تهران
مرکز دولتی
دکتر سید حمیدرضا مرتضوی
تخصص کودکان و اطفال, فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنی شناسی بالینی (ایمونولوژی بالینی)
4.55(43 نظر)
844 نوبت موفق
نوبت بگیرید
دکتر قاسمعلی دیوبند
تخصص پزشکی هستهای
5(24 نظر)
106 نوبت موفق
اولین نوبت آزاد مطب: شنبه 3 آذر
نوبت بگیرید
تهران
مرکز دولتی
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمنی شناسی بالینی (ایمونولوژی بالینی)
تخصص ارتوپدی
تخصص کودکان و اطفال
تخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری و تناسلی (اورولوژی)
تخصص بیهوشی
تخصص پوست، مو و زیبایی
تغذیه
تخصص جراحی عمومی
تخصص مغز و اعصاب (نورولوژی)
تخصص چشم پزشکی
فوق تخصص خون و سرطان بزرگسالان (هماتولوژی آنکولوژی بزرگسالان)
تخصص داخلی
تخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان
تخصص گوش و حلق و بینی
فوق تخصص کلیه بزرگسالان (نفرولوژی بزرگسالان)
پزشک دندانپزشک
فیزیوتراپی
در اواسط دهه ۴۰ خورشیدی با پیشرفت علم پزشكی و توسعه دانشگاههای كشور از سویی و تبادل روز افزون اطلاعات و بازگشت پزشكان تحصیل كرده در خارج به میهن از سوی دیگر، نیاز به راه اندازی مراكز پزشكی نوین با فن آوری بروز و پیشرفته بیش از پیش احساس میشد.
بیمارستانهای خصوصی دهه چهل به سبك بیمارستانهای دهه ۲۰ ساخته شده بودند و براستی با بیمارستانهای دولتی تفاوت چندانی نداشتند. اتاقهای عمل بسیار ساده و بدون تجهیزات خاص و اتاق بیماران نیز در نهایت سادگی ساخته شده بود. بیشتر این بیمارستانها با سرمایه خصوصی یك یا چند نفر معدود بنیان نهاده شده بود و بدین سان سرمایه گذاری قابل ملاحظهای برای تجهیزات در نظر گرفته نشده بود.
برای مثال متخصص بیهوشی بعنوان ارائه دهنده تخصصی نوپا ناگزیر به حمل دستگاههای بیهوشی از بیمارستانی به بیمارستان دیگر در صندوق اتومبیل خود بود.
در سالهای میانی دهه ۱۳۴۰ شمسی، اساتید نامداری همچون پروفسور "حسن هاشمیان" و "پروفسور ابراهیم سمیعی" به تشویق دکتر "عبداله علیخانی" بر آن شدند تا با تأسیس گروه پزشکان "جم" بیمارستانی با فنآوری بروز و پیشرفته را برای ارائه خدمات درمانی برتر تاسیس کنند.
پس از بررسیهای لازم، زمین فعلی بیمارستان در مجاورت خیابان تخت طاووس به مساحت ۴۰۰۰ مترمربع خریداری شده و مسئولیت طراحی و اجراء ساختمان بیمارستان به شرکت مهندسی "گروه چهار" محول گردید. سرانجام در تاریخ شهریور سال ۱۳۴۷ کلنگ احداث بیمارستان توسط زنده یادان پروفسور "حسن هاشمیان" و پروفسور "ابراهیم سمیعی" به زمین زده شد.
کار احداث بیمارستان در سال ۱۳۴۹ پایان یافت و "بیمارستان جم" با زیربنای ۹۰۰۰ متر مربع، ۱۲۸ تخت بستری، ۳ اتاق عمل پیشرفته و مجهز به پیشرفته ترین دستگاههای رادیولوژی و تجهیزات قلبی در سال ۱۳۵۰ به بهره برداری رسید.
آدرس: تهران، خیابان مطهری، خیابان فجر، پلاک 86
تلفن: 02184141, 02188820090
نمایش روی نقشه
بیمارستان بیمارستان جم تهران jam-tehran-hospital در تهران تاسیس شده است. این بیمارستان ، یک بیمارستان دولتی است. در ادامه به بررسی بخشهای فعال، برنامه حضور پزشکان و ساعت کاری بیمارستان بیمارستان جم تهران تهران خواهیم پرداخت.
بیمارستان بیمارستان جم تهران که از بیمارستان های تهران است، در تخصصهای زیر بخشهای کلینیکی و پاراکلینیکی فعال دارد:
بیمارستان بیمارستان جم تهران در بخشهای کلینیکی و پاراکلینیکی متعددی بخش فعال دارد. برخی از خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی بیمارستان بیمارستان جم تهران در ادامه آمده است:
لیست دکترهای فعال در بیمارستان بیمارستان جم تهران را میتوانید در زیر مشاهده کنید. برای مشاهده ساعت کاری و برنامه حضور هر کدام از پزشکان در بیمارستان بیمارستان جم تهران میتوانید به پروفایل هر دکتر مراجعه کنید. لیست برخی از پزشکان بیمارستان بیمارستان جم تهران و پرستاران آن در همین صفحه قابل مشاهده است.
بیمارستان بیمارستان جم تهران در تهران واقع شده است. برای تماس با بیمارستان بیمارستان جم تهران میتوانید از آدرس و شماره تلفن های زیر استفاده کنید: نشانی: تهران، خیابان مطهری، خیابان فجر، پلاک 86، شماره تلفن: 02184141,02188820090
در صورت نیاز میتوانید از آدرس سایت بیمارستان بیمارستان جم تهران، صفحه اینستاگرام و کانال تلگرام در پروفایل بیمارستان بیمارستان جم تهران استفاده کنید.
با مراجعه به بخش نظرات و مرورهای بیمارستان بیمارستان جم تهران میتوانید آخرین نظرات کاربران درباره این بیمارستان را بخوانید. امتیاز بیمارستان بیمارستان جم تهران و کیفیت آن بر اساس همین نظرات و مرورها قابل تشخیص خواهد بود.