فهرست مطالب
ونلافاکسین نوعی داروی ضد افسردگی و مهار کننده جذب مجدد سروتونین و نورادرنالین یا SNRIs است. این دارو برای درمان افسردگی و گاهی اضطراب و حملات هراس استفاده میشود و با افزایش سطح مواد شیمیایی تقویتکننده خلق و خو به نام سروتونین و نورادرنالین در مغز کار میکند. ونلافاکسین میتواند به افراد کمک کند تا از افسردگی بهبود یابند و عوارض جانبی کمتری نسبت به برخی از داروهای ضد افسردگی قدیمی دارد. برای تهیه این دارو نیاز به نسخه روانپزشک دارید. چنانچه با افسردگی دست و پنجه نرم میکنید، میتوانید در اولین فرصت در سایت دکترتو نوبت ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین متخصص روانپزشکی را دریافت کنید.
ونلافاکسین چیست؟
ونلافاکسین یک داروی ضد افسردگی و مهارکننده باز جذب هورمون سروتونین (SSRI) است که میتواند سطح انرژی و احساسات شما را بالا ببرد. این دارو برای درمان علائم افسردگی، حمله پانیک یا اضطراب استفاده دارد و در دوزهای ۷۵ و ۳۷.۵ میلیگرمی تجویز میشود.
شناسنامه دارویی | توضیحات |
---|---|
قرص ونلافاکسین چیست؟ | ونلافاکسین در بزرگسالان برای درمان اختلال افسردگی عمده، اختلال اضطراب عمومی، اختلال اضطراب اجتماعی و حمله پانیک استفاده میشود. |
نام عمومی دارو | ونلافاکسین- venlafaxine |
نام تجاری | فلاکسور |
نوع دارو | مهارکننده انتخابی سروتونین و نوراپی نفرین (Ssri) |
فرمول شیمیایی | C17H27NO2 |
دسته بندی بارداری | دسته c، هیچ مطالعه کافی و کنترلشدهای روی انسان وجود ندارد |
نیمه عمر ونلافاکسین | ۲ تا ۵ ساعت برای انتشار فوری ۱.۵ تا ۷ ساعت برای انتشار طولانی ۳ تا ۱۰ ساعت برای هیدروکلراید انتشار طولانی |
مکانیسم اثر و نحوه عملکرد داروی ونلافاکسین | داروی ونلافکسین به بازگرداندن مواد طبیعی سروتونین و نوراپینفرین به مغز کمک میکند. |
بهترین شرایط نگهداری | در دمای اتاق، دور از رطوبت و گرما و دسترس کودکان نگهداری شود |
نحوه مصرف | یک قرص یا کپسول با انتشار طولانی برای مصرف خوراکی، ۲ تا ۳ بار در روز همراه با غذا |
اشکال دارویی | کپسولهای پیوسته رهش (۱۵۰، ۷۵ و ۳۷.۵ میلیگرمی) قرصهای خوراکی (۱۰۰، ۷۵، ۵۰، ۳۷.۵ و ۲۵ میلیگرمی) قرصهای خوراکی پیوسته رهش (۲۲۵، ۱۵۰، ۱۱۲.۵، ۷۵ و ۳۷.۵ میلیگرمی) |
داروهای هم گروه | دولوکستین و دس ونلافاکسین |
نحوه مصرف ونلافاکسین
قبل از شروع به مصرف قرص یا کپسول ونلافاکسین راهنمای دارویی داخل جعبه را با دقت بخوانید و از پزشک یا دکتر داروخانه راهنمایی بگیرید. این دارو به صورت قرص یا کپسول خوراکی، همراه یا بدون غذا طبق تجویز پزشک و معمولا ۲ یا ۳ بار در روز مصرف میشود.
مصرف این دارو طبق دستور پزشک بسیار اهمیت دارد. اگر احساس بهبود کردید باز هم به مصرف این دارو ادامه دهید و بدون مشورت با پزشک ونلافاکسین را قطع نکنید. اگر مصرف این دارو را خودسرانه قطع کنید ممکن است عوارضی مانند آشفتگی، تغییرات روانی، سردرد، خستگی، مشکلات خواب و حس کوتاهی مشابه با برق گرفتگی ضعیف را تجربه کنید.
دوز مصرف دارو به وضعیت بیماری و پاسخگویی بدن شما به درمان بستگی دارد. برای کاهش عوارض جانبی این دارو ممکن است پزشک اعصاب و روان درمان را از دوزهای کم این دارو شروع کند و به مرور مقدار آن را اضافه کند. مطابق تجویز دکتر عمل کنید و دوز مصرفی خود را افزایش ندهید. مدت زمان بیشتری نسبت به تجویز پزشک قرص یا کپسول ونلافاکسین را استفاده نکنید. مصرف ونلافاکسین در زمانهای منظم باعث میشود بیشترین بهره از آن را ببرید. برای کمک به یادآوری، این دارو را در ساعت معینی هر روز مصرف کنید.
تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان افسردگی یا دیگر اختلالات روانی تنها بر عهده روانپزشک است، بنابراین از مصرف خودسرانه داروی ونلافاکسین خودداری کنید. برای اطلاعات بیشتر با پزشک یا دکتر داروخانه مشورت کنید.
موارد مصرف ونلافاکسین (داروی ونلافاکسین برای چیست؟)
قرص فلاکسور یا ونلافاکسین ونلافاکسین در بزرگسالان برای درمان اختلال افسردگی عمده استفاده میشود. کپسولهای انتشار طولانی ونلافلاکسین آلوینتا نیز برای درمان اختلال اضطراب عمومی، اختلال اضطراب اجتماعی (ترس شدید از تعامل با دیگران) و اختلال وحشت یا هراس استفاده میشود. ونلافاکسین با افزایش مقادیر سروتونین و نوراپی نفرین، مواد طبیعی در مغز که به حفظ تعادل ذهنی کمک میکنند، کار میکند.
ونلافاکسین و افسردگی
ونلافاکسین ۷۵ یا سایر دوزهای آن برای درمان نشانه های افسردگی مانند خلق پایین و بیانگیزگی استفاده میشود. ممکن است ۱ تا ۲ هفته طول بکشد تا تغییرات مصرف آن را مشاهده کنید و حداکثر زمان تاثیرگذاری آن بین ۴ تا ۶ هفته است.
ونلافاکسین و وسواس فکری (OCD)
قرص ونلافاکسین یک مهارکننده جذب مجدد سروتونین-نوراپی نفرین (SNRI) است که ممکن است در درمان وسواس فکری یا OCD حتی برای کسانی که در دارودرمانیهای قبلی شکست خوردهاند موثر باشد. دوز مناسب ونلافاکسین در درمان OCD معمولا در محدوده ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیگرم در روز است و ممکن است گاهی اوقات دوز بالاتر مورد نیاز باشد.
ونلافاکسین برای حمله پانیک یا اختلال هراس
قرص فلاکسور یا ونلافاکسین برای درمان کوتاه مدت و بلند مدت اختلال هراس نتایج مثبتی را نشان داده است. مطالعات جدید، اثربخشی آن را در کاهش فرکانس و شدت حملات هراس نشان دادند و بسیاری از بیماران با مصرف طولانی مدت آن حملات پانیک کمتری را تجربه کردند. دوز شروع معمول برای درمان حمله پانیک بین ۳۷.۵ میلیگرم تا ۷۵ میلیگرم در روز و حداکثر ۲۲۵ میلیگرم است.
ونلافاکسین و اضطراب
ونلافاکسین ۷۵ و سایر دوزهای آن برای درمان طیف وسیعی از اختلالات اضطرابی از جمله اختلال اضطراب عمومی، اختلال اضطراب اجتماعی و اختلال هراس استفاده میشود. این دارو با افزایش سطح سروتونین و نوراپی نفرین در مغز کار میکند و به تنظیم خلق و خو و بهبود علائم کمک میکند. بیماران با مصرف این دارو بعد از ۱ تا ۲ هفته متوجه اثراتش میشوند.
عوارض قرص ونلافاکسین
مصرف ونلافاکسین ممکن است منجر به عوارضی مانند تهوع، خواب آلودگی، خشکی دهان، افزایش تعرق، یبوست، از دست دادن اشتها، تاری دید، مشکلات خواب و خمیازه شود. اگر هر یک از این عوارض ادامه یافت یا بدتر شد با پزشک تماس بگیرید. این دارو ممکن است باعث افزایش فشار خون شود. به صورت منظم فشار خون خود را بررسی کنید و نتایج آن را با پزشک در میان بگذارید. سایر مواردی که بهتر است در نظر داشته باشید عبارت است از:
- خونریزی یا کبودی غیر طبیعی
- کاهش توان یا میل جنسی (تاخیر در انزال)
- گرفتگی عضلانی و لرزش
- سرفهای که رفع نمیشود
- تنگی نفس و درد قفسه سینه
- سردرد شدید و ضربهای
- مدفوع خونی یا تیره
- استفراغی که مانند تفالهی قهوه به نظر برسد
- درد/تورم یا سرخی چشم
- گشادی مردمک
- تغییرات بینایی (مانند دیدن رنگین کمان دور منابع نوری موقع شب)
- تشنج
این دارو ممکن است سطح سروتونین را در بدن افزایش دهد اما به ندرت بیماری بسیار جدی به نام مسمومیت سروتونین با مصرف آن دیده شده است. تمام داروهایی که مصرف میکنید را به اطلاع پزشکتان برسانید.
واکنش آلرژیک جدی در مورد داروی ونلافاکسین یا قرص دپراکسین نادر است. با وجود این اگر واکنش آلرژیک جدیای مثل علائم پوستی، خارش، تورم (مخصوصا در صورت، زبان و گلو)، گیجی شدید و اختلال تنفسی را تجربه کردید، از فوریت پزشکی کمک بگیرید. با توجه به اینکه لیست عوارض کامل نیست، ممکن است با عارضهای برخورد کنید که ذکر نشده باشد. در این موارد با پزشک یا دکتر داروخانه مشورت کنید.
برای اطلاع از موارد مصرف، نحوه مصرف، عوارض و تداخلات دارویی این دارو بهتر است از سرویس مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید.
عوارض مصرف طولانی مدت ونلافاکسین
استفاده طولانی مدت از قرص ونلافاکسین میتواند منجر به عوارض جانبی متعددی شود که ممکن است شدت آنها در افراد مختلف متفاوت باشد. عوارض جانبی رایج ونلافلاکسین عبارتاند از:
- تهوع: تا ۵۸ درصد از مصرف کنندگان را تحت تاثیر قرار میدهد.
- خشکی دهان: در ۲۲ درصد افراد رخ میدهد.
- یبوست: در ۱۵ درصد از بیماران گزارش شده است.
- اختلال عملکرد جنسی یا کاهش میل جنسی: در کمتر از ۱۰ درصد افراد دیده شده است.
موارد احتیاط مصرف ونلافاکسین
قبل از مصرف ونلافاکسین سوابق پزشکی خود و خانوادهتان مخصوصاْ سابقه مشکلات خونریزی، سابقه گلوکوم (آب سیاه) در خانواده (نوع زاویه بسته)، فشار خون بالا، مشکلات قلبی (مانند نارسایی قلبی و سابقه حمله قلبی)، سابقه کلسترول بالا، بیماریهای کلیوی، بیماریهای کبدی، تشنج، بیماری تیروئید را به اطلاع پزشک برسانید.
داروی ونلافاکسین ممکن است باعث خوابآلودگی و تاری دید شود. الکل و ماری جوآنا این حالات را تشدید میکنند. بنابراین از رانندگی و فعالیتهایی که نیاز به هوشیاری دارند، تا زمانیکه در هوشیاری کامل به سر ببرید پرهیز کنید.
سالمندان ممکن است در مقابل عوارض این دارو مثل خونریزی و عدم تعادل حساسیت بیشتری نشان بدهند. کودکان نیز ممکن است به عوارض این دارو مخصوصا کاهش اشتها و کاهش وزن حساستر باشند. همواره قد و وزن کودکی که ونلافاکسین مصرف میکند را تحت نظر داشته باشید.
مطالعات نشان داده تعداد کمی از افراد مصرف کننده داروهای ضد افسردگی (خصوصا افراد زیر ۲۵ سال) ممکن است دچار افسردگی شدید، دیگر اختلالات روانی و افکار یا اقدام به خودکشی شوند. حتما در مورد خطرات و مزایای مصرف داروهای ضد افسردگی (خصوصا برای افراد کمتر از ۲۵ سال) حتی اگر مصرف قرص آلوینتا برای درمان موارد اختلالات روحی و روانی نباشد، با روانپزشک مشورت کنید.
ونلافاکسین در بارداری و شیردهی
مصرف این دارو در دوران بارداری توصیه نشده است اما در صورتیکه پزشک آن را برای شما تجویز کرده است، حتما با نظارت پزشک دارو را مصرف کنید.
ونلافاکسین یا قرص دپراکسین از طریق شیر مادر به نوزاد انتقال مییابد و تاثیرات نامطلوبی در پرستاری از نوزاد میگذارد. قبل از شیردهی به نوزاد با پزشک مشورت نمایید.
موارد منع مصرف ونلافاکسین
استفاده از ونلافاکسین در افرادی که به این دارو حساسیت شدید نشان دادند و سابقه آنافیلاکسی (واکنش آلرژیک شدید) دارند منع مصرف دارد. همچنین ونلافاکسین نباید همراه با مهار کننده های مونوامین اکسیداز (MAOIs) به دلیل خطر تعاملات شدید مصرف شود.
علاوه بر این ، FDA در مورد افزایش خطر افکار و رفتارهای خودکشی در جمعیت بزرگسالان جوان هنگام استفاده از داروهای ضد افسردگی هشدار داده است.
تداخلات دارویی ونلافاکسین با داروهای دیگر
پیموزید و دیگر داروهایی که ممکن است موجب خونریزی یا کبودی شوند (آنتیپلاتلتهایی مانند کلوپیدوگرل، ضد التهابهای غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن و رقیقکنندههایی مانند وارفارین) با قرص یا کپسول ونلافاکسین ممکن است تداخل داشته باشند.
آسپرین نیز امکان خونریزی را موقع مصرف این دارو افزایش میهد. با این وجود اگر پزشکتان برای جلوگیری از سکته یا حمله قلبی برای شما دوز مصرفی کم آسپرین (معمولا دوز ۸۱-۳۲۵ میلیگرم در روز) تجویز کرده است به مصرف آن ادامه دهید و در مورد ادامه مصرف آسپرین با دکتر خود مشورت کنید. سایر تداخلات دارویی ونلافاکسین عبارت است از:
- داروهای بازدارنده مونوآمین اکسیداز (MAO) مانند آیزوکروبوکسازید، لینزولید، متیلن بلو
- قرصهای اکستاسی/MDMA
- قرصهای ضد افسردگی مانند فلوکستین/پروکستین
- SNRIهایی مانند دولوکستین/میلناسیپران، تیپتوفان
- داروهایی که خواب آلودگی ایجاد میکنند (مخدرهایی که کاهنده سرفه یا درد هستند مثل: کدئین)
- الکل
- ماری جوآنا
- داروهای خواب یا ضداضطراب (آلپرازولام، دیازپام، زولپیدم)
- شلکننده عضلانی (کاریزوپرودول، سیکلوبنزاپرین)
- آنتیهیستامینها (سیترزین، دیفن هیدرامین)
- عملکرد داروی ونلافاکسین با داروی دس ونلافاکسین مشابه است. از مصرف این داروها با یکدیگر پرهیز کنید.
اشکال دارویی | تداخل دارویی | عوارض جانبی |
---|---|---|
قرص ونلابایوکس ۷۵ میلیگرم | آیزوکروبوکسازید | خونریزی یا کبودی غیر طبیعی |
قرص پنتاکسور ۷۵ میلیگرم | تیپتوفان | کاهش توان یا میل جنسی (تاخیر در انزال) |
کپسول آهسته رهش دپریلکس ۷۵ میلیگرم | میلناسیپران | گرفتگی عضلانی و لرزش |
قرص ونلافاکسین اف سی پی ۷۵ میلیگرم | دولوکستین | سرفهای که رفع نمیشود |
کپسول آهسته رهش ونلاکسین اس آر ۱۵۰ میلیگرم | پروکستین | تنگی نفس و درد قفسه سینه |
قرص ونابید ۳۷.۵ میلیگرم | فلوکستین | سردرد شدید و ضربهای |
کپسول ونتوس ۳۷.۵ میلیگرم | لینزولید | مدفوع خونی یا تیره |
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
ونلافاکسین یک داروی ضد افسردگی از دسته داروهای مهار کننده جذب مجدد سروتونین–نوراپی نفرین (SNRI) است. این دارو که با نامهای فلاکسور، دپراکسین یا آلوینتا هم شناخته میشود، برای درمان اختلال افسردگی عمده، اختلال اضطراب عمومی و اختلال هراس توسط پزشک متخصص تجویز میشود. مطالعات نشان دادند که ونلافاکسین اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) و درد مزمن نوروپاتیک را هم بهبود میبخشد.
این دارو به شکل قرص و کپسول به صورت خوراکی مصرف دارد و لازم است در زمان مصرف دارو حتما با پزشک متخصص روانپزشکی در ارتباط باشید یا از سیسنم مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید. اگر علائم افسردگی یا اختلال خلقی را تجربه میکنید، از بهترین دکتر روانپزشک در دکترتو نوبت حضوری بگیرید یا از دکتر روانپزشک آنلاین مشاوره دریافت کنید.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
سلام دکتر به من دو وعده ۳۷۰۵ نوشته بود و بعد یه مدت من یه دونه می انداختم و الان میخوام قطع کنم مشکلی نداره مشکلم اضطراب بود
سلام دوست عزیز
این دارو جز داروهای روانپزشکی بوده و قطع کردن آن باید به تدریج و با توصیه متخصص صورت بگیرد. از این لینک میتونی با متخصص روانپزشکی مشورت کنی.
متخصص روانپزشک
سلام . خواهر من حدودا ۶ روز هست این دارو رو مصرف میکنه و مردمک چشماش از همون روز اول خیلی گشاد شدن ایا این طبیعیه ؟ با ادامه مصرف این مشکل حل میشه یا باید دارو رو قطع کنه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید وقتیم قرصو میخوره یکم سردرد داره ولی بعد چن ساعت بهتر میشه
سلام دوست عزیز
گشادی مردمک و سردرد از عوارض جانبی جدی دارو هست و باید در اسرع وقت با پزشک معالج خود برای ادامه مصرف دارو مشورت کنی.
ونلا فاکستین برای درمان زود انزالی خوبه یا نه
سلام دوست عزیز
تجویز دارو توسط متخصص روانپزشکی باید صورت بگیره بسته به سابقه مشکل شما و دیگر عوامل. از این لینک نوبت بگیرید.
فوق تخصص روانپزشکی
How long do I need to use this med thanks- Alireza
Hi dear alireza. this dependend on medical history and your problem that the psychologyst can help you.
سلام
من از سن ١٥ سالگي دچار ميوكلونوس جوانان شدم و الان ٣٧ سالمه و متاهل
يك ساله با كمك پزشك داروهامو تغيير دادم براي اقدام به بارداري
ونلافكسين١/٤ ظهر و ١/٤ شب ٣٧/٥
لوبل ١/٢ ظهر ١/٢ شب
كلونازپام ١/٤ظهر ١/٤ شب
الان تقريبا يك ماهه وقتي توي جمع حاظر ميشم اضطراب خيلي شديد تپش قلب و بي قراري گرفتم
لطفا راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز
نیازه متخصص روانپزشکی با داشتن تاریخچه بیماری شما داروهای تجویزی شما را تغییر بدن و یا دوز مصرفی را تغییر بدن. داروها را طبق دستور ادامه بده و از قطع دارو و یا تغییر دوز مصرفی خودداری کنید. از این لینک میتونی از بهترین متخصصان روانپزشک نوبت بگیری.
بهترین دکتر اعصاب و روان
سلام در کدام وخت باید ونلافکسین را استفاده بکنی خوب ظهر یا صبح
سلام دوست عزیز
این دارو به صورت خوراکی، همراه یا بدون غذا طبق تجویز پزشک و معمولا ۲ یا ۳ بار در روز مصرف میشه. زمان استفاده چه زمانی باشه فرق نداره ولی بهتره این دارو در ساعت معینی هر روز مصرف بشه.
سلام. من وقتی داروی افسردگی میخوردم که یکی ش همینه، یکی دیگه ش رهاکین ه. لرزش دست شدید میگیرم. علت چی هست و باید چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز
لرزش عضلات و دست از عوارض جانبی داروی ونلافاکسین هست که تو بعضی افراد ایجاد میشه. توصیه میکنم با پزشک متخصص روانپزشک مشورت کنی تا داروی جایگزین برا شما شروع کنه یا دوز تجویزی رو تغییر بده. لینک نوبت غیرحضوری رو از بهترین پزشک های شهرتون میزارم.
متخصص روانپزشکی
سلام
خانم بنده ۳ سالی که به بیماری تریژیمینال در ناحیه صورت سمت چپ مبتلا شده و ۳ سال هم هست که این دارو رو استفاده میکنه
این روزا خیلی حساس ، زود رنج، پرخاشگر و در روابط زناشویی کاملا خنثی شده
ترس از درد ، چه درد داشته باشه چه درد نداشته باشه دارو رو مصرف میکنه و یا حتی ترس از اینکه درد شروع بشه و قرصش یه روزی تموم بشه
همیشه برای مصرف یه سالش تو خونه باشه
به محض اینکه ۲ ماه مونده تموم بشه باید دوباره داروی یه سالش رو بخرم
لطفا بفرمایید داروی جایگزینی نیست که بتونم کم کم مصرف این دارو و داروهای مشابه رو قطع کنم
سلام دوست عزیز
ونلافاکسین برای درمان اختلالات روحی و افسردگی کاربرد داره و خلق افراد رو بهبود میده ولی برای خانم شما نیازه در کنار این دارو، با توجه به باقی ماندن علایم ایشون داروی دیگه ای هم شروع بشه. تجویز این داروها با نظر روانپزشک و بسته به سابقه پزشکی فرد هست. توصیه میکنم از این لینک از بهترین متخصصان روانپزشکی سایت دکتر تو نوبت بگیرید.
روانپزشک خوب
سلام، آیا داروی ونلافاکسین اعتیاد آور است؟
سلام همراه گرمای
خیر اعتیاد آور نیست اما قطع ناگهانی مصرف می تونه باعث بشه علايم با شدت بیشتری برگردن. به همین دلیل لازمه دوره ی درمان کامل بشه و دارو به تدریج و با نظر پزشک قطع بشه.
سلام من یک سال ونلافاکسین مصرف میکنم درصورت نخوردن یک روز سردرد و اشفتگی و زنگ زدن سر میگیرم. اگه اعتیاد اور نیست پس این علایم از چیه؟
سلام دوست عزیز
این دارو سطح سروتونین را در بدن افزایش میدهد و با قطع یکدفعه ای با افت سطح سرتونین ممکنه این عوارضی که ذکر کردید ایجاد شود. بنابراین بهتره با نظر متخصص روانپزشکی این دارو به تدریج کم یا قطع شود.
متخصص روانپزشکی
سلام تجویز برای من شروع ۵ روز یک کپسول وسپس دو کپسول صبح وشب مشکل اینجاست که بدن من نسبت به داروهای مسکن وارام کننده واکنش زیاد دارد مثلا بایک اسپیرین دوساعت میخوابم ۶۹ سال دارم افسردگی ام شدید نیست باهمین یکبار کپسوال الونتا بعد از ظهر گیج وخواب الود هستم ونشاط کار ندارم ایا دوز را طبق دستور اضافه کنم؟
سلام همراه گرامی
برای تاثیر دارو و سازگاری بدن با دارو، ۲ هفته زمان لازم هست. مصرف دارو رو طبق دستور پزشکتون ادامه بدین.
سلام من مشکلم اضطرابه اضطراب شدید دارم لکنت زبان دارم همه ی نشونه های اضطراب رو دارم نشاط ندارم شاد نیستم کلا با این دارو همین الان آشنا شدم ی روانپزشک تو اینیستاگرام گفت بهم رفتم اطلاعات هم گرفتم داروی ضد افسردگی هم میخورم رهاکین فلوکسیتین الان این دارو بخورم بنظرتون؟!
چون الان نمیتونم برم دکتر چون در حال حاظر تواناییشو ندارم سر خود بخرم مصرف کنم؟!؟
سلام دوست عزیز
بهتره این دارو خودسرانه بدون دانستن سابقه پزشکی و علایم و بررسی روانپزشک مصرف نشود زیرا تبعات ناشی از مصرف خودسرانه این دارو بیشتر از مزایای آن است. بهتره از این لینک نوبت مشاوره تلفنی یا حضوری از متخصص روانپزشکی بگیرید.
متخصص اعصاب و روان
يك جا، اشتباهي نوشتيد سيتالوپرام، به جاي اين كه بنويسيد ونلافاكسين. لطفا تصحيح بفرماييد.
ممنونیم از دقت نظرتون.