فهرست مطالب
داروی لووفلوکساسین، که معمولاً تحت نام تجاری لواکین شناخته میشود، یک آنتیبیوتیک قدرتمند است که در دسته داروهایی به نام فلوروکینولونها قرار دارد. این دارو برای درمان انواع عفونتهای باکتریایی از جمله عفونتهای تنفسی، عفونتهای دستگاه ادراری و عفونتهای پوستی استفاده میشود. این مقاله به منظور ارائه درک عمیقی از لووفلوکساسین و نحوه عملکرد آن، مزایا و محدودیتهای استفاده از آن و موارد مهمی که بیماران باید در نظر داشته باشند، تهیه شدهاست. در صورتیکه این دارو برای شما تجویز شدهاست، قبل از مصرف حتما از مشاوره با دکتر داروساز در دکترتو آنلاین بهرمند شوید.
قرص لووفلوکساسین چیست؟
لووفلوکساسین نوعی آنتی بیوتیک از دسته فلوروکینولونها (Fluroquinolon) است. این دارو برای درمان انواع مختلف عفونتهای باکتریایی (هم باکتریهای گرم مثبت و هم منفی) استفاده میشود. توجه داشته باشید لووفلوکساسین فقط عفونتهای باکتریایی را درمان میکند و برای عفونتهای ویروسی (مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا) موثر نیست.
لووفلوکساسین برای اولین بار در دهه ۱۹۹۰ میلادی به بازار عرضه شد. این دارو به عنوان یکی از پیشرفتهترین فرمهای فلوروکینولونها شناخته شده و به دلیل توانایی بالا در نفوذ به بافتهای بدن و اثربخشی قوی در مقابله با طیف گستردهای از باکتریها، محبوبیت زیادی کسب کرده است.
متن انگلیسی:
ncbi
«Levofloxacin is a safe and effective medicine on the World Health Organization’s essential medicines list.»
ترجمه متن:
«داروی لووفلوکساسین یک داروی موثر و ایمن است که در لیست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی قرار دارد.»
مکانیسم اثر لووفلوکساسین
لووفلوکساسین باعث شکستگی رشتههای DNAی باکتری میشود و به این ترتیب باعث مرگ آن میگردد. کپسوب لووفلوکساسین دارای پوشش گسترده در برابر انواع باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی (از جمله سودوموناس و پنوموکوک) است.
اشکال دارویی لووفلوکساسین یا لووفکت
لووفلوکساسین در فرمهای قرص، آمپول و قطره در ایران موجود است. در زیر به برخی از شایعترین فرمها و نامهای تجاری لووفلوکساسین در ایران اشاره شدهاست:
آمپول لووفلوکساسین و فرمهای تزریقی (Injection) | قرص (Tablet) | قطره لووفلوکساسین چشمی (Eye Drop) |
---|---|---|
محلول تزریقی تاوالوسین ۵٪ ۱۰۰ سی سی | لینوکین ۲۵۰، ۵۰۰ میلی گرم (Lanoxin ۲۵۰, ۵۰۰ mg) | لوفلوکسید ۵ میلی گرم/ ۱ سی سی (Levofeloxide ۵mg/۱ml) |
آمپول لووفلوکساسین ۵۰۰ میلی گرم/ ۲۰ سی سی (Levofloxacin ۵۰۰mg/۲۰mg) | باکتینون ۲۵۰، ۵۰۰ میلی گرم (Bactinon ۲۵۰, ۵۰۰ mg) | افتا کوییکس ۵ میلی گرم/ ۱ سی سی، ۰.۵ سی سی و ۵ سی سی (Oftaquix ۵mg/۱ml, ۰.۵ml & ۵ml) |
انفوزیون لووفلوکساسین ۵ میلی گرم/ ۱ سی سی، ۱۰۰ سی سی (Levofloxacin ۵mg/۱ml, ۱۰۰ ml) | تاوالوسین ۵۰۰، ۷۵۰ میلی گرم (Tavalocin ۵۰۰, ۷۵۰ mg) | |
ویال لوکس ۵ میلی گرم/ ۱ سی سی، ۱۰۰ سی سی (Levex ۵mg/۱ml, ۱۰۰ml) | تاوانکس ۵۰۰، ۷۵۰ میلی گرم (Tavanex ۵۰۰, ۷۵۰ mg) | |
ویال لووفلوکساسین ۰.۵٪ ۱۰۰ سی سی (Vial Levofloxacin ۰.۵% ۱۰۰ml) | لتانکس ۲۵۰، ۵۰۰، ۷۵۰ میلی گرم (Letanex ۲۵۰, ۵۰۰, ۷۵۰ mg) | |
تاواسیدال ۵۰۰، ۷۵۰ میلی گرم (Tavacidal ۵۰۰, ۷۵۰ mg) | ||
لویلوکس ۵۰۰ میلی گرم (Levilox ۵۰۰ mg) | ||
لووفکت ۵۰۰ میلی گرم (Levofect ۵۰۰ mg) |
تاوانکس لووفلوکساسین چیست؟ آیا قرص تاوانکس همان لووفلوکساسین ۵۰۰ میلی گرم است؟
یکی از نامهای بسیار شناختهشده این دارو، تاوانکس است. اگر داروی تاوانکس برای شما تجویز شده است، نگران نباشید. این دارو همان لووفلوکساسین است که نام تجاری آن تاوانکس است. نحوه مصرف این داروها مشابه است و به منظور درمان بیماریها و عفونتهای مشابهی هم تجویز میشوند. برای درک بیشتر این دارو و نحوه صحیح مصرف آن، حتما با پزشک مشورت کنید یا مشاوره دارویی دکترتو را دریافت کنید.
نحوه مصرف کپسول یا قرص لووفلوکساسین چگونه است؟
توجه داشته باشید که مقدار مصرف و تعداد دفعات مصرف لووفلوکساسین به سن، علت مصرف دارو، وخامت بیماری، سایر شرایط پزشکی بیمار، چگونگی واکنش به اولین دوز دارو و پاسخ به درمان بستگی دارد. در ادامه برخی از نکات مهم هنگام مصرف این دارو را ذکر کردهایم. با ما همراه باشید:
- قبل از شروع مصرف لووفلوکساسین برگه اطلاعات دارو را با دقت مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید از پزشک یا داروساز خود بپرسید.
- مصرف لووفلوکساسین را تا پایان مقدار تجویز شده ادامه دهید، حتی اگر علائم پس از چند روز از بین بروند. قطع زود هنگام دارو میتواند منجر به بازگشت عفونت شود.
- مصرف همزمان لووفلوکساسین با مکملهای حاوی آهن، کلسیم، منیزیم، یا روی باید اجتناب شود زیرا این مواد میتوانند جذب دارو را کاهش دهند. اگر نیاز به مصرف این مکملها دارید، بین مصرف دارو و مکملها حداقل ۲ ساعت فاصله ایجاد کنید.
- اگر داروهای دیگری نیز مصرف میکنید، باید زمان مصرف آنها را با پزشک در میان بگذارید تا اطمینان حاصل شود که تداخل دارویی ایجاد نمیکنند.
- همراه با مصرف لووفلوکساسین، مصرف مقدار کافی آب توصیه میشود تا به جلوگیری از برخی عوارض جانبی کمک کند.
زمان مصرف لووفلوکساسین ۵۰۰
لووفلوکساسین و طبق دستور پزشک و معمولاً یکبار در روز همراه غذا یا بدون آن مصرف کنید. در حین استفاده از لووفلوکساسین مایعات زیادی مصرف کنید. برای داشتن بهترین تاثیر دارو، لووفلوکساسین را در یک زمان مشخص در روز مصرف کنید.
لووفلوکساسین باید حداقل ۱ ساعت قبل از غذا یا ۲ ساعت پس از خوردن غذا مصرف شود. این کار به بهترین جذب دارو کمک میکند و از تداخل دارو با مواد غذایی خاص که میتوانند جذب دارو را کاهش دهند، جلوگیری میکند.
قرص لووفلوکساسین ۵۰۰ برای چیست؟
حتما از خود میپرسید قرص لووفلوکساسین برای درمان چیست! لووفلوکساسین در درمان عفونتها و بیماریهای مختلف استفاده میشود. لووفلوکساسین یک آنتیبیوتیک فوقالعاده قدرتمند است که میتواند در مقابله با طیف وسیعی از عفونتهای باکتریایی مؤثر باشد. با این حال، مهم است که مصرف آن با دقت و تحت نظر پزشک صورت گیرد تا از بروز عوارض جانبی جلوگیری شود و بهترین نتیجه درمانی حاصل شود. در انتخاب داروی مناسب برای هر نوع عفونت، مشورت با متخصصان بهداشتی ضروری است.
در لیست زیر به برخی از شایعترین کاربردهای آن اشاره شدهاست:
۱. لووفلوکساسین برای عفونت گلو
لووفلوکساسین یک آنتیبیوتیک قوی در گروه فلوروکینولونها است که گاهی اوقات برای درمان عفونتهای شدیدتر گلو که ناشی از باکتریها هستند، تجویز میشود. با این حال، استفاده از لووفلوکساسین برای عفونتهای گلو باید با احتیاط صورت پذیرد، زیرا عفونتهای گلو اغلب به دلیل ویروسها ایجاد میشوند و در این شرایط، آنتیبیوتیکها تأثیری نخواهند داشت.
در صورتی که عفونت گلو به دلیل ویروسها باشد، استفاده از مداخلات غیر دارویی مانند استراحت، مصرف مایعات فراوان، و مرطوب نگه داشتن محیط اطراف میتواند مفید باشد. برای عفونتهای باکتریایی ملایمتر، آنتیبیوتیکهای کمتر قوی مانند پنیسیلین یا آموکسیسیلین معمولاً کافی هستند.
البته که لووفلوکساسین برای درمان سینوزیت هم کاربرد دارد. در درمان سینوزیت دوز تجویزی به صورت زیر است:
- دوز معمول ۵۰۰ میلیگرم، یکبار در روز به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز
- ۷۵۰ میلیگرم، یکبار در روز به مدت ۵ روز
۲. لووفلوکساسین برای عفونت معده
لووفلوکساسین ممکن است در برخی موارد برای درمان میکروب معده که ناشی از باکتریها هستند، تجویز شود. این دارو به ویژه در مواردی که عفونت ناشی از باکتریهای مقاوم به داروهای دیگر باشد، میتواند مفید واقع شود. با این حال، مهم است که تشخیص و درمان بر اساس نظر پزشک و با دقت کافی صورت گیرد.
یکی از شایعترین باکتریهایی که میتواند عفونت معده ایجاد کند، هلیکوباکتر پیلوری است. لووفلوکساسین گاهی اوقات در ترکیب با داروهای دیگر برای ارادیکیشن این باکتری در درمان عفونتهای ناشی از هلیکوباکتر پیلوری و جلوگیری از عوارض ناشی از آن مانند زخمهای گوارشی استفاده میشود.
۳. لووفلوکساسین برای عفونت رحم / قرص لووفلوکساسین برای عفونت واژن
لووفلوکساسین میتواند در درمان عفونتهای رحمی که ناشی از باکتریها هستند نیز مورد استفاده قرار گیرد. این دارو به واسطه خاصیت ضدباکتریایی قوی و توانایی نفوذ به بافتهای عمیق، برای مقابله با عفونتهای شدید که به درمانهای سادهتر پاسخ نمیدهند، مناسب است. با این حال، مصرف آن باید تحت نظر پزشک و با در نظر گرفتن تمامی جوانب انجام شود.
لووفلوکساسین برای درمان عفونتهایی مانند اندومتریت (التهاب داخل رحم) و دیگر عفونتهای لگنی مؤثر است. این دارو میتواند به عنوان بخشی از رژیم درمانی ترکیبی استفاده شود، به خصوص زمانی که عفونتها نسبت به داروهای سنتیتر مقاوم هستند.
۴. لووفلوکساسین برای عفونت گوش
لووفلوکساسین ممکن است در درمان عفونتهای گوش که به دلیل باکتریها ایجاد شدهاند، به عنوان قرص برای عفونت گوش استفاده شود. این آنتیبیوتیک به دلیل توانایی قوی در نفوذ به بافتها و اثربخشی بالا در مقابله با انواع مختلفی از باکتریها، میتواند در موارد خاص کاربردی باشد، به ویژه زمانی که با عفونتهای شدید یا مقاوم به درمان مواجه هستیم.
لووفلوکساسین برای درمان اوتیت مدیا (عفونت گوش میانی) و اوتیت اکسترنا (عفونت کانال گوش) در مواردی که عفونتها به داروهای سنتیتر پاسخ نمیدهند، مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به اثربخشی بالا در برابر باکتریهای گرم منفی و برخی از باکتریهای گرم مثبت، این دارو میتواند گزینهای مناسب برای درمانهای دوم یا سوم باشد.
۵. لووفلوکساسین ۷۵۰ برای پنومونی (لووفلوکساسین برای عفونت ریه و ذات الریه)
لووفلوکساسین به طور گستردهای برای درمان برونشیت مزمن و عفونتهای ریه مانند ذاتالریه استفاده میشود. این دارو به دلیل توانایی نفوذ بالا در بافتهای ریوی و فعالیت ضد میکروبی قوی در برابر باکتریهای معمول مسبب این نوع عفونتها، انتخابی مؤثر است. دوز معمول ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلیگرم، یکبار در روز به مدت ۷-۱۴ روز است.
گاهی لووفلوکساسین ۵۰۰ برای درمان برونشیت هم استفاده میشود. دوز معمول ۵۰۰ میلیگرم یکبار در روز برای بیشتر از ۷ روز برای درمان برونشیت است.
۶. کپسول لووفلوکساسین ۵۰۰ برای عفونت های پوستی
لووفلوکساسین در درمان عفونتهای پوستی شدید مانند سلولیت و آبسه استفاده میشود. این دارو به دلیل توانایی نفوذ به خوبی در بافتهای نرم و اثربخشی در برابر باکتریهایی که معمولاً عفونتهای پوستی را ایجاد میکنند، گزینهای مناسب است. دوز معمول ۵۰۰ تا ۷۵۰ میلیگرم یکبار در روز به مدت ۷-۱۴ روز است.
کپسول لووفلوکساسین برای سیاه زخم استنشاقی هم کاربرد دارد. در درمان این مشکل دوز معمول ۵۰۰ میلیگرم یکبار در روز به مدت ۶۰ روز است.
۷. لووفلوکساسین برای عفونت ادراری
لووفلوکساسین در درمان عفونتهای دستگاه ادراری، از جمله سیستیت (التهاب مثانه) و پیلونفریت (التهاب کلیهها) مؤثر است و یکی از انواع قوی ترین انتی بیوتیک برای عفونت ادراری شمرده میشود. این دارو به سرعت به ادرار دفع میشود، که باعث میشود تماس مستقیم و طولانیمدت با عوامل بیماریزا در دستگاه ادراری فراهم شود. دوز مصرف این دارو به شکلهای زیر تجویز میشود:
- دوز معمول ۲۵۰ میلیگرم، یکبار در روز به مدت ۱۰ روز
- ۷۵۰ میلیگرم، یکبار در روز به مدت ۵ روز
قرص لووفلوکساسین ۷۵۰ برای چیست؟ درمان پروستاتیت مزمن
دوز تجویزی این دارو در درمان پروستاتیت مزمن به صورت زیر است:
- دوز معمول ۲۵۰ میلیگرم یکبار در روز به مدت ۱۰ روز
- ۷۵۰ میلیگرم یکبار در روز به مدت ۵ روز
عوارض قرص لووفلوکساسین ۵۰۰ چیست؟
مانند همه داروها لووفلوکساسین نیز میتواند عوارض جانبی ایجاد کند. با این وجود بسیاری از افراد هیچ عارضه جانبی نخواهند داشت. ضمناً اگر پزشک این دارو را برای شما تجویز کرده، تشخیص دادهاست که مصرف این دارو بیشتر به سود شماست. شایعترین عوارض جانبی لوفلوکساسین عبارتند از:
- حالت تهوع و استفراغ
- یبوست و اسهال
- سردرد
- سرگیجه
- تنگی نفس
- درد قفسه سینه
- تورم و ادم
- سوءهاضمه
- درد شکم
- بیخوابی
- بثورات پوستی
- خارش
- دردهای ماهیچهای و تاندونی
استفاده از لووفلوکساسین برای دورههای طولانی مدت و مکرر ممکن است منجر به عفونت قارچی شود. در صورت مشاهده لکههای سفید در دهان (برفک دهان)، تغییر ترشحات واژن یا سایر علائم جدید به پزشک مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد این دارو بهتر است از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید. واکنش آلرژیک شدید با این دارو نادر است ولی در صورت مشاهده علائم واکنش آلرژیک سریعا دارو را قطع کرده به اورژانس مراجعه کنید.:
- کهیر
- تنفس دشوار یا تنگی نفس
- تورم در صورت یا گلو
- تب
- درد پوست
- بثورات پوستی قرمز یا بنفش گسترش یابنده
- تاول
- لایهلایه شدن پوست
موارد احتیاط و هشدارها در مصرف لووفلوکساسین / levofloxacin چیست؟
لووفلوکساسین باید با احتیاط فراوان و تحت نظر پزشک مصرف شود، زیرا ممکن است عوارض جانبی جدی از جمله تندریت و شکستگی تاندون، مشکلات عصبی و حساسیتهای شدید را ایجاد کند. استفاده از این دارو در بیمارانی که سابقه واکنشهای حساسیتی به داروهای فلوروکینولون دارند یا در دوران بارداری و شیردهی، باید به دقت بررسی شود.
قبل از مصرف لووفلوکساسین اگر به این دارو یا سایر داروهای دسته فلوروکینولونها (مانند سیپروفلوکساسین، افلوکساسین و غیره) حساسیت دارید، به پزشک خود اطلاع دهید. همچنین قبل از مصرف لووفلوکساسین سابقه پزشکی خود را به پزشک خود اطلاع دهید:
- مشکلات تاندونی، استخوانی و مفصلی مانند آرتروز
- مشکلات قلبی-عروقی مانند: آنوریسم آئورت، مشکلات گردش خون، تصلب شرایین
- فشار خون بالا
- بیماری ژنتیکی مانند: سندرم مارفان، سندرم اهلر-دانلوس
- دیابت
- اختلالات عضلانی-عصبی مانند میاستنی گراویس
- بیماری کبدی، کلیوی
- سابقه تشنج یا صرع
- آسیب به سر یا تومورهای مغزی
- سندروم QT طولانی
- سطح پایین پتاسیم خون (هیپوکالمی)
- اختلالات روحی و خلقی مثل افسردگی
لووفلوکساسین ممکن است حساسیت شما را نسبت به آفتاب بیشتر کند. در هنگام مصرف این دارو تا حد امکان از قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری کنید. در صورت آفتاب سوختگی یا تاولهای پوستی یا قرمزی فوراً به پزشک خود اطلاع دهید.
کپسول لووفلوکساسین ممکن است باعث شود که واکسنهای زنده باکتریایی (مانند واکسن تیفوئید) کارایی مناسب نداشته باشند. در حین استفاده از این دارو، مگر به صلاحدید پزشک خود، از واکسیناسیون خودداری کنید.
داروی لووفلوکساسین در بارداری و شیردهی و سالمندی
در دوران بارداری، لووفلوکساسین باید فقط در مواردی که به وضوح مورد نیاز است استفاده شود. بنابراین حتما با پزشک خود مشورت کنید. لووفلوکساسین میتواند به شیر مادر منتقل شود. قبل از شیردهی با پزشک خود مشورت کنید.
افراد مسن ممکن است در معرض خطر بیشتری برای مشکلات تاندونی (به خصوص در افرادی که از کورتیکواستروئیدهایی مانند پردنیزون یا هیدروکورتیزون استفاده میکنند)، طولانی شدن QT و پارگی ناگهانی آئورت باشند.
تداخلات دارویی قرص لووفکت ۵۰۰ چیست؟
تداخلات دارویی ممکن است نحوه عملکرد داروهای مصرفی شما را تغییر دهد یا خطر ابتلا به عوارض جانبی جدی را افزایش دهد. در این لیست همه تداخلات دارویی احتمالی نوشته نشده است. پس قبل از مصرف لووفلوکساسین لیستی از تمام داروهایی را که استفاده میکنید در اختیار پزشک خود قرار دهید. نمونههایی از داروهایی که میتواند با لووفلوکساسین تداخل ایجاد کنند، در زیر ذکر شده است:
- داروهای ضد اسید حاوی آلومینیوم و منیزیم
- داروهای کاهشدهنده قند خون مانند انسولین
- کورتیکواستروئیدها مانند پردنیزولون، هیدروکورتیزون (میتوانند خطر پارگی و التهاب تاندون را افزایش دهند)
- ملینها
- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن، دیکلوفناک، ناپروکسن
- پروبنسید
- داروهای طولانیکننده QT مانند آمیودارون، متادون، اندانسترون، هالوپریدول، دومپریدون
- مکملهای دارویی حاوی کلسیم، آهن، روی
- واکسنهای زنده باکتریایی مانند ب ث ژ، حصبه
- وارفارین
نکته: لووفلوکساسین ممکن است در برخی از تستهای آزمایشگاهی مانند غربالگری ادرار برای مواد مخدر (اپیوئید) تداخل ایجاد کند. قبل از دادن آزمایش ادرار، در رابطه با استفاده از لووفلوکساسین به پزشک خود اطلاع دهید.
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
کپسول لووفلوکساسین یا قرص لووفلوکساسین یکی از مهمترین و پرکاربردترین آنتی بیوتیکهای موجود است که در درمان بسیاری از عفونتهای باکتریایی کاربرد دارد. مصرف لووفلوکساسین باید تحت نظر پزشک و با احتیاط صورت گیرد زیرا ممکن است با عوارض جانبی نظیر تندریت، شکستگی تاندون، مشکلات عصبی، و واکنشهای حساسیتی شدید همراه باشد. همچنین، این دارو برای استفاده در بیماران کودک، باردار یا شیرده توصیه نمیشود مگر در مواردی که فواید آن بسیار بیشتر از خطرات باشد.
بنابراین توصیه میشود قبل از مصرف این دارو حتما از مشاوره با فلان بهرهمند شوید. همچنین اگر عفونت باکتریایی یا مشکلات عفونی دارید، به شما توصیه میکنیم از بهترین دکتر عمومی و عفونی در دکترتو نوبت حضوری دریافت کنید یا از طریق مشاوره با فلان و فلان بهترین کمک درمانی را دریافت کنید.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
من قرص قرص آزارم ۵۰ استفاده میکنم و همیشه خلق پشت گلو دارم آیا این دارو برا من خوبه؟و تداخل دارویی نداره؟
قرص آزارم (اسکایلوپرام) و لووفلوکساسین از دستههای دارویی مختلف هستند. به طور کلی، تداخل دارویی میان این دو دارو معمولاً گزارش نشده است. اما اگر به طور مداوم احساس خلق پشت گلو دارید، ممکن است نشانهای از عوارض جانبی یا حساسیت به داروها باشد. بهتر است برای ارزیابی دقیق و مطمئن از نظر تداخل دارویی و تاثیرات، با پزشک خود مشورت کنید.
از مصرف خودسرانه دارو بپرهیزید
سلام ببخشید من الان ۳ روزه لووفلوکساسین ۵۰۰ مصرف کردم ایا بدنم سرد و گرم میشه و بدنم دو روزه گور میگیره که باد میزنم خودمو بهتر میشم ایا علتش این قرص میتونه باش که دارم رو به بهبودی میرم
سلام! لووفلوکساسین یک آنتیبیوتیک است که میتواند عوارض جانبی مانند تغییرات دمای بدن، گرگرفتگی یا احساس سرما و گرما ایجاد کند. این علائم ممکن است نشاندهنده واکنش به دارو یا بهبود تدریجی عفونت باشد. معمولاً این نوع واکنشها موقتی هستند و پس از مدتی رفع میشوند.
سلام من شراب خوردم ساعت ۴ دوتالیوان الان ساعت۱۱ شب میتونم قرص رو بخورم؟؟تداخل نداره؟!
سلام! بهتر است از مصرف الکل هنگام استفاده از آنتیبیوتیکها خودداری کنید، زیرا الکل میتواند اثرات دارو را کاهش دهد یا عوارض جانبی آن را افزایش دهد. در مورد لووفلوکساسین، مصرف الکل ممکن است خطر عوارض گوارشی، کبدی یا مشکلات عصبی را افزایش دهد. به طور کلی، بهتر است فاصله زمانی مناسبی بین مصرف الکل و دارو بگذارید
سلام من شراب خوردم ساعت ۴ دوتالیوان الان ساعت۱۱ شب میتونم قرص رو بخورم؟؟تداخل نداره؟!
سلام وقت بخیر، خواستم بدانم خون دماغ شدن بعد از خوردن قرص لووفلوکساسین از عوارض این دارو است،در ضمن به علت مشکلات قلبی دارو اسویکس مصرف میکنم،همرا با قرص فشار خون وقندخون
سلام و وقت بخیر.
خون دماغ شدن ممکن است بهصورت نادر از عوارض لووفلوکساسین باشد، اما احتمالاً بیشتر به علت مصرف داروی رقیقکننده خون (اسویکس) رخ داده است. این دارو میتواند خطر خونریزی را افزایش دهد، بهخصوص در ترکیب با سایر داروها.
برای بررسی دقیق و تنظیم داروها، نوبت ویزیت از دکتر قلب و عروق در دکترتو دریافت کنید.
سلام من این قرص رو که مصرف میکنم بد خواب شدم و شب ها احساس گرما میکنم علتش چیه؟
سلام
قرص لووفلوکساسین (Levofloxacin) یک آنتیبیوتیک است که برای درمان انواع عفونتها استفاده میشود. یکی از عوارض جانبی شایع این دارو میتواند مشکلات خواب و احساس گرما یا تعریق باشد. این علائم ممکن است به دلیل تأثیرات دارو بر سیستم عصبی مرکزی یا تأثیر آن بر سیستم تنظیم دمای بدن باشد. برخی افراد ممکن است به این دارو حساسیت نشان دهند که میتواند منجر به تغییرات در خواب و احساسات فیزیکی مانند گرما یا تعریق شبانه شود.
سلام خسته نباشید دکتر چشم پزشک برای عفونت چشمم ویال لووفلوکساسین از هر سه ساعت یک قطره نوشته واحتمال ویروسی بودنش هست .
آیا مصرف بکنم یاخیر ؟
علی از ابهر.
سلام، خسته نباشید. اگر پزشک لووفلوکساسین تجویز کرده، مصرف آن طبق دستور پزشک ضروری است، حتی اگر عفونت ویروسی مشکوک باشد، چون ممکن است عفونت باکتریایی هم وجود داشته باشد. در صورت تداوم علائم یا بدتر شدن وضعیت، دوباره با پزشک مشورت کنید.
والا برای عفونت گوش اینو برام تجویز کردن اینااا رو خوندم وحشت کردم از عوارضش
ستاره عزیز
لووفلوکساسین داروی مفیدی است که میتواند برای درمان عفونت گوش مؤثر باشد. اگرچه این دارو میتواند عوارض جانبی داشته باشد، اما بسیاری از این عوارض خفیف و گذرا هستند و عوارض جدی آن نادر است. با مصرف صحیح دارو و توجه به نکات ذکر شده، میتوانید با خیال راحتتری دوره درمان خود را طی کنید. بهترین کار، اعتماد به پزشک و پیگیری دقیق دستورات اوست.
ما این دارو رو میخوریم که درمان بشیم ولی عوارض این دارو بدتر مریضمون میکنه
ستاره عزیز
عوارض دارو یک احتمال است
این دارو میتواند به درمان سریع و مؤثر عفونتهای تنفسی، ادراری، گوارشی و پوستی کمک کند، که در صورت عدم درمان به موقع میتواند منجر به مشکلات جدیتری شود. بنابراین، در مواقع لزوم، فواید درمانی آن بسیار بیشتر از خطرات ناشی از عوارض جانبی است، اما در هر صورت، باید تحت نظارت پزشک مصرف شود تا عوارض به حداقل برسد.
بسیار جامع و عالی توضیح دادید. باتشکر
سپاس از توجه و لطف تان
تندرست و شاد باشید
سلام خسته نباشید،دکتربرای عفونت به مادرم این قرص رونوشته بودن،مادر۷۹ساله است،مشکل قلب وکلیه هم داره بعدمصرف ۵تاازقرص امروزپاهاش ورم کرده نمیتونه راه بره آیاازعوارض این قرص؟
سلام
ورم پاها یکی از عوارض جانبی احتمالی مصرف لووفلوکساسین است، به ویژه در افراد مسن یا کسانی که مشکلات قلبی یا کلیوی دارند. لووفلوکساسین، که یک آنتیبیوتیک از گروه فلوروکینولونها است، میتواند عوارضی مانند اختلالات کلیوی یا احتباس مایعات (که منجر به ورم میشود) ایجاد کند. بهویژه در افرادی که مشکلات کلیوی یا قلبی دارند، این دارو ممکن است به سختی از بدن دفع شود و منجر به تجمع مایعات و ورم در اندامها شود.
در مورد مادرتان که مشکلات قلبی و کلیوی دارد، این موضوع میتواند نشاندهنده یک عوارض جانبی جدی باشد که نیاز به بررسی فوری دارد. ورم پاها میتواند نشانهای از احتباس مایعات به دلیل مشکلات قلبی، کلیوی یا عوارض دارویی باشد. پیشنهاد میشود که بلافاصله به پزشک مراجعه کرده و این مشکل را مطرح کنید تا پزشک دارو را مجدداً ارزیابی کند و در صورت لزوم تغییراتی در درمان اعمال کند.