دکتر عبدالحامد کیان – مجله سلامت دکترتو
دکتر عبدالحامد کیان (پزشک ناظر کیفی محتوای مجله سلامت دکترِتو)
فعالیت در مراکز پزشکی :

آخرین مقاله های بررسی شده توسط دکتر عبدالحامد کیان

ایشان تاکنون 95 مقاله پزشکی را در مجله سلامت دکترتو بررسی کرده‌اند

درمان هموفیلی در طب سنتی چه راهکارهایی دارد؟

درمان هموفیلی در طب سنتی از نظر برخی افراد به عنوان یک روش موثر و طبیعی برای مدیریت علائم این بیماری مطرح می‌شود. این روش‌ها معمولاً بر پایه تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب و بهبود عملکرد کلی بدن تمرکز دارند. با این حال، باید توجه داشت که اثربخشی این روش‌ها در درمان هموفیلی هنوز به‌طور کامل از نظر علمی و پزشکی تایید نشده است.

4 هفته پیش

انواع داروی هموفیلی و میزان اثربخشی هر دارو

داروی هموفیلی مناسب هر بیمار را پزشک تجویز می‌کند. یک پزشک متخصص برحسب شرایط بیمار و شدت و نوع بیماری مناسب‌ترین داروی هموفیلی را تجویز خواهد کرد. رعایت دستورالعمل مصرف هر دارو جز نکات مهمی است که باید توسط بیمار جدی گرفته شود.

1 ماه پیش

آیا برای بیماران هموفیلی دندانپزشکی خطرناک است؟

بیماران هموفیلی دندانپزشکی رفتن را چالشی سخت می‌دانند. با وجود محدودیت‌هایی که در این زمینه وجود دارد اما این بیماران نیازمند مراجعه منظم به دندانپزشک برای بررسی دقیق شرایط دهان و دندان خود هستند.

1 ماه پیش

نگهداری از بیمار هموفیلی چه شرایط و نکاتی دارد؟

نگهداری از بیمار هموفیلی موضوع جدی است که تمامی اطرافیان و به خصوص خود بیمار باید به طور کامل از آن آگاه باشند. شما با آگاهی از روش‌های مراقبت در بیمارستان، خانه و مراقبت‌های درمانی و دندانپزشکی مختلف می‌توانید به بهبود وضعیت زندگی بیمار مبتلا کمک زیادی کنید.

1 ماه پیش

هموفیلی مینور، علائم، روش های کنترل و درمان آن

هموفیلی مینور نوعی اختلال خونی بوده که در آن شدت بیماری نسبت به هموفیلی ماژور کمتر است. در هموفیلی مینور، فرد نقصی در یکی از پروتئین‌های انعقادی خون دارد، اما این نقص به اندازه‌ای جدی نیست که مشکلات شدید و خطرناک ایجاد کند.

1 ماه پیش

هموفیلی ماژور، علائم، روش های کنترل و درمان آن

هموفیلی ماژور نوعی اختلال خونریزی است که در آن خون به سختی لخته می‌شود. این بیماری به دلیل کمبود یا نقص در یکی از فاکتورهای لخته‌سازی خون (مثل فاکتور VIII یا IX) ایجاد می‌شود. افراد مبتلا به هموفیلی ماژور معمولاً دچار خونریزی‌های طولانی‌مدت پس از آسیب یا جراحی می‌شوند و ممکن است خونریزی‌های داخلی، به‌ویژه در مفاصل، عضلات و بافت‌های نرم را تجربه کنند.

1 ماه پیش

هموفیلی فاکتور ۱۳ چیست و چه درمانی دارد؟

هموفیلی فاکتور 13 یک اختلال نادر و جدی است که بر توانایی بدن در لخته شدن خون تأثیر می‌گذارد. این بیماری می‌تواند منجر به خونریزی‌های غیرقابل کنترل و مشکلات جدی دیگر، مانند آسیب به مفاصل و خونریزی‌های داخلی شود.

1 ماه پیش

هموفیلی فاکتور ۱۰ چیست و چگونه درمان می شود؟

هموفیلی فاکتور 10 یک بیماری نادر است که نیاز به مدیریت و درمان مستمر دارد. این اختلال باعث اختلال در فرآیند انعقاد خون و بروز خونریزی‌های غیرقابل کنترل می‌شود که می‌تواند تهدیدکننده زندگی باشد.

1 ماه پیش

همه آنچه که باید درباره فاکتور ۸ هموفیلی بدانید

فاکتور ۸ هموفیلی یک بیماری پیچیده است که نیاز به مراقبت ویژه دارد. تشخیص زودهنگام و درمان مناسب می‌تواند به بیماران کمک کند تا کیفیت زندگی بهتری داشته باشند و از عوارض شدید جلوگیری کنند.

1 ماه پیش

هموفیلی فاکتور هفت چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟

هموفیلی کمبود فاکتور هفت یک بیماری نادر است که در آن خون فرد توانایی کافی برای ایجاد لخته ندارد. فاکتور ۷ یکی از پروتئین‌های مهم در فرآیند انعقاد خون است و کمبود آن می‌تواند منجر به خونریزی‌های طولانی‌مدت شود.

1 ماه پیش

هموفیلی در کودکان را بشناسیم

هموفیلی در کودکان یک بیماری ژنتیکی و مزمن است که می‌تواند بر کیفیت زندگی آن‌ها تأثیر بگذارد. این بیماری باعث اختلال در فرایند انعقاد خون شده و در صورت عدم کنترل، می‌تواند منجر به خونریزی‌های داخلی، آسیب‌های مفصلی و حتی مشکلات جدی‌تر مانند خونریزی مغزی شود.

1 ماه پیش

هموفیلی در بارداری چقدر خطرناک است؟

هموفیلی در بارداری می‌تواند چالش‌هایی را برای مادر و جنین به وجود آورد، زیرا خطر خونریزی‌های شدید در طول بارداری، زایمان و پس از زایمان وجود دارد. زنان مبتلا به هموفیلی نیاز به مراقبت‌های ویژه پزشکی دارند تا سطح فاکتورهای انعقادی خون آنها تحت کنترل باشد. همچنین، در صورت داشتن سابقه خانوادگی هموفیلی یا احتمال انتقال آن به جنین، مشاوره ژنتیکی پیش از بارداری و آزمایش‌های پیش از تولد مانند آمنیوسنتز برای تشخیص بیماری ضروری است.

1 ماه پیش