دکتر پگاه کرامتی (پزشک ناظر کیفی محتوای مجله سلامت دکترِتو)
فعالیت در مراکز پزشکی :

آخرین مقاله های بررسی شده توسط دکتر پگاه کرامتی

ایشان تاکنون 104 مقاله پزشکی را در مجله سلامت دکترتو بررسی کرده‌اند

تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان از بیماری های هورمونی زنانه است که در سنین باروری بیشتر رخ می دهد. در این مقاله به علائم, علت و راهنمای مرجعه به پزشک برای این بیماری می‌پردازیم.

2 هفته پیش

فرق بچه های ای وی اف با طبیعی چیست؟ آیا مشکلات این کودکان بیشتر است؟

بچه های ای وی اف با طبیعی از نظر ژنتیکی، فیزیکی، ضریب هوشی یا ظرفیت ذهنی هیچ تفاوتی باهم ندارند و هر دو دسته ژن‌های خود را از والدین به ارث می‌برند. فرق بچه‌های ای وی اف با طبیعی در روش باردار شدن و مراقبت‌های دوران حاملگی است. شروع دو روش باهم فرق می‌کند، اما بعد از اینکه بارداری اتفاق افتاد، تقریبا همه چیز مشابه است و فرقی بین نوزادان حاصل از روش لقاح مصنوعی و طبیعی دیده نمی‌شود.

3 هفته پیش

علت تشکیل نشدن جنین در ای وی اف چیست؟ چگونه از این اتفاق جلوگیری کنیم؟

علت تشکیل نشدن جنین در ای وی اف شامل کیفیت تخمک‌ و اسپرم‌ها، ناهنجاری‌های کروموزومی، مشکلات هورمونی، کیفیت اندومتر و سایر بیماری‌ها می‌شود. همچنین، عوامل محیطی، سبک زندگی و استرس نیز می‌توانند نقش مهمی در این فرآیند ایفا کنند. برای افزایش شانس موفقیت در IVF، شناسایی دقیق علت‌ تشکیل نشدن جنین و مدیریت آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

3 هفته پیش

جستیران چیست و چه زمانی مصرف میشود؟

جستیران داروی هورمونی برای درمان سرطان‌های پیشرفته رحم و پستان در زنان و قطع خونریزی‌های واژینال است. به‌هیچ وجه بدون مشورت پزشک و سرخود مصرف دارو را متوقف نکنید. یکی از عوارض احتمالی مصرف قرص جستیران، لکه بینی است.

1 ماه پیش

بارداری و تنبلی تخمدان: درمان سریع تنبلی تخمدان برای بارداری

اگر با وجود تنبلی تخمدان می‌خواهید برای باردار شدن اقدام کنید توصیه می‌شود که پس از افزایش میزان آگاهی خود در این زمینه، با یک پزشک متخصص صحبت کنید و مشاوره بگیرید. با تغییر سبک زندگی، کاهش وزن و تجویز برخی داروها می‌توان شانس بارداری را بالا برد.

1 ماه پیش

انواع روش درمان خانگی تنبلی تخمدان کدامند؟

می‌توان درمان خانگی تنبلی تخمدان را با کاهش وزن، اصلاح کیفیت زندگی، تغییر در برنامه غذایی و حتی مصرف برخی داروهای گیاهی و دمنوش‌ها آغاز کرد و پیش برد. این روش‌ها به کنترل علائم این بیماری کمک می‌کنند.

1 ماه پیش

روش های تشخیص زگیل تناسلی در خانه چیست؟

تشخیص زگیل تناسلی در خانه ممکن نیست و تنها پزشک یا پرستار می‌توانند با اطمینان زگیل تناسلی را تشخیص دهند. اما با مشاهده برخی علائم مانند برجستگی‌های کوچک رنگ پوست شبیه گل کلم در ناحیه تناسلی می‌توان به احتمال زگیل تناسلی شک کرد.

2 ماه پیش

فتق در زنان به چه دلیل اتفاق می افتد؟

فتق در زنان پدیده شایعی است که معمولا در بیشتر موارد جدی نیست، اما ممکن است عوارضی ایجاد کنند که خطرناک باشند. درد و سایر مشکلات ناشی از فتق در زنان با گذشت زمان بیشتر می‌شوند. در صورت ابتلا به فتق باید مراقب باشید و حتما پیش از جدی و وخیم شدن بیماری حتما به پزشک مراجعه کنید. از آنجایی که فتق‌ها خود به خود درمان نمی‌شوند، حتما باید برای درمان آن اقدام کنید و به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

2 ماه پیش

درمان ناباروری با کمک لیزردرمانی، رویکرد نوین افزایش شانس بارداری

لیزر درمانی یکی از روش‌های نوین در درمان ناباروری است که با استفاده از تابش‌های متمرکز نور لیزر، به بهبود عملکرد تخمدان‌ها، افزایش کیفیت تخمک‌ها و بهبود گردش خون در ناحیه رحم کمک می‌کند. این روش با تحریک سلول‌های بافتی و بهبود اکسیژن‌رسانی، باعث افزایش پذیرش اندومتر برای جنین و بهبود شرایط لازم برای بارداری می‌شود. لیزر درمانی با کاهش التهاب و بهبود زخم‌های ناشی از جراحی‌های پیشین، می‌تواند به عنوان یک گزینه موثر و کم‌خطر در درمان ناباروری مورد استفاده قرار گیرد.

2 ماه پیش

هایپرپرولاکتینمی یا پرولاکتین بالا چیست؟

هایپرپرولاکتینمی یا پرولاکتین بالا به این معنی است که سطح پرولاکتین در خون شما بالاتر از حد طبیعی است. از آنجایی که پرولاکتین بالا عوارض جدی از جمله ناباروری را به همراه دارد، تشخیص و درمان آن در زمان مناسب اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

2 ماه پیش

میومکتومی روشی برای درمان فیبروم های رحمی

میومکتومی (Myomectomy) روشی کم تهاجمی برای درمان فیبروم های رحمی است و در مواردی که بدن به سایر روش‌های درمانی پاسخ ندهد انجام می‌شود. این روش انواع مختفی دارد و برحسب تشخیص پزشک برای بیمار تجویز می‌شود.

3 ماه پیش

خونریزی بعد از زایمان چقدر جدی است و تا کی ادامه دارد؟

خونریزی بعد از زایمان طبیعی و سزارین اگر بیش از حد نرمال نباشد، طبیعی است و برای درصد بالایی از مادران اتفاق می‌افتد. مانند پریود، خونریزی در ابتدا بسیار شدید خواهد بود. خونریزی کم کم کاهش یافته و به رنگ قهوه‌ای تبدیل می‌شود. بعد از زایمان طبیعی حدود چهار تا شش هفته خونریزی خواهید داشت.

3 ماه پیش