آخرین مقاله های بررسی شده توسط دکتر مازیار فریدی
لاپاراسکوپی کیسه صفرا چگونه انجام می شود؟
هزاران نفر هر ساله لاپاراسکوپی کیسه صفرا موفقیت آمیزی انجام میدهند که اکثر آنها بدون هیچگونه عارضه یا عوارض جانبی هستند. این تکنیک جراحی کمتهاجمی دوران نقاهت کوتاهتر و بهبودی سریعتری دارد که همین ویژگیها آن را از سایر جراحیها متمایز میکند.
لاپاراسکوپی چیست و چه کاربردی دارد؟
کاربرد لاپاراسکوپی متفاوت است اما در همه موارد روندی نسبتا مشابه دارد که شامل ایجاد حفرههای شکمی و وارد کردن نور و دوربین به فضای درونی بدن است. اما از این مرحله به بعد، با توجه به نوع جراحی روند تغییر میکند. این عمل سبک بوده و عوارض خاص یا خطرناکی به همراه ندارد.
فتق شکم چیست و چه درمانی دارد؟
فتق عارضه شایعی است که زیاد خطر ندارد، اما ممکن است عوارض آن جدی شوند. به مرور زمان باعث ایجاد درد و سایر مشکلات در فرد خواهند شد. در صورت ابتلا به فتق باید مراقب علایم آن باشید و قبل از جدی شدن حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید. از آنجاییکه فتقها خود به خود بهبود پیدا نمیکنند، حتما باید به دنبال راهی برای درمان باشید.
عمل فتق بیضه چگونه انجام می شود؟
شاید در وهله اول، عمل فتق بیضه ترسناک بهنظر برسد، اما جای نگرانی ندارد چرا که جراحان قرنها است که عمل جراحی فتق بیضه انجام میدهند. روشهای جدید مانند لاپاروسکوپی و تجهیزات و مواد اولیه جدید مانند مشهای جراحی، عمل فتق بیضه را سادهتر و راحتتر کرده و احتمال عود فتق و دوره بهبودی را کمتر کردهاند. حتما با جراح متخصص مجربی برای جراحی فتق بیضه مشورت کنید تا ریسک بروز عوارض جانبی به حداقل برسد.
بهترین روش درمان فتق چیست؟
فتق که باعث بیرون زدگی بافت بدن میشود، عارضه شایعی در کودکان و بزرگسالان است که اندامهای مختلف را درگیر میکند. تنها روش قطعی درمان فتق، عمل جراحی است که به روش سنتی، لاپاروسکوپی یا روباتیک انجام میشود. لاپاروسکوپی و تکنیک جراحی روباتیک به دلیل ریسک پایینتر عوارض جانبی محبوبیت بیشتری دارند. در نهایت انتخاب روش درمانی به وضعیت و اندازه فتق، شرایط بدنی و تشخیص پزشک معالج بستگی دارد. برای درمان فتق با پزشک متخصص مشورت کنید.
فتق کشاله ران چیست و چگونه درمان می شود؟
فتق کشاله ران یکی از شایعترین بیماریهای فتق است که حدود ۲۵ درصد مردان را درگیر میکند. این عارضه درمان میشود و تکنیکهای مختلف جراحی، غیرجراحی و دارویی برای کنترل و بهبود این بیماری وجود دارند. اگر نوزادتان مادرزادی به فتق کشاله ران مبتلا باشد، بهتر است قبل از پیشروی و جدی شدن بیماری آن را درمان کنید. برای درمان هم حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید تا ریسک بروز عوارض فتق کشاله ران به حداقل برسد.
همه آنچه از فتق ناف باید بدانید.
فتق ناف عارضه شایعی در نوزادان است که معمولا مشکلی ایجاد نمیکند. در بزرگسالان میتواند خطرناک باشد، حتی اگر در حال حاضر مشکلی ایجاد نکند، در آینده مشکلات بالقوهای به وجود میآورد. در صورتی که فتق بزرگ شده و به مرور بهبود نیابد، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.
بررسی علائم عفونت بعد از عمل هموروئید
عفونت بعد از عمل بواسیر یک عارضه جدی است که بیماران باید به آن توجه داشته باشند. علایم اصلی این عفونت شامل درد و تورم شدید در ناحیه مقعد، خونریزی مداوم و غیرطبیعی، ترشحات چرکی یا بدبو از محل جراحی و همچنین تب و لرز است. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، بیمار باید بدون تاخیر با پزشک تماس بگیرد تا ارزیابی و درمان مناسب انجام شود.
عمل هموروئید چیست؟ اطلاعاتی کامل درباره جراحی بواسیر
عمل هموروئید، روشی برای خارج کردن توده بواسیر از کانال مقعدی است که با بیهوشی عمومی یا بیهوشی نخاعی انجام میشود. عمل هموروئید روش موثری برای درمان این مشکل است که معمولا با موفقیت انجام میشود. پس از عمل، بیمار باید به دستورات پزشک در مورد استراحت، مصرف داروها، مراقبت از ناحیه عمل و رعایت بهداشت توجه کند تا زمان بهبودی را کاهش دهد و از عوارض احتمالی پیشگیری کند.
فیستول چیست؟ انواع مختلف آن و راهکارهای درمانی
انواع مختلف فیستول به کمک روشهای درمانی متعددی قابل درمان هستند. بهتر است تشخیص و درمان به موقع اتفاق افتد تا از عوارض احتمالی جلوگیری شود.
لب شکری چیست و چگونه درمان می شود؟
لب شکری یک اختلال توسعهای است که در طول جنینی و در مدت بارداری رخ میدهد. عوامل ژنتیکی و محیطی ممکن است نقش داشته باشند. با رعایت بهداشت دهان و دندان، سبک زندگی سالم و مصرف مکملهای معدنی و ویتامینی بهخصوص فولیک اسید، میتوان ریسک تولد نوزادی با اختلال شکاف لب را به حداقل رساند. اگر سابقه ابتلا به این عارضه در خانواده دارید، مشاوره ژنتیکی را جدی بگیرید.
عمل تغییر جنسیت چگونه انجام میشود و آیا در ایران مجاز است؟
عمل تغییر جنسیت یک روند پیچیده است که بسته به قوانین و مقررات محلی و تصمیمات فرد، متفاوت است. این فرایند معمولاً شامل مشاوره و تشخیص تخصصی، تحویل نامهها و مدارک (شامل تحویل مدارکی مانند گواهینامه، شناسنامه، و مدارک دیگر به مراجع مربوطه برای بهروزرسانی جنسیت و نام فرد میشود) هورموندرمانی، جراحی تغییر جنسیت (مانند جراحی زنانه سازی یا مردانه سازی) و درمانهای پساجراحی میشود.