دکتر مازیار فریدی – مجله سلامت دکترتو
دکتر مازیار فریدی (پزشک ناظر کیفی محتوای مجله سلامت دکترِتو)
تخصص پزشکی :

تخصص جراحی عمومی

کد نظام پزشکی: 65010
فعالیت در مراکز پزشکی :

آخرین مقاله های بررسی شده توسط دکتر مازیار فریدی

ایشان تاکنون 37 مقاله پزشکی را در مجله سلامت دکترتو بررسی کرده‌اند

بازوفیل (Basophils) در آزمایش خون چیست؟ سطح بالا، پایین و نرمال بازوفیل در آزمایش خون

بازوفیل بخشی از گلبول‌های سفید خون است و یک جزئی از سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود.

2 ماه پیش

Monocyte در آزمایش خون چیست؟ مونوسیت بالا و پایین و نرمال چند است؟

مونوسیت (Monocyte) نوعی از گلبول‌های سفید خون است و بخش مهمی از سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود. مونوسیت‌ها در مغز استخوان تولید و سپس وارد خون می‌شوند. آنها سلول‌های مرده و مواد زائد بدن را می‌بلعند و به عنوان نظافتچی بدن شناخته می‌شوند.

3 ماه پیش

neutrophils در آزمایش خون چیست؟ میزان بالا و پایین نوتروفیل نشانه چیست؟

نوتروفیل (neutrophils) بخشی از سیستم دفاعی بدن است و جزئی از گلبول‌های سفید محسوب می‌شود. بالا و پایین بودن نوتروفیل می‌تواند نشان‌دهنده ضعف سیستم ایمنی یا بروز عفونت در بدن باشد.

3 ماه پیش

جراحی دیاستاز رکتی: ترمیم عضلات جدا شده شکم

دیاستاز شکمی (Diastasis recti) وضعیتی است که در آن جدا شدن جزئی یا کامل عضلات شکم (رکتوس ابدومینیس) رخ می‌دهد که باعث برآمدگی در شکم شما می‌شود. در این شرایط پزشک به برخی بیماران عمل جراحی دیاستاز شکمی را برای بهبودی سریع‌تر توصیه می‌کند..

4 ماه پیش

چگونه عمل کیسه صفرا می تواند مشکلات صفراوی را حل کند؟

عمل کیسه صفرا یا کوله‌سیستکتومی برای برداشتن کیسه صفرا انجام می‌شود که معمولا در افرادی که دارای سنگ‌های صفراوی مشکل‌ساز هستند، انجام می‌گیرد. این عمل به دو روش لاپاراسکوپی و باز قابل انجام است که لاپاراسکوپی کمتر تهاجمی بوده و زمان بهبود کوتاه‌تری دارد. پس از عمل، بیماران معمولا می‌توانند به سرعت به فعالیت‌های روزمره بازگردند، اما باید در رژیم غذایی خود تغییراتی ایجاد کنند تا از عوارض گوارشی جلوگیری کنند.

4 ماه پیش

لاپاراسکوپی کیسه صفرا چگونه انجام می شود؟

هزاران نفر هر ساله لاپاراسکوپی کیسه صفرا موفقیت آمیزی انجام می‌دهند که اکثر آن‌ها بدون هیچ‌گونه عارضه یا عوارض جانبی هستند. این تکنیک جراحی کم‌تهاجمی دوران نقاهت کوتاه‌تر و بهبودی سریع‌تری دارد که همین ویژگی‌ها آن را از سایر جراحی‌ها متمایز می‌کند.

6 ماه پیش

لاپاراسکوپی چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربرد لاپاراسکوپی متفاوت است اما در همه موارد روندی نسبتا مشابه دارد که شامل ایجاد حفره‌های شکمی و وارد کردن نور و دوربین به فضای درونی بدن است. اما از این مرحله به بعد، با توجه به نوع جراحی روند تغییر می‌کند. این عمل سبک بوده و عوارض خاص یا خطرناکی به همراه ندارد.

6 ماه پیش

فتق شکم چیست و چه درمانی دارد؟

فتق عارضه شایعی است که زیاد خطر ندارد، اما ممکن است عوارض آن جدی شوند. به مرور زمان باعث ایجاد درد و سایر مشکلات در فرد خواهند شد. در صورت ابتلا به فتق باید مراقب علایم آن باشید و قبل از جدی شدن حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید. از آنجایی‌که فتق‌ها خود به خود بهبود پیدا نمی‌کنند، حتما باید به دنبال راهی برای درمان باشید.

6 ماه پیش

عمل فتق بیضه چگونه انجام می شود؟

شاید در وهله اول، عمل فتق بیضه ترسناک به‌نظر برسد، اما جای نگرانی ندارد چرا که جراحان قرن‌ها است که عمل جراحی فتق بیضه انجام می‌دهند. روش‌های جدید مانند لاپاروسکوپی و تجهیزات و مواد اولیه جدید مانند مش‌های جراحی، عمل فتق بیضه را ساده‌تر و راحت‌تر کرده و احتمال عود فتق و دوره بهبودی را کمتر کرده‌اند. حتما با جراح متخصص مجربی برای جراحی فتق بیضه مشورت کنید تا ریسک بروز عوارض جانبی به حداقل برسد.

6 ماه پیش

بهترین روش درمان فتق چیست؟

فتق که باعث بیرون زدگی بافت بدن می‌شود، عارضه شایعی در کودکان و بزرگسالان است که اندام‌های مختلف را درگیر می‌کند. تنها روش قطعی درمان فتق، عمل جراحی است که به روش سنتی، لاپاروسکوپی یا روباتیک انجام می‌شود. لاپاروسکوپی و تکنیک جراحی روباتیک به دلیل ریسک پایین‌تر عوارض جانبی محبوبیت بیشتری دارند. در نهایت انتخاب روش درمانی به وضعیت و اندازه فتق، شرایط بدنی و تشخیص پزشک معالج بستگی دارد. برای درمان فتق با پزشک متخصص مشورت کنید.

6 ماه پیش

فتق کشاله ران چیست و چگونه درمان می شود؟

فتق کشاله ران یکی از شایع‌ترین بیماری‌های فتق است که حدود ۲۵ درصد مردان را درگیر می‌کند. این عارضه درمان می‌شود و تکنیک‌های مختلف جراحی، غیرجراحی و دارویی برای کنترل و بهبود این بیماری وجود دارند. اگر نوزادتان مادرزادی به فتق کشاله ران مبتلا باشد، بهتر است قبل از پیشروی و جدی شدن بیماری آن را درمان کنید. برای درمان هم حتما به پزشک متخصص مراجعه نمایید تا ریسک بروز عوارض فتق کشاله ران به حداقل برسد.

6 ماه پیش

همه آنچه از فتق ناف باید بدانید.

فتق ناف عارضه شایعی در نوزادان است که معمولا مشکلی ایجاد نمی‌کند. در بزرگسالان می‌تواند خطرناک باشد، حتی اگر در حال حاضر مشکلی ایجاد نکند، در آینده مشکلات بالقوه‌ای به وجود می‌آورد. در صورتی که فتق بزرگ شده و به مرور بهبود نیابد، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. 

7 ماه پیش