فهرست مطالب
اگر قرار است به یکی از کشورهای اروپایی سفر کنید، چه داروهایی را میتوانید با خود ببرید؟ حتما این سوال ذهن شما را درگیر کرده است. اگر میخواهید در طول سفر برای شما مشکلی ایجاد نشود و به راحتی به اروپا سفر کنید و داروهای خود را همراه با خود داشته باشید، ابتدا باید با قواعد و قوانین حمل دارو به اروپا آشنا باشید. نه تنها داروها، بلکه هر یک از اقلامی که همراه خود به فرودگاههای اروپایی میبرید باید از قوانین اروپا پیروی کنند.
در صورتیکه قصد سفر به اروپا را دارید، این مطلب را پیش از بستن بارهای خود مطالعه کنید و از داروهایی که با خود میبرید، اطمینان داشته باشید. همچنین اگر میخواهید بدانید که چگونه باید داروهای خود را بسته بندی کنید و شرایط نگهداری داروهای شما چه هستند، از مشاوره دارویی دکترتو بهرمند شوید.
قوانین حمل دارو به اروپا در هواپیما سخت گیرانه است؟
قوانین حمل دارو در پروازهای خارجی و داخلی مختلف است. این قوانین در اروپا چندان سختگیرانه نیستند اما باید با آنها آشنا باشید. قوانین بردن دارو به اروپا در سفرهای هوایی به شرح زیر هستند:
- نسخه پزشکی: برای بردن داروهای تجویزی به اروپا، بهتر است نسخه یا مدرکی از پزشک که استفاده از دارو را تایید کند، همراه داشته باشید.
- بستهبندی اصلی: داروها باید در بستهبندی اصلی خود باشند، با برچسبی که نام دارو، دوز و نام بیمار را نشان دهد.
- محدودیت مقدار: معمولاً محدودیتهایی برای مقدار دارو که میتوانید به همراه داشته باشید، وجود دارد. اطمینان حاصل کنید که فقط مقدار کافی برای مدت اقامت خود را به همراه دارید.
- داروهای خاص: برای داروهایی با محدودیتهای خاص، مانند مواد مخدر و داروهای روانگردان، ممکن است نیاز به مجوزهای اضافی باشد.
- نگهداری در دسترس: داروها باید در کیف دستی شما و در دسترس باشند تا در صورت نیاز به آنها در طول پرواز دسترسی داشته باشید.
- اطلاع به ایرلاین: پیشنهاد میشود قبل از سفر با شرکت هواپیمایی تماس گرفته و در مورد هرگونه قوانین خاص مربوط به حمل دارو اطلاع کسب کنید.
همیشه پیش از سفر، توصیه میشود با اطلاعات به روز و دقیق از مقررات و قوانین مربوط به حمل دارو در پروازهای بینالمللی مطلع شوید. این اطلاعات ممکن است بسته به کشور مقصد و شرکت هواپیمایی متغیر باشد.
۱. لیست داروهای مجاز در هواپیما در اروپا
تمامی داروهایی که در لیست داروهای غیر مجاز نباشند و طبق قوانین حمل دارو آنها را حمل و بسته بندی کنید، برای بردن به اروپا با هواپیما مجاز هستند. در صورتیکه از نحوه نگهداری داروی خود در سفرهای طولانی مدت آگاه نیستید، میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید.
۲. لیست داروهای غیرمجاز در هواپیما در اروپا
محصولات دارویی ممنوعه و محدود برای مسافرانی که قصد سفر هوایی به اروپا را دارند، به طور کلی شامل موارد زیر است:
- داروهای حاوی مواد مخدر یا روانگردان، مانند مرفین یا کدئین، که ممکن است برای اهداف پزشکی مورد استفاده قرار گیرند، اما به دلیل خطر سوءاستفاده و وابستگی، تحت نظارت شدید هستند.
- ورود داروهای تقلبی یا بدون برچسب و مشخصات مناسب به اروپا ممنوع است.
- داروهایی که در کشور مقصد مجوز فروش یا مصرف ندارند.
- برخی داروها مانند داروهای بیولوژیک یا ژنتیکی ممکن است نیاز به مجوزهای ویژه داشته باشند.
برخی از داروهای غیرمجاز در سفرهای هوایی به اروپا شامل موارد زیر هستند:
- شربتهای غیر مجاز
- دکسترومتورفانپی
- دکسترومتورفان
- فنوباربیتال
- اپیوم
- کدئین فسفات
- هیدروکسیزین
- قرصهای غیر مجاز
- مرفین
- متیل فندیت
- پنتازوسین
- دیهیدروبلزپریدول
- متادون
- دیفنوکسیلات
- نالوکسان
- آمپولهای غیر مجاز
- مرفین
- متادون
- الفتانیل
- پتیدین
- تالامونال
- دیفنوکسیلات
- مرفین
- کدئین
- متادون
- داروهای خواب آور و آرامبخش
مهم است که قبل از سفر، با دقت قوانین و مقررات مربوط به حمل دارو به کشور مقصد را بررسی کنید، زیرا این قوانین میتوانند بین کشورهای مختلف متفاوت باشند. همچنین، توصیه میشود برای اطمینان از رعایت تمامی مقررات، با شرکت هواپیمایی و یا سفارت کشور مقصد مشورت کنید.
۳. بایدها و نبایدهای حمل دارو به کابین هواپیما در اروپا
برای همراه داشتن داروها در کابین، موارد زیر را به خاطر داشته باشید:
- نگهداری داروها در بستهبندی اصلی: داروها باید در بستهبندی اصلی خود نگهداری شوند، با برچسبی که نام دارو، دوز و نام بیمار را نشان دهد.
- جدا کردن داروهای مایع: اگر دارو به صورت مایع است، مطمئن شوید که مقدار آن کمتر از حد مجاز برای حمل مایعات در کابین هواپیما است (معمولاً ۱۰۰ میلیلیتر).
- بررسی مقررات شرکت هواپیمایی: قبل از سفر با شرکت هواپیمایی خود تماس بگیرید و در مورد قوانین خاص مربوط به حمل دارو در پرواز اطلاعات کسب کنید.
قوانین مربوط به حمل دارو ممکن است متفاوت باشد بسته به کشور مقصد و شرکت هواپیمایی. پیش از سفر، اطلاعات بهروز رسانی شده را از طریق وبسایت سفارت یا کنسولگری کشور مقصد بررسی کنید.
چه اقلامی را نمی توان در سفرهایی هوایی به اروپا برد؟
چه چیزهایی را میتوانید هنگام سفر به کشور در اتحادیه اروپا، بازدید از اتحادیه اروپا، یا خروج از اتحادیه اروپا همراه خود ببرید؟ آیا میدانستید که برای بعضی از اقلام محدودیتهایی وجود دارد؟ هنگام سفر با هواپیما مطمئن شوید که میدانید چه چیزهایی برای حمل با چمدان دستی و چمدان بار مجاز هستند. چه داروهایی را میتوانید با خود ببرید و چه اقلامی غیرمجاز هستند؟
اگر هر کدام از این سوالات ذهن شما را درگیر کرده است، میتوانید به وبسایت europa مراجعه کنید و جواب سوالات خود را پیدا کنید.
از کجا مجوز حمل دارو به اروپا بگیریم؟ (مجوز بردن دارو به اروپا)
برای دریافت تاییدیه برای داروهای خود در سفرهای هوایی به اروپا، مراحل زیر را دنبال کنید:
- گرفتن نسخه یا تاییدیه پزشکی: دریافت نسخه یا تاییدیه از پزشک معالج خود که استفاده از دارو را توصیه میکند و مشخصات کامل دارو، دوز مصرفی و دلیل نیاز به دارو را شامل میشود.
- ترجمه مدارک: در صورت لزوم، مدارک پزشکی را به زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد ترجمه کنید.
- بررسی قوانین و مقررات کشور مقصد: اطلاعات دقیق در مورد قوانین ورود دارو به کشور مقصد را جمعآوری کنید. این کار میتواند از طریق وبسایت سفارت یا کنسولگری کشور مقصد انجام شود.
- تماس با شرکت هواپیمایی: از شرکت هواپیمایی خود در مورد هرگونه قوانین خاص یا الزامات مربوط به حمل دارو در پرواز اطلاعات کسب کنید.
- نگهداری دارو در بستهبندی اصلی: داروها را در بستهبندی اصلی نگه دارید و مطمئن شوید که برچسبهای دارو شامل نام کامل دارو، دوز و نام بیمار است.
- در دسترس نگه داشتن دارو: داروها را در کیف دستی خود قرار دهید تا در طول پرواز به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید.
مهم است که از قبل از سفر این مراحل را انجام دهید تا از هرگونه مشکل یا تاخیر در فرودگاهها و گمرکها جلوگیری شود.
دکسترومتورفان | داروهای خواب آور و آرامبخش |
ب ۲ | آمپولهای غیر مجاز |
تالامونال | مرفین |
الفتانیل | دیفنوکسیلات |
متیل فندیت | نالوکسان |
متادون | دکسترومتورفانپی |
پنتازوسین | کدئین |
دیهیدروبلزپریدول | پتیدین |
کدئین فسفات | هیدروکسیزین |
فنوباربیتال | اپیوم |
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
برای اینکه با خیال راحت با هواپیما به اروپا سفر کنید، باید از قوانین حمل دارو آگاه باشید. هیچ گاه بدون آگاهی از قوانین دارویی پا به فرودگاه نگذارید. تمامی فرودگاههای اروپا نسبت به ورود دارو قوانینی دارند. اگر شما هم برنامهی سفر به اروپا دارید، باید این قوانین را بشناسید.
داروهای مجاز و غیرمجاز طبق قوانین خاصی تعیین میشوند که ما در این مقاله سعی کردهایم به برخی از آنها اشاره کنیم. اگر داروی خاصی را مصرف میکنید و میخواهید از نحوهی مصرف آن آگاه باشید، حتما وارد سایت کشور مقصد شوید و قوانین حمل دارو را بررسی کنید. همچنین برای آگاهی از نحوه نگهداری دارو، میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو کمک بگیرید. برای دریافت نسخه داروهای مصرفی خود، باید به پزشک عمومی مراجعه کنید یا از مشاوره آنلاین با دکتر عمومی استفاده کنید.
دکترتو مراقب سلامت شماست!
باسلام قرص اسنترارومیشهذبه تعدادبرای مصرف چندماه به المان برد ودرضمن نسخه بیمارموجپدهست البته نام بیماربه فارسی نوشته شده بایدنام بیمار ترجمه بشه؟
سلام
بله نیاز به نسخ ترجمه شده دارید
آیا شیاف دیکلوفناک رو میتونم ببرم انگلیس
سلام
معمولا با تعداد محدود و نسخه ترجمه شده بلامانع است
B2 به آلمان بردن مجازه؟پودرش کنم تو کپسول بریزم
سلام
خیر
ورود هر شکل از این دارو ممنوع است
می توانم قرص معده به آلمان ببرم
سلام
بله
یه لیست کامل ازداروهایی که فرزندم که داره ایتالیا مهاجرت میکنه ولازمش بشه میخوام که بهم بگید که هم اونجالنگ نشه هم فرودگاه ایرادنگیرند
سلام
تمامی داروهایی که در لیست داروهای غیر مجاز نباشند و طبق قوانین حمل دارو آنها را حمل و بسته بندی کنید، برای بردن به اروپا با هواپیما مجاز هستند.
لیت داروهای غیر مجاز در مقاله موجود است
می توانید مطالعه کنید
تندرست باشید
سلام من میخواهم بپرسم که من چشم های خود را در ایران عمل کردم و داکتر چشم برایم دارو داده و هم چنان داروی دیکس گردن داروی رماتیزم بدنی دارم و همچنان خانمم کبرا افشاری دارو کیس و داروی دیسک کردن و سایده گی موره کمر و داروی کم شدن آب زانو دارد میتوانیم با خود مان داخل کابین هواپیما به آلمان انتقال دهیم تشکر
سلام
با دردست داشتن نسخه بله