پزشک باشید
باسلام.شوهرمت بیماریزقلبی داره.الانم سرما خوردگی، بدن درد، تب وحرفه های خیلی شدید داره.دکتر دس لوراتادین داده.هیچ فرقی نکرده علائمش.لوراتادین براش مفیده؟
سلام
با توجه به علایمی که دارند تحت نظر پزشک نیاز به انتی بیوتیک و ضد التهاب مناسب دارند
لوراتادین با این شرایط چندان کارایی ندارد
بهتر است زیر نظر پزشک باشید