جدیدترین مطالب
دکترتونکات مهمی که درباره ایست قلبی باید بدانید.
ایست قلبی توقف ناگهانی قلب است که قلب قادر به پمپاژ خون به بدن نیست و در نتیجه، جریان خون به مغز و سایر ارگانها قطع میشود. بسیاری از بازماندگان به مراقبت مداوم قلب نیاز دارند تا از بروز مجدد ایست قلبی ناگهانی جلوگیری کنند.
کما چگونه است؟ صفر تا صد آنچه باید بدانید.
کما وضعیت اختلال فعالیت مغز است که باعث بیهوشی و عدم درک دنیای پیرامون در فرد میشود. در صورت مشاهده علائم بیهوشی، عدم واکنش به محرکها یا تغییرات ناگهانی در سطح هوشیاری، باید فورا به پزشک مراجعه کرد یا با اورژانس تماس گرفت.
برای دفع سنگ کلیه چه بخوریم؟ جامع ترین اطلاعات
سنگ کلیه باید از طریق مجاری ادراری عبور کرده و دفع شود. بسته به اندازه سنگها، معمولا این فرایند چند روز تا چند هفته طول میکشد. با مصرف برخی غذاها، میوهها و عرقیجات میتوان فرایند دفع سنگ کلیه را تسهیل کرد.
با تمامی روش های درمان تشنج آشنا شوید.
روشهای درمان تشنج بسیار متنوع هستند و به شدت و نوع تشنج بستگی دارند. گاهی آگاهیهای اطرافیان و تغییرات سبک زندگی فرد مبتلا به بهبود تشنج کمک میکند. گاهی نیز نیاز به درمانهای جدیتر و مداخلات پزشکی اعم از داروها و روشهای جراحی است.
مراقبت بعد از آنژیوگرافی قلب چیست؟
آنژیوگرافی قلب برای تصویربرداری از عروق قلبی و در مواردی درمان مشکلات قلبی انجام میشود. بعد از این فرایند جراحی باید نکات مراقبتی را رعایت کنید تا به عوارض آن دچار نشوید. در این مطلب به توصیههای تغذیهای، فعالیتهای فیزیکی و علائم هشدار پرداختهایم.
درباره روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) چه میدانید؟
روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید نوعی بیماری التهابی بوده که در مفاصل بدن ایجاد میشود. این بیماری به صورت متقارن اتفاق میافتد، یعنی به عنوان مثال دو زانو یا دو دست را به صورت موازی درگیر میکند. آرتریت روماتوئید یک بیماری خود ایمنی است، به این معنی که در اثر حمله سیستم ایمنی به بافتهای سالم بدن ایجاد میشود. اگرچه هیچ درمانی برای آرتریت روماتوئید وجود ندارد، درمان و حمایت زودهنگام (از جمله دارودرمانی، تغییر شیوه زندگی، درمانهای حمایتی و جراحی) خطر آسیب مفاصل را کاهش داده و تأثیر این بیماری را محدود میکند.
آشنایی با بیماری روماتیسم ستون فقرات یا اسپوندیلیت آنکیلوزان
اسپوندیلیت آنکیلوزان یا روماتیسم ستون فقرات نوعی بیماری خودایمنی خطرناک است. این بیماری با عوارضی همراه است که زندگی فرد بیمار را تحت تاثیر قرار میدهد. باید این بیماری را شناخت و در زمان درست برای درمان آن اقدام کرد.
روماتیسم زانو چیست؟ علائم و روش های کنترل آن
روماتیسم زانو یکی از شایعترین مشکلات اسکلتی عضلانی است که یک یا هر دو زانو را درگیر میکند. این بیماری زمانی رخ میدهد که سیستم ایمنی به بافتهای خود حمله کند و منجر به تورم غشای سینوویال پوشاننده مفصل زانو شود.
علائم روماتیسم دست و نکات مهم در مورد تشخیص آن
آرتریت روماتوئید دست نام دیگر بیماری روماتیسم مفصلی دست است که سبب تورم، گرمی و قرمزی مفاصل دست میشود. روماتیسم دست ها به دلیل از بین رفتن غضروف و التهاب مفاصل، باعث درد و محدودیت حرکتی میشود. اما برای این بیماری گزینههای درمانی شامل مصرف داروهای ضد درد، تمرینات دامنه حرکتی و جراحی هم وجود دارد.
روماتیسم چشمی (یووئیت) و هرآنچه باید درباره این بیماری بدانید.
روماتیسم چشمی یا یووئیت (Uveitis) نوعی از التهاب چشم بوده که افراد اندکی را به خود مبتلا میکند. برای جلوگیری از عوارض طولانی مدت این بیماری مانند از دست دادن بینایی (نابینایی)، درمان زودهنگام آن بسیار مهم است. این بیماری را میتوان با تغییر در تغذیه و سبک زندگی کنترل کرد.
ورزش برای لاغری تا چه اندازه موثر است؟
ورزش برای لاغری و تناسب اندام بسیار مهم است. داشتن تحرک روزانه منجر به کاهش وزن و حفظ تناسب اندام میشود. فقط باید به تداوم آن دقت کنید و ورزش را به صورت دورهای انجام ندهید. با این کار شاهد تاثیرات آن در طولانی مدت خواهید بود.
انواع علائم سکته قلبی چیست؟
آگاهی از علائم سکته قلبی به شما این امکان را میدهد که در زمان مواجهه با چنین شرایطی بتوانید اقدامات لازم را انجام دهید. علائم سکته قلبی در آقایان تا حدودی متفاوت از خانمها است. علائم سکته قلبی که بیشتر در مردان دیده میشود شامل درد شدید در قفسه سینه و احساس فشار در ناحیه قلب است. اما زنان ممکن است علائم غیرمعمولتری را تجربه کنند.