نوبتدهی اینترنتی و مشاوره آنلاین پزشکان ایران
بهترین دکترهای روانشناسی از همه شهر ها
علائم و بیماریها
دکترهای ویژه روانشناسی
پیشنهادهای روانشناسی
دکترهای روانشناسی
نزدیکترین نوبت مطب دکترهای روانشناسی
چرا ۸۰۰۰+ کاربر، دکترتو را انتخاب کردند ؟
تیم دکترتو با ارائه بهترین خدمات پزشکی و زیبایی، همراه بیش از ۸۰۰۰ کاربر فعال در روز است.
پاسخگویی سریع
امنیت گفتگو
مقرون به صرفه
تنوع خدمات
جدیدترین روانشناسهای دکترتو
مطالب مرتبط با روانشناسی
روانشناس با به كارگيري روش هاي آموزشي و روان درماني به بررسی رفتار، شخصیت و روابط بین فردی میپردازد. دکتر روانشناس خوب با توجه به رابطه بین عملکرد مغز و رفتار می تواند ارتباط بین محیط و رفتار را بررسی کند. بهترین دکتر متخصص روانشناس میتواند با راهنمایی دقیق و مهم و بجا به افراد به کنترل مشکلاتشان کمک کند.
روانشناسان باید با صداقت و قابل اعتماد باشند و توانایی درک شرایط فرد مراجعه کننده را داشته باشند تا افراد بدون استرس و نگرانی مشکلات خود را با روانشناس خوب در میان بگذارند. دکتر روانشناس به درمان بیماریی هایی چون: افسردگی ، اضطراب ، وسواس ، فوبیا، بی اشتهایی و پرخوری عصبی و اختلالات خواب می پردازند همچنین روانشناسان خوب علاوه بر درمان قادر به مشاوره هاي تحصيلي ، شغلي ، ازدواج ، كودك مي باشند.
برای مشاوره خانواده (زوج درمانی، قبل از ازدواج، پیشگیری از طلاق، پرورش فرزند)، مشاوره کودک و نوجوان (بیش فعالی، اوتیسم، اختلال خواب)، روانکاوی، اختلال میل جنسی و درمان نعوظ،، درمان زودانزالی و دیرانزالی، سکس تراپی، واژینیسموس، ترک خودارضایی، درمان اضطراب، مسیر شغلی و تحصیلی، ترک اعتیاد، استرس و وسواس، افسردگی، فوبیا، اختلال دوقطبی، توانبخشی
روانشناسی یک رشتهی کارشناسی است که به بررسی ذهن و رفتار انسان و رفتار های عادی یا غیر عادی فرد میپردازد. روانشناسان بیماریهای روان را درمان میکنند و در سلامت روان تاثیر مهمی دارند. روانشناسان نمیتوانند دارو تجویز کنند.
برای نوبت گیری از بهترین روانشناسان در لیست متخصصین روانشناس دکترتو، روانشناس خود را بیابید و اینترنتی نوبت خود را ثبت کنید. همچنین می توانید بصورت تلفنی و آنلاین از روانشناس خود مشاوره بگیرید.
برای یافتن بهترین دکتر متخصص و فوق تخصص روانشناس در سایت دکترتو از فیلترهای جست و جوی پیشرفته استفاده کنید.
در گام اول بهتر است به تشریح علم روانشناسی و پاسخ به این پرسش که روانشناس کیست بپردازیم. افرادی که در این حوزه فعالیت دارند دارای مدرک دکترا در شاخه روانشناسی بوده و براساس سطح تحصیلات خود ارائه خدمت می کنند. علم روانشناسی بر مطالعه بر روی ذهن و رفتار انسان ها تمرکز داشته و امروزه با توجه به مشکلات روحی و روانی بسیار بالایی که میان عموم مردم وجود دارند از جایگاه قابل توجه ای برخوردار است. دکتر روانشناس طی دوره های تحصیلی خود تمام آموزش های لازم در راستای ارزیابی نمودن و درمان نمودن اختلالات روحی و عاطفی انسان را سپری می کنند تا پس از پایان این دوره ها بتوانند از روش های درمانی مناسب برای درمان بیماری های روحی و روانی استفاده کنند.
یک دکتر به عنوان روانشناس موظف است تا به پیشگیری ، تشخیص و درمان بیماری های روانی پرداخته و در این مسیر به بیماران کمک کند تا هرچه سریع تر به بهبود کامل دست یابند. این افراد به عنوان پزشک شناخته نمی شوند و این امر را می توان از تفاوت های این افراد با روانپزشکان دانست. یک روانشناس بر اساس رویکرد خود حق تجویز نمودن داروهای درمانی را نداشته و لازم است از انجام هرگونه اقدام پزشکی پرهیز کنند. به طور کلی می توان گفت افرادی که به سراغ روانشناس ها می روند درمان جو بوده و افرادی که با روانپزشک ها سر و کار دارند بیمار شناخته می شوند.