راهنمای انتخاب بهترین دارو برای خارش بدن؛ انواع داروهای شیمیایی و گیاهی – مجله سلامت دکترتو

راهنمای انتخاب بهترین دارو برای خارش بدن؛ انواع داروهای شیمیایی و گیاهی

پزشک تاییدکننده:
آنچه در این مقاله می‌خوانید

بهترین دارو برای خارش بدن بر اساس شدت خارش و همینطور علت آن از سمت پزشک تجویز می‌شود. با این حال که داروهای بدون نسخه زیادی هم برای درمان خارش پوست وجود دارند، اما برای کاهش عوارض احتمالی بهتر است که قبل از مصرف آن‌ها با یک پزشک یا دکتر داروساز مشورت کنید.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 8 دقیقه
بهترین دارو برای خارش بدن

انتخاب بهترین دارو برای خارش بدن آن هم زمانی که با سوزش و خارش شدید دست و پنجه نرم می‌کنیم، بسیار مهم است. داروهای مختلفی به شکل قرص، پماد یا آمپول تزریقی وجود دارند که شدت حساسیت پوستی را کاهش می‌دهند. اما کدام یک از آنها برای ما بهتر است؟ این مقاله را به عنوان منبعی جامع برای معرفی این داروها بدانید. اگر برای مصرف آن‌ها هم نیاز به مشورت با پزشک دارید، از راهنمای نوبت گیری آنلاین و حضوری که در انتهای همین مقاله آورده‌ایم استفاده کنید. شما می‌توانید بهترین پزشکان مشاوره دارویی یا متخصصین پوست را در وبسایت دکترتو پیدا کنید.

بهترین دارو برای خارش بدن چیست؟

خارش بدن می‌تواند دلایل متعددی مانند حساسیت یا خشکی پوست داشته‌باشد. خارش پوست کمی که شدت پیدا می‌کند ممکن است فرد را کلافه و دچار فشارهای روحی کند. به همین خاطر آشنایی با داروهایی که برای درمان خارش بدن کاربرد دارند می‌تواند کمک زیادی برای چنین افرادی باشد. این داروها تنوع زیادی دارند و‌ در دسته‌های مختلفی از جمله قرص، پماد و داروی گیاهی جای می‌گیرند. در ادامه به طور دقیق به بررسی بهترین دارو برای خارش بدن پرداخته‌ایم.

متن انگلیسی:
Scratching will give you some quick relief but it’ll also leave your skin red, irritated and the itching will return
ترجمه فارسی:
خاراندن باعث تسکین سریع شما می‌شود اما پوست را قرمز و تحریک می‌کند و خارش مجددا باز می‌گردد.

به نقل از سایت health.clevelandclinic

‏انواع مختلف بهترین دارو برای خارش بدن

برخی از بیماری‌های پوستی ممکن است باعث خارش بدن شوند. در این قسمت شما را با جامع‌ترین لیست داروهای مناسب برای درمان خارش بدن آشنا کرده‌ایم.

کرم‌ها و پمادهاقرص‌ها و شربت‌هاآمپول‌داروهای گیاهی
هیدروکورتیزوندیفن‌هیدرامیندوپیلومابآلوئه‌ورا
بتامتازونکلرفنیرامینامالیزوماببابونه
مومتازونستیریزیناپی‌نفرین فوریروغن درخت چای
تریامسینولونلوراتادینمتیل‌پردنیزولوناسطوخودوس
دزونایددسلوراتادینپردنیزولونسرکه سیب
فکسوفنادینپردنیزونبلغور جو دوسر (حمام)
لووستیریزین
سودوافدرین
تتراهیدروزولین
انواع دارو برای خارش بدن

‏۱. آنتی هیستامین، داروی خارش بدن

آنتی هیستامین‌های بدون نسخه مانند Benadryl، Zyrtec و Claritin می‌توانند به درمان حساسیت پوستی با خارش کمک کنند. کرم هیدروکورتیزون بدون نسخه هم می‌تواند تا حدی کمک کننده باشد. این داروها که عموما با آلرژی‌های فصلی در ارتباط هستند، به کاهش خارش مرتبط با اگزما کمک می‌کنند. اما برخی از آن‌ها اثر آرام بخشی دارند و باید به عنوان بخشی از درمان ترکیبی استفاده شوند.

بهترین داروی خارش بدن برای شما کدام است؟

قبل از مصرف دارو حتما مشاوره بگیر.

دیفن‌ هیدرامین (Diphenhydramine)

شربت دیفن‌هیدرامین به گروهی از داروها به نام آنتی هیستامین‌ها تعلق دارد. این دارو درد، خارش، تورم و بثورات ناشی از بیماری‌های پوستی مانند نیش حشرات و آفتاب سوختگی را کاهش می‌دهد. این ماده با مسدود کردن هیستامین در پوست، ماده‌ای که در طی یک واکنش آلرژیک توسط بدن آزاد می‌شود، عمل می‌کند.

  • خوراکی یا موضعی؛ هر ۴-۶ ساعت
  • بالای ۶ سال

کلرفنیرامین (Chlorpheniramine)

از کلرفنیرامین می‌توان برای تسکین علائم واکنش‌های آلرژیک از جمله تب یونجه، برآمدگی، خارش و قرمزی پوست (علائم کهیر، که اغلب به عنوان کهیر یا راش گزنه شناخته می‌شود)، واکنش‌های آلرژیک به غذاها یا داروها، نیش حشرات، آبریزش بینی و تورم استفاده کرد.

  • خوراکی؛ هر ۴-۶ ساعت
  • بالای ۶ سال

ستیریزین (Cetirizine)

پزشک ممکن است دوز بالاتر ستیریزین (تا ۴ برابر دوز معمول) را برای بثورات پوستی شدید و خارش‌دار یا تورم زیر پوست (آنژیوادم) هم برای کودکان و هم بزرگسالان تجویز کند. مصرف دوزهای بالای ستیریزین برای همه افراد مناسب نیست و مصرف آن نیاز به مشورت با پزشک دارد.

  • خوراکی؛ یک‌بار در روز
  • بالای ۲ سال

دسلوراتادین (Desloratadine)

دس لوراتادین برای تسکین علائم کهیر از جمله خارش و بثورات پوستی مصرف می‌شود.

  • خوراکی؛ یک‌بار در روز
  • بالای ۱۲ سال
برای خارش بدن چه قرصی بخوریم؟
اگر خارش بدن شدید یا مزمن باشد، استفاده از داروی خارش بدن می‌تواند به کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

فکسوفنادین (Fexofenadine)

قرص فکسوفنادین یک آنتی هیستامین برای تسکین علائم آلرژی مانند آبریزش چشم، آبریزش بینی، خارش چشم و بینی، عطسه، کهیر و خارش است. این دارو با مسدود کردن یک ماده طبیعی خاص (هیستامین) که بدن شما در طی یک واکنش آلرژیک تولید می‌کند، عمل می‌کند.

  • خوراکی؛ یک‌بار در روز
  • بالای ۶ سال

لووستیریزین (Levocetirizine)

لووستیریزین برای تسکین علائم تب یونجه و کهیر پوستی استفاده می‌شود. این یک آنتی هیستامین است که با جلوگیری از اثرات ماده‌ای به نام هیستامین که توسط بدن تولید می‌شود، عمل می‌کند. هیستامین باعث خارش، عطسه، آبریزش بینی و آبریزش چشم می‌شود.

  • خوراکی؛ یک‌بار در روز
  • بالای ۶ سال

لوراتادین (Loratadine)

لوراتادین برای درمان خارش و قرمزی ناشی از کهیر پوستی استفاده می‌شود. البته که این دارو از کهیر یا سایر واکنش‌های پوستی آلرژیک جلوگیری نمی‌کند. لوراتادین در دسته‌ای از داروها به نام آنتی هیستامین‌ها قرار دارد. این ماده هم با مسدود کردن عملکرد هیستامین عمل کرده و تاثیر خود را به جا می‌گذارد.

  • خوراکی؛ یک‌بار در روز
  • بالای ۲ سال
قرص برای خارش بدن
لوراتادین یکی از داروهای بسیار موثر در درمان خارش پوست و از دسته آنتی هیستامین‌ها است.

‏۲. داروهای ضد احتقان برای درمان خارش بدن

داروهای ضد احتقان داروهایی هستند که با کاهش تورم مخاط بینی یا چشم، فشار و گرفتگی را تسکین می‌دهند. داروهای ضد احتقان مناسب برای درمان خارش بدن شامل موارد زیر می‌شوند:

سودوافدرین (Pseudoephedrine)

سودوافدرین یک داروی ضداحتقان است که گاهی برای خارش ناشی از آلرژی‌های همراه با آبریزش بینی یا گرفتگی سینوس به کار می‌رود. این دارو سیستم عصبی را تحریک می‌کند و باید با احتیاط به‌ویژه در افراد مبتلا به فشار خون بالا مصرف شود.

تتراهیدروزولین (Tetrahydrozoline)

تتراهیدروزولین نوعی داروی ضد احتقان برای از بین بردن قرمزی چشم و تحریکات جزئی چشم ناشی از دود، شنا و گرد و غبار است. این دارو به دسته‌ای از داروها معروف به آمین‌های سمپاتومیمتیک تعلق دارد. با تنگ کردن موقت رگ‌های خونی در چشم عمل می‌کند.

‏۳. کورتیکواستروئیدها، قرص خارش بدن

کورتیکواستروئیدهای موضعی مانند هیدروکورتیزون و بتامتازون با کاهش التهاب و پاسخ ایمنی، خارش پوست را کاهش می‌دهند. این داروها برای درمان خارش ناشی از اگزما، آلرژی و بیماری‌های پوستی مؤثر هستند. مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا باید تحت نظر پزشک باشد.

پزشکان پیشنهادی

پردنیزولون (Prednisolone)

پردنیزولون روی سیستم ایمنی بدن برای کمک به تسکین تورم، قرمزی، خارش و واکنش‌های آلرژیک تاثیر دارد. این دارو فقط با تجویز پزشک ارائه می‌شود.

پردنیزون (Prednisone)

پردنیزون یک کورتیکواستروئید (داروی کورتیزون مانند یا استروئید) است. این دارو بر سیستم ایمنی بدن برای کمک به تسکین تورم، قرمزی، خارش و واکنش‌های آلرژیک اثر دارد. پردنیزون هم تنها با تجویز پزشک قابل خرید از داروخانه است.

متیل پردنیزولون (Methylprednisolone)

متیل پردنیزولون یک کورتیکواستروئید (داروی کورتیزون مانند یا استروئید) است. داروی اثرگذار بر سیستم ایمنی بدن و تسکین دهنده تورم، قرمزی، خارش و واکنش‌های آلرژیک است.

ماست ‌سل (Mast cell stabilizers)

برخی از داروها از جمله اولوپاتادین، کتوتیفن، اپیناستین، آزلاستین و آلکافتادین دارای اثر تثبیت کننده ماست سل و همچنین آنتاگونیسم H1 هستند. این داروها باعث تسکین فوری هیستامین آزاد شده و جلوگیری از دگرانولاسیون ماست سل‌ها می‌شوند.

داروی آنتی هیستامین برای خارش بدن
ستیریزین یکی از داروهای موثر در درمان خارش بدن است.

‏۴. اسپری‌ بینی، بهترین دارو برای خارش بینی

اسپری بینی برای درمان علائم آلرژی و احتقان بینی استفاده می‌شوند و اثرات موثری بر درمان خارش بدن دارند:

  • اسپری‌های کورتیکواستروئیدی: مانند فلوتیکازون؛ کاهش التهاب و خارش بینی
  • اسپری‌های آنتی‌هیستامینی: مانند آزلستین؛ کاهش علائم آلرژیک
  • نحوه مصرف: قبل از استفاده، بینی را پاک کرده، سر را کمی به جلو خم کرده و اسپری را در هر سوراخ بینی طبق دستور پزشک استفاده کنید.​

‏۵. بهترین پماد و کرم برای خارش بدن

علاوه بر قرص، اسپری و دیگر اشکال دارویی، کرم‌ها هم می‌توانند در درمان خارش بدن موثر باشند. در ادامه با بهترین کرم‌ها برای خارش بدن بیشتر آشنا می‌شوید:

بتامتازون (Betamethasone)

 پماد بتامتازون برای درمان خارش، قرمزی، خشکی، پوسته پوسته شدن، التهاب و بیماری‌های پوستی مختلف از جمله پسوریازیس (یک بیماری پوستی که در آن لکه‌های قرمز و پوسته‌دار در برخی از نواحی بدن ایجاد می‌شود) و اگزما (بیماری پوستی که باعث خشکی و خارش پوست می‌شود) مصرف می‌شود.

  • موضعی؛ طبق دستور پزشک
  • بالای ۱۲ سال

دزوناید (Desonide)

دزوناید یک کورتیکواستروئید (داروی کورتیزون مانند یا استروئید) است. این داروی موضعی برای تسکین قرمزی، خارش، تورم یا سایر مشکلات ناشی از بیماری‌های پوستی (مانند درماتیت آتوپیک) استفاده می‌شود. این دارو یک کورتیکواستروئید (داروی کورتیزون مانند یا استروئید) است.

  • موضعی؛ ۲-۳ بار در روز
  • بالای ۲ سال
قرص خارش بدن چیست؟
برای کنترل خارش ناشی از آلرژی یا التهاب، پزشکان اغلب قرص خارش بدن مانند آنتی‌هیستامین‌ها را توصیه می‌کنند که باید طبق دستور مصرف شوند.

هیدروکورتیزون (Hydrocortisone)

هیدروکورتیزون دارویی بدون نسخه است که می‌تواند در درمان خارش بدن موثر باشد. پماد موضعی که می‌توانید دریافت کنید هیدروکورتیزون ۱٪ است.

  • موضعی؛ ۱-۲ بار در روز
  • بالای ۲ سال

متن انگلیسی:
Apply an over-the-counter (OTC) hydrocortisone cream to the affected area if the rash is very itchy and causing discomfort
ترجمه فارسی:
اگر راش (جوش یا التهاب پوستی) خیلی خارش دارد و باعث ناراحتی شده، می‌توانید از کرم هیدروکورتیزون بدون نسخه (OTC) روی ناحیه‌ی آسیب‌دیده استفاده کنید.

به نقل از سایت healthline

مومتازون (Mometasone)

مومتازون برای درمان خارش، تورم و تحریکات پوستی که ممکن است در صورت ابتلا به اگزما یا پسوریازیس دچار آن شوید، استفاده می‌شود.

  • موضعی؛ یک‌بار در روز
  • بالای ۲ سال

تریامیسونولون (Triamcinolone)

داروی تریامسینولون یک کورتیکواستروئید برای کمک به تسکین قرمزی، خارش و تورم ناشی از بیماری‌های پوستی است. برای دریافت این دارو نیاز به نسخه دارید. 

  • موضعی؛ ۲-۳ بار در روز
  • بالای ۲ سال

‏۶. داروهای بیولوژیکی برای خارش بدن

زیست‌داروها، داروهای بیولوژیکی یا داروهای زیستی دسته داروهایی هستند که از منابع زیستی گرفته شده‌اند. واکسن‌ها، خون و فراورده‌های آن، آلرژن‌ها، بافت‌های زیستی، پروتئین‌های نوترکیب‌کننده برخی از شناخته‌شده‌ترین انواع زیست‌داروها هستند. در ادامه به تاثیر هر یک از این داروها در درمان خارش بدن پرداخته‌ایم.

دوپیلوماب (dupilumab)

تزریق دوپیلوماب برای درمان علائم اگزما که منجر به خارش پوست هم می‌شود، در بزرگسالان و کودکان ۶ ماهه به بالا که نمی‌توانند از داروهای دیگر استفاده کنند، تجویز می‌شود.

  • تزریقی؛ هر ۲ هفته
  • بالای ۱۲ سال
کرم خارش بدن چیست؟
کرم خارش بدن با ترکیبات ضدالتهاب یا آنتی‌هیستامین موضعی، معمولا در درمان سریع نواحی ملتهب و خارش‌دار کاربرد فراوانی دارد.

امالیزوماب (omalizumab)

داروی امالیزوماب یکی دیگر از بهترین داروها برای خارش بدن است که برای درمان کهیر و خارش ناشی از آن، آسم و پولیپ بینی استفاده می‌شود. ممکن است مشاهده نتایج مصرف این دارو چند ماه طول بکشد.

  • تزریقی؛ هر ۲-۴ هفته
  • بالای ۱۲ سال

‏۷. آمپول برای درمان خارش بدن

در موارد شدید خارش پوستی، آمپول‌هایی مثل دوپیلوماب (برای اگزما)، امالیزوماب (برای کهیر مزمن) یا کورتون‌های تزریقی مانند پردنیزولون به عنوان بهترین داروی خارش بدن استفاده می‌شوند. این داروها سریع‌تر عمل می‌کنند و معمولا در موارد مقاوم یا شرایط التهابی خاص تجویز می‌شوند.

آمپول اپی نفرین فوری

از آنجایی که اپی نفرین یا آدرنالین باعث دور شدن خون از پوست می‌شود، می‌تواند به کاهش کهیر و خارش پوست کمک کند. اپی نفرین همچنین از آزاد شدن بیشتر هیستامین، ماده شیمیایی که به آلرژن‌ها پاسخ و علائم را نشان می‌دهد، جلوگیری می‌کند.

‏۸. مهار کننده لکوترین، داروی خارش بدن

مهار کننده لکوترین برای جلوگیری از انقباض برونش ناشی از ورزش (EIB) و درمان علائم رینیت آلرژیک (تب یونجه)، از جمله رینیت آلرژیک فصلی یا طولانی مدت مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش مصرف می‌شود.

دچار خارش پوست شدید شدی؟ همین حالا از دکتر نوبت بگیر.

‏۹. بهترین داروی خارش بدن: مرطوب کننده‌ و نرم کننده‌

مرطوب‌کننده‌ها، مانند کرم‌ها و لوسیون‌ها، می‌توانند به آبرسانی خارجی‌ترین لایه پوست کمک کنند. آن‌ها برای کنترل عوارض پوستی مانند خارش و خشکی لازم هستند.

مرطوب کننده‌ها آب را به داخل پوست می‌کشند. در حالی که نرم کننده‌ها یک لایه محافظ روی سطح پوست تشکیل می‌دهند که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند. بهتر است بلافاصله پس از حمام یا دوش گرفتن در حالی که پوست هنوز کمی مرطوب است از مرطوب کننده‌ها استفاده کنید.

‏انواع داروی گیاهی برای خارش بدن

گیاهانی مثل آلوئه‌ورا، بابونه، اسطوخودوس، روغن درخت چای و جو دوسر اثرات تسکین‌دهنده دارند و از آن‌ها در قالب ژل، روغن یا حمام برای درمان خانگی خارش بدن استفاده می‌شود. این داروها معمولا برای خارش‌های خفیف تا متوسط و در افرادی که نمی‌خواهند داروهای شیمیایی مصرف کنند، مفید هستند.

داروی گیاهی برای خارش بدن
داروی گیاهی به تسکین خارش بدن کمک می‌کند.

بهترین دارو برای خارش بدن کودکان

برای تسکین خارش پوست کودک یک داروی ضد خارش غیر استروئیدی و یک استروئید موضعی را روی پوست او قرار دهید. برخی از این کرم‌ها یا ژل‌ها دارای یک بنادریل (دیفن هیدرامین) مانند آنتی‌هیستامین هستند. این محصولات یک ماده شیمیایی به نام هیستامین را که در واکنش‌های آلرژیک و خارش نقش دارد، مسدود می‌کنند.

دارونحوه مصرف و سن مناسب
ستیریزینخوراکی؛ مناسب برای کودکان بالای ۲ سال
کلرفنیرامینخوراکی؛ مناسب برای کودکان بالای ۱ سال
هیدروکورتیزونموضعی؛ با مشورت پزشک برای کودکان بالای ۲ سال
انواع داروی خارش بدن برای اطفال

‏بهترین دارو برای خارش بدن در دوران بارداری

در بارداری، انتخاب دارو محدود است و معمولا داروهای موضعی ملایم مثل هیدروکورتیزون و آنتی‌هیستامین‌های بی‌خطر مانند لوراتادین توصیه می‌شوند. مصرف هر دارویی برای خارش بدن در بارداری با مشورت پزشک باشد، زیرا برخی داروها می‌توانند بر جنین تأثیر بگذارند.

در دوران بارداری، برخی داروها برای کاهش خارش ایمن‌تر هستند:​

  • کرم‌های موضعی: مانند هیدروکورتیزون با دوز پایین
  • مرطوب‌کننده‌ها: مانند کره کاکائو و روغن نارگیل
  • حمام جو دوسر: برای تسکین خارش‌های مرتبط با کشیدگی پوست

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

برای خارش بدن، شناخت علت و انتخاب داروی مناسب اهمیت زیادی دارد. از کرم‌های ضدالتهاب گرفته تا آنتی‌هیستامین‌ها و حتی درمان‌های گیاهی، گزینه‌ها متنوع‌اند. اما انتهاب بهترین دارو برای خارش بدن نیازمند راهنمایی پزشک عمومی یا دکتر پوست به‌ویژه در کودکان و زنان باردار است.

به همین دلیل حالا که با داروها آشنا شده‌اید و شاید داروی مفید برای درمان خارش خود را انتخاب کرده‌اید، باید قبل از خرید و شروع مصرف با یک متخصص مشورت کنید یا از مشاوره دارویی استفاده کنید. وبسایت دکترتو به شما فرصت نوبت‌گیری از پزشکان به شکل آنلاین و حضوری را می‌دهد. به وبسایت دکترتو مراجعه کنید و در سریع‌ترین زمان نوبت مشاوره را ثبت و دریافت کنید.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

پرسش‌های متداول

آنتی هیستامین‌ها (قرص‌های آلرژی) از جمله بنادریل، زیرتک (ستیریزین)، کلاریتین (لوراتادین)، کلاریکس نسخه‌ای (دسلوراتادین) و آلگرا (فکسوفنادین) برای درمان خارش مفید هستند.

آنتی هیستامین‌هایی از جمله بنادریل، زیرتک (ستیریزین)، کلاریتین (لوراتادین)، کلاریکس نسخه‌ای (دسلوراتادین)، آلگرا (فکسوفنادین) و کرم‌های ضد خارش از جمله کورتیکواستروئیدهای موضعی ممکن است برای درمان خارش مفید باشند. این موارد برخی از داروهای مصرفی برای درمان خارش هستند.

داروهایی از جمله دیفن‌هیدرامین، ستیریزین، فکسوفنادین، لوراتادین و لووستیریزین برای درمان خارش بدن مفید هستند.

بله، بسیاری از داروهای ضدخارش مانند کرم‌های هیدروکورتیزون یا آنتی‌هیستامین‌هایی مثل سیتریزین بدون نسخه در داروخانه‌ها موجودند. اما در صورت خارش شدید، مزمن یا همراه با علائم دیگر، بهتر است با پزشک مشورت شود تا علت اصلی مشخص و درمان مناسب تجویز شود.

بله، داروهای ضدخارش مانند آنتی‌هیستامین‌ها و کورتیکواستروئیدها در کاهش علائم حساسیت و التهاب پوستی مؤثر هستند. این داروها با مهار واکنش‌های آلرژیک یا کاهش التهاب، خارش را تسکین می‌دهند. با این حال، تأثیر آن‌ها بسته به علت خارش و نوع پوست متفاوت است.

هیدروکسی زین برای درمان خارش ناشی از آلرژی استفاده می‌شود. این دارو یک آنتی هیستامین است و با مسدود کردن یک ماده طبیعی خاص (هیستامین) که بدن در طی یک واکنش آلرژیک تولید می‌کند، عمل می‌کند.

امتیاز شما به مقاله:
(4.1از5)
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره بهترین دارو برای خارش بدن

  1. ناشناس گفت:

    سلام من چندماهه ایقدبدنم خارش داره که خون درمیادهرچه قرص میخورم تاثیری ندارد راهنمایی کنید ممنون
    قرص هیدروکسی زین هم مصرف میکنم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      اگر با این دارو بهبود پیدا نکرده اید
      نیاز به داروهای دیگر هم دارید
      بهتر است زیر نظر متخصص آلرژی باشید
      متخصص آلرژی

    2. علیزاده گفت:

      باسلام
      من خودم چند ماه پیش خارشک شدید گرفته بودم تا جاییکه به هردکتری رفتم درمان قطعی براش نداشتند و هربار که بدنم خارش می‌گرفت اونقدر میخواروندم که زخمی میشد بالاخره بعداز ۳ماه رفت و آمد به دکتر و عطاری و هزارتا درمون خونگی بصورت اتفاقی یک نوع پماد یه شرکت ایرانی رو مصرف کردم که تمام و کمال خارش بدنم ازبین رفت اگر کسی خواست من شماره تلفن میزارم تماس بگیرید براتون تهیه میکنم

      علیزاده

      1. ناشناس گفت:

        سلام وقت بخیرمیشه اسم‌پماد بگید

      2. ناشناس گفت:

        س اسم پماد لطف میکنید بگید

      3. کوشکی گفت:

        اسم پماد رو بگید لطفاً

      4. ابراهیم گفت:

        نام نمادی که ازش تعریف میکنیدرو،اعلام کنید،ممنون

      5. ابراهیم گفت:

        این چه نوع خدمت رسانیست که نام پمادتانرااعلام نمیکنید؟!!!!

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          خدمات رسانی نیست
          ما راهنمایی میکنیم
          دارو فقط زیر نظر و معاینه پزشک باید مصرف شود

      6. صفدری گفت:

        باسلام و ارادت جناب علی زاده اگر ممکن است اسم پماد که گفتید بفرمایید سپاس گزارم

      7. ممم گفت:

        سلام لطفا اسم پماد ویا داروگیاهی را بفرمایید

      8. ناشناس گفت:

        این قد بدنم خارش می ده که بدنم زخمی شده زحمت خون میاد

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          مسلما در این شرایط نیاز به درمان دارید
          با اب خنک دوش بگیرید
          انتی هیستامین نیاز داید
          از نظر کبدچرب هم باید بررسی شوید

          متخصص داخلی

        2. Leo گفت:

          قرص سیتروئن و بتامتازون و لوراتادین هرشب بخورید
          در ضمن آمپول دگزامتازون یا استروئید یا کلرفنیل آمین بزنید

        3. ناشناس گفت:

          چی شد چی کار کردی بدن آت خوب شد ؟؟؟
          چی کار کردی که خوب شدی بدن منم خیلی خارش می‌کنه حتی زخم شده

      9. ناشناس گفت:

        سلام میشه اسمش بفرسیتید منم ادیتم خیلی

      10. مرتضی حسن زاده گفت:

        ۱۲ سواله خیلی خارش شدید دارم.ک اسن عارضه ی دفه پیدا شد .لطفا برام اسم دارو رو بگید ممنون

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          ابتدا باید علت خارش مشخص شود
          و بعد درمان صورت گیرد
          بی جهت دارو مصرف نکنید
          و حتمن به پزشک مراجعه کنید

          متخصص پوست و مو

      11. ناشناس گفت:

        سلام بزرگوار اسم پماد رو میشه لطف کنی از شدت خارش شبا خواب ندارم

        1. s گفت:

          سلام من امروز رفتم دکتر اگه بهتر شدم نسخمو بهتون میگم شما هم استفاده کنید ولی از من خون نمیاد فقط میخاره

        2. s گفت:

          سلام من امروز رفتم دکتر اگه بهتر شدم نسخمو بهتون میگم شما هم استفاده کنید ولی از من خون نمیاد فقط میخاره

          بار اولیه میفرستم گوگل چیمیگی

      12. ناشناس گفت:

        میشه اسم پمادروبگید

      13. میترا گفت:

        سلام لطف میکنید اسم پماد بدین ممنون میشم

      14. یکتا گفت:

        سلام دوست عزیز شمارتونو پیدانمیکنم میشه اسم پمادو بگین

      15. سمیرا گفت:

        دوست عزیز اسم پماد را برای خارش میگید

      16. مونا گفت:

        سلام میشه شمارتونوبزارین برا منم سفارشش بدین

      17. مهنا گفت:

        شمارتونوبزارین لطفا

      18. سجاد پیشه ور گفت:

        آقای علیزاده خواهش میکنم اسم این کرم رو به من بگو ،شماره تماست رو برای من بزار خیلی احتیاج دارم به این پارو

      19. ناشناس گفت:

        چی بود

      20. خورشیدخواجه گیری گفت:

        اسمش چی بود

      21. ناشناس گفت:

        سلام لطفا نام دارو را بگید منم مشکل رو دارم

      22. مهسا گفت:

        سلام میشه اسم پمادتون رو بگید

      23. عبدالناصر گفت:

        خارش شدید

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          سوال یا دیدگاه تان را کامل تر مطرح کنید
          تا بهتر کمک تان کنیم
          ممنونم

      24. ناشناس گفت:

        سلام لطفاً شماره تماستونو بدید

      25. ناشناس گفت:

        سلام علیزاده اسم پماد چی بود

      26. ناشناس گفت:

        فقط پمادهای کورتون دار سریع خاموش میکنن مثل پماد فلوئوسینولون

        1. همیارِ دکترِتو گفت:

          سلام
          بله، پمادهای کورتون دار مانند فلوئوسینولون می‌توانند برای کاهش التهاب و خارش سریعاً مؤثر باشند. این پمادها معمولاً برای شرایط التهابی و حساسیت‌های پوستی تجویز می‌شوند، اما باید تحت نظر پزشک مصرف شوند، چون استفاده طولانی مدت از آنها ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.

      27. مصطفی گفت:

        آقای علیزاده ماهم درگیر این بیماری نحس شدیم ممنونم اگه اسم این پماد بگی هرکاری کردیم هر پماد هرقرص استفاده کردیم جواب نداد

      28. سمیرا گفت:

        لطفااسم پمادچی بود

      29. ناشناس گفت:

        اسم پماد را میگوید لطفاً

      30. شادی گفت:

        سلام خوبین منم الان چن ماهی است خارش و اگزما اومده اسم اون پماد چیه برام لطف می کنین برای منم بفرستین ممنون شادی هستم

    3. ناشناس گفت:

      قرص سیتریزین و بتامتازون و لوراتادین هرشب بخورید
      و آمپول کلرفنیل امین یا دگزامتازون بزن

    4. جینگیل گفت:

      قرص سیتریزین و بتامتازون و لوراتادین هرشب بخورید
      و آمپول کلرفنیل امین یا دگزامتازون بزن

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام
        این داروها، مانند سیتریزین، بتامتازون، لوراتادین، کلرفنیل‌آمین و دگزامتازون، معمولاً برای درمان آلرژی‌ها و التهاب‌ها تجویز می‌شوند. اما مصرف آن‌ها باید تحت نظر پزشک متخصص باشد، چرا که ممکن است عوارض جانبی داشته باشند یا با داروهای دیگر تداخل کنند. توصیه می‌شود تنها پس از مشورت با پزشک و دریافت نسخه‌ی مناسب برای وضعیت خاص شما، این داروها مصرف شوند.

  2. ناشناس گفت:

    سلام من دست هام فصل گرم دانه میزنه خارش داره باید چکار کنم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      باید از کرم های ابرسان و ترمیمی استفاده کنید
      در صورت التهاب و خارش زیاد
      باید حتمن به پزشک مراجعه کنید
      متخصص پوست و مو

  3. م م گفت:

    سلام من لک وخال با دستگاه برداشتم دوهفته زینک زدم والان گفتن آلفا بزنم ولی احساس میکنم آلفا داره سیاه میکنه دوباره زینک بزنم میشه وتاکید بزنم ممنون میشم جواب بدید

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بله
      بهتر است با زینک ادامه دهید
      ولی اگر لک های سیاه برطرف نشد حتمن به پزشکتان مراجعه کنید

  4. ناشناس گفت:

    من چند روز هست برای خارش از پماد هیدروکورتیزون استفاده میکنم آثر چندانی نداره بنظرتون چه کاری انجام بدم؟

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بستگی به دلیل خارش دارد
      اگر عفونت باکتریال یا قارچی باشد
      این دارو چندان اثرث ندارد
      زیر نظر پزشک باشید
      متخصص پوست و مو

  5. ناشناس گفت:

    سلام بدنم کهیر زده رفتم دکتر آمپول زد خوب شد ولی باز شب بدنم کهیر زد قرص فستوور داده

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      اگر این علایم دوباره بر می گردد
      نیاز به درمان اصولی تری دارید
      زیر نظر متخصص الرژی باشید

      متخصص آلرژی

    2. سارا گفت:

      عزیزم پماد کالاندولا برای کهیر خیلی خوبه ان شاالله خوب بشید

      1. همیارِ دکترِتو گفت:

        سلام
        ممنونم
        بله، پماد کالاندولا خاصیت ضدالتهابی دارد و می‌تواند به کاهش خارش و التهاب کهیر کمک کند. اما اگر کهیر شدید یا مداوم است، بهتر است با پزشک مشورت کنید. 🌿

  6. دکتر الهام فرخ سرشت گفت:

    خارش پوست گرفتم دو روزه هفت ماهمه میتونم قرص هیدروکسی زین بخورم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بله می توانید مصرف کنید
      ولی با توجه به عوارض و اینکه هنوز منشا خارش مشخص نیست
      بهتر است زیر نظر پزشک باشید

  7. فاطمه گفت:

    سلام،من چند ماهه خارش داشتم با دونهای کم قرمز ولی این دو سه هفته تقریبا این دونها رفتن و هیچی رو بدنم نیست ولی بازم این خارش ول کن نیست،لطفا کمک کنید چون ۳بار رفتم دکتر و نتیجه نداد و شبا هم نمیتونم از خارش شدید بخابم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      از چه دارو هایی استفاده کردید؟
      ازمایش خون برای بررسی خودایمنی و مشکلات کبدی انجام داده اید؟
      چون این موارد هم می تواند باعث خارش مزمن شود
      بهرحال توصیه ما این است زیر نظر متخصص آلرژی باشید
      متخصص آلرژی

  8. ناشناس گفت:

    سلام،من چند ماهه خارش داشتم با دونهای کم قرمز ولی این دو سه هفته تقریبا این دونها رفتن و هیچی رو بدنم نیست ولی بازم این خارش ول کن نیست،لطفا کمک کنید چون ۳بار رفتم دکتر و نتیجه نداد و شبا هم نمیتونم از خارش شدید بخابم

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      دوست عزیز
      ازمایش خون برای بررسی خودایمنی و مشکلات کبدی انجام داده اید؟
      چون این موارد هم می تواند باعث خارش مزمن شود
      بهرحال توصیه ما این است زیر نظر متخصص آلرژی باشید
      متخصص آلرژی

  9. نسترن بخشی گفت:

    سلام خسته نباشید .من حقیقتش الان دوماه درگیر این کهیر پوستی و خارش شدید و دانه های برجسته رو پوست تنم وهم درد میکنه رو گردن و پا و دست و شکمم دیگه کلافه شدم دوبار دکتر رفتم بعد از تمام شدم قرصا و آمپول دوباره منو کهیر میزنه باید آزمایش بدم تو رو خدا کمکم کنید

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      از نظر ایمنی شناسی باید ازمایش دهید
      بین حساسیت و زونا ی احتمالی تفریق باید قایل شد
      نیاز به درمان اصولی تری دارید

      متخصص آلرژی

  10. هادی گفت:

    سلام من بدنم دانه می زند و بعد خارش می دهدوخوب هم نمی شود

    1. همیارِ دکترِتو گفت:

      سلام
      بیشتر مشکوک به ابله یا زونا هستید
      ولی
      باید هم معاینه شوید و هم ازمایش دهید
      از نظر حساسیت،مشکلات خودایمنی، مشکلات هورمونی و کبدی و زونا بررسی شوید
      درماتیت قارچی هم باید بررسی شود
      متخصص پوست و مو