علائم سکته قلبی چقدر طول میکشد - علائم سکته قلبی در زنان - سکته قلبی خاموش - علایم سکته قلبی خفیف - علائم سکته قلبی در جوانان - نشانه های سکته قلبی - جلوگیری از سکته قلبی فوری - طول عمر بعد از سکته قلبی - علائم سکته قلبی قبل از وقوع - علائم سکته قلبی در خواب - علائم رد کردن سکته قلبی - عوارض سکته قلبی - بعد از سکته قلبی چه اتفاقی می افتد - قرص سکته قلبی - علائم سکته قلبی خفیف در مردان - تفاوت حمله قلبی و سکته قلبی - اولین نشانه های سکته قلبی - پیشگیری از سکته قلبی در خواب - حمله سکته قلبی
حمله قلبی که به عنوان انفارکتوس میوکارد (MI) نیز شناخته می شود، یک وضعیت پزشکی شدید است که زمانی رخ می دهد که خون رسانی به عضله قلب مسدود می شود و منجر به آسیب یا مرگ سلول های عضله قلب می شود. خطر حمله قلبی با افزایش سن افزایش می یابد و در مردان بیشتر از زنان است. در این مقاله به علائم، علل و پیشگیری از حمله قلبی می پردازیم.
علائم حمله قلبی می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و برخی از افراد ممکن است اصلا علائمی نداشته باشند. با این حال، برخی از علائم رایج حمله قلبی عبارتند از:
توجه به این نکته ضروری است که برخی از افراد، به ویژه زنان، ممکن است به جای درد قفسه سینه، علائم غیر معمول یا "بی صدا" مانند حالت تهوع، خستگی یا تنگی نفس را تجربه کنند.
شایع ترین علت حمله قلبی ایجاد پلاک در رگ ها است که به آن تصلب شرایین می گویند. پلاک ترکیبی از چربی، کلسترول، کلسیم و سایر موادی است که می تواند در دیواره های داخلی رگ ها تجمع کرده و آنها را باریک و سفت کند. هنگامی که یک پلاک پاره می شود، لخته خون می تواند تشکیل شود و جریان خون به قلب را مسدود کند و باعث حمله قلبی شود.
عوامل دیگری که می توانند خطر حمله قلبی را افزایش دهند عبارتند از:
در مورد حمله قلبی، پیشگیری کلیدی است. در اینجا چند راه برای کاهش خطر حمله قلبی وجود دارد:
در نتیجه، حمله قلبی یک وضعیت پزشکی جدی است که می تواند تهدید کننده زندگی باشد. دانستن علائم، علل و راه های پیشگیری از حمله قلبی در حفظ سلامت قلب بسیار مهم است. اگر علائم حمله قلبی را تجربه کردید، فورا به دکتر متخصص سکته قلبی که همان متخصص قلب است مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.