کدام قرص سردرد برای تسکین درد بهتر است؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید

قرص های سردرد مانند استامینوفن، ایبوپروفن و آسپرین از جمله رایج‌ترین داروهای مسکن هستند که به تسکین دردهای سردرد کمک می‌کنند. این داروها با کاهش التهاب و مهار انتقال سیگنال‌های درد به مغز، سردرد را به سرعت کاهش می‌دهند. مصرف این داروها باید با احتیاط و تحت نظر پزشک انجام شود، زیرا مصرف مکرر ممکن است منجر به سردردهای برگشتی شود.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 10 دقیقه
درمان دارویی فوری سردرد شدید چگونه است؟

سردردها انواع مختلفی دارند و دلایل متفاوتی می‌تواند موجب شود که شما سردرد بگیرید. برای درمان سردرد، مسکن‌ها و انواع قرص سردرد می‌تواند به ما کمک کند. اما واقعا چه دارویی برای سردرد ما مناسب است؟ زمانی که سردرد داریم باید چه قرصی بخوریم؟ آیا انواع قرص سردرد با هم تفاوت دارند؟ در این مقاله از دکترتو شما را با انواع قرص های سردرد و موارد استفاده از آنها آشنا می‌کنیم. اگر برای رفع سردرد به صورت مداوم قرص‌های مختلفی را امتحان می‌کنید بهتر است در این باره با متخصص نورولوژیست مشورت کنید. شما می‌توانید از سامانه دکترتو برای تنظیم وقت ویزیت حضوری و از خدمات آنلاین برای مشاوره متنی یا تلفنی استفاده کنید.

قرص سردرد چیست؟

قرص های سردرد شامل داروهای بدون نسخه و با نسخه‌ای هستند که می‌توانند با هدف کنترل درد و کاهش علائم ناشی از سردرد مصرف شوند. بهترین قرص سردرد باید برای هر فرد بر اساس نوع و شدت سردردی که دارد تجویز شود.

انواع قرص سردرد (قرص سردرد فوری)

داروهای موجود برای درمان سردرد به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند. اول داروهایی که نقش آنها تسکین درد و سایر علائم سردرد است. دسته دوم داروهایی هستند که با هدف متوقف کردن روند پیشرفت سردرد تجویز می‌شوند. در نهایت نیز دسته‌ای از داروهای سردرد برای درمان پیشگیرانه به منظور کاهش دفعات و شدت سردردها تجویز می‌شوند. علاوه بر این انواع قرص سردرد بر اساس نوع و الگوی سردردها در دسترس‌اند که هر کدام می‌توانند با تاثیری متفاوت، به بهبود سردرد و علائم آن کمک کنند. معمولا اولین دسته داروهایی که برای سردرد در دسترس‌اند، مسکن‌ها هستند.

متن انگلیسی:
Pain relievers are typically the first drugs recommended by doctors for migraine and headaches. Many of these medications are over-the-counter, or available without a doctor’s prescription, while other headache drugs require a prescription
ترجمه متن:
مسکن‌ها معمولا اولین داروهایی هستند که پزشکان برای میگرن و سردرد توصیه می‌کنند. بسیاری از این داروها بدون نسخه نیز در دسترس هستند، درحالی‌که سایر داروهای سردرد نیاز به نسخه دارند.

webmed
قرص مسکن سردرد چند نوع است؟
استامینوفن و ایبوپروفن رایج‌ترین داروهای سردرد هستند.

۱. قرص مسکن سردرد

دسته اول داروهایی که به عنوان قرص سردرد می‌توان از آنها استفاده کرد، مسکن‌هایی است که به صورت آزاد و بدون نسخه هم در دسترس‌اند. این مسکن‌ها می‌توانند اکثر سردردها از جمله سردردهای تنشی یا میگرنی را در همان ساعات اولیه شروع درد، تسکین دهند. استامینوفن، کدئین، بروفن و نوافن از جمله مسکن‌هایی هستند که برای تسکین علائم سردرد مصرف می‌شوند.

۲. قرص ناپروکسن برای سردرد

ناپروکسن یک مسکن است که معمولا توسط پزشک تجویز می‌شود. از این دارو می‌توان برای درمان دردهای شدید میگرنی استفاده کرد. برای اثرگذاری بهتر دارو باید آن را در ابتدای شروع سردرد مصرف کرد. مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد و نباید بیش از حد مصرف شود. در درمان سردردهای بسیار شدید معمولا ناپروکسن موثرتر است.

۳. قرص استامینوفن برای سردرد

قرص استامینوفن از جمله مسکن‌هایی است که برای سردردهای معمولی‌تر موثر است و در موارد شدید نمی‌توان آن را به عنوان یک مسکن قوی در نظر گرفتم. با این حال برای بسیاری از افراد، مصرف استامینوفن به همراه یک مسکن دیگر مانند ایبوبروفن می‌تواند سردردهای تنشی یا سردردهای میگرنی خفیف را درمان کند.

۴. داروهای ضد میگرن

دسته‌ای از انواع قرص سردرد به عنوان داروهای ضد میگرن شناخته می‌شوند که هدف آنها پیشگیری از ایجاد حملات میگرنی یا تسکین فوری سردردهای میگرنی است. اصلی‌ترین آنها هم تریپتان‌ها هستند که شامل التریپتان (رلپاکس)، ناراتریپتان (آمرژ)، ریزاتریپتان (مکسالت)، سوماتریپتان (آلسوما، ایمیترکس، سوماوول، اونزترا ایکسایل، توسیمرا، زمبراس)، زولمیتریپتان (زومیگ) و سایر موارد می‌شوند. می‌توان این داروهای ضد میگرنی را به صورت قرص سردرد، شات یا اسپری‌های بینی تسکین‌دهنده سردرد استفاده کرد. نوعی ارگوتامین به نام دی هیدروارگوتامین (DHE) نیز سردردهای میگرنی را درمان می کند. می‌توانید آن را به صورت تزریقی یا اسپری بینی دریافت کنید.

۵. داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs)

دسته دیگر داروهایی که برای درمان سردرد از آنها استفاده می‌شود، داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی است که می‌توانند در زمان شروع اولین نشانه‌های حمله میگرنی مصرف شوند. NSAIDها شامل ایبوپروفن و ناپروکسن هستند. سلکوکسیب هم یک NSAID نسخه‌ای است که به شکل مایع عرضه می‌شود. دی‌تان‌ها و گپانت‎ها درمان‌هایی برای میگرن هستند که در صورتی که درمان های موجود به دلیل مسائل مختلف سلامتی کمک‌کننده یا ایمن نباشد، می‌توان از آنها استفاده کرد.

۶. قرص نورتریپتیلین ۱۰ برای سردرد

در برخی از موارد از داروهای ضدافسردگی هم برای درمان یا کنترل برخی از سردردها، خصوصا سردردهای ناشی از اضطراب استفاده می‌شود. قرص نورتریپتیلین در اصل یک داروی ضدافسردگی است که می‌توان از آن برای پیشگیری از سردردهای میگرنی هم استفاده کرد.

۷. قرص دیکلوفناک برای سردرد

برخی از افراد با مصرف قرص دیکلوفناک پتاسیم می‌توانند سردرد و علائم مرتبط با آن مانند تهوع را درمان کنند. با این حال این مسکن بیشتر برای تسکین دردهای مفصلی و عضلانی موثر است.

۸. قرص کلداکس برای سردرد

قرص کلداکس یک قرص سردرد نیست و در درمان و کنترل علائم آنفلوانزا و سرماخوردگی کاربرد دارد. با این حال به دلیل ترکیبات تشکیل‌دهنده آن، می‌تواند سردردهای ناشی از بیماری را هم تسکین دهد.

می‌خوای از قرص کلداکس برای رفع سردرد استفاده کنی؟

از متخصص راهنمایی بگیر.

۹. قرص آ ث آ برای سردرد

قرص آ ث آ یک داروی مسکن قوی است که در موارد مختلفی از آن استفاده می‌شود. در این دارو از ترکیب آسپرین، استامینوفن و کافئین استفاده شده و به همین ترتیب می‌تواند در برخی موارد سردردهای میگرنی را هم تسکین دهد.

۱۰. قرص نوافن برای سردرد

نوافن یک قرص سردرد پرکاربرد و نسبتا قوی است که در اکثر موارد می‌تواند به عنوان درمان فوری سردرد کاربرد داشته باشد. از انواع سردردهای میگرنی گرفته تا سردرد تنشی یا سردردهای ناشی از سایر شرایط را می‌توان با مصرف نوافن بهبود بخشید.

۱۱. قرص استاگروفن برای سردرد

قرص استاگروفن درواقع نام تجاری قرص ضددرد و مسکن استامینوفن است که می‌توان از آن برای درمان و کاهش سردرد، خصوصا در کودکان استفاده کرد.

۱۲. قرص دپاکین برای سردرد

قرص دپاکین یک داروی تخصصی برای درمان بیماری‌های اعصاب و روان بوده و به همین دلیل مصرف آن تنها با تجویز و نسخه پزشک است. با این حال در برخی موارد پزشک از این دارو برای پیشگیری از سردردهای شدید میگرنی هم کمک می‌گیرد. این دارو می‌تواند با تاثیر روی ترشح هورمون‌های مغزی، موجب متعادل شدن آنها شود.

۱۳. قرص دی پی فن برای سردرد

داروهای ترکیبی برای درمان درد و تسکین سردردها محبوبیت زیادی دارند و قرص دی پی فن هم یکی از آنهاست. این دارو که ترکیبی از استامینوفن، ایبوپروفن و کافئین است می‌تواند در درمان سردردهای مختلف از جمله سردردهای میگرنی موثر باشد.

۱۴. قرص تدافن برای سردرد

تدافن یا تدافن ۴۰۰ نام تجاری قرص مسکن ایبوپروفن است که به صورت کپسول‌های ژله‌ای در دسترس است. این دارو می‌تواند برای تسکین درد از جمله تسکین سردرد مورد استفاده قرار بگیرد.

۱۵. قرص متوکاربامول برای سردرد

متوکاربامول در اثر یک داروی شل کننده عضلانی است که می‌تواند در درمان و تسکین دردهای شدید عضلانی مانند گرفتگی‌های عضلانی موثر باشد. با این حال برخی از اثر تسکین دهنده این دارو برای درمان و کنترل سردرد هم استفاده می‌کنند. اما نمی‌توان متوکاربامول را یک قرص سردرد در نظر گرفت.

۱۶. قرص کتورولاک برای سردرد

کتورولاک یک داروی مسکن است که می‌توان تنها برای بازه زمانی محدود از آن برای تسکین دردهای شدید استفاده کرد. در واقع این قرص که در دسته داروهای ضددرد و داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی قرار دارد، می‌تواند در یک بازه زمانی کوتاه دردهای حاد و شدید؛ مانند سردردهای شدید را تسکین دهد. اما نباید از آن برای مدت زمانی طولانی استفاده کرد.

قرص کوریزان برای سردرد موثر است؟
قرص کوریزان می‌تواند علائم سردرد را کاهش دهد.

۱۷. قرص کوریزان برای سردرد

کوریزان یک قرص سردرد نیست و این دارو برای تسکین علائم سرماخوردگی تجویز می‌شود. با این حال به دلیل ترکیباتی که در این دارو استفاده شده، مانند استامینوفن و کافئین، مصرف آن در زمان ابتلا به سرماخوردگی، می‌تواند سردرد ناشی از بیماری را هم تسکین دهد.

۱۸. قرص سلکوکسیب برای سردرد

قرص سلکوکسیب که در دسته داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی دسته‌بندی می‌شود، از جمله داروهایی است که می‌توان از آن برای درمان سردرد، خصوصا سردردهای میگرنی استفاده کرد. این دارو با نسخه پزشک در دسترس است.

۱۹. قرص سردرد ریلایف

یکی از موثرترین داروهای ضد سردرد، قرص ریلایف است که به عنوان مسکن ضد میگرن قوی شناخته می‌شود. این دارو ترکیبی از دیکلوفناک، منیزیم تری سیلیکات و پاراستامول است و می‌تواند در تسکین دردهای شدید از جمله سردرد میگرنی و دندان‌درد موثر باشد.

۲۰. قرص باکلوفن برای سردرد

قرص باکلوفن در دسته داروهای شل کننده عضلانی قرار دارد و معمولا در درمان اسپاسم‌های شدید عصبی عضلانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در برخی موارد از این دارو برای تسکین سردردهای شدید میگرنی هم استفاده می‌شود. این دارو خصوصا زمانی که سردردها به دلیل اسپاسم‌های شدید سلول‌های مغزی ایجاد می‌شوند، می‌تواند یک درمان انتخابی موثر باشد.

۲۱. قرص ولتادک ۱۰۰ برای سردرد

قرص ولتادک ۱۰۰ به عنوان یک داروی ضدالتهابی غیراستروئیدی می‌تواند برای کاهش درد و التهاب مورد استفاده قرار بگیرد. در برخی از مواقع از این داروی ضددرد برای تسکین علائم سردرد هم استفاده می‌شود.

قوی ترین قرص سردرد چیست؟

انواع قرص سردرد می‌تواند بسته به علت سردرد و نوع آن تاثیر متفاوتی در تسکین علائم داشته باشد. با این حال اکثر داروهای ضد میگرنی، نوافن و قرص باکلوفن و ریلایف را می‌توان به عنوان قوی‌ترین داروهای تسکین دهنده سردرد در نظر گرفت.

نحوه مصرف قرص سردرد

نحوه مصرف هر دارو متفاوت است و معمولا روش مصرف توسط پزشک یا در دستورالعمل مصرف دارو آورده شده است. با این حال برای اثربخشی اکثر مسکن‌ها بهتر است آنها را در همان ابتدای شروع سردرد و به همراه آب کافی مصرف کرد. از طرفی دوز مصرفی و فواصل استفاده از قرص سردرد هم بسته به نوع دارو، متفاوت است. برای کاهش ناراحتی‌های گوارشی برخی از مسکن‌ها بهتر است آنها را بعد از غذا مصرف کرد.

موارد مصرف قرص های سردرد

انواع قرص سردرد می‌تواند برای درمان سردردهای متفاوت کاربرد داشته باشد. سردردها بر اساس علت، شدت و نوعی که دارند متفاوت است و در نتیجه روش موثر درمان و تسکین آنها هم با هم فرق می کند. بیش از ۱۵۰ نوع سردرد مختلف با الگوهای متفاوت وجود دارد. رایج‌ترین نوع سردردها، سردردهای میگرنی و سردردهای تنشی هستند. برخی از سردردها نیز ناشی از سایر علائم و مشکلات مانند بیماری‌ها، مصرف الکل و عفونت‌ها هستند.

متن انگلیسی:
There are more than 150 different types of headaches. Some of the types include migraine, tension-type, cluster, sinus, and hypnic headaches
ترجمه متن:
بیش از ۱۵۰ نوع سردرد مختلف وجود دارد. برخی از انواع آن عبارتند از میگرن، سردرد تنشی، خوشه‌ای، سینوسی و هیپنیک.

medicalnewstoday

۱. سردردهای تنشی

سردردهای تنشی اغلب افراد را در برخی مواقع تحت تاثیر قرار می‌دهد. آنها شایع‌ترین نوع سردردهای اولیه هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که حدود ۷۸ درصد از بزرگسالان یک سردرد تنشی را تجربه می‌کنند. آنها به صورت درد مبهم و دائمی در دو طرف سر ظاهر می‌شوند. مسکن‌های بدون نسخه مانند ایبوپروفن، استامینوفن و آسپرین معمولا در متوقف کردن یا کاهش درد بسیار موثر هستند.

۲. میگرن

سردردهای میگرنی از شایع‌ترین نوع سردرد است که معمولا به صورت یک درد شدید، ضربان‌دار در یک طرف سر ایجاد می‌شود. حدود ۲۵ درصد از افراد به سردردهای میگرنی مبتلا هستند. برای درمان میگرن می‌توان از مسکن‌هایی مانند داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن، ناپروکسن، آسپرین و استامینوفن استفاده کرد. داروهای ضد میگرن مانند تریپتان ها هم می‌توانند به کنترل حملات میگرنی و کنترل علائم آن کمک زیادی کنند.

۳. سردردهای خوشه ای

سردردهای خوشه‌ای سردردهای شدید و عود کننده هستند. آنها نسبتا غیرمعمول‌اند و ۱ نفر از هر ۱۰۰۰ بزرگسال را تحت تأثیر قرار می‌دهند. هدف درمان کاهش شدت و دفعات حملات است. سوماتریپیتان؛ وراپامیل، استروئیدها و ملاتونین از اصلی‌ترین درمان‌ها برای این نوع از سردردها هستند.

۴. سردردهای ناشی از عفونت و تب

گاهی اوقات برخی از سردردها به دنبال یک بیماری مانند تب شدید یا عفونت ایجاد می‌شوند. در درمان این سردردها باید از انواع مسکن‌های بدون نسخه یا داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی برای کاهش درد و التهاب کمک گرفت.

۵. سردردهای مرتبط با فشار خون بالا

برخی از سردردها به دلیل بالا رفتن فشار خون ایجاد می‌شوند. فشار خون بالا می‌تواند یک عامل اصلی در بروز سردرد باشد. هدف از این درمان کاهش فشار خون و  بهبود جریان خون در عروق مغزی است تا به همراه آن سردرد هم تسکین یابد.

۶. قرص سردرد عصبی

برخی از انواع سردردها به دنبال یک فشار عصبی، استرس و اضطراب یا سایر شرایط ایجاد می‌شوند. در این موارد هم مسکن‌های معمول مانند بروفن یا نوافن ها و هم برخی از داروهای ضداضطراب می‌توانند به تسکین علائم کمک کنند.

عوارض جانبی و خطرات قرص‌ سردرد چیست؟
از جمله شایع‌ترین عوارض قرص های سردرد می‌توان به سوزش سر معده و سرگیجه اشاره کرد.

عوارض جانبی و خطرات قرص های سردرد

انواع قرص سردرد مورد استفاده برای تسکین علائم سردرد ممکن است عوارض متفاوتی را ایجاد کنند. اکثر مشکلات و عوارض این داروها، مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل یا در موارد شدیدتر خونریزی معده است. سرگیجه، تهوع، خواب‌آلودگی، مشکلات بینایی، اسهال، سوءهاضمه، بثورات پوستی، تاری دید، عصبی شدن و مواردی از این دست همگی از جمله عوارض و خطرات مصرف مداوم قرص‌های سردرد هستند. در مواردی که افراد به صورت مداوم از مسکن‌ها و قرص‌های سردرد استفاده می‌کنند، امکان آسیب به کبد و کلیه آنها هم وجود دارد. از طرفی مصرف برخی از داروهای مسکن به صورت مداوم خود می‌تواند عامل بازگشت سردردها باشد.

موارد منع مصرف و احتیاط های لازم در مورد قرص سردرد

با وجودی که اکثر مسکن‌های بدون نسخه برای سردرد ایمن هستند، اما مصرف آنها بدون مشورت با پزشک در برخی شرایط می‌تواند مشکل‌ساز شود. برای مثال قبل از مصرف محصولات حاوی آسپرین، ایبوپروفن، ناپروکسن یا سایر داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی، در صورت داشتن سابقه خونریزی، آسم، داشتن جراحی یا جراحی دندان، داشتن زخم، اختلالات کلیوی یا کبدی یا مصرف داروهای رقیق‌کننده خون، حتما باید با پزشک در مورد مصرف این مسکن‌ها مشورت کرد. علاوه بر این مصرف اکثر مسکن‌ها و انواع قرص سردرد برای کودکان بدون نظر پزشک ممنوع است.

مصرف قرص سردرد در بارداری

در دوران بارداری نباید بدون مشورت با پزشک داروهای سردرد را مصرف کرد. برخی از این داروها ممکن است برای مادر و جنین مضر باشند. با این حال پزشک تشخیص می‌دهد که کدام داروهای مسکن برای مصرف در دوران بارداری بی‌خطرند.

بارداری و دنبال قرص سردرد مناسب و ایمن می‌گردی؟ همین حالا مشاوره بگیر.

مصرف قرص سردرد در شیردهی

قرص سردرد ممکن است وارد شیر مادر شود و در نتیجه در دوران شیردهی نباید بدون تجویز و نظر پزشک، از داروهای مسکن استفاده کرد.

اطلاعات دارویی قرص های سردرد

در جدول زیر می‌توانید اسامی قرص های سردرد، عوارض جانبی و تداخلات دارویی آنها را مشاهده کنید.

نام داروعوارض داروییتداخلات دارویی
تریپتان هاخواب‌آلودگی و سرگیجه، تهوع استفراغ، خستگی و سردرد ناشی از داروتریپتان‌ها و داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs): مصرف همزمان این دو دسته دارو ممکن است خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد.
مسکن‌هاناراحتی‌های گوارشی، خواب‌آلودگی و سرگیجهتریپتان‌ها و داروهای بتابلوکر: مصرف همزمان این دو دسته دارو ممکن است منجر به کاهش فشار خون و افزایش خطر برخی عوارض جانبی شود.
داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدیمشکلات گوارشی، مشکلات کلیه و کبدیمسکن‌ها و داروهای ضدانعقاد خون: مصرف همزمان این دو دسته دارو ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی و داروهای مدر: مصرف همزمان این دو دسته دارو ممکن است خطر آسیب به کلیه‌ها را افزایش دهد.
ریلایفناراحتی کبدی و کلیوی، خواب‌آلودگی، خارش و قرمزی پوستریلایف و سایر داروهای حاوی استامینوفن یا ایبوپروفن: مصرف همزمان این داروها ممکن است منجر به مصرف بیش از حد این مواد شود و عوارض جانبی جدی ایجاد کند.
اطلاعات دارویی قرص های سردرد

مکانیسم عمل قرص های سردرد

مکانیسم عمل داروهای مسکن و انواع قرص‌های سردرد بر اساس نوع آنها متفاوت است. برخی از آنها با کنترل و تعدیل ترشح برخی از هورمون‌ها در مغز عمل می‌کنند و برخی دیگر از مسکن‌های سردرد با کنترل گیرنده‌های درد می‌توانند، سردرد را تسکین دهند.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

سردرد می‌تواند زندگی شما را مختل کند و انجام کارهای روزمره را دشوار کند. اما می‌توان با کمک داروهای مختلفی که به عنوان قرص سردرد شناخته می‌شوند، سردردها را تسکین داد. انواع داروهای سردرد شامل داروهای با نسخه و بدون نسخه می‌شود که هر کدام می‌توانند نوع خاصی از سردردها را تسکین دهند. در برخی موارد زمانی که سردردها بیش از حد شدید هستند یا برای مدت زمانی طولانی ادامه دارند، می‌توان از یک پزشک یا متخصص نورولوژی برای تشخیص علت سردردها و تجویز داروی مناسب کمک گرفت.

اما چنان چه تحت مصرف داروهای مختلف قرار دارید و نگران بروز عوارض جانبی آنها بهتر است از مشاوره متنی یا تلفنی دکتر مغز و اعصاب آنلاین یا مشاوره دارویی دکترتو بدین منظور کمک بگیرید.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

پرسش‌های متداول

استامینوفن ساده یک داروی تقریبا ایمن و مجاز در دوران بارداری است.

بله در صورت تشخیص پزشک باکلوفن می‌تواند برای درمان سردرد تجویز شود.

این قرص می‌تواند برخی از حملات میگرنی را مهار کند.

ایبوبروفن یک قرص سردرد موثر برای تسکین انواع سردرد است.

مصرف مداوم قرص سردرد خطر آسیب‌های گوارشی، کبد و کلیه‌ها را افزایش می‌دهد.

قرص‌های ضد میگرن و مسکن‌ها و داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی برای سردردهای میگرنی خوب است.

خیر برخی از افراد و گروه‌ها مجاز به مصرف همه داروهای سردرد نیستند.

امتیاز شما به مقاله:
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
فرزانه هستم، 30 ساله و عاشق دنیای سئو و محتوانویسی که با کنجکاوی دنبال آموختن چیزهای جدیدم؛ فارغ از هرگونه قرارداد و قانون و سبک خاصی. دنیای مجازی و اینترنت، فرصتی برای بودن با بهترین تیم‌ها رو برام فراهم کرده که می‌تونم بدون دغدغه و نگرانی هر روز احساس بهتر شدن و ارتقاء‌شغلی را با تمام وجودم لمس کنم. افتخار می‌کنم که با تیم خوب دکترتو، به این احساس ناب دست پیدا می‌کنم.
مطالب مرتبط

پاسخ دادن