داروی الانزاپین و فواید آن در درمان اختلالات روحی – روانی

آنچه در این مقاله می‌خوانید

اولانزاپین یک داروی اعصاب و روان است که با نظارت و تجویز روانپزشک برای درمان بیماری‌های مختلف سلامت روان از جمله اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی، و افسردگی استفاده می‌شود. الانزاپین ممکن است به کنترل علائمی مانند توهم، هذیان، نوسانات خلقی و پرخاشگری نیز کمک کند.

approved-by-doctors

تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

زمان مطالعه : 7 دقیقه
داروی الانزاپین و فواید آن در درمان اختلالات روحی - روانی

الانزاپین یک داروی ضد روان پریشی است که در درمان بیماری‌هایی مانند اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی استفاده می‌شود. این دارو با تأثیر بر تعادل برخی مواد شیمیایی در مغز، به ویژه دوپامین و سروتونین، به کاهش علائمی مانند توهم، هذیان، و نوسانات خلقی کمک می‌کند. اولانزاپین به صورت قرص خوراکی و اشکال تزریقی موجود است و باید تحت راهنمایی و نظارت یک متخصص مصرف شود. قبل از مصرف این دارو، با روانشناس یا روانپزشک مشورت کنید. در سایت نوبت‌دهی آنلاین دکترتو امکان دریافت نوبت ویزیت حضوری یا آنلاین برای شما قرار گرفته است.

داروی الانزاپین چیست؟

الانزاپین به انگلیسی olanzapine، برای درمان برخی مشکلات روحی و روانی مثل اختلال شخصیت دو قطبی و اسکیزوفرنی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو می‌تواند به کاهش توهم کمک کند و باعث شود بهتر و مثبت‌تر راجع به خودتان فکر کنید، احساس اضطراب کمتری داشته و در زندگی روزمره فعال‌تر باشید.

  • نام تجاری الانزاپین: زیپرکسا
  • نام رایج دارو: الانزاپین – Olanzapine – قرص الازین ۲.۵ و قرص الازین ۵ میلی‌گرم – زیپروبایوکس ۲/۵ الانزاپین

متن انگلیسی:
Olanzapine is only available with a prescription.
ترجمه فارسی:
اولانزاپین فقط با نسخه پزشک قابل استفاده است.

به نقل از سایت nhs

عملکرد داروی اولانزاپین چگونه است؟

داروی الانزاپین ۵ به وسیله بازگرداندان تعادل برخی مواد طبیعی در مغز کار می‌کند.

اینفوگرافی داروی الانزاپین
این دارو تحت نظارت پزشک در درمان بیماری‌هایی مانند علائم اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی استفاده می‌شود.

نحوه مصرف الانزاپین چگونه است؟

داروی الانزاپین را به صورت خوراکی، بدون غذا یا همراه غذا، طبق دستور پزشک، معمولا یک بار در روز مصرف کنید. دوز مصرف داروی الانزاپین به سن، وضعیت بیماری، و پاسخ‌گویی بدن شما به درمان بستگی دارد. برای کاهش خطر بروز عوارض جانبی ممکن است پزشک شما مصرف این دارو را با دوز کم تجویز کرده و آن را به تدریج افزایش دهد. با دقت به دستورات پزشک خود عمل کنید.

برای تاثیرگذاری بیشتر داروی الانزاپین آن را به صورت مرتب مصرف کنید. به یاد داشته باشید که دارو را هر روز در زمان مقرر میل کنید. توجه داشته باشید که مصرف دارو را، حتی زمانی که احساس بهتری داشتید، ادامه دهید و به طور خودسرانه و بدون مشورت با پزشک‌تان استفاده از الانزاپین را متوقف نکنید.

در صورتی که علائم بیماری شما به همان صورت ادامه پیدا کرد یا حالتان وخیم‌تر شد به پزشک خود اطلاع دهید. تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی و غیره تنها بر عهده روانپزشک است، از این رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.

فواید و موارد مصرف داروی اولانزاپین چیست؟

قرص الانزاپین برای چیست؟ چنان‌چه باردار هستید فقط در صورت نیاز ضروری داروی الانزاپین را استفاده کنید. نوزادان متولد شده از مادرانی که داروی الانزاپین را در ۳ ماه آخر بارداری استفاده کرده‌اند ممکن است علائمی مانند لرزش یا سفت شدن ماهیچه‌ها، خواب‌آلودگی، مشکل در غذا خوردن و نفس کشیدن و گریه‌های مداوم را تجربه کنند. در صورتی که متوجه شدید نوزاد شما، به خصوص در ماه اول تولد، یکی از این علائم را تجربه می‌کند به سرعت به پزشک اطلاع دهید.

از آن‌جا که مشکلات روحی و روانی درمان نشده مانند اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی و افسردگی می‌تواند بیماری خطرناکی قلمداد شود مصرف این دارو را بدون تجویز پزشک متوقف نکنید. در مورد مضرات و مزایای مصرف داروی الانزاپین در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.

تجویز و تعیین دوز مصرفی این دارو برای درمان اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنی و غیره تنها بر عهده روانپزشک است، از این رو از مصرف خودسرانه دارو جدا خودداری کنید.

عوارض قرص الانزاپین در کودکان چیست؟

برای جلوگیری از عوارض، از دکتر مشورت بگیر.

۱. موارد مصرف الانزاپین، داروی الانزاپین برای چه بیماری است؟

قرص الازین برای چی خوبه؟ این دارو تحت نظارت پزشک در درمان بیماری‌هایی مانند علائم اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی استفاده می‌شود.

۲. دوز مصرف قرص الانزاپین برای کودکان و بزرگسالان

میزان مصرف قرص اولانزاپین برای کودکان و بزرگسالان بسته به شرایط خاص تحت درمان، سن، وزن و سلامت کلی فرد متفاوت است:

دوز مصرف اولانزاپین توضیحات
بزرگسالاندوز شروع معمول برای اسکیزوفرنی یا اختلال دوقطبی بین ۵ تا ۱۰ میلی‌گرم یک بار در روز است. حداکثر دوز توصیه شده ۲۰ میلی‌گرم در روز است.
کودکان و نوجواناندوز معمولاً از ۲.۵ میلی‌گرم در روز بوده و در صورت لزوم می‌تواند به تدریج افزایش یابد.
دوز مصرف قرص الانزاپین برای کودکان و بزرگسالان چقدر است؟

۳. الانزاپین برای زود انزالی موثر است؟

اولانزاپین یک درمان تایید شده برای زودانزالی نیست. انزال زودرس معمولاً با سایر داروها مانند مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)، تکنیک‌های رفتاری یا عوامل بی‌حس‌کننده موضعی کنترل می‌شود.

۴. الانزاپین برای وسواس فکری و اضطراب کاربرد دارد؟

در حالی که اولانزاپین به طور معمول یک درمان خط اول برای اختلال وسواس فکری-اجباری (OCD) و اضطراب نیست، ممکن است در برخی موارد به عنوان یک داروی کمکی استفاده شود.

۵. اولانزاپین و پریودی (کاربرد الانزاپین)

الانزاپین ۵، یک داروی ضد روان پریشی، می‌تواند باعث بی‌نظمی قاعدگی شود. برخی افراد ممکن است تغییراتی را در چرخه قاعدگی خود تجربه کنند که باید با پزشک در میان بگذارند.

الانزاپین و جوش صورت
اولانزاپین معمولاً با ایجاد یا تشدید آکنه همراه نیست.

۶. الانزاپین و جوش صورت

اولانزاپین معمولاً با ایجاد یا تشدید آکنه همراه نیست. واکنش‌های فردی به دارو می‌تواند متفاوت باشد، بنابراین اگر در حین مصرف اولانزاپین دچار آکنه یا جوش صورت شدید، با دکتر مشورت کنید.

۷. الانزاپین و بی اشتهایی عصبی

گاهی اوقات اولانزاپین برای کمک به افزایش وزن و بهبود خلق و خو در افراد مبتلا به بی‌اشتهایی عصبی تجویز می‌شود. اگرچه هنوز استفاده از قرص الازین برای چاقی یا بی‌اشتهایی عصبی از نظر علمی ثابت نشده است.

۸. الانزاپین و حافظه

اولانزاپین می‌تواند عوارض جانبی شناختی از جمله اختلال حافظه را ایجاد کند و برخی از افراد ممکن است در حین مصرف الانزاپین مشکلاتی در حافظه داشته باشند.

۹. بهترین زمان مصرف قرص الانزاپین کی است؟ (قرص اولانزاپین را کی بخوریم؟)

معمولاً مصرف الانزاپین ۲.۵ قبل از خواب توصیه می‌شود زیرا می‌تواند به عنوان یک عارضه جانبی باعث خواب آلودگی شود.

به دنبال راهی برای درمان اختلال دو قطبی هستی؟ همین الان مشاوره بگیر!

عوارض جانبی مصرف داروی الانزاپین چیست؟

خواب‌آلودگی، سرگیجه، سبکی ‌سر، ناراحتی معده، خشکی دهان، یبوست، افزایش اشتها یا افزایش وزن از جمله عوارض جانبی مصرف قرص ضد توهم الانزاپین است. در صورتی که هر کدام از این اثرات ادامه داشت یا وخیم‌تر شد به پزشک خود یا دکتر داروخانه اطلاع دهید. سایر موارد عبارتند از:

  • مشکل در بلع، لرزش و ضربان قلب آهسته
  • بی‌هوش شدن
  • تغییرات روحی و روانی مانند گیجی و بی‌قراری
  • بی‌حسی یا مورمور شدن بازوها و پاها
  • زرد شدن رنگ پوست و چشم
  • درد شدید شکم و معده
  • مشکل در ادرار کردن و وقفه‌ی تنفسی در خواب
  • افزایش قابل توجه وزن و افزایش سطح کلسترول خون

به ندرت ممکن است داروی الانزاپین میزان قند خون شما را افزایش دهد اما در صورت رخ دادن این اتفاق امکان ابتلا به دیابت بیشتر می‌شود. در صورتی که دچار علائم قند خون بالا مانند افزایش تشنگی یا افزایش میزان ادرار شدید به پزشک خود اطلاع دهید.

۱. عوارض مصرف بیش از حد قرص اعصاب الانزاپین

مصرف داروی الانزاپین ۲.۵ ممکن است حساسیت به الانزاپین و ترشح یکی از مواد طبیعی بدن شما، به نام پرولاکتین را افزایش دهد. ترشح بیش از حد این هورمون در زنان ممکن است به ترشح شیر از پستان‌ها، توقف یا جابه‌جا شدن دوره‌های عادت ماهیانه و ایجاد مشکل در بارداری منجر شود.

ترشح این هورمون در مردان ممکن است به کاهش توانایی جنسی، عدم تولید اسپرم یا بزرگ شدن سینه‌ها منجر شود. در صورت بروز هر کدام از این علائم موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید.

۲. الانزاپین و ریزش مو، از عوارض قرص الازین

ریزش مو یک عارضه جانبی شایع گزارش شده از عوارض قطع ناگهانی قرص ضد توهم الانزاپین نیست. با این حال، واکنش‌های فردی به این دارو می تواند متفاوت باشد و ریزش و کندن موی سر در موارد نادری ممکن است رخ دهد.

۳. الانزاپین و تنگی نفس

مهمترین عوارض الانزاپین در دراز مدت و علائم ترک قرص الانزاپین می‌تواند مشکلات تنفسی باشد. واکنش آلرژیک جدی در مورد داروی الانزاپین نادر است. با این وجود اگر واکنش آلرژیک جدی‌ای مثل علائم پوستی، خارش، تورم (مخصوصا در صورت، زبان و گلو)، گیجی شدید و اختلال تنفسی را تجربه کردید به سرعت از پزشک کمک بگیرید.

الانزاپین و تنگی نفس چه ارتباطی دارند؟
مهمترین عوارض الانزاپین در دراز مدت و علائم ترک قرص الانزاپین می‌تواند مشکلات تنفسی باشد.

موارد احتیاط مصرف داروی الانزاپین چیست؟

قبل از استفاده از داروی الانزاپین سابقه‌ی پزشکی خود از جمله سابقه‌ی مشکلات کبدی، تشنج، مشکل در عمل بلع، کم‌بود گلبول‌های سفید خون، جنون، مشکل در ادرار کردن (به عنوان مثال مشکلات ناشی از بزرگ شدن پروستات)، گلوکوم زاویه بسته، بیماری‌های روده و معده مانند انسداد روده، مصرف سیگار، سابقه‌ی شخصی یا خانوادگی دیابت، بیماری‌های قلبی، سطح بالای کلسترول و تری‌گلیسرید و مشکلات تنفسی در هنگام خواب مانند وقفه‌ی تنفسی در خواب را با پزشک خود یا دکتر داروخانه در میان بگذارید.

ممکن است نوجوانان حساسیت بیشتری نسبت به عوارض جانبی این دارو به خصوص افزایش وزن، افزایش سطح کلسترول، تری‌گلیسرید و پرولاکتین از خود نشان دهند. سالمندان نیز نسبت به عوارض جانبی این دارو حساس‌تر هستند. خواب‌آلودگی، یبوست، مشکل در ادرار کردن، گیجی، سرگیجه و سبکی ‌سر از جمله‌ این عوارض هستند. خواب‌آلودگی، گیجی، سرگیجه و سبکی سر ممکن است احتمال زمین خوردن را افزایش دهند.

قرص الانزاپین در بارداری و شیردهی (آیا قرص الانزاپین برای بارداری ضرر دارد؟)

داروی الانزاپین از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می‌شود. در صورتی که نوزاد شما علائمی مانند لرزش یا سفت شدن عضلات، خواب‌آلودگی غیر معمول یا مشکل در تغذیه را تجربه می‌کند به سرعت به پزشک اطلاع دهید. هنگام مصرف این دارو پیش از شیردهی با پزشک خود مشورت کنید.

تداخلات دارویی الانزاپین با داروهای دیگر

داروی الانزاپین ممکن است با این داروها تداخل ایجاد کند:

  • فلووکسامین
  • سیپروفلوکساسین
  • بعضی از آنزیم‌های سیتوکروم CYP1A2
  • علائم اوردوز مصرف داروی الانزاپین
اشکال دارویی قرص زیپروبایوکستداخل دارویی قرص الازینعوارض جانبی قرص زیپرکسا
قرص الانزاپین کیمیدارو ۵ میلی‌گرمبروموپریدسردرد
قرص اولاروز ۵ میلی‌گرممتوکلوپرامیدخواب آلودگی
پودر برای تزریق الانزاپین اینتاس ۱۰ میلی‌گرماوکساتومیدتهوع
پودر برای تزریق اوزاپکس ۱۰ میلی‌گرمپتاسیم کلرایددرد شکمی
مشخصات دارویی الانزاپین

۱. جایگزین و داروی مشابه قرص الانزاپین چیست؟

هالدول (هالوپریدول) و کلوزاریل (کلوزاپین) از جایگزین‌های آن هستند.

۲. الانزاپین و سیتالوپرام را میتوان همزمان مصرف کرد؟

استفاده از OLANZapine همراه با سیتالوپرام می‌تواند خطر ابتلا به ریتم نامنظم قلب را افزایش دهد و تهدیدکننده زندگی باشد، اگرچه این یک عارضه جانبی نسبتا نادر است.

قبل از استفاده از داروی الانزاپین سابقه‌ی پزشکی خود را با پزشک خود یا دکتر داروخانه در میان بگذارید.

۳. فرق الانزاپین و ریسپریدون چیست؟ الانزاپین بهتر است یا ریسپریدون؟

قرص اعصاب الانزاپین مزیت بیشتری نسبت به ریسپریدون در بهبود علائم منفی و شدت بیماری روحی نشان داده است و می‌توان گفت معجزه الانزاپین در مقایسه با داروهای دیگر مشخص می‌شود.

۴. مصرف همزمان الانزاپین و سرترالین خطرناک است؟

بله، مصرف قرص سرترالین با اولانزاپین باعث ایجاد مشکلات قلبی یا تشدید آن‌ها می‌شود.

۵. مصرف همزمان الانزاپین و فلوکستین چه عوارضی دارد؟

سرگیجه، سبکی سر، خواب آلودگی، اسهال، خشکی دهان، یبوست، افزایش اشتها، افزایش وزن یا مشکلات خواب ممکن است با مصرف همزمان الانزاپین و فلوکستین رخ دهد.

نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر

اولانزاپین یک داروی ضد روان پریشی است که برای درمان علائم اسکیزوفرنی خفیف و مانیا یا دوره‌های افسردگی با اختلال دوقطبی استفاده می‌شود و به کاهش علائمی مانند توهم، هذیان و نوسانات خلقی کمک می‌کند. این دارو ممکن است عوارض جانبی مانند افزایش وزن، آرام بخش و تغییرات متابولیک داشته باشد.

بهتر است قبل از مصرف آن برای جلوگیری از عوارض جانبی، با بهترین دکتر روانشناس یا فوق تخصص روانپزشکی صحبت کنید. در سایت دکترتو امکان مشاوره با دکتر روانشناس آنلاین، دکتر روانپزشک آنلاین (دکتر اعصاب و روان آنلاین) و دکتر مشاوره دارویی آنلاین نیز در کنار مشاوره متنی و تلفنی برای شما وجود دارد.

دکترتو مراقب سلامتی شماست!

پرسش‌های متداول

بله، قرص الانزاپین برای خواب یا ایجاد حس خوابالودگی هم کاربرد دارد به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از خواب آن را مصرف کنید.

بله، یکی از عوارض جانبی اولانزاپین ناراحتی معده و روده است.

سندرم بدخیم نورولپتیک یکی از عوارض جدی اولانزاپین است که در موارد نادر باعث مرگ یا آسیب مغزی می‌شود.

بله، ممکن است در طولانی مدت اعتیادآور باشد.

بله، یکی از عوارض جانبی آن افزایش وزن ناگهانی است.

امتیاز شما به مقاله:
(4از5)
دسته بندی:
برچسب:
منبع:
مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نظرات درباره الانزاپین

  1. سارا گفت:

    با عرض سلام داروی الانزاپین و ریپزاپین چه فرقی باهم دارن؟

    1. همیار دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      میرتازاپین در درمان افسردگی کاربرد دارد. الانزاپین در درمان تظاهرات اختلالات روانی استفاده مي‌شود.

  2. afshin گفت:

    سلام خوب هستین بنده اعتیاد مواد مخدر داشتم الان زولپیدم مصرف میکردم روزی ۴۰ عدد هر دو ساعت ۵تا ضرر که نداره ایا کلونازپام خوبه یا زولپیدم کلونازپام زیاد میخورم

    1. همیار دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      دوز مصرفی داروی شما بسیار بالاست و عوارض جدی متحمل شما خواهد شد. بهتره با متخصص روانپزشکی مشورت کنید.
      متخصص روانپزشک

  3. س گفت:

    سلام چرا الانزاپین دیگه پیدا نمیشه در گیلان؟
    آیا تولیدش متوقف شده؟
    پزشک خواهرم براشون داروهای مشابهشو نوشتن اما اصلا اثر الانزاپین رو نداشته و حالشون بد شده. چیکار باید بکنیم ما؟

    1. همیار دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      عوارضی که از داروی جدید ایجاد شده با تداوم مصرف از بین می رود. بنابراین اگه با ادامه مصرف این عوارض تشدید شد نیازه با پزشک معالج خود مشورت کنید.

  4. الیاس باشی گفت:

    سلام من خانومم مشکل روده بزرگ داشت کلونوسکوپی انجام داده حالا دکتر دو نوع قرص روده و الانزاپین ۵ و یه داروی دیگه افسردگی براش نوشته به نظر شما هدفش چه بوده ممنون اگه راهنمایی بفرمایید

    1. همیار دکترِتو گفت:

      سلام دوست عزیز
      احتمالا مشکل روده هایشان را سندرم روده تحریک پذیر و عصبی بودن تشخیص داده اند که این داروها تجویز شده است. طبق دستور پزشک مصرف شود.

  5. م اذر گفت:

    ایا عوارض دارو بعد از مدتی از مصرف رفع میشه یعنی بدن عادت میکنه ؟ مثل خواب آلودگی

    1. همیار دکترتو گفت:

      سلام همراه گرامی
      بله در برخی موارد عوارض جانبی اولیه برطرف می شن.

  6. همیار دکترتو گفت:

    سلام همراه گرامی
    بله ۲ تا الانزاپین ۲/۵ باهم مصرف بشه مثل الانزاپین ۵ تاثیر داره. در مورد این مشکلتون باید با پزشکشون که کامل در جریان بیماریشون هستن مشاوره کنین.

  7. ی.ی گفت:

    من خیلی لاغر بودم .هیچ مشکل روحی خدا میدونه نداشتم.رفتم روانپزشک بهم دارو داد دوسال.هی میگفت باید بخوری.اول دستام شرو به لرزیدن کردن.وبعدش فک زیرینم.چاغ شدم.چربی خونم خیلی بالا رفت.چربی خونمو بالابرد.بعد که دارو رو کنار گزاشتم الان افسردگی حاد گرفتم.حملات عصبی وترس شدید.کلا عاطفم رو ازدست دادم طوری که الان هر کاری میکنم کسی رو دوست ندارم.هنوز جوونم.خدا میدونه هیچ مشکل روحی نداشتم.این دارو اعصابها بیچارم کردن.تازه الان دوباره لاغر شدم

    1. همیار دکترتو گفت:

      سلام همراه گرامی
      پزشک با توجه به علائمتون و تشخیصشون براتون این دارو رو تجویز کردن. برای درمان کامل لازمه تحت نظر متخصص روانپزشک باشین:
      لیست متخصصین روانپزشک

    2. زهرا گفت:

      تحمل کن تا کامل از بدنت بره مایعات زیاد بخور و تمرین کن به چیزی فکر نکنی برای دقایقی

    3. هادی گفت:

      دوست من من هم مشابهه شما بودم
      درجواب شما که عزیز لطف کردن گفتن تشخیص پزشک بوده باید بگم الان دورو بره من کسایی هستن که اگه برن دکتر اعصاب ۱۰برابر من بهشون قرص میدن و من هم اشتباه کردم و رفتم دکتر و بعد ۷سال قرص خوردن تنها مشکل من ازبین رفتن تمرکز و تفکر و تصمیم گیری هست که به هر دکتری میرم افسردگی و پیش فعالیو دو قطبی و همین جور بستن به رگبار به نظر من تا کسی اولش دچار همچین علائمی نشده اشتباه محض هست بره دکتر

  8. m.kh گفت:

    منم حدود ۱۵ سال هست دچار اختلال دوقطبی وافسرگی شدم چندین بار بستری شدموشوک الکتریکی زدم .اما الان تجربه کردم ارتباط نزدیک باخدا بهترین داروهست .خوندن نمازها وروزانه چند آیه قرآن عالی بوده .حالم خیلی خیلی بهترشده وحتی داروهام هم از نصف هم کمترشده نسبت به دوسال پیش ..امیدتون فقط به خدا باشه

    1. بنیامین گفت:

      سلام بهترین کمک خداست مشکلات و استرس باعث میشن ما تعادلمون بهم بخوره وقتی یه روزنه امیدی باشه میتونیم نیاز به قرص های شیمیایی پر عوارض نیست

      1. همیار دکترِتو گفت:

        سلام دوست عزیز
        قطعا توکل به خدا و امید استرس و اضطراب ما رو کم میکنه. ممنون از همراهی شما.

    2. Ali گفت:

      سلام
      من چند ماه که مشکل سردرد و سرگیچه احساس منگی بیشتر درد پشت سر احساس میکنم و نداشتن تمرکز وقتی با دوستام دارم صحبت میکنم فکر میکنم سرم لرزش داره و برای اینکه تمرکز موقع حرف زدن باهاشون داشته باشم دستمو رو صورتم میگیرم که بتونم قشنگ باهاشون حرف بزنم این اتفاق گاهی وقتا برام میفته و گاهی وقتام قشنگ بدون هیچ مشکلی باهاشون رودرو حرف میزنم بدون احساس لرزش سر و نداشتن تمرکز اینگار اصلا هیچ مشکلی ندارم. برای این مشکل امروز به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم نوار مغز ازم گرفت بعدش گفت استرس اضطراب داری و چنتا قرص برام تجویز کرد.
      ایا تجویز دکتر درست بوده مشکلم استرس و اضطرابه؟؟لطفا بهم بگین که این داروها استفاده کنم مشکلی که برام پیش نمیاد حالم خوب میشه؟؟و بلندمدت اثراتی میزاره یا نه ؟؟
      ۱.اسنترا۵۰
      ۲.ایمی پرامین۱۰
      ۳.پوکساکیم۵
      ۴.الانزاپین۵
      ۵.کدیمال(اکسترا)
      لطفا جواب سوالاتم بدین من اصلا اینجوری نبودم استرس و اضطراب برای هیچ کاری نداشتم الان دکتر میگه مشکل استرس و اضطرابه🤔🤔

      1. همیار دکترِتو گفت:

        سلام دوست عزیز
        داروهای تجویزی به رفع مشکل شما کمک میکنه. اضطراب درونی شما باعث این لرزش زمان صحبت کردن و رویارویی با دوستانتان شده که خودت متوجه این اضطراب درونی نبودی. داروها رو طبق دستور و با همان طول مدت تجویزی ادامه بده.

  9. شهد گفت:

    سلام به نظر من پرهیز بهترین دارو هست پرهیز به این معنا که بدونی چی باید بخوری و چی نباید بخوری،مزاج تون رو بشناسید و مطابق مزاجتون خوراکی بخورید تا انشالله سلامتی بدست بیاد

  10. Jafar گفت:

    سلام ببخشید من خانمم دکتر روانپزشک براش نصف قرص ۵میلی تجویز کرد بعدازسه روزمصرف روزچهارم تشنج کرد میشه ازعوارض داروباشه ممنون میشم جواب بدید

    1. همیار دکترتو گفت:

      سلام همراه گرامی
      ممکنه از عوارض این دارو باشه. لازمه با پزشکتون مشورت کنین تا در صورت لزوم داروتون رو عوض کنن.