اسامی و اطلاعات بهترین دکتر های وزوز گوش را می توانید در لیست زیر به همراه آدرس و شماره مطب مشاهده نمایید و پس از انتخاب دکتر وزوز گوش مورد نظرتان به راحتی نوبت اینترنتی دریافت کنید.
اگر صدای زنگ یا صداهای عجیب دیگری در گوش خود دارید، ممکن است وزوز گوش داشته باشید. این اختلا یک بیماری نسبتا شایع است و اغلب موقتی است. اما گاهی اوقات میتواند به صورت دائمی ایجاد شود و باعث اختلالاتی در شنوایی و تمرکز شما شود.
افراد مبتلا به وزوز صداهایی را تجربه میکنند که در واقع در اطراف آنها ایجاد نمیشوند. وزوز گوش که با نام "زنگ در گوش" نیز شناخته میشود، به انواع صداهایی اطلاق میشود که ممکن است شنوایی شما را مختل کنند. برخی از این صداها عبارتند از: زمزمه، خش خش، سوت، کلیک، غرش، هق هق و وزوز.
در وزوز گوش صدا ممکن است ضعیف یا بلند باشد و در یک یا هر دو گوش رخ دهد. گاهی اوقات ممکن است صدا مانند یک احساس در داخل سر باشد. وزوز گوش میتواند به طور دورهای بیاید و برود، یا ممکن است همیشه آن را تجربه کنید. برخی افراد میتوانند این مشکل را مدیریت کنند و با آن کنار بیایند، اما برخی دیگر نمیتوانند با این مشکل به سادگی کنار بیایند. 2 نوع اصلی وزوز گوش وجود دارد:
• وزوز گوش ذهنی، که فقط شما میتوانید بشنوید (این شایعترین نوع است)
• وزوز عینی، که پزشک میتواند آن را هنگام معاینه گوش بشنود. این وزوز میتواند ناشی از مشکل در رگهای خونی یا استخوانها یا ماهیچههای گوش باشد.
در موارد نادر، افراد صداهایی را میشنوند که به نظر میرسد همزمان با ضربان قلبشان میآیند و میروند. این به عنوان وزوز ضربانی شناخته میشود.
بیماری وزوز گوش توسط دکتر وزوز گوش درمان میشود. در برخی موارد ممکن است شما نام این تخصص را با عنوان متخصص وزوز گوش نیز بشنوید. در ادامه همراه ما باشید تا کمی بیشتر وزوز گوش را بررسی کنیم و در نهایت به شما بیاموزیم که چگونه میتوانید بهترین متخصص وزوز گوش ایران را پیدا کنید.
قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صداهای بلند شایعترین علت وزوز گوش است. تا 90 درصد از افراد مبتلا به وزوز گوش، سطحی از کاهش شنوایی ناشی از سر و صدای زیاد را دارند. صدای بلند باعث آسیب دائمی به سلولهای حساس به صدا حلزون گوش (اندامی مارپیچی شکل در گوش داخلی) میشود. نجاران، خلبانان، نوازندگان راک، کارگران تعمیرات خیابانی، و منظرهسازان از جمله افرادی هستند که شغلشان آنها را در معرض خطر قرار وزوز گوش قرار میدهد. قرار گرفتن در معرض یک صدای ناگهانی بسیار بلند نیز میتواند باعث وزوز گوش شود. انواع دیگر شرایط و بیماریهایی که میتوانند منجر به وزوز گوش شوند عبارتند از:
• انسداد گوش به دلیل تجمع موم، عفونت گوش یا تومور خوش خیم عصبی که به ما امکان شنیدن میدهد (عصب شنوایی).
• برخی داروها نیز میتوانند باعث وزوز گوش شوند، از جمله آسپرین، انواع مختلفی از آنتی بیوتیکها، داروهای ضد التهاب، دیورتیکهای لوپ، داروهای ضد افسردگی و داروهای کینین. وزوز گوش به عنوان یک عارضه جانبی بالقوه برای حدود 200 داروی تجویزی و بدون نسخه ذکر شده است.
• روند طبیعی پیری، که میتواند باعث زوال حلزون یا سایر قسمتهای گوش شود.
• بیماری منیر که قسمت داخلی گوش را درگیر میکند.
• اتواسکلروز، بیماری که منجر به سفت شدن استخوانهای کوچک گوش میانی میشود.
• سایر شرایط پزشکی مانند فشار خون بالا، بیماریهای قلبی عروقی، مشکلات گردش خون، کم خونی، آلرژی، غده تیروئید کم کار، بیماری خود ایمنی و دیابت.
• مشکلات گردن یا فک، مانند سندرم مفصل گیجگاهی فکی.
• آسیب به سر و گردن
• وزوز گوش در برخی افراد در صورت مصرف الکل، سیگار کشیدن، نوشیدن نوشیدنیهای کافئین دار یا خوردن غذاهای خاص میتواند بدتر شود. به دلایلی که هنوز کاملا برای محققان مشخص نیست، به نظر میرسد استرس و خستگی نیز میتوانند وزوز گوش را تشدید کنند.
در رابطه با سایر شرایطی که میتوانند باعث وزوز گوش شوند، با بهترین دکترهای وزوز گوش مشاوره نمایید.
درمان، بستگی به این دارد که چه چیزی باعث ایجاد وزوز در گوش شما میشود. اگر یک دارو محرک وزوز گوش باشد، متخصص وزوز گوش ممکن است به شما پیشنهاد کند که مصرف آن را متوقف کنید یا آن را با داروی دیگری جایگزین کنید. به یاد داشته باشید که هرگز بدون مشورت با پزشک خود دارو را قطع نکنید.
اگر یک مشکل سلامتی مانند فشار خون بالا دلیل زنگ زدن گوش باشد، دکتر وزوز گوش میتواند برای درمان آن با شما همکاری کند. اغلب اوقات، زمانی که بیماری دیگر را تحت کنترل خود درمیآورید، صدای زنگ گوش بهبود مییابد.
اگر مشکل وزوز به دلیل وجود بیش از حد جرم در گوش باشد، دکتر متخصص وزوز گوش میتواند تجمع را به آرامی حذف کند. برای حذف جرم گوش به صورت دستی، از گوش پاک کنهای پنبهای استفاده نکنید، ممکن است با این کار به گوش خود آسیب بیشتری بزنید. سایر گزینههای درمانی ممکن است شامل موارد زیر باشد:
• سمعک: این دستگاهها میتوانند به کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن و وزوز گوش کمک کنند. آنها صداهایی را که باید بشنوید بلندتر میکنند و تشخیص زنگ را سختتر میکنند.
• ماسکهای صدا: ماسکهای صدا که در داخل یا پشت گوش سوار میشوند، میتوانند صدای سفید ثابت و پایینی ایجاد کنند. این صدا به مسدود کردن صدای وزوز کمک میکند. همچنین شما میتوانید با استفاده از یک دستگاه صدای سفید مانند پنکه یا فن خنک کننده در نزدیکی رختخواب خود، صدای وزوز گوش را در شب کمتر کنید.
• بازآموزی درمانی: در این درمان، شما مشاوره دریافت میکنید و با استفاده از یک ابزار، صدای زنگ را با موسیقی تونال جایگزین میکنید.
• تکنیکهای آرامش بخش: وزوز گوش زمانی که استرس دارید بدتر میشود. ممکن است راههایی برای کاهش نگرانیهای خود پیدا کنید، مانند ورزش، تنفس عمیق یا بیوفیدبک. با این تکنیکها شما میتوانید صدای وزوز گوش خود را کاهش دهید.
• داروها: داروهای متعددی وجود دارند که در درمان وزوز گوش نویدبخش هستند، از جمله برخی هورمونها، داروهای بی حس کننده موضعی و داروهای ضد اضطراب. از پزشک وزوز گوش خود بپرسید که کدام دارو ممکن است برای شما مناسب باشد.
اگر یک دکتر وزوز گوش خوب نمیشناسید، با مراجعه به این صفحه که شامل لیستی از بهترین دکترهای وزوز گوش در سایت دکترتو می باشد، میتوانید بهترین دکتر وزوز گوش را با توجه به نظرات سایر کاربران دکترتو انتخاب کرده و به سادگی نوبت خود را دریافت نمایید.
هزینه ویزیت دکتر وزوز گوش به نوع خدماتی که شما دریافت میکنید یعنی حضوری، مشاوره متنی و مشاوره تلفنی متفاوت است. یکی دیگر از مواردی که بر هزینه ویزیت دکتر وزوز گوش تاثیر می گذارد بیمه است، شما کاربران عزیز سایت دکترتو می توانید با مراجعه به پروفایل دکتر علاوه بر اطلاع از هزینه ویزیت دکتر مورد نظرتان، لیست بیمه های طرف قرارداد را نیز مشاهده نمایید.