بهترین پماد قارچ پوستی کدام است؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید

پمادهای ضدقارچ پوستی برای درمان عفونت‌های قارچی مانند پای ورزشکار یا برفک پوستی تجویز می‌شوند. پمادهای ضدقارچ پوستی برای درمان عفونت‌های سطحی و محدود به پوست تجویز می‌شوند و باید به مدت مشخص طبق دستور پزشک استفاده شوند تا از بازگشت قارچ جلوگیری شود.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 10 دقیقه
پماد قارچ پوستی انواع مختلفی دارد.

عفونت‌های قارچی نوعی بیماری هستند که توسط یک قارچ (مخمر یا کپک) ایجاد می‌شوند. این عفونت‌ها معمولا پوست، مو، ناخن یا غشاهای مخاطی را تحت تاثیر قرار می‌دهند اما می‌توانند ریه‌ها، مجاری ادراری یا سایر قسمت‌های بدن را نیز آلوده کنند. قارچ های پوستی اغلب شایع‌تر هستند و سبب بروز علائمی نظیر ورم، تاول زدن، قرمزی، خشکی و سایر علائم پوستی می‌شوند. عدم درمان این عفونت های قارچی پوست می‌تواند باعث تشدید علائم‌تان شود. پس با ما همراه باشید تا شما را با موثرترین انواع پماد قارچ پوستی آشنا کنیم. اما باید خاطر نشان کنیم که قبل از اقدام به مصرف خودسرانه این داروها با یک متخصص پوست در این باره مشورت کنید. شما می‌توانید از سامانه نوبت دهی دکترتو نسبت به دریافت وقت ویزیت حضوری و یا مشاوره آنلاین اقدام کنید.

پماد قارچ پوستی چیست؟

قارچ های پوستی قابل درمان هستند و اغلب با یک دوره مصرف دارو برطرف می‌شوند. پماد قارچ پوستی، یکی از بهترین انواع درمان برای این اختلالات پوستی است؛ زیرا هم قیمت مناسبی دارد و هم خیلی زود روی پوست اثر می‌گذارد. در اینجا به برخی از بهترین پمادهای قارچ پوستی اشاره کرده‌ایم:

متن انگلیسی:
You’re at higher risk for fungal Infections if you have a weakened Immune system.
ترجمه متن:
اگر سیستم ایمنی ضعیفی دارید، بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت های قارچی هستید.

my.clevelandclinic

۱. پماد کلوتریمازول برای قارچ پوستی

کلوتریمازول نوعی کرم موضعی است که معمولا برای درمان بیماری‌های قارچی نظیر پای ورزشکار، درماتوفیتوز، خارش ژوک و عفونت‌های قارچی واژن استفاده می‌شود. این پماد قارچ پوستی با آسیب رساندن به دیواره سلولی قارچ و کند کردن رشد قارچ عمل می‌کند و بسته به نوع بیماری باید روزانه ۱ الی ۲ بار روی پوست استعمال شود.

پماد کلوتریمازول برات بی‌فایده بوده و دنبال پماد دیگه هستی؟

کلیک کن و از متخصص بپرس.

۲. پماد هیدروکورتیزون برای قارچ پوستی

زمانی که قارچ پوستی با علائمی نظیر خارش، التهاب، تحریک و سوزش همراه باشد، مصرف پماد هیدروکورتیزون می‌تواند به بهبود علائم شما کمک کند. البته نکته مهم در خصوص هیدروکورتیزون این است که این پماد خاصیت ضدقارچ ندارد و به تنهایی عفونت قارچی را درمان نمی‌کند؛ بنابراین باید در ترکیب با داروهایی که قارچ‌ها را هدف قرار می‌دهند استفاده شود.

۳. پماد کالامین برای قارچ پوستی

پماد کالامین نمی‌تواند قارچ را درمان کند اما می‌تواند علائمی نظیر التهاب، خارش و درد ناشی از قارچ را تسکین دهد. به همین خاطر بهتر است کالامین را به عنوان یک درمان مکمل و در کنار پمادهای ضدقارچ قوی استفاده کنید.

۴. پماد میکونازول برای قارچ پوستی

پماد میکونازول به تسکین خارش، قرمزی یا ترشحات عفونی ناشی از قارچ‌ها کمک می‌کند. این داروی موضعی، سلول‌های کاندیدا آلبیکانس را نیز از بین می‌برد و با آسیب رساندن به دیواره سلولی قارچ، باعث کاهش سرعت رشد قارچ می‌شود.

۵. پماد بینافین برای قارچ پوستی

پماد بینافین همان پماد تربینافین است. این پماد ضدقارچ اثرات چشمگیری در درمان بسیاری از انواع قارچ‌های پوستی دارد. پزشکان به علت ترکیبات قوی به کار رفته در ساخت این داروی موضعی، آن را برای عفونت‌های شدید تجویز می‌کنند.

۶. پماد تریامسینولون اِن اِن برای قارچ پوستی

تریامسینولون ان ان دارویی است که از ترکیب تریامسینولون، نیستاتین و نئومایسین درست شده است. تریامسینولون، خاصیت ضدالتهاب دارد و التهاب ناشی از عفونت‌های قارچی پوست را تسکین می‌دهد. نیستاتین نیز یک عامل ضدقارچ قوی است و مانع از رشد و تکثیر قارچ‌ها می‌شود. نئومایسین به کار رفته در این دارو نیز با قابلیت ضدباکتریایی می‌تواند باکتری‌های مضر را از بین ببرد.

۷. پماد تریامسینولون برای قارچ پوستی

تریامسینولون نوعی داروی کورتیکواستروئید است که می‌تواند التهاب و علائم مرتبط با آن (خصوصا ورم، قرمزی، سوزش و خارش) را درمان کند. البته نکته مهم در خصوص تریامسینولون این است که این دارو تنها برای التهاب به کار می‌رود و تاثیری روی قارچ ندارد؛ بنابراین باید همراه با داروهای ضدقارچ موضعی یا خوراکی مصرف شود.

۸. پماد کالاندولا برای قارچ پوستی

پماد کالاندولا یک پماد حاوی گیاه همیشه‌بهار است که فواید متعددی برای سلامت پوست دارد. از جمله فواید این پماد می‌توان به درمان بیماری‌های پوستی مانند اگزما، التیام زخم‌ها و حتی مقابله با عفونت‌های قارچی (خصوصا عفونت‌های قارچی واژن) اشاره کرد.

عصاره گل همیشه‌بهار که در این پماد استفاده شده، سرشار از ترکیبات طبیعی به نام فلاونوئیدها است. این ترکیبات دارای اثرات ضدالتهابی، ضدانعقاد، ضد دیابت، ضدسرطان و محافظت کننده عصبی هستند و عفونت‌های قارچی را به خوبی درمان می‌کنند.

۹. پماد فلوکونازول برای قارچ پوستی

فلوکونازول بیشتر به صورت قرص در دسترس است؛ اما پماد آن نیز می‌تواند قارچ‌های پوستی را در مدت زمانی کوتاه درمان کند. این پماد قادر است که سویه‌های مختلفی از قارچ را هدف قرار دهد و مانع از بروز مجدد عفونت‌های قارچی شود.

پماد الفا برای قارچ پوستی موثر است.
پماد الفا برای درمان قارچ پوستی مؤثر است و با خاصیت ضدقارچی خود به کاهش علائم عفونت‌های قارچی مانند خارش و التهاب کمک می‌کند.

۱۰. پماد الفا برای قارچ پوستی

پماد آلفا یک درمان موضعی است که می‌توانید از آن برای رفع سوختگی، خشکی ناشی از اگزما و پسوریازیس، ترمیم جای بخیه و غیره استفاده کنید. این پماد به خاطر اثرات ضدالتهاب و ضدقارچی که دارد می‌تواند برای درمان انواع مختلفی از عفونت‌های قارچی نیز استفاده شود و جای زخم ناشی از قارچ را در عرض مدت زمانی کوتاه ترمیم کند.

۱۱. پماد کورتیزون برای قارچ پوستی

پماد کورتیزون همان هیدروکورتیزون است که در بخش‌های بالا به آن پرداختیم. این داروی استروئیدی می‌تواند التهاب، درد، خارش و ورم را کاهش دهد. البته این پماد استروئیدی نباید به تنهایی برای عفونت قارچی پوست استفاده شود. بلکه اگر بثورات ناشی از عفونت قارچی گسترده هستند، کورتیزون باید در ترکیب با سایر پمادها یا قرص‌های ضد قارچ (همچون فلوکونازول) مصرف شود.

۱۲. پماد زینک برای قارچ پوستی

زینک اکساید یک داروی موضعی برای درمان سوختگی و لکه‌های پوستی است. اما از آنجایی که زینک دارای طیف وسیعی از خواص ضد میکروبی است می‌تواند در برابر رشد سویه‌های گوناگونی از قارچ‌ها و همچنین باکتری‌ها نیز موثر باشد.

بسیاری از تحقیقات نشان داده‌اند که میکونازول و زینک اکساید موضعی یک داروی ترکیبی ضدقارچ هستند که عفونت‌های ناشی از قارچ را درمان می‌کنند. زینک اکساید را می‌توان در دوزهای ایمن برای کودکان نیز استفاده کرد، بدون این که سبب بروز عوارض جانبی در کودکان شود.

۱۳. پماد باکتروماد برای قارچ پوستی

پماد باکتروماد که با نام‌های دیگری از جمله موپیروسین و باکتروبان نیز شناخته می‌شود یک آنتی‌بیوتیک است که از رشد باکتری‌ها روی پوست جلوگیری می‌کند. باکتروماد موضعی برای درمان عفونت‌های پوستی مانند زرد زخم یا عفونت استاف پوست کاربرد دارد. در حقیقت، این پماد مانع از این می‌شود که باکتری‌ها، پروتئین‌هایی که برای رشد و تکثیر نیاز دارند را تولید کنند.

نکته مهم در خصوص باکتروماد این است که روی قارچ تاثیر چندانی ندارد و برای عفونت‌های باکتریایی پوست طراحی شده است. پس اگر عامل عفونت‌زا روی پوست شما، یک گونه از قارچ است، تجویز باکتروماد نمی‌تواند چندان موثر باشد.

۱۴. کتوکونازول

کتوکونازول متعلق به گروهی از داروها به نام ضد قارچ‌های آزول است که در اشکال مختلفی همچون قرص، شامپو، کرم و پماد در دسترس است‌. پماد ضد قارچ پوستی کتوکونازول یکی از رایج‌ترین اشکال این دارو است که استعمال آن روی محل عفونت، باعث از بین رفتن موادی می‌شود که سلول‌های قارچی را تغذیه می‌کنند. این گونه، کتوکونازول می‌تواند رشد سلول‌های قارچی را مهار کند.

۱۵. اکونازول

اکونازول یک پماد ضد قارچ پوستی است که با ایجاد اختلال در ساختار سلولی قارچ‌ها، رشد انواع خاصی از قارچ‌ها را متوقف می‌کند. این پماد برای درمان طیف وسیعی از قارچ‌های پوستی مانند پای ورزشکار، خارش ژوک و بیماری کچلی تغییردهنده رنگ (تینه‌آ ورسیکالر) کاربرد دارد.

یکی دیگر از اصلی‌ترین کاربردهای اکونازول درمان زنانی است که دچار برفک واژن هستند. از آنجایی که عفونت‌های قارچی زنان، حین رابطه جنسی می‌توانند به مردان نیز منتقل شوند، بهتر است مردان هم از اکونازول استفاده کنند.

۱۶. بوتوکونازول

بوتوکونازول یک پماد برای قارچ پوستی است که عفونت‌های قارچی واژن را درمان می‌کند. این عفونت‌ها باعث سوزش، خارش و تغییراتی در ترشحات واژن می‌شوند. مصرف بوتوکونازول می‌تواند در تسکین این علائم و درمان قارچ، اثرات قابل توجهی داشته باشد. البته به یاد داشته باشید که این دارو برای استفاده واژینال طراحی شده است، بنابراین بهتر است از استعمال آن روی سایر نقاط پوست بپرهیزید.

۱۷. سرتاکونازول

سرتاکونازول یک پماد قارچ پوستی است که روی پوست استعمال می‌شود و طیف وسیعی از عفونت‌های قارچی (خصوصا بیماری پای ورزشکار) را درمان می‌کند. مزیت این پماد این است که علاوه بر درمان قارچ، اثرات ضدالتهاب و ضد خارش نیز دارد.

۱۸. فنتیکونازول

فنتیکونازول نوعی پماد ضد قارچ پوستی است که اکثرا برای عفونت‌های مخمری واژن و ولوواژینیت ناشی از قارچ کاندیدا آلبیکانس کاربرد دارد. این دارو با از بین بردن عامل عفونی، به تسکین علائمی نظیر خارش، سوزش، قرمزی و ترشحات واژن کمک می‌کند.

۱۹. تربینافین

کرم یا پماد تربینافین برای درمان طیف وسیعی از عفونت‌های پوستی استفاده می‌شود. تربینافین از تکمیل رشد سلول‌های قارچی جلوگیری می‌کند و در نتیجه باعث مرگ این سلول‌ها می‌شود. این دارو اثرات قابل توجهی روی قارچ‌های پوستی دارد و بسیاری از عفونت‌های قارچی را در عرض ۱ الی ۲ هفته درمان می‌کند.

۲۰. نیستاتین

نیستاتین یک کرم یا پماد برای قارچ پوستی است که می‌تواند از رشد و گسترش قارچ‌ها (خصوصا کاندیدا آلبیکانس) جلوگیری کند و علائم عفونت‌های قارچی را در زنان و مردان تسکین دهد. طول دوره درمان با نیستاتین نیز اغلب بر اساس نوع بیماری و شدت آن تعیین می‌شود.

۲۱. آمورولفین

آمورولفین یک داروی ضدقارچ است که یک مشتق از ترکیب شیمیایی مورفولین در نظر گرفته می‌شود. این دارو غشای سلولی قارچ را تحت تاثیر قرار می‌دهد و باعث کاهش ارگوسترول (نوعی استرول در دیواره قارچ‌ها) می‌شود. قارچ‌ها بدون وجود ارگوسترول نمی‌توانند به حیات خود ادامه دهند، بنابراین با مصرف مداوم این دارو، قارچ‌ها از بین می‌روند.

پماد سیکلوپیروکس برای قارچ پوستی موثر است.
پماد سیکلوپیروکس با خاصیت ضدقارچی خود به درمان عفونت‌های پوستی ناشی از قارچ کمک کرده و علائم مانند خارش و التهاب را کاهش می‌دهد.

۲۲. سیکلوپیروکس

سیکلوپیروکس یک داروی ضد قارچ است که عفونت‌های قارچی پوست یا ناخن را درمان می‌کند. این دارو باید طبق دستورالعمل پزشک و در طول مدت زمان تعیین شده توسط او روی پوست آسیب دیده استعمال شود تا اثرات قابل توجه خود را نشان دهد.

۲۳. تولنافیتات

تولنافتات موضعی یک درمان عالی برای قارچ‌های پوستی است. این پماد با جلوگیری از رشد و بقای قارچ‌ها عمل می‌کند و طی چند روز یا یک هفته پس از درمان، نتایج حاصل از آن قابل مشاهده هستند. البته این دارو ممکن است سبب بروز عوارض جانبی نظیر تحریک پوست شود.

۲۴. پماد کلوبتازول برای قارچ پوستی

کلوبتازول یک داروی استروئیدی قوی است که از تولید برخی از پیام‌رسان‌های شیمیایی (پروستاگلاندین‌ها) که پوست را قرمز، متورم و دچار خارش می‌کنند، جلوگیری می‌کند. در نتیجه این پماد می‌تواند برای درمان التهاب، ورم، خارش و سوزش استفاده شود. البته کلوبتازول معمولا برای درمان اگزما، پسوریازیس، لیکن پلان و لوپوس استفاده می‌شود و اثرات ضدقارچی چندان زیادی ندارد. به همین خاطر حتما باید همراه با داروهای ضدقارچ مصرف شود.

۲۵. پماد فلوئوسینولون برای قارچ پوستی

فلوئوسینولون یک داروی استروئیدی قوی با اثرات ضدالتهاب است که با ‌کاهش تولید موادی که تشدیدکننده التهاب هستند، می‌تواند علائم عفونت‌های قارچی را تسکین دهد. اما به یاد داشته باشید که این دارو ضدقارچ نیست و نمی‌تواند به تنهایی قارچ را درمان کند، بنابراین باید در ترکیب با داروهای قوی‌تر مصرف شود.

۲۶. پماد بتامتازون برای قارچ پوستی

پماد بتامتازون نیز یک داروی استروئیدی است و خواص ضدقارچ ندارد. در شرایطی که قارچ پوستی با ورم، التهاب و خارش همراه باشد، پزشک مصرف بتامتازون را در ترکیب با داروهای ضدقارچ توصیه می‌کند تا هم علائمتان بهبود پیدا کنند و هم عفونت برطرف شود.

نحوه استفاده از پماد قارچ پوستی

پمادهای ضدقارچ نحوه استفاده ساده‌ای دارند. کافی است دست‌هایتان را بشویید و مقداری پماد را روی ناحیه آسیب دیده پوست استعمال کنید. سپس بر اساس دستورالعمل مصرف دارو، کمی آن را روی پوست ماساژ دهید تا جذب شود. پس از مصرف نیز دست‌هایتان را به خوبی بشویید تا از عفونی شدن سایر بخش‌های پوست جلوگیری کنید.

نام پمادنوع قارچ‌هایی که درمان می‌کندنحوه استفادهویژگی‌ها و مزایا
کلوترمیزول (Clotrimazole)تینه‌آ ورسیکالر، تینه‌آ پدیس، کاندیداروزی ۱-۲ بار بر روی ناحیه آلوده مالیده شود.دارای خاصیت ضد قارچ وسیع‌الطیف، بدون عوارض جانبی جدی.
ترمینافین (Terbinafine)تینه‌آ کرونیکا، تینه‌آ پدیس، تینه‌آ ورسیکالر۱-۲ بار در روز به مدت ۲-۴ هفته استفاده شود.سریع‌تر از داروهای مشابه عمل می‌کند و اثربخشی بالا دارد.
کتوکونازول (Ketoconazole)کاندیدا، تینه‌آ ورسیکالر، تینه‌آ کرونیکاروزی ۱ بار به مدت ۲-۴ هفته.ضد قارچ قوی، مناسب برای قارچ‌های مقاوم به سایر داروها.
میکونازول (Miconazole)تینه‌آ پدیس، تینه‌آ کرونیکا، کاندیدا۱-۲ بار در روز برای ۲-۴ هفته استفاده شود.خاصیت ضد قارچ و ضد التهابی، مؤثر در درمان عفونت‌های پوستی.
ناتامایسین (Nystatin)کاندیدا (عفونت‌های ناشی از کاندیدا)روزی ۲-۳ بار بر ناحیه آلوده مالیده شود.مؤثر در درمان عفونت‌های قارچی در نواحی مرطوب پوست.
سیکلواکسیازول (Ciclopirox)کاندیدا، تینه‌آ ورسیکالر۱-۲ بار در روز برای ۲-۴ هفته.با اثرات ضد قارچ قوی، عفونت‌های پوستی را درمان می‌کند.
امفوتریسین B (Amphotericin B)میکوزیس عمقی، کاندیدا مقاوم به داروهای دیگربر اساس تجویز پزشک استفاده می‌شود.برای عفونت‌های شدید و مقاوم به درمان استفاده می‌شود.
بوتنافین (Butenafine)تینه‌آ کرونیکا، تینه‌آ پدیسروزی یکبار برای ۲-۴ هفته.ضد قارچ قوی و مناسب برای عفونت‌های مقاوم به داروهای دیگر.
انواع پمادهای تجویزی برای درمان قارچ های پوستی

پماد درمان قارچ پوستی در ناحیه تناسلی مردان

بسیاری از افراد به اشتباه فکر می‌کنند که عفونت‌های قارچی در ناحیه تناسلی، تنها مختص زنان هستند. اما مردان نیز ممکن است دچار این عفونت‌ها شوند و علائمی نظیر التهاب و ورم ناحیه تناسلی، سوزش هنگام دفع ادرار و درد را تجربه کنند. برای درمان نوع عفونت قارچی، می‌توانید از طیف وسیعی از پمادهای ضدقارچ از جمله کلوتریمازول استفاده کنید.

پماد برای قارچ پوستی واژن موثرترین دارو است.
برای درمان قارچ پوستی واژن، پماد کلوتریمازول ۱ درصد یکی از موثرترین داروهای موضعی است که با مهار رشد قارچ‌ها، عفونت‌های قارچی واژینال را درمان می‌کند.

پماد برای قارچ پوستی واژن

عفونت های قارچی واژن در زنان بسیار شایع هستند. بسته به محل عفونت، باید پمادها یا کرم‌های ضد قارچ را روی قسمت بیرونی واژن یا داخل واژن استعمال کنید. کرم‌هایی که باید داخل واژن استعمال شوند معمولا با یک اپلیکاتور عرضه می‌شوند که به اندازه‌گیری دوز مناسب و استعمال کرم داخل واژن کمک می‌کند.

در حال حاضر، پمادهای ضدقارچ زیادی برای عفونت قارچی واژن موجودند که رایج‌ترین آن‌ها شامل این مواردند:

  • کلوتریمازول
  • میکونازول
  • تیوکونازول
  • بوتوکونازول
  • ترکونازول

متن انگلیسی:
Yeast infection creams are not recommended for women presenting with symptoms like fever, abdominal pain, back pain, nausea, foul-smelling odor or vaginal bleeding.
ترجمه متن:
مصرف پمادهای عفونت قارچی به زنانی که علائمی مانند تب، شکم‌درد، کمردرد، حالت تهوع، بوی نامطبوع یا خونریزی واژینال را تجربه می‌کنند، توصیه نمی‌شود.

tuasaude

پماد ضد قارچ پوستی کودکان

گاهی عفونت‌های قارچی می‌توانند پوست هر قسمتی از صورت یا بدن کودکان را نیز تحت تاثیر قرار دهند. در این شرایط می‌توانید برای درمان عفونت قارچی، از پمادهایی نظیر کلوتریمازول، تربینافین یا غیره استفاده کنید.

البته از آنجایی که کودکان (خصوصا در سنین پایین)، پوست حساس‌تری نسبت به بزرگسالان دارند، پزشکان معمولا داروهای ملایم‌تر با عوارض جانبی خفیف‌تر را برای آن‌ها تجویز می‌کنند.

پماد درمان قارچ پوستی صورت

عفونت‌های قارچی صورت یا لب‌ها، معمولا توسط مخمری به نام کاندیدا آلبیکانس ایجاد می‌شوند. این عفونت‌ها با علائمی همچون ظهور بثورات قرمز و خارش‌دار روی صورت یا لکه‌های سفید روی لب‌ها همراه هستند. البته نیازی به نگرانی نیست؛ زیرا این نوع عفونت را می‌توان در خانه و با مصرف کرم‌ها، لوسیون‌ها یا پمادهای ضد قارچ درمان کرد. به‌طورکلی، دو مورد از بهترین پمادهای تجویزی برای درمان این عارضه، شامل نیستاتین و فلوکونازول هستند.

علاوه بر داروهای ضدقارچ، پزشکان همچنین ممکن است استفاده از پمادهای استروئیدی (نظیر فلوئوسینولون، کلوبتازول و بتامتازون) را نیز برای کمک به تسکین علائمتان توصیه کنند.

پماد برای قارچ پوستی گردن

عفونت‌های قارچی گردن اغلب در نوزادان رایج هستند؛ اما گاهی می‌توانند بزرگسالان را نیز تحت تاثیر قرار دهند. این عفونت‌ها باعث ظهور برجستگی‌های ریز، لکه‌های پوستی، تغییر رنگ، پوسته‌پوسته شدن و التهاب پوست گردن می‌شوند. معمولا پزشکان برای درمان این قارچ‌های پوستی ترکیبی از داروی ضد قارچ میکونازول و زینک اکساید را تجویز می‌کنند.

پماد برای قارچ پوستی قهوه ای

گاهی قارچ‌های پوستی باعث ظهور لکه‌های قهوه‌ای روی پوست می‌شوند. این قارچ‌ها که معمولا ناشی از تینه‌آ ورسیکالر و درماتوفیتوز هستند با بسیاری از داروهای ضدقارچ که در قسمت‌های بالا معرفی کردیم قابل درمان هستند. معمولا اثرگذارترین پمادها برای این نوع قارچ شامل تربینافین، اکونازول، کتوکونازول و کلوتریمازول هستند.

دنبال پماد مناسب برای درمان قارچ قهوه‌ای رنگ هستی؟ مشاوره بگیر.

پماد برای قارچ پوستی کشاله ران

خارش ژوک یا تینیا کروریس نوعی عفونت قارچی پوست است که باعث ایجاد بثورات خارش‌دار در نواحی گرم و مرطوب بدن (از جمله کشاله ران) می‌شود. این عارضه نیز با مصرف پمادهای ذکر شده قابل کنترل و درمان است. به‌طورکلی کلوتریمازول، اکونازول، بوتنافین و تربینافین، برخی از پمادهای پرمصرف در میان این بیماران هستند.

بهترین پماد برای قارچ پوستی

این که بهترین پماد قارچ پوستی چیست، به نوع عفونت قارچی، شدت آن، وضعیت سلامتی شما و محل عفونت بستگی دارد. پزشکان معمولا از روش‌های تشخیصی برای بررسی نوع قارچ و وسعت آن استفاده می‌کنند، سپس براین‌اساس بهترین پماد را برای شما تجویز می‌کنند.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

انواع مختلفی از پمادهای ضدقارچ وجود دارد که برای درمان طیف وسیعی از عفونت‌های قارچی پوست استفاده می‌شوند. این پمادها از نظر قدرت، مکانیسم اثر، مدت زمان درمان و نوع استفاده، متفاوت هستند. به همین خاطر بهتر است به یک متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا این متخصصان بر اساس شرایطتان بهترین پماد قارچ پوستی را برای شما تجویز ‌کنند. با انتخاب بهترین پماد ضدقارچ، عفونت قارچی می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن و بدون عوارض جانبی خاصی درمان شود. اما اگر به پزشک دسترسی ندارید نگران نباشید چرا که می‌توانید از خدمات غیرحضوری دکترتو به منظور مشاوره آنلاین کمک بگیرید.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

پرسش‌های متداول

پمادهای تتراسایکلین و موپیروسین (باکتروماد) هر دو آنتی‌بیوتیک هستند. به این معنا که برای درمان عفونت‌های باکتریایی مورد استفاده قرار می‌گیرند و نمی‌توانند روی قارچ‌ها اثر بگذارند؛ بنابراین اگر دچار قارچ شده‌اید، این دو دارو گزینه مناسبی برای شما نیستند.

علائم عفونت‌های قارچی (مانند خارش یا درد)، معمولا در عرض چند روز پس از شروع درمان با پماد، شروع به بهبود می‌کنند. البته ممکن است مدت بیشتری طول بکشد تا علائمی همچون قرمزی و پوسته‌پوسته شدن تسکین پیدا کنند. بهبود کامل قارچ نیز بسته به نوع پماد ضد قارچ پوستی و شدت بیماری، ممکن است بین 1 تا 4 هفته طول بکشد.

بله مصرف پمادهای ضدقارچ برای مدت طولانی می‌تواند عوارض جانبی متعددی را ایجاد کند. اگر چه همه افراد عوارض جانبی ضد قارچ‌های موضعی را تجربه نمی‌کنند؛ اما برخی از بیماران ممکن است دچار عوارضی همچون سوزش، حساسیت پوستی، خشکی شدید، نازک شدن پوست و مقاومت دارویی به قارچ شوند.

بله بسیاری از انواع پماد برای قارچ پوستی، به صورت بدون نسخه در دسترس هستند. با این حال مصرف بدون نسخه این داروها می‌تواند با خطر بروز عوارض جانبی همراه باشد. به‌علاوه از آنجایی که بسته به نوع و محل عفونت، برخی از داروها ممکن است موثرتر باشند، توصیه ما این است که حتما این داروها را با تایید پزشک مصرف کنید.

امتیاز شما به مقاله:
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
فرزانه هستم، 30 ساله و عاشق دنیای سئو و محتوانویسی که با کنجکاوی دنبال آموختن چیزهای جدیدم؛ فارغ از هرگونه قرارداد و قانون و سبک خاصی. دنیای مجازی و اینترنت، فرصتی برای بودن با بهترین تیم‌ها رو برام فراهم کرده که می‌تونم بدون دغدغه و نگرانی هر روز احساس بهتر شدن و ارتقاء‌شغلی را با تمام وجودم لمس کنم. افتخار می‌کنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا می‌کنم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن