فهرست مطالب
خلاصه این مطلب را در این پادکست گوش دهید:
سیپروهپتادین یا سیپراکتین از داروهای آنتیهیستامین است که برای کنترل علائم آلرژی یا بیماری پوستی مانند کهیر تجویز میشود. همچنین در کودکان نیز ممکن است پزشک متخصص اطفال این دارو را به عنوان داروی اشتها آور برای فرزندتان پیشنهاد کند. اما عوارض جانبی شایع این دارو چیست و چگونه باید قرص یا شربت آن را مصرف کرد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد داروی سیپروهپتادین میتوانید از مشاوره دارویی، متخصص عمومی، دکتر آسم و آلرژی یا متخصص تغذیه در سایت دکترتو استفاده کنید. در دکترتو علاوه بر تعیین وقت حضوری، امکان مشاوره آنلاین و تلفنی وجود دارد.
داروی سیپروهپتادین چیست؟
داروی سیپروهپتادین به انگلیسی cyproheptadine یا سیپراکتین جز دسته داروهای آنتی هیستامین است. از این دارو برای درمان علائم آلرژی مانند آبریزش چشم، آبریزش بینی، خارش چشم، عطسه، کهیر، خارش بدن و خارش بینی استفاده میشود. ماده طبیعی در بدن به نام هیستامین باعث بروز علائم آلرژی میشود. این دارو هیستامین را مسدود کرده و از این طریق علائم حساسیت را کاهش میدهد. سیپراکتین همچنین سروتونین را در بدن مسدود میکند.
نام انگلیسی: Cyproheptadine
اسامی رایج در ایران:
- سیپروهپتادین هیدروکلراید
- قرص سیپروهپتادین الحاوی
- کپسول علائم آلرژی شدید
- قرص اشتهای سیپروهپتادین
- قرص سیپروهپتادین ۴ جالینوس
- قرص سیپروهپتادین تهران دارو ۴ میلیگرم
- شربت تراستوریکس
- شربت پارافیل خوارزمی
- شربت بکواکتین
مکانیسم اثر قرص سیپروهپتادین چیست؟
قرص سیپروهپتادین الحاوی در بدن با هیستامین و سروتونین برای اشغال گیرندههای مربوطه رقابت میکند. از این طریق خاصیت آنتیهیستامین و آنتی سروتونین دارو اعمال میشود. گیرنده سروتونین در مرکز اشتهای هیپوتالاموس است و احتمالا به همین دلیل سیپراکتین باعث تحریک اشتها میشود.
نحوه مصرف سیپروهپتادین چگونه است؟
روزی چند تا قرص سیپروهپتادین بخورم؟ معمولا مصرف این دارو ۲ یا ۳ بار در روز توصیه میشود. برای استفاده از قرص یا شربت سیپروهپتادین حتما به دستورالعمل روی جعبه دارو و توصیه پزشک توجه کنید. بههیچوجه خودسرانه دوز دارو را افزایش یا کاهش ندهید. این دارو را حتما با آب، غذا یا شیر به کودک بدهید.
برای اطلاع از نحوه مصرف دقیق این دارو میتوانید از مشاوره دارویی در دکترتو استفاده کنید. شما میتوانید در سایت دکترتو با داروساز، متخصص اطفال، روانپزشک، دکتر تغذیه یا دکتر عمومی به صورت آنلاین یا تلفنی مشاوره داشته باشید.
۱. قرص سیپراکتین چه موقع مصرف شود؟ (قرص سیپروهپتادین را کی بخوریم؟)
از قرص سیپروهپتادین روزی چندتا بخورم؟ سیپروهپتادین را میتوان همراه غذا یا بدون آن مصرف کرد. اگر از شربت سیپروهپتادین استفاده میکنید، دوز مناسب را با قاشق مخصوص آن اندازه بگیرید. این دارو را باید هر روز در زمان مشخصی مصرف کنید.
۲. فراموشی مصرف داروی سیپروهپتادین
اگر یک نوبت مصرف دارو را فراموش کردید، در اولین فرصت دارو را استفاده کنید. اما اگر نزدیک به زمان نوبت بعدی بود، نوبت فراموش شده را نادیده گرفته و دوز دارو را دوبرابر نکنید.
۳. طریقه مصرف سیپروهپتادین برای درمان اختلالات جنسی
سیپروهپتادین جز داروهای بهبود عملکرد جنسی نیز محسوب میشود. گاهی ممکن است روانپزشک برای درمان اختلالات جنسی این دارو را پیشنهاد دهد.
اگر برای درمان اختلالات عملکرد جنسی ناشی از مصرف مواد مخدر پزشک این دارو را تجویز کرده است، نحوه مصرف آن متفاوت است. بهترین زمان مصرف قرص سیپروهپتادین ۱ تا ۲ ساعت قبل از رابطه جنسی و مصرف ۱ عدد قرص سیپروهپتادین است. گاهی نیز ممکن است پزشک توصیه کند، هر روز ۱ تا ۱۶ میلیگرم از قرص مکمل یا شربت سیپروهپتادین استفاده کنید.
۴. مصرف زیاد سیپروهپتادین
در صورت مصرف بیش از حد سیپراکتین حتما با اورژانس تماس بگیرید. مصرف بیش از حد این دارو میتواند علائم زیر را ایجاد کند.
- خوابآلودگی شدید
- تشنج
- گشاد شدن مردمک
- تغییرات ذهنی و خلقی
خواص و موارد مصرف قرص سیپروهپتادین چیست؟
از این دارو حتی برای تسکین آلرژیهای تهدیدکننده زندگی مانند دریافت فرآوردههای خونی بهعنوان بخشی از درمان هم استفاده میشود. سیپروهپتادین در ابتدا تنها برای درمان آلرژی تجویز میشد. اما امروزه برای درمان سندروم سروتونین، اختلال عملکرد جنسی ناشی از سروتونین و سردرد نیز استفاده میشود.
این دارو گاهی برای درمان سردرد میگرنی و افزایش اشتها در کودکان هم کاربرد دارد. سیپروهپتادین یک اشتهاآور قوی است. به همین دلیل در دسته داروهای چاق کننده نیز قرار میگیرد.
۱. قرص سیپروهپتادین برای آلرژی و حساسیت
سیپروهپتادین ۴ برای چیست؟ داروی سیپروهپتادین برای تسکین علائم آلرژی شدید تجویز میشود. این دارو علائمی مانند قرمزی، تحریک و خارش چشم را برطرف کرده و عطسه و آبریزش بینی ناشی از آلرژی را بهبود میدهد. در حساسیتهای پوستی مصرف سیپراکتین باعث کاهش خارش پوست میشود.
همچنین برای درمان کهیر میتوان از این دارو استفاده کرد. بهخصوص کهیرهایی که به دلیل سرما یا تماس با پوست ایجاد شده باشند، با مصرف این دارو تسکین پیدا میکنند.
۲. قرص اشتها آور سیپروهپتادین (طریقه مصرف قرص سیپروهپتادین برای چاقی)
آیا قرص سیپراکتین چاق کننده است؟ یکی از عوارض جانبی شایع این دارو افزایش اشتها و افزایش وزن است به همین دلیل در دسته داروهای افزایش وزن هم قرار میگیرد. اشتهای کودکان مبتلا به ناتوانی در رشد با مصرف این دارو تحریک شده و میتوانند بهمرور زمان وزن اضافه کنند. همچنین این دارو برای بزرگسالان کم وزنی که میخواهند وزن اضافه کنند، تجویز میشود.
اگر وزن کمی دارید و میخواهید کمی اضافهوزن داشته باشید یا دچار بیماری هستید که جلوی افزایش وزن شما را میگیرد، بهتر است برای دریافت قرص برای درمان بی اشتهایی به متخصص تغذیه مراجعه کنید. متخصص در صورت نیاز داروی سیپراکتین یا داروهای دیگر را برای شما تجویز میکند. برای مشاوره با متخصص تغذیه میتوانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید. در دکترتو علاوه بر تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین و تلفنی با متخصص وجود دارد.
سیپروهپتادین برای چاقی کودکان استفاده می شود؟
سیپروهپتادین داروی اشتها آور است؟ عوارض قرص سیپروهپتادین برای چاقی کودک چیست؟ در کودکانی که به دلایل مختلفی دچار ناتوانی در رشد بوده و اشتهای کمی دارند، این دارو میتواند مفید باشد. سیپروهپتادین یک اشتهاآور قوی است. اما ممکن است مصرف زیاد آن باعث دل درد و حالت تهوع شود. شربت سیپروهپتادین برای نوزادان توصیه نشده است.
سیپروهپتادین چندروزه چاق میکنه و طریقه مصرف سیپروهپتادین برای چاق شدن چیست؟
حدودا بعد از دو هفته مصرف دارو میتوان تغییر در اشتها را به خوبی مشاهده کرد. اما برای افزایش وزن محسوس با شربت سیپروهپتادین برای چاقی بزرگسالان بین ۱ تا ۴ ماه زمان نیاز است. نحوه مصرف دارو باید توسط پزشک تعیین شود. معمولا مصرف سیپراکتین ۲ یا ۳ بار در روز توصیه میشود. دارو باید در زمانهای مشخص و منظم استفاده شود.
۳. سیپروهپتادین و دیابت
طبق تحقیقات انجام شده روی افرادی که قرص مکمل یا شربت سیپروهپتادین را مصرف کردهاند، این دارو میتواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد. در افراد مبتلا به دیابت با کاهش مقاومت به انسولین متابولیسم گلوکز بهبود پیدا کرد و قند خون کاهش یافت.
۴. سیپروهپتادین و نازایی
آیا قرص سیپروهپتادین باعث نازایی میشود؟ دررابطهبا تاثیر داروی سیپراکتین در نازایی تحقیقاتی انجام شده است. اما هیچ یک از این مطالعات نشان نداد که این دارو در باروری زنان و مردان تاثیری داشته باشد.
۵. سیپروهپتادین و سردرد و میگرن
قرص سیپرو هپتادین برای چی خوبه؟ این دارو دارای خواص ضد سروتونرژیک بوده و کانال کلسیم را مسدود میکند. با مصرف حدود یک ماه از این دارو حملات میگرنی به طور محسوسی کاهش پیدا میکند. به همین دلیل گاهی پزشک برای درمان سردرد و میگرن این دارو را تجویز میکند.
۶. سیپروهپتادین و افسردگی، کاربرد سیپروهپتادین در قرص های ضد افسردگی چیست؟
روانپزشکان نیز گاهی از شربت یا قرص مکمل سیپروهپتادین در روند درمان استفاده میکنند. این دارو جز قرصهای ضدافسردگی نیست. اما از اثرات قرص سیپروهپتادین این است که میتواند اختلالات جنسی ناشی از مصرف این داروها را درمان کند.
اگر به دلیل مصرف قرصهای ضدافسردگی دچار اختلالات جنسی شدهاید، با روانپزشک مشاوره داشته باشید تا داروی مناسبی را تجویز میکند. برای مشاوره حضوری، آنلاین یا تلفنی با دکتر روانپزشک درباره سیپروهپتادین برای افسردگی میتوانید از طریق سایت دکترتو اقدام کنید.
۷. سیپروهپتادین برای دیر انزالی (سیپروهپتادین برای درمان اختلالات جنسی مفید است؟)
اگر دچار زودانزالی هستید و میخواهید بدانید «قبل از رابطه چه قرصی بخوریم؟»، باید گفت که سیپروهپتادین جالینوس برای دیرانزالی هم کاربرد دارد. این دارو با کاهش سطح سروتونین، میتواند زمان ارگاسم را به تاخیر بیندازد. با این حال، اثربخشی آن بهطور کامل ثابت نشده است و فقط باید تحت نظارت پزشک استفاده شود.
برای درمان اختلالات جنسی که به دلیل مصرف داروهای ضد افسردگی یا مصرف مواد مخدر ایجاد شدهاند یا درمان دیر انزالی مردان، میتوان از داروی سیپروهپتادین استفاده کرد. این دارو اختلالات جنسی ناشی از مصرف دارو یا مواد مخدر را درمان میکند.
۸. آیا استفاده از قرص سیپروهپتادین بعد از عمل بینی توصیه می شود؟
سیپروهپتادین یا قرص سیپراکتین ۴ میلی گرم معمولاً برای استفاده بعد از جراحی بینی توصیه نمیشود. اما در صورتیکه علائم آلرژیک داشته باشید، ممکن است پزشک متخصص شما برای تسکین علائم خارش، آبریزش یا گرفتگی بینی آن را تجویز کند.
۹. قرص برای درمان بی اشتهایی عصبی (سیپروهپتادین برای درمان بی اشتهایی عصبی هم مفید است؟)
گاهی ممکن است روانپزشک برای درمان بی اشتهایی عصبی در افرادی که وزن زیادی از دست دادهاند، این دارو را تجویز کند. سیپراکتین محرک اشتها بوده و باعث افزایش اشتها در این افراد میشود.
۱۰. سیپروهپتادین برای درمان تعریق زیاد مفید است؟
اگر تعریق زیاد به علت عارضه نوعی دارو ایجاد شده باشد، میتوان با مصرف قرص مکمل سیپروهپتادین یا در مورادی قرص سیپروهپتادین هیدروکلراید این مشکل را برطرف کرد. به عنوان مثال برخی از داروهای ضدافسردگی باعث تعریق زیاد میشوند. روانپزشک برای حل این مشکل میتواند سیپراکتین را تجویز کند.
۱۱. دوز مصرفی سیپروهپتادین برای کودکان و بزرگسالان چقدر است؟
سیپراکتین به دو شکل قرص و شربت تجویز میشود. قرص سیپروهپتادین ۴ میلیگرم بوده و شربت آن در دوز ۲ میلیگرم یا ۵ میلیلیتر تهیه میشود. در هر یک از بیماریها و شرایط پزشکی زیر دوز دارو باید به طور مجزا تعیین شود:
موارد مصرف کپسول سیپرو هپتادین | توضیحات |
---|---|
درمان آلرژی با سیپروهپتادین | ۱ تا ۵ عدد قرص سیپروهپتادین ۴ باید در روز مصرف شود. در برخی بیماران ممکن است دوز دارو تا ۸ عدد قرص سیپروهپتادین هم برسد. |
پیشگیری از سردرد میگرنی | باید نصف قرص سیپروهپتادین ۴ هر ۱۲ ساعت مصرف شود. |
اختلال عملکرد جنسی | برای درمان اختلال جنسی ناشی از مصرف مواد مخدر باید ۱ تا ۲ ساعت قبل از مقاربت ۱ تا ۳ عدد قرص سیپروهپتادین ۴ مصرف شود. |
عوارض جانبی قرص سیپروهپتادین، قرص سیپراکتین چه عوارضی دارد؟
آیا سیپروهپتادین ضرر دارد؟ این دارو نیز مانند بسیاری از داروهای دیگر ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. برخی از این عوارض شایع بوده و در تعداد زیادی از افراد دیده شده است. از جمله:
- خوابآلودگی
- افزایش اشتها و افزایش وزن
- سرگیجه
- تاری دید
- یبوست
- خشکی دهان
- خشکی بینی و گلو
برخی از عوارض داروی سیپراکتین نادر بوده، اما در صورت بروز باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. از جمله:
- تغییرات روحی و روانی
- بیقراری
- گیجی
- توهم
- لرزش
- مشکل در ادرار کردن
- ضربان قلب سریع یا نامنظم
برای اطلاع دقیق از عوارض شایع این دارو و عوارض جدی آن میتوانید از مشاوره دارویی دکترتو استفاده کنید. در دکترتو امکان مشاوره با داروساز یا پزشک عمومی به صورت آنلاین و تلفنی وجود دارد.
۱. منع مصرف سیپرو هپتادین
درصورتیکه هر یک از موارد زیر در مورد شما صدق میکند، از مصرف این دارو خودداری کنید:
- گلوکوم با زاویه باریک
- زخم معده
- بزرگی پروستات
- مشکلات ادراری
- آسم
- افراد مسن یا ناتوان
- شیردهی به نوزاد
- کودک کمتر از ۲ سال
۲. آیا قرص سیپروهپتادین باعث ریزش مو میشود؟
آیا قرص سیپروهپتادین عوارض دارد؟ سیپروهپتادین معمولا با ریزش مو همراه نیست و ممکن است گاهی اوقات از آن برای درمان انواع خاصی از ریزش مو یا تقویت رشد مو استفاده شود. با این حال، واکنشها و عوارض جانبی فردی میتواند متفاوت باشد و برخی افراد در حین مصرف سیپروهپتادین دچار ریزش مو شوند.
۳. آیا قرص سیپرو هپتادین باعث جوش میشود؟
آکنه از عوارض جانبی شایع قرص سیپروهپتادین نیست. اگر در زمان مصرف این دارو متوجه ایجاد آکنه یا هر گونه عوارض جانبی دیگری شدید، با پزشک مشورت کنید.
۴. عوارض قطع ناگهانی قرص سیپروهپتادین چیست؟
اگر مصرف این دارو را ناگهانی متوقف کنید، ممکن است دچار عوارض قطع قرص سیپروهپتادین مانند مشکل در به خواب رفتن، بیقراری، کاهش اشتها، خستگی و سردرد شوید.
۵. عوارض سیپروهپتادین در دراز مدت چیست؟
مصرف طولانیمدت این دارو میتواند به کبد آسیب وارد کند. علاوه بر این افزایش اشتها و اضافهوزن زیاد در نتیجه استفاده از سیپروهپتادین میتواند مشکلات مختلفی مانند بیماری قلبی، دیابت و افزایش فشارخون برای فرد ایجاد کند. به همین دلیل تنها باید در زمان تعیین شده توسط متخصص از دارو استفاده کرد.
۶. عوارض شربت سیپروهپتادین برای کودکان چیست؟ (سیپروهپتادین برای بچه ها)
آیا قرص سیپروهپتادین برای کودکان مناسب است؟ شربت سیپروهپتادین ممکن است در کودکان باعث سرگیجه، خوابآلودگی، خستگی و ضعف، سردرد، یبوست، اسهال یا استفراغ شود. اگر عوارض جانبی دارو کودک شما را اذیت میکند یا پس از مدتی از بین نمیرود، با متخصص اطفال تماس بگیرید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو با دکتر اطفال در ارتباط باشید.
۷. عوارض قرص سیپروهپتادین برای معده چیست؟
یکی از عوارض شایع مصرف داروی سیپراکتین درد و ناراحتی معده است. اگر پس از مدتی استفاده از این دارو دچار معده درد شدید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
موارد احتیاط مصرف سیپروهپتادین
قبل از مصرف این دارو اگر به سیپراکتین یا سایر داروهای مشابه آلرژی دارید، حتما به پزشک اطلاع دهید. سابقه پزشکی خود را به پزشک اطلاع دهید. مواردی مانند مشکلات تنفسی، فشار بالای چشم (آبسیاه)، بیماری قلبی، فشارخون بالا، بیماری کلیوی، مشکلات معده و روده، پرکاری تیروئید و مشکل در ادرار ممکن است با مصرف این دارو وضعیت بدتری پیدا کنند.
این دارو ممکن است در برخی افراد باعث خشکی دهان شود. در این شرایط میتوانید برای کاهش این عارضه آبنبات بدون شکر یا چیپس یخ بمکید. همچنین جویدن آدامس یا نوشیدن آب زیاد میتواند به شما کمک کند.
این دارو ممکن است باعث سرگیجه، خوابآلودگی یا تاری دید شود. مصرف آن با الکل این علائم را بدتر میکند. پس از مصرف شربت، مکمل یا قرص سیپروهپتادین از رانندگی و فعالیتهایی با دقت بالا خودداری کنید.
داروی سیپروهپتادین در بارداری و شیردهی (آیا قرص سیپروهپتادین برای بارداری ضرر دارد؟)
طبق تحقیقات انجام شده مصرف قرص سیپروهپتادین در بارداری به جنین آسیبی وارد نمیکند. اما اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، بهتر است به پزشک خود اطلاع دهید. هنوز در مورد انتقال داروی سیپراکتین از شیر مادر به نوزاد و آسیبهای وارده به نوزاد تحقیقات کاملی انجام نشده است.
به همین دلیل بهتر است احتیاط کرده و در این دوره از قرص یا شربت سیپروهپتادین استفاده نکنید. لازم به ذکر است داروهای آنتیهیستامین باعث کاهش شیر مادر میشوند.
آیا سیپروهپتادین خواب آور است؟
این دارو همانند بسیاری از داروهای دسته آنتیهیستامین خوابآور بوده و نباید در زمان انجام فعالیتهای خاص مانند رانندگی از این قرص مکمل یا شربت استفاده کرد. قرص سیپروهپتادین برای خواب موثر است زیرا دارای اثرات آرامشبخش است.
تداخلات دارویی قرص سیپروهپتادین
مصرف همزمان سیپراکتین با برخی داروهای دیگر ممکن است باعث بروز عوارض شدید شود و یا عملکرد هر یک از داروها را کاهش دهد. به همین دلیل لازم است پیش از مصرف دارو با دکتر عمومی یا داروساز مشاوره دارویی داشته باشید. شما میتوانید از طریق سایت دکترتو بهصورت آنلاین یا تلفنی از مشاوره دارویی با متخصصان استفاده کنید.
برخی از داروهایی که ممکن است با این دارو تداخل داشته باشند، عبارتند از:
- داروهای مخدر
- داروهای ضد سرفه مانند هیدروکودون
- داروی خوابآور
- داروهای ضد اضطراب مانند آلپرازولام، لورازپام و زولپیدم
- سایر آنتیهیستامینها مانند ستیریزین یا دیفن هیدرامین
این دارو را با هیچ یک از داروهای آنتیهیستامین که روی پوست استفاده میشوند (مانند کرم یا پماد دیفن هیدرامین) استفاده نکنید. زیرا باعث بروز عوارض میشود.
اطلاعات دارویی قرص سیپراکتین
در جدول زیر، مشخصات بیشتر این دارو را مشاهده میکنید.
اشکال دارویی سیپروهپتادین | عوارض جانبی | تداخلات دارویی |
---|---|---|
قرص سیپراکتین ۴ میلیگرم | احساس خستگی | آکلیدینیوم |
قرص سیپروهپتادین الحاوی ۴ میلیگرم | خواب آلودگی | سیمتروپیوم |
شربت راسیپ ۲۰۰ میلیلیتر | تاری دید | لووسولپیرید |
قرص سیپروهپتادین امین ۴ میلیگرم | خشکی دهان | ارفنادرین |
شربت ویتامکس ۱۲۰ میلیلیتر | افزایش اشتها | اوکسوممازین |
شربت ترزامین ۲ میلیگرم / ۵ میلیلیتر | کاهش حافظه | پارالدهید |
۱. فرق قرص سیپروهپتادین و دگزامتازون (آیا قرص دگزامتازون و سیپروهپتادین باعث نازایی میشود؟)
داروی دگزامتازون برای درمان آلرژی شدید و تسکین التهاب تجویز میشود. این دارو در درمان نوع خاصی از آرتریت، اختلالات پوست، خون، کلیه، روده و آسم استفاده میشود. ممکن است برای درمان آلرژی بخواهید هر دو دارو را با هم استفاده کنید. اما باید بدانید هر دو دارو باعث تحریک اشتها و اضافهوزن میشوند. مصرف قرص دگزامتازون و سیپروهپتادین برای چاقی مصرف میشود و به طور همزمان میتواند احتمال چاقی را تا حد زیادی افزایش دهد.
مصرف این دو دارو باعث ناباروری نمیشود. دگزامتازون باروری را از طریق اثر پرولاکتین بر رشد فولیکولها یا سایر اثرات مستقیم روی تخمدان ممکن میسازد.
۲. سیپروهپتادین خارجی
برخی افراد تصور میکنند، برندهای خارجی سیپروهپتادین عوارض کمتری داشته و میتوان در مدت طولانیتری از آنها استفاده کرد. بهعنوانمثال اثر خوابآور کمتری داشته یا اشتها را تحریک نمیکنند. اما این موارد درست نبوده و این دارو با برند ایرانی یا خارجی باعث بروز این عوارض در برخی افراد میشود.
۳. قیمت سیپروهپتادین ۱۴۰۳ چقدر است؟
معمولا برای تحریک اشتها یا درمان آلرژی در کودکان شربت سیپروهپتادین تجویز میشود. این شربت را میتواند از قیمت ۵۲ تومان تا حدود ۵۵ تومان از داروخانه خریداری کنید.
نتیجه گیری و راهنمای مراجعه به دکتر
اگر پزشک برای درمان آلرژی یا موارد دیگر مانند افزایش اشتها، درمان کهیر یا تسکین سردرد داروی سیپروهپتادین را تجویز کرده است، باید به نحوه مصرف و عوارض آن دقت داشته باشید. شربت، قرص و مکمل سیپروهپتادین میتوانند باعث خوابآلودگی شوند. به همین دلیل بهتر است در زمان انجام فعالیت از آن استفاده نکنید. همچنین این دارو اشتها را تحریک کرده و باعث افزایش اشتها میشود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد داروی سیپراکتین میتوانید از مشاوره دارویی یا مشورت با پزشک عمومی، بهترین دکتر تغذیه، فوق تخصص آسم و آلرژی یا دکتر روانپزشک در دکترتو استفاده کنید. در دکترتو علاوه بر تعیین وقت حضوری امکان ویزیت آنلاین پزشک عمومی، مشاوره با دکتر تغذیه آنلاین، دکتر آسم و آلرژی آنلاین و دکتر روانپزشک آنلاین وجود دارد.
دکترتو مراقب سلامتی شماست!
ممنون خیلی عالی بود
سپاس از همراهی و توجه شما
تندرست باشید
ممنون خیلی عالی بود
سلام، من سالهاست بیاشتهایی عصبی دارم
داروهای مختلفی رو با تجویز روانپزشک استفاده کردم و هیچکدوم جوابگو نبود، الان میخوام سیپروهپتادین استفاده کنم و با دوز کم شروع کنم
بقیه به شدت ته دلمو خالی میکنن که عوارض وحشتناکی داره
آیا درسته؟ یا یه باور غلطه
واقعا بهش احتیاج دارم و تنها چیزیه که جواب میده آخه اصلا غذا نمیخورم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
هدا عزیز
عوارض احتمالی دارو ها در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد
از اشتهااور های ایمن تری می توانید استفاده کنید
علاوه بر این از نظر هورمون تیروییدی هم باید چکاپ شوید
توصیه ما این است زیر نظر متخصص تغذیه باشید
https://doctoreto.com/doctors/speciality/dietitian
سلام، من سالهاست بیاشتهایی عصبی دارم
داروهای مختلفی رو با تجویز روانپزشک استفاده کردم و هیچکدوم جوابگو نبود، الان میخوام سیپروهپتادین استفاده کنم و با دوز کم شروع کنم
بقیه به شدت ته دلمو خالی میکنن که عوارض وحشتناکی داره
آیا درسته؟ یا یه باور غلطه
واقعا بهش احتیاج دارم و تنها چیزیه که جواب میده آخه اصلا غذا نمیخورم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام
عوارض احتمالی دارو ها در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد
از اشتهااور های ایمن تری می توانید استفاده کنید
علاوه بر این از نظر هورمون تیروییدی هم باید چکاپ شوید
توصیه ما این است زیر نظر متخصص تغذیه باشید
https://doctoreto.com/doctors/speciality/dietitian
سلام در سال چقدر از شربت سیپرهپتاوین خورد
دوست عزیز
این دارو با توجه به ضرورت تحت نظر پزشک تجویز می شود و میزان آن در افراد یکسان نیست.
ممنون میشم جواب بدید
سلام
در این شرایط می توانید از همین دارو و مکمل های گروه ب استفاده کنید
ولی بستگی به نوع کنسر هم دارد
عذر خواهی بابت تاخیر
سلام مهدر من سرطان دارد وبی اشتهاست من برای همین شربت سیپرو هپتادین گرفتم ایا برای اینکه بدون اینکه به دکتر مراجعه کنم برایش ضرر دارد
سلام
در این شرایط می توانید از همین دارو و مکمل های گروه ب استفاده کنید
ولی بستگی به نوع کنسر هم دارد
عذر خواهی بابت تاخیر
سلام من یک هفته پیش عمل جراحی معده داشتم تو این یک هفته وزنم خیلی پایین اومده میتونم برای چاقی قرص سیپروهیپتادین یا دگزامتازون مصرف کنم
سلام
چون زیاد از جراحی تان نگذشته است
مصرف هر گونه دارو زیر نظر جراح تان باشد
سلام من الان ۲۰ساله سپرو با دگزا،وشیکوردین،میخورم برای چاقی وقتی میخورم چاق میکنه وقتی نمیخورم دوباره لاغر و ترک های پوستی توی پاهام ولگنم میشه،دگزا پتاسیم خون رو نابود میکنه،وسیپرو هم سروتونین رو،میخاستم بدونم اگه پتاسیم بیاد پایین چی میشه؟واگه سروتونین مسدود بشه که بالا تومقاله گفتید چی میشه؟؟ممنون جواب بدید
سلام
کاهش سروتونین نقش مهمی در القای افسردگی دارد
پتاسیم در دهیدریشن و مشکلات قلبی موثر است
در ضمن استفاده زیاد از دگزا خطر دیابت را افزایش میدهد
سلام عزیزان به هیچ وجه مصرف نکنید بعدازقطع کردن کم اشتهای شدید وافسردگی درحدجنون میاره این بلابه سرخودم اومد لطفا بدون تجویزدکتر خودسرانه مصرف نکنید
سلام دوست عزیز
اثر هر دارو برای هر فرد ممکن است متفاوت باشد
ممنون از راهنمایی خوبتان که: لطفا بدون تجویزدکتر خودسرانه مصرف نکنید
آره درسته منم ۲سال مصرف کردم الان هرچی مریضی رو تو بدنم گرفتم همیشه عفونت دارم.اب زیر پوسته وقتی پوست باز میشه.نخورید توروخدا.خیلی پشیمونم
سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربه تان
تندرست باشید